#krustudios

MOST RECENT

E-card raya paling sempoi sambil promote filem terbaru @krustudios_official berjudul Wheely lakonan utama @lisasurihanii23 @zizanrazak84 yang akan berada di pawagam pada 16 Ogos nanti. Mesti best kan! @norman_abdhalim @yusryabdhalim @edryabdhalim @krumusic #wheely #krustudios #kafebuzz #kafebuzzsinema #kafebuzzdah3tahun #jomlayankafebuzz #aidilfitri

Its a wrap. Thank you KRU studio for having us 😙 #jomkaryabhara #videoshooting #krustudios #krustudio

KEBAHAGIAN DALAM PERPISAHAN - @shahirzawawi88 . nah nk belanja nyanyi live sikit hahaha dgn baru lepas buka puasa nya. senak perut doh hahahahaa. aku tak paham kenapa @jazlanaziz joget dangdut dlm ni, *apa masalah hang 😂😂😂😂 #covershaf#kebahgiaandalamperpisahan#shahir#AF#instagood#singing#coversong#suriarecords#krustudios#malaysiancover#smulevip#ktv#vsco_hub#sing#live#soul#music

KERANA "apa yang ada pada nama manusia mudah lupa semalam puji esok lusa mungkin hina"
TAK KISAH "walaupun sudahnya namaku berkarat dan berdebu tetapi yang penting akhirnya...."
TAHAN LAMA
#tahanlama #krustudios #jangandenki #kedah #selamanyacinta #yamaha46 #sebenarnya #gilangkusementara #

Single terbaru KRU ke ni? Liriknya bagus.
#krumusic
#krustudios
#normanyusryedry

Bila bulan Ramadhan teringat 4 thn lalu, founder #LrflawlessProducts @lindarafar kehilangan anaknya Arwah Memen akibat penyakit kanser.😥😥
.
Perasaan sedih Linda kongsi sama dlm lagunya #SatuLagi ..
.
#alfatihah ... #prayformemen
#satulagibyLr #krustudios #krumusic

Flight Home @ 0610 hrs!
#gergasi
#kru25
#krustudios

We Get The CD Gergasi with New & Their Compilation Songs! Get Them Sign The Woodart Pic Too...Iam Soo Gonna Miz Their Concert! Tq @norman_kru @yusrykru & @edryabdhalim For The Memorable Moments!
#kru25
#gergasi
#krustudios

Tahniah kepada Alumni KRU Academy,bekas pelajar DVM Cohort 1 yang baru selesai latihan industri & telah bekerja menjadi Johan Pertandingan Video Pendek Smart Selangor dengan hadiah RM8,000.Dan Alumni kumpulan berbeza mendapat hadiah saguhati RM500 dalam pertandingan yang sama.Wow syabas & alhamdulillah,keberhasilan graduan kami diluar sana!
#animation
#visualeffects
#krustudios
#krumasterclass

Lagu lejennnn

Suatu ketika dahulu ost cinta kolesterol...
So sama yang gemok tu jangan risau korang memang ohhhsemmm 😘

Hahahahaha

#lagulejen #trhowback #yusri #yurikru #krustudios

Meet & Greet Session!
#kru25
#gergasi
#krustudios
#sporefans

Awesome Concert By KRU! Hope U Guys Luv The WoodArt Photo By Us!
#kru25
#krustudios
#sporefans

#Repost @yaniejohari with @get_repost
・・・
Geng! Jom layan #PuakaBalaiGombak SEKARANG di Astro Mustika, 134. Dah lama tak tengok adik-adikku beraksi: @hazwanasari, @kaytiow, @shukritahir. Hasil karya @waan_hafiz. 👍🏼 #showbiz #krustudios #unitedstudios #paranormal #majorthrowback

Most Popular Instagram Hashtags