#ksbp2

47 posts

TOP POSTS

"Bilamana kau menulis dari hati, maka ianya akan sampai ke hati.

Bilamana dah habis baca, maka fahamlah apa yang tersurat dan tersirat yang di tulis oleh @najmifetih"
.
*tak sabar nak tunggu buku terbaru @najmifetih dan sambungan utk KSBP2..maybe? ๐Ÿ˜*
.

#KSBP
#KSBP2
#PENJARA

Alhamdulillah!

Akhirnya, dah nak release. Nantikan insyaAllah pada bulan April ini.

Siapa yang rindukan Khai, bolehlah beli buku ni.

Benarkah Abang surau dengan Nazmi hidup balik?

Benarkah Khai kembali terperangkap dalam sangkar jahiliah?

Semuanya terjawab dalam Kerna Syurga bukan Percuma 2.

Semoga Allah permudahkan!

#TarbiahSentap
#KSBP2

Kebahagian itu akan datang,cuma persoalannya hanya masa.Bahagia,kadangnya misteri.Datang tak memberi kata,hanya datang mengukir senyum tawa.Sama,bahagia itu milik semua "Sahabat kerana Allah ,indah kan?" ๐Ÿ’ž
Sungguh aku cemburu dengan tali persahabatan yang erat kerana Allah dicipta melalui cerita ini ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’™ Novel yang tak pernah tak mengusik jiwa dan menyentuh hati.Semoga terus maju !
#KSBP & #KSBP2 @najmifetih

Harap ada buku Kerna syurga bukan percuma 3 pulak lepasni ๐Ÿ˜„

Wajah yg cantik mungkin dapat menarik mata... Tetapi akhlak yg baik itu dapat menarik hati... #ksbp2

๐Ÿ˜Šโค๏ธ buku zarp menusuk kejiwa ๐Ÿ˜… #lukisantarbiah2 #ksbp2 #pbakl2017

Kerna Syurga Bukan Percuma
#ksbp
#ksbp2

Hargailah mereka yang menghargai. Orang yang tak pandai menghargai, takkan dihargai. .
Susah sangat ke?
.
.
.
#AbangSurau #KSBP2 #like4like #like4follow #Gambarlama #Takdagambarbaru #kerjadahmerepek

yang ditungguยฒ akhrnya smpai jgk..terima kasih @tarbiahsentapofficial ๐Ÿ˜Š
#ksbp2
#pestabukuonline

MOST RECENT

Hari ni , hari paling bahagia.

Sebab ,hari ni aku berjaya lengkapkan koleksi buku @najmifetih .

Selama ni, aku asyik dok cakap nak beli, nak lengkapkan.

Tapi, aku tak jumpa-jumpa buku terbaru, Kerna Syurga Bukan Percuma 2.

KSBP 2 adalah buku paling payah aku nak jumpa. Merata aku pergi sebab nak cari buku ni.

Tiap hari.. mulut asyik kata nak beli #KSBP2 tak habis-habis.

Then tadi, aku saja cari dekat kedai buku , aku ingat takda.
Tiba-tiba seorang akak datang tanya,
"dik cari apa?" Aku terus cakap "Kerna Syurga Bukan Percuma ni yang kedua ada tak?" Akak tu cakap ada.
Rasa macam menang anugerah.. bila dapat pegang buku yg dah aku cari sekian lama.

Alhamdulillah.
Akhirnya, Allah takdirkan juga aku bertemu dgn buku ni, seterusnya dapat beli.

Sekarang, tak sabar nak baca ! :) #ksbp #ksbp2 #penjara

Kebahagian itu akan datang,cuma persoalannya hanya masa.Bahagia,kadangnya misteri.Datang tak memberi kata,hanya datang mengukir senyum tawa.Sama,bahagia itu milik semua "Sahabat kerana Allah ,indah kan?" ๐Ÿ’ž
Sungguh aku cemburu dengan tali persahabatan yang erat kerana Allah dicipta melalui cerita ini ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’™ Novel yang tak pernah tak mengusik jiwa dan menyentuh hati.Semoga terus maju !
#KSBP & #KSBP2 @najmifetih

Harap ada buku Kerna syurga bukan percuma 3 pulak lepasni ๐Ÿ˜„

โŒโŒSOLD โŒโŒ PRELOVED BOOK: KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 2

RM 22
Postage RM 7
DM TO PURCHASE!!!!!!!
Condition: 9/10
#kernasyurgabukanpercuma2 #prelovedbooks #bukupreloved #prelovedbooksmalaysia #bukutarbiahsentap #sayajual #prelovedkernasyurgabukanpercuma #ksbp2murah #ksbp2

NajmiFetih.:
"Kau.. Jangan jadi macam dia." Antara puisi yang ada dalam buku Kerna Syura bukan Percuma 2. Jom dapatkan!

Semoga bermanfaat.

#KSBP2
#najmifetih
.
๐Ÿ“ฒ+60139194971

๐Ÿ“—Kerna Syurga Bukan Percuma 2
โœ’#NajmiFetih
๐Ÿ’ฐRM30 (exc. postage)
.
.
โœ”Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-12463895

Atau

2. Comment "SAYA NAK BUKU INI" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.

#kernasyurgabukanpercuma #kernasyurgabukanpercuma2
#ksbp
#ksbp2
#najmifetih
#tarbiahsentap #koleksitarbiahsentap

๐Ÿ“—Kerna Syurga Bukan Percuma 2
โœ’#NajmiFetih
๐Ÿ’ฐRM30 (exc. postage) .
.
โœ”Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-12463895

Atau

2. Comment "SAYA NAK BUKU INI" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
#kernasyurgabukanpercuma #kernasyurgabukanpercuma2
#ksbp
#ksbp2
#najmifetih
#tarbiahsentap #koleksitarbiahsentap

๐Ÿ“—Kerna Syurga Bukan Percuma 2
โœ’#NajmiFetih
๐Ÿ’ฐRM30 (exc. postage)
.
.
โœ”Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-12463895

Atau

2. Comment "SAYA NAK BUKU INI" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.

#kernasyurgabukanpercuma #kernasyurgabukanpercuma2
#ksbp
#ksbp2
#najmifetih
#tarbiahsentap #koleksitarbiahsentap

๐Ÿ“—Kerna Syurga Bukan Percuma 2
โœ’#NajmiFetih
๐Ÿ’ฐRM30 (exc. postage)
.
.
โœ”Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-12463895

Atau

2. Comment "SAYA NAK BUKU INI" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.

#kernasyurgabukanpercuma #kernasyurgabukanpercuma2
#ksbp
#ksbp2
#najmifetih
#tarbiahsentap #koleksitarbiahsentap

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
๐Ÿ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
๐Ÿ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . ๐Ÿ˜
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

๐Ÿ“ฒ WhatsApp 019-3703107
.
[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
๐Ÿ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
๐Ÿ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . ๐Ÿ˜
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

Most Popular Instagram Hashtags