#kristofer

3576 posts

TOP POSTS

almas destinadas desde hace ya a estar unidas❤️✨ #kristofer

Любовь моя Волга 😂в последнее время актуальная тема для меня😏...а еще у меня на фото рука карявая 🙈 #раритет#безфильтра #kristofer

Happy mother's day💋 #Kristofer❤ #Lukas❤

❤️❤️❤️☀️⛱🌊👨‍👩‍👦‍👦😍 #kristofer #lukas @olganoboaromanova #lafamiliaestodo

My "mr.smile" boy (Kristofer Aryaguna Dharma, 7.5bln, semarang) => krn Kristo Dr lahir ud banyak senyum 😆😆 Gini nih Kristo klo lg makan,, krn ini anak aktif banget, goyang Sana goyang sini 😋 sendok ditarik, kadang klo lg ga sadar mangkok juga ditarik.. Pakai bip ga terlalu pengaruh 😂😂 jadi seringnya Kristo makan dl baru dimandiin jadi biar belepotan skalian ga mslh (ga Kotor ga belajar kan?hehe)
Utk nyiapin mpasi Kristo, kebantu bgt sama produknya Baby Safe.. Klo weekday, Kristo d rmh emaknya (Karena Saya Working Mom), pake BabySafe 10 in 1 multifunction steamer (suka bgt sama produknya ini krn bener2 praktis Dan komplit).. Klo weekend pake slow cooker nya BabySafe juga, tiap jumat malem ud siapin menu nya trs dsetting mode low, pagi ud siap utk sarapan 😁😁😁 Foto dan video ini diambil saat Kristo usia 6bulan 20hari.. Thanks @babysafe_indonesia siapin menu si kecil jd seru, serba mudah, Dan tentunya Makin semangattt kreasi menu2 lain

#momentmakansikecil #myboy #kristofer #belajarmakan

Me gusta lo que hace #kristofer andarilho.. 👌👦
#jamaicareggae
#reggaemusic
#onemanonereggae

My everything 💞 #Kristofer #Lukas @bhappy_flowers 🤗💋

MOST RECENT

Mizael fez 3😲😍💙
#Kaio
#Kristofer
#Arthur

-я слишком влюблена



#skam #jonas #kristofer #noorasætre #eva #kris #vilde #sana #william #evan #isaak #josaf

almas destinadas desde hace ya a estar unidas❤️✨ #kristofer

And today our beautiful boys embark on another new adventure. Robbie is now in his last year of primary school (P7) and Kristofer is starting P6!!! I'm so excited to see what this new school year will bring for them both. #school #primaryschool #primary7 #primary6 #robbie #kristofer

6 years ago today: our beautiful boys were starting new adventures. Kristofer was starting his last year of nursery and Robbie was starting his first year of primary school! #school #robbie #kristofer

My Bubba's started 5th grade today.!!! It's the first time I haven't been there on his first day of school and it sucked. But I'm glad he enjoyed his first day and already made new friends. #StopGrowing #5thGrade #HereWeCome #LomitaMagnet #BackToSchool #CoolKid #SmartyPants #ChinkyEyes #NikeGirl #Kristofer #Bubbas #AlwaysBeMyBaby

Chill z Chrześniakiem.
foto od: @malgo_sia 💛

#zkrzysiem #godmother #kristofer #chillin #nakocyku

Yesterday was the last day of summer and what better way to end it than a beach day.!! #Summer2017 #Newport #50SomethingStreet #TioAshtonsHomeBeach #BeachBums #BodyBoarding #Shaka #Kristofer #Bubbas #TheWaterALWAYSWins #SundayFunday

Most Popular Instagram Hashtags