#kskbsas

MOST RECENT

Mohon kwn² dari batch #ppw20 dri sume kolej stay seremban dm.Ade urusan sedikit bkaitan profession. InsyaAllah korang ade harapan. #g84kpps #ilkkm #kskbsas #kppsp #kskbjb #kolejpembantuperubatanseremban

Dak-gang-jeong (닭강정)
Ape tu Dak-gang-jeong (닭강정)? Dak - ayam
Gangjeong - sejenis confectionary tradisional korea

Ciri- Ciri Ayam Dakgangjeong :
——————————————- - sejenis ayam goreng minyak penuh yg rangup. - Disadur dengan special dress sauce yg melekit - Mempunyai rasa manis, masin, dan sedikit berkrim (dari kacang). - sangat sesuai dimakan ketika panas. -kacang bertindak sbgai agen rasa lemak dan rangup pada ayam ni. * Ayam ini masih dlm proses penambah baikan, di anggarkan akn di jual pada penghujung bulan ni. * sesiapa berminat, sila DM !!! * Harga yg di anggarkn: bawah rm 15 (akn di beritahu kelak)

#taberu_食べる#malaysianstylefood #dakgangjeong #ipohfood #ipohmali #ipohipohaje #ipohcityawesome #ipohawesomecity #batugajahperdana #batugajahonline #batugajahfoodlover
#kskbulukinta #kskbsas

Yangnyeom tondak(양념통닭)

Ape tu?

Yangnyeom bermaksud “perasa”
Tondak bermaksud “ seluruh ayam”

Ciri2 ayam goreng yangnyeom :
- Pedas
- masam
- manis
- rangup

Sejenis makanan snek dari korea selatan, Yangnyeom sgt mendapat sambutan di sana.

Kerangupan Ayam goreng yg menggunakn teknik “Double Fried”,
Di padankan dengan sos yangnyeom yg masam manis dan pedas,
Anda akan dpt menikmati kenikmatan ayam ini semasa baru siap di gaul dengan sos.

Berminat nk cuba ayam yangnyeom?

DM SEGERA!!!
TEMPAHAN TELAH DIBUKA!!!! #malaysianstylefood #yangnyeomtongdak #yangnyeomchicken #ipohfood #batugajahperak #kskb #kskbsas #kskbulukinta

Anda mencari jaket untuk dipakai semasa bekerja??
Inilah jaket yang sangat sesuai untuk anda👕👕
Apa yang bestnya tempah Jaket kementerian dengan sis??? 👍🏻KELEBIHAN *jaketboss*
💪🏻sangat bergaya dan kemas
💪🏻kegemaran dan kesukaan student paramedic👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
💪🏻boleh dipakai semasa kursus/meeting formal
💪🏻boleh dipakai untuk staff yang kerja dalam office/kerja syif malam..sejuk kan😊
💪🏻sesuai dipakai untuk pemandu motosikal🏍🏍vrooommm #

Harga??
❌100
❌90
❌80
Rm70.00 sahaja
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo

#jaketkkm #studentlife #studentnurse #kementeriankesihatanmalaysia #ministryofhealth #jaketmurah #butikjururawat #jururawatmalaysia #hospitalserdang #ilkkmsas #ilkkmjb #ilkkmseremban #kskbsas #kskbsungaibuloh #paramedic #rsat #kkd #jaketboss#kementerianpertahananmalaysia #hatterendak #jururawat #adamrayqal #rahsiahatiperempuan

Logo fisiotherapy
Anda mencari jaket untuk dipakai semasa bekerja??
Inilah jaket yang sangat sesuai untuk anda👕👕
Apa yang bestnya tempah Jaket kementerian dengan sis??? 👍🏻KELEBIHAN *jaketboss*
💪🏻sangat bergaya dan kemas
💪🏻kegemaran dan kesukaan student paramedic👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
💪🏻boleh dipakai semasa kursus/meeting formal
💪🏻boleh dipakai untuk staff yang kerja dalam office/kerja syif malam..sejuk kan😊
💪🏻sesuai dipakai untuk pemandu motosikal🏍🏍vrooommm #

Harga??
❌100
❌90
❌80
Rm70.00 sahaja
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo

#jaketkkm #studentlife #studentnurse #kementeriankesihatanmalaysia #ministryofhealth #jaketmurah #butikjururawat #jururawatmalaysia #hospitalserdang #ilkkmsas #ilkkmjb #ilkkmseremban #kskbsas #kskbsungaibuloh #paramedic #rsat #kkd #jaketboss#kementerianpertahananmalaysia #hatterendak #jururawat #adamrayqal #rahsiahatiperempuan

Anda mencari jaket untuk dipakai semasa bekerja??
Inilah jaket yang sangat sesuai untuk anda👕👕
Apa yang bestnya tempah Jaket kementerian dengan sis??? 👍🏻KELEBIHAN *jaketboss*
💪🏻sangat bergaya dan kemas
💪🏻kegemaran dan kesukaan student paramedic👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
💪🏻boleh dipakai semasa kursus/meeting formal
💪🏻boleh dipakai untuk staff yang kerja dalam office/kerja syif malam..sejuk kan😊
💪🏻sesuai dipakai untuk pemandu motosikal🏍🏍vrooommm #

Harga??
❌100
❌90
❌80
Rm70.00 sahaja
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo

#jaketkkm #studentlife #studentnurse #kementeriankesihatanmalaysia #ministryofhealth #jaketmurah #butikjururawat #jururawatmalaysia #hospitalserdang #ilkkmsas #ilkkmjb #ilkkmseremban #kskbsas #kskbsungaibuloh #paramedic #rsat #kkd #jaketboss#kementerianpertahananmalaysia #hatterendak #jururawat #adamrayqal #rahsiahatiperempuan

Anda mencari jaket untuk dipakai semasa bekerja??
Inilah jaket yang sangat sesuai untuk anda👕👕
Apa yang bestnya tempah Jaket kementerian dengan sis??? 👍🏻KELEBIHAN *jaketboss*
💪🏻sangat bergaya dan kemas
💪🏻kegemaran dan kesukaan student paramedic👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
💪🏻boleh dipakai semasa kursus/meeting formal
💪🏻boleh dipakai untuk staff yang kerja dalam office/kerja syif malam..sejuk kan😊
💪🏻sesuai dipakai untuk pemandu motosikal🏍🏍vrooommm #

Harga??
❌100
❌90
❌80
Rm70.00 sahaja
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo
http://www.wasap.my/60176059635/jaketpromo

#jaketkkm #studentlife #studentnurse #kementeriankesihatanmalaysia #ministryofhealth #jaketmurah #butikjururawat #jururawatmalaysia #hospitalserdang #ilkkmsas #ilkkmjb #ilkkmseremban #kskbsas #kskbsungaibuloh #paramedic #rsat #kkd #jaketboss#kementerianpertahananmalaysia #hatterendak #jururawat #adamrayqal #rahsiahatiperempuan

.. HELLO 👋🏽 guys.
Choco bouquet By.Shah.sy sekarang ada buat bouquet tau 😘. Chocolate bouquet and giftbox 👶 ⬆. FREE WISH CARD /FREE FOIL BALLON / FREE Delivery 20 km from GHEMOR if more than 20km charges depends on location 🚗🏠. Sesuai untuk :
🎁 Birthday Surprise
👩🏼‍🎓Convocation 🙏For apologize 💑 Anniversary
👩🏻‍🏫 Teacher’s Day
💁🏻 Mother’s Day
💁🏻‍♂️ Father’s Day 💵 Add on available : 🎈Set helium balloon
🐻Teddy bear
🎂Cake

So apa tunggu lagi?? Jom pakat surprisekan orang tersayang 💘
Siapa nak buat surprise delivery boleh whatsapp kita terus DM atau WhatsApp nak delivery pun boleh. Whatsapp je kita tau.
#chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetipoh #chocolatebouquetperak #kuisas #politeknik #msumalaysia #birthdaypresent #chocolatebouquetbajet #delivery #giftbox #giftsforhim #giftsforher #giftcard #giftbox #delivery🍫 #giftbouquet #convocationgift #birthdaygift #puoipoh #kolejkomunitisungaisiput #kskbsas #tgrambutan #smkdhmt #smkaminuddinbaki #supprisebirthday #supprisedelivery #suppriseipoh #chocolatebouquetmurah #ipohipohajer #suprisedeliveryipoh #suprisedeliverymalaysia

.. HELLO 👋🏽 guys.
Choco bouquet By.Shah.sy sekarang ada buat bouquet tau 😘. Chocolate bouquet and giftbox 👶 ⬆. FREE WISH CARD /FREE FOIL BALLON / FREE Delivery 20 km from GHEMOR if more than 20km charges depends on location 🚗🏠. Sesuai untuk :
🎁 Birthday Surprise
👩🏼‍🎓Convocation 🙏For apologize 💑 Anniversary
👩🏻‍🏫 Teacher’s Day
💁🏻 Mother’s Day
💁🏻‍♂️ Father’s Day 💵 Add on available : 🎈Set helium balloon
🐻Teddy bear
🎂Cake

So apa tunggu lagi?? Jom pakat surprisekan orang tersayang 💘
Siapa nak buat surprise delivery boleh whatsapp kita terus DM atau WhatsApp nak delivery pun boleh. Whatsapp je kita tau.
#chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetipoh #chocolatebouquetperak #kuisas #politeknik #msumalaysia #birthdaypresent #chocolatebouquetbajet #delivery #giftbox #giftsforhim #giftsforher #giftcard #giftbox #delivery🍫 #giftbouquet #convocationgift #birthdaygift #puoipoh #kolejkomunitisungaisiput #kskbsas #tgrambutan #smkdhmt #smkaminuddinbaki #supprisebirthday #supprisedelivery #suppriseipoh #chocolatebouquetmurah #ipohipohajer #suprisedeliveryipoh #suprisedeliverymalaysia

.. HELLO 👋🏽 guys.
Choco bouquet By.Shah.sy sekarang ada buat bouquet tau 😘. Chocolate bouquet and giftbox 👶 ⬆. FREE WISH CARD /FREE FOIL BALLON / FREE Delivery 20 km from GHEMOR if more than 20km charges depends on location 🚗🏠. Sesuai untuk :
🎁 Birthday Surprise
👩🏼‍🎓Convocation 🙏For apologize 💑 Anniversary
👩🏻‍🏫 Teacher’s Day
💁🏻 Mother’s Day
💁🏻‍♂️ Father’s Day 💵 Add on available : 🎈Set helium balloon
🐻Teddy bear
🎂Cake

So apa tunggu lagi?? Jom pakat surprisekan orang tersayang 💘
Siapa nak buat surprise delivery boleh whatsapp kita terus DM atau WhatsApp nak delivery pun boleh. Whatsapp je kita tau.
#chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetipoh #chocolatebouquetperak #kuisas #politeknik #msumalaysia #birthdaypresent #chocolatebouquetbajet #delivery #giftbox #giftsforhim #giftsforher #giftcard #giftbox #delivery🍫 #giftbouquet #convocationgift #birthdaygift #puoipoh #kolejkomunitisungaisiput #kskbsas #tgrambutan #smkdhmt #smkaminuddinbaki #supprisebirthday #supprisedelivery #suppriseipoh #chocolatebouquetmurah #ipohipohajer #suprisedeliveryipoh #suprisedeliverymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags