[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ksbp2

48 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah!

Akhirnya, dah nak release. Nantikan insyaAllah pada bulan April ini.

Siapa yang rindukan Khai, bolehlah beli buku ni.

Benarkah Abang surau dengan Nazmi hidup balik?

Benarkah Khai kembali terperangkap dalam sangkar jahiliah?

Semuanya terjawab dalam Kerna Syurga bukan Percuma 2.

Semoga Allah permudahkan!

#TarbiahSentap
#KSBP2

Kerna Syurga Bukan Percuma
#ksbp
#ksbp2

Kebahagian itu akan datang,cuma persoalannya hanya masa.Bahagia,kadangnya misteri.Datang tak memberi kata,hanya datang mengukir senyum tawa.Sama,bahagia itu milik semua "Sahabat kerana Allah ,indah kan?" πŸ’ž
Sungguh aku cemburu dengan tali persahabatan yang erat kerana Allah dicipta melalui cerita ini πŸ˜ŒπŸ’™ Novel yang tak pernah tak mengusik jiwa dan menyentuh hati.Semoga terus maju !
#KSBP & #KSBP2 @najmifetih

Harap ada buku Kerna syurga bukan percuma 3 pulak lepasni πŸ˜„

Nak beli novel adaptasi dok tahan2 jer ... tp yg ni mang xleh tahan .. nampak ade ig jual terus beli ..beli dua2 sekali senang ... #KSBP
#KSBP2

😊❀️ buku zarp menusuk kejiwa πŸ˜… #lukisantarbiah2 #ksbp2 #pbakl2017

🌸Kerna Masa Silam Itu Kekal, Sebab Itu Aku Kejar Masa Depan Yang Lebih Baik πŸ’•
.
.
Thanks a lot to @najmifetih untuk buku yang awesome ni and memang tak pernah menghampakan..buku buku keluaran @tarbiahsentapofficial memang terbaik and banyak pengajaran bagi saya. 😍
And jangan lupa saksikan @kernasyurgabukanpercuma di @astro_oasis106 dan @astromayahd135 Mulai 6hb November, isnin hingga rabu jam 9 malam 😍😍
Jgn lupa okk.. .
.
.
And Thanks a lot jugak buat kesayangan @sumaiyahkhann kerana sudi buatkn bookmarks yg comel ni. 😍😍😘..
And saya ade dengar citer yg @sayanghoodempire ade buat contest for dpat free cap limited edition weyhh.. Rugi sape tak join. Follow them now!! .
.
And thanks a lot again utk @thecapal, kerana pin awak ni semua nya comel comel belaka .
.
.
Thanks semua, moga syurga πŸ’ž
@najmifetih
@tarbiahsentapofficial
@kernasyurgabukanpercuma
@sumaiyahkhann
@sayanghoodempire
@thecapal
@customerthecapal
#ksbp2#tarbiahsentap#sharedbyalyasyasya15#alyapunyareview#takpowerkayh#sayangkorang

Hargailah mereka yang menghargai. Orang yang tak pandai menghargai, takkan dihargai. .
Susah sangat ke?
.
.
.
#AbangSurau #KSBP2 #like4like #like4follow #Gambarlama #Takdagambarbaru #kerjadahmerepek

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ .
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
ORDER πŸ‘‡πŸ‘‡
.
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
.
.
.
Powered by :
.
.
@athihabooks
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#BukuAthiha
#athiha
#athihabooks
#SahabatAtTaqwaberdaftar
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#PlannerSahabatAtTaqwa
#kedaibuku #kedaionline #kedaionlinemalaysia #kedaimurah #buku #onlinebook #bukuagama #motivasi #onlinebookstore #rezekiAllah #trustedseller #ssmregistered
#SemusimDiMahsyar
#IslamicPlanner2018

MOST RECENT

Nak beli novel adaptasi dok tahan2 jer ... tp yg ni mang xleh tahan .. nampak ade ig jual terus beli ..beli dua2 sekali senang ... #KSBP
#KSBP2

🌸Kerna Masa Silam Itu Kekal, Sebab Itu Aku Kejar Masa Depan Yang Lebih Baik πŸ’•
.
.
Thanks a lot to @najmifetih untuk buku yang awesome ni and memang tak pernah menghampakan..buku buku keluaran @tarbiahsentapofficial memang terbaik and banyak pengajaran bagi saya. 😍
And jangan lupa saksikan @kernasyurgabukanpercuma di @astro_oasis106 dan @astromayahd135 Mulai 6hb November, isnin hingga rabu jam 9 malam 😍😍
Jgn lupa okk.. .
.
.
And Thanks a lot jugak buat kesayangan @sumaiyahkhann kerana sudi buatkn bookmarks yg comel ni. 😍😍😘..
And saya ade dengar citer yg @sayanghoodempire ade buat contest for dpat free cap limited edition weyhh.. Rugi sape tak join. Follow them now!! .
.
And thanks a lot again utk @thecapal, kerana pin awak ni semua nya comel comel belaka .
.
.
Thanks semua, moga syurga πŸ’ž
@najmifetih
@tarbiahsentapofficial
@kernasyurgabukanpercuma
@sumaiyahkhann
@sayanghoodempire
@thecapal
@customerthecapal
#ksbp2#tarbiahsentap#sharedbyalyasyasya15#alyapunyareview#takpowerkayh#sayangkorang

#KSBP2 πŸ’—

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ .
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
ORDER πŸ‘‡πŸ‘‡
.
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
.
.
.
Powered by :
.
.
@athihabooks
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#BukuAthiha
#athiha
#athihabooks
#SahabatAtTaqwaberdaftar
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#PlannerSahabatAtTaqwa
#kedaibuku #kedaionline #kedaionlinemalaysia #kedaimurah #buku #onlinebook #bukuagama #motivasi #onlinebookstore #rezekiAllah #trustedseller #ssmregistered
#SemusimDiMahsyar
#IslamicPlanner2018

Kebahagian itu akan datang,cuma persoalannya hanya masa.Bahagia,kadangnya misteri.Datang tak memberi kata,hanya datang mengukir senyum tawa.Sama,bahagia itu milik semua "Sahabat kerana Allah ,indah kan?" πŸ’ž
Sungguh aku cemburu dengan tali persahabatan yang erat kerana Allah dicipta melalui cerita ini πŸ˜ŒπŸ’™ Novel yang tak pernah tak mengusik jiwa dan menyentuh hati.Semoga terus maju !
#KSBP & #KSBP2 @najmifetih

Harap ada buku Kerna syurga bukan percuma 3 pulak lepasni πŸ˜„

❌❌SOLD ❌❌ PRELOVED BOOK: KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 2

RM 22
Postage RM 7
DM TO PURCHASE!!!!!!!
Condition: 9/10
#kernasyurgabukanpercuma2 #prelovedbooks #bukupreloved #prelovedbooksmalaysia #bukutarbiahsentap #sayajual #prelovedkernasyurgabukanpercuma #ksbp2murah #ksbp2

NajmiFetih.:
"Kau.. Jangan jadi macam dia." Antara puisi yang ada dalam buku Kerna Syura bukan Percuma 2. Jom dapatkan!

Semoga bermanfaat.

#KSBP2
#najmifetih
.
πŸ“²+60139194971

πŸ“—Kerna Syurga Bukan Percuma 2
βœ’#NajmiFetih
πŸ’°RM30 (exc. postage)
.
.
βœ”Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-12463895

Atau

2. Comment "SAYA NAK BUKU INI" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.

#kernasyurgabukanpercuma #kernasyurgabukanpercuma2
#ksbp
#ksbp2
#najmifetih
#tarbiahsentap #koleksitarbiahsentap

Most Popular Instagram Hashtags