#ksbp2

46 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah!

Akhirnya, dah nak release. Nantikan insyaAllah pada bulan April ini.

Siapa yang rindukan Khai, bolehlah beli buku ni.

Benarkah Abang surau dengan Nazmi hidup balik?

Benarkah Khai kembali terperangkap dalam sangkar jahiliah?

Semuanya terjawab dalam Kerna Syurga bukan Percuma 2.

Semoga Allah permudahkan!

#TarbiahSentap
#KSBP2

"Bilamana kau menulis dari hati, maka ianya akan sampai ke hati.

Bilamana dah habis baca, maka fahamlah apa yang tersurat dan tersirat yang di tulis oleh @najmifetih"
.
*tak sabar nak tunggu buku terbaru @najmifetih dan sambungan utk KSBP2..maybe? 😏*
.

#KSBP
#KSBP2
#PENJARA

Wajah yg cantik mungkin dapat menarik mata... Tetapi akhlak yg baik itu dapat menarik hati... #ksbp2

😊❀️ buku zarp menusuk kejiwa πŸ˜… #lukisantarbiah2 #ksbp2 #pbakl2017

Kerna Syurga Bukan Percuma
#ksbp
#ksbp2

yang ditunggu² akhrnya smpai jgk..terima kasih @tarbiahsentapofficial 😊
#ksbp2
#pestabukuonline

Hargailah mereka yang menghargai. Orang yang tak pandai menghargai, takkan dihargai. .
Susah sangat ke?
.
.
.
#AbangSurau #KSBP2 #like4like #like4follow #Gambarlama #Takdagambarbaru #kerjadahmerepek

NajmiFetih.:
"Kau.. Jangan jadi macam dia." Antara puisi yang ada dalam buku Kerna Syura bukan Percuma 2. Jom dapatkan!

Semoga bermanfaat.

#KSBP2
#najmifetih
.
πŸ“²+60139194971

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma .
.
πŸ‘‰ #Penjara .
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#zhilmbookstore #zulfahaziqahilm #brunei

MOST RECENT

PRELOVED BOOK: KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 2

RM 22
Postage RM 7
DM TO PURCHASE!!!!!!!
Condition: 9/10
#kernasyurgabukanpercuma2 #prelovedbooks #bukupreloved #prelovedbooksmalaysia #bukutarbiahsentap #sayajual #prelovedkernasyurgabukanpercuma #ksbp2murah #ksbp2

NajmiFetih.:
"Kau.. Jangan jadi macam dia." Antara puisi yang ada dalam buku Kerna Syura bukan Percuma 2. Jom dapatkan!

Semoga bermanfaat.

#KSBP2
#najmifetih
.
πŸ“²+60139194971

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

πŸ“² WhatsApp 019-3703107
.
[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
🌻whatsapp: 01114781219
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#tripleimanbooks
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#SahabatAtTaqwa
#tripleimanbooks
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

-
[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA - #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasil karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga-tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁!πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜˜
βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž–
Contact admin for purchase.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“• β€’ #KernaSyurgaBukanPercuma (RM25)
πŸ“• β€’ #Penjara (RM30)
πŸ“• β€’ #KernaSyurgaBukanPercuma2 (RM30)
_
πŸ“²WhatsApp : +6019-9493795

Ψ’Ω„Ω„Ω‡Ω… Ψ΅Ω„ ΨΉΩ„Ω‰ Ψ³ΩŠΨ―Ω†Ψ§ Ω…Ψ­Ω…Ψ― ΩˆΨΉΩ„Ω‰ Ψ’Ω„Ω‡ ΩˆΨ΅Ψ­Ψ¨Ω‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…
_

#SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
#SahabatAtTaqwaBuddies
#BisneskitaDakwahkita
#BertanyaAllahDahulu
#arkitekjalanan #whitecoat
#SahabatElqiue
#SahabatAtTaqwa
#IslamicaBookhouse
#BookstoreLabElqiue
#Bookstoreonline
#bazarpaknil #pasarnovel #instashop
#Johorean
#imanpublication
#imanshoppe #Ikutcarakita
#drafl #usrahsantai
#hijrahindie #aqada
β€’
β€’
Feel free to tag your sahabat πŸ‘‡πŸ’

[ COMBO @NAJMIFETIH READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KSBP2 FAST MOVING ] 😁😁
.
.
Alhamdulillah, kini , ketiga - tiga buku hasik karya @NajmiFetih telah #READYSTOCK di HQ @SahabatAtTaqwa
.
.
Ini kepada yang Belum memiliki hasil karya beliau, boleh dapatkan ketiga - tiga hasil karya beliau untuk bacaan ketika bercuti di hujung kampung Ini tidak lama lagi 😁
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma RM 25 .
.
πŸ‘‰ #Penjara RM 30
.
.
πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30 ( #TERBARU )
.
.
Dapat kan selagi stock masih ada . 😁
.
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Whatsapp: +60194416757 (Kautsar)
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBuddies
.
.
#QausarBookstore
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBuddies
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia

Most Popular Instagram Hashtags