#kualalumpur

5751026 posts

TOP POSTS

Salam
As you know, I always read my comments and also try to reply. Sometimes some people wrote rude comments. I want to be friendly person to you. Like a friend. But, I am not a pushover. Respect each other.
-
About makeup
I know you guys don't want me to wear a heavy makeup. But, when I have a photoshoot, I am just a model. I just respect and trust my makeup artist and staffs. It's our concept and I follow it. I don't need to make you to understand.
.
Anyway, thanks for loving and supporting me. May Allah bless you all♥️
-
Hijab @leeyanarahman.co
Lipmatte @gwiyomi.beaute

Next stop Kuala Lumpur, Malaysia 🇲🇾 -
Полетели. Следующая остановка Куала Лумпур, Малайзия 🇲🇾 Очень люблю этот город и безумно жду вечеринку в одном из лучших клубов этого города ❤️

Better say you don't believe that God exists & hate Him instead, rather than saying that God exists & teaches you to hate other people.
.
.
#jdlink #batam #jakarta #singapore #kualalumpur #photo #photoshoot #photograph #photography #instaphoto #instaphotography #instamood #instadaily #instacool #instagood #latepost #likeforlike #like4like #mood

I am a Rajini Fan & I had to say it for Malaysia's Kabali! 😎♥ thank you sailu priya for sending & capturing this video. @mcsai_official @mastermindcrook #Rebelstarrecords #TeeJayism #TeeJay #Kabali #Rajinikanth #kualalumpur

BEAUTIFUL & SUNNY DAY ☀️ What a beautiful and sunny day in my hometown Cologne 🇩🇪
Beautiful weather brings positive vibes 🙏🏽 🌆
Where are you from guys ?

Happy Birthday dear @ivanaljubas 🌿🌸🌿Wishing you much love & happiness ! 🎂🎈🎂🎈
📸 by B-Day girl @ivanaljubas 🎆

I still can't believe this place 😳😳😳
#malaysia🇲🇾 #kualalumpur #LostRamp

MOST RECENT

A slightly damaged guy. A bit rough around the edges. A bit difficult to stereotype. A bit stranger than the normal crowd. With eyes that tell stories. If you’re one of the cool kids, chances are, you won’t really like me. You see, what i want is authenticity- creativity and purity, i want so see the way people wear their scars. Sad stories may not be beautiful for others like those wriiten in a piece of board hangged on this wall, but it makes you original - different - the most incredible thing about this world.

Back to my walk in Kuala Lumpur with this incredible wall art installation. It's probably one of my fav pictures :) #gucho #theguyschoice #visitmalaysia #kualalumpur #malaysia #inspiration #wander #travel #seetheworld #wallart #installations #adayinthelife #lifeiswonderful #walktheearth #travelasia

Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.
.
Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.
.
Seperti anda masuk kedalam hutan,
Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu.
Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.
.
Jadi jangan jadi orang y suka menoleh,
Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan.
Bukan tunggu utk berjaya,
Tetapi Cari peluang utk dicuri,
.
Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperi dirancang dan ianya seperti perlumbaan. .
Jika anda terlambat,
Orang lain tidak pernah menunggu kita,
Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com .
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Shoutout to our dear friends @koafitnessmy! 😘🇲🇾
.
This all-women's gym in KL is dedicated to women of all ages and walks of life 💃🏼. KOA aims to instill confidence & courage by empowering women through fitness! 💪🏼💦
.
And we can't agree more...absolutely love what they are doing & check out their beautiful space 💕!
.
Know other amazing business that empower women? Share them with us! 🚺

__________
Join #TEAMBUSYWOMAN to inspire & be inspired! thebusywomanproject.com
.
.
.
#community #wellness #asia #fitness #women #empowerment #inspiration #love #getstrong #womenempowerment #fitfam #healthyliving #girlgains #bbg #NuConnective #workout #BadassNu #strongnotskinny #girlswholift #sweat #strongertogether #noexcuses #fitspo #thesweatlife #womensupportingwomen #yoga #kualalumpur #kl #malaysia

Malaysian Cycling Athlete, Fauzan. Dulu sekali restok mesti dia grab 2 botol terus. Harga sekarang lebih jimat dan mampu milik untuk semua lapisan masyarakat 😍😘
.
.
#HargaKotak .
(belum masuk poslaju)
RM35.90 SEM / RM39.90 SS .

Ada #SpecialPrice untuk followers ig ni, 😘
nak ke nak? .

whatsapp SEKARANG
kod +6013 5040091

DAH BELI TIKET FLIGHT, TAPI... ✖ Tak tahu nak ke mana
✖ tak pandai back signboard
✖ Sistem pengangkutan domestik yang kompleks
✖ Tak tahu nak cari makanan halal

MUDAH JE... Follow jek trip kami.
Kami settle kan semua masalah anda. 👤 minimum of 2pax only
📅 Open date. Bila bila pon boleh. Tapi booking kami ambil 10 hari sebelum untuk kami aturkan perjalanan anda.
✈ Including flight ticket 🏢 Including accommodation
🍛 Halal meal
🎑 Entrance fees into sightseeing places
👧 Tour guide 📱 WhatsApp to 019-2994420 sekarang utk maklumat lanjut dan itinerary penuh.

Cipta kenangan yg anda tak akan lupakan. 😍😍😍
..
❤️LIKE, FOLLOW, COMMENT, SHARE and TAG YOUR FRIENDS❤️
..
#turkey #europe #uthmaniyah #asia #border #fullboard #groundtour #group #leisure #halalfood #halaltravel #muslimtourmalaysia #malaysiantraveler #traveladdict #malaysianmuslim #trip #pakejmurah  #kualalumpur #escapadiamy #travel #cutimurah #fullpackage #langkawi #driver #muslim #halalpackage #backpack #international

Contact:
Whatsapp : +6019-2994420
Email: escapadiamy@gmail.com
IG : @escapadiaMY

.
KENAPA TAK KURUS-KURUS & GEMUK SEMULA?

Sedikit sambungan dari Post saya semalam

Kerana kebanyakan mereka yg memulakan Weight Lost Journey tiada Long Term Goal dan maintenance aktiviti yg efektif. Boleh rujuk write-up saya di Blog terdahulu. Kebanyakan tak tahu dan hangat2 tahi ayam serta mental x kuat. Buat aktiviti "ikut-ikut orang", tak ada ilmu dan bila buat sekadar average & peluh2 manja. Sekadar ghairah nak post kat Media Sosial aje

Saya bagi contoh diri saya sendiri. Bila saya decide nak berlari di Full Marathon dgn target tertentu dan ada Bigger Goal dlm beberapa tahun lg, training itu sendiri akan mengekalkan kecergasan, fizikal & fitness yg terbaik

Sebab itu even saya dlm kecederaan beberapa hari ni, berat naik 3kg, semalam saja 3kg tu dah hilang sekelip mata dgn trainining hingga 2,000++ kalori dlm masa 2jam++ sahaja. Sebab skrg saya dah x buat amalan diet2 macam Orang Sakit kat Hospital makan sayur aje. Saya pastikan balance & control kuantiti aje

Jiwa kena Kuat
Mental perlu Mantap
Passion akan hadir dengan Nikmatnya
.
.
"Just Remember,
Life is a Journey
& if you Fall in Love with the Journey
You will love in LOVE forever"
.
.
*Gambar Throwback Abam Gemok mengasah tekak dgn Geng Il Divo ke laut @haizalzainal @julpikal_ahmad @asyraf_zainal & Ratu Diva Jemah Gedik Have2 Zaid Yaacob yg skrg dah Block aku kat FB & IG (Physico Punya Orang)

@instagram
#throwback #photooftheday #redbox #salamjumaat #friday #friends #kualalumpur #thebiggestloser #obesity #jk1m #menshealth #menshealthmalaysia #style #strictlymobilegraphy #merecik #jangancakapabangtakpayung #karaoke #muhasabahdiri #blog #malaysiablogger #ikutcarakita #ootd #malaysiamensstyle #moment #inspiration #motivation #igupdate #like4like #instagram #healthylifestyle

Salam Jumaat, penghulu segala hari.
.
Di hari yg penuh berkat ini, sama2 kita bersedekah kepada yg memerlukan, insyaAllah.
.
#mediwealthconsultancy #mwc #jumaat #berkat #bismillah #sedekah #sunnah #alhamdulillah

Stok COUPLE GSHOCK RESTOCK KEMBALI 😍
Meh2 order ramai2
Laku keras abang kakak
Harga dari kami sememangnya terbaik 😎

RM120 + Free Box + Free Postage 👍👍 Warranty Dijamin
Berminat?
PM ke dalam inbox kami @moneytimezmalaysia

WS : 0143213497
www.wasap.my/60143213497

WC : Nije_96

Telegram : @NizamArif77 / 0143213497

#kedaijam #kedaijammalaysia
#kedaibaju #kedaijammurah #jamgetah #gshockmurah #jamcouple #jamkapel #jdt #sayajualonline #jammurah #syjualjam
#tempatanfest #matmoto
#peminatjamgetah #kualalumpur #ukm #upm #uitm #hipster #pomademalaysia
#bujibu #maharajalawak #noradanish #neelofa #lofatah #putrajaya #kl #suamikusweet
#moneytimezmalaysia

Ada yg tanya kenapa Mary Kay ni mahal ea ❓ 💸 ✔️Actually Mary Kay mengutamakan QUALITY produk.. 💯Produk2 kami based on botanical n minerals..🌿 Seperti yang kita tahu produk yang berasaskan bahan botani dan semula jadi ni memang bagus kan..👍 Tiada bahan kimia yang merosakkn kulit..🚫 dan kalau nak dikatakan mary kay ni mahal,actually ia tak mahal sebab tempoh penggunaan yang lama dan menjimatkan sangat2.. 💰 Contoh set skincare beli 2 kali je setahun...haa lama kan penggunaannya.. 😎
.
.
Tapi kenapa produk Mary Kay ni beri kesan yang lambat ❓🐌 ✔️Produk mary kay berasaskn bahan botani...🌿 so ia akan merawat mengikut keadaan semula jadi kulit.. 💆 Kulit mengambil masa 28-35 hari untuk menghasilkan sel kulit baru...✨ Jadi saya nak tanya, logik tak kalau awak pakai produk yang 5 hari, 7 hari kulit dah putih gebu gebas.. glowing.. flawless... jeragat dah hilang... jerawat dah hilang... 🤔 bak kata semua dah hilang la...😵 Seronok rasa kan bila dalam masa 5 hari kulit dah licin licau...😌 Sebab apa ya❓❔❓ Pernah tak terfikir kandungan apa dalam produk tu ? 😞
Kulit ni kite nak pakai lama... ⏱️ sampai ke akhir hayat kita...🤶 Kulit yang Allah jadikan ni cuma satu je dan antara anugerah yang sangat berharga... 💎 jadi kenapa kita cepat2 nak rosakkannya ⁉️ kulit kita ni mahal.. 🤑 .
.
Sayangi kulit anda😍😍😍 Jom cantik secara sihat😍😍😍
.
.

Perunding Kecantikan Mary Kay 🏷️ain
📲017-3399527

#mkdihatiku #penggunategarmarykay
#ilovemarykay #paka #terengganu #marykaymurah #murahmeriah #kualalumpur #malaysia #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags