[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kristofer

3676 posts

TOP POSTS

My everything 💞 #Kristofer #Lukas @bhappy_flowers 🤗💋

Feliz Navidad para todos ustedes de parte de la familia Noboa Romanov !! @olganoboaromanova #kristofer #lukas 🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Я теперь слишком сильно дорожу своей свободой. 
Так проще. Никaких нервов, никaких психов. -1989
#kristofer

Mi pequeño tigre, cada día más hermoso!! #Kristofer 😻💛 #SiberianCat #SinFiltros #hipoalergenico

My "mr.smile" boy (Kristofer Aryaguna Dharma, 7.5bln, semarang) => krn Kristo Dr lahir ud banyak senyum 😆😆 Gini nih Kristo klo lg makan,, krn ini anak aktif banget, goyang Sana goyang sini 😋 sendok ditarik, kadang klo lg ga sadar mangkok juga ditarik.. Pakai bip ga terlalu pengaruh 😂😂 jadi seringnya Kristo makan dl baru dimandiin jadi biar belepotan skalian ga mslh (ga Kotor ga belajar kan?hehe)
Utk nyiapin mpasi Kristo, kebantu bgt sama produknya Baby Safe.. Klo weekday, Kristo d rmh emaknya (Karena Saya Working Mom), pake BabySafe 10 in 1 multifunction steamer (suka bgt sama produknya ini krn bener2 praktis Dan komplit).. Klo weekend pake slow cooker nya BabySafe juga, tiap jumat malem ud siapin menu nya trs dsetting mode low, pagi ud siap utk sarapan 😁😁😁 Foto dan video ini diambil saat Kristo usia 6bulan 20hari.. Thanks @babysafe_indonesia siapin menu si kecil jd seru, serba mudah, Dan tentunya Makin semangattt kreasi menu2 lain

#momentmakansikecil #myboy #kristofer #belajarmakan

almas destinadas desde hace ya a estar unidas❤️✨ #kristofer

Happy mother's day💋 #Kristofer❤ #Lukas❤

Mi mejor regalo !! Mi familia 🎂👨‍👩‍👦‍👦 gracias a todos ! Acá mis 31 !! // My birthday 🎂 #kristofer #lukas

MOST RECENT

Mi pequeño tigre, cada día más hermoso!! #Kristofer 😻💛 #SiberianCat #SinFiltros #hipoalergenico

Lapsel on mummi ja papa juures lõbus #kristofer #kristoferpuhkab #saaremaa #sügis

Brazilian street artist Kristofer's inspiringly unique BoB marley style!! #bob #kristofer #song ❤️

Happy 3rd Birthday my little munchkin!🎈🎂♥️👼🏻
May all the angels sing you the most joyous chorus of "Happy Birthday" today my precious little angel.
I love you with all my heart and soul.
My little one, my world, my son, my boy, my everything...
Still to this day I miss you so much. Words can't express what you mean to me and the love I have for you.
God knows I'll give anything just to have you back with me!!!
Wishing you were here so I can give you lots of hugs/kisses on your special day and everyday.
Heaven and earth may separate us, but nothing will ever change the fact that you made me a mom.
I can’t wait till we meet again, so I can hold you in my arms like I used to my sweet baby boy🦁♥️
#october #specialday #3yearsold #birthdayboy #tbt #memories #motherofanangel #myguardianangel #babyboy #myson #myoneandonly #truelove #missyou #loveyou #kristofer

Most Popular Instagram Hashtags