#kriss

36036 posts

TOP POSTS

Matando el tiempo jajajaja los casi ricos 😂😂 confirme @katemunozoficial jajajaj #desfile #work #kriss

@pistolpapa is gonna need to find a new seat because this one is reserved by his @krissusainc Vector CRB.

#kriss #krissusa #krissvector #thepewpewlife #guns #firearms #pistolcarbines #rifles #2a #nra

#Kriss finally doing some sick transfers! #Spring is coming into the #forest ! 🔥📷 @jacekslonik 🚴@kriss_kaczmarczyk #downhill #JacekSlonikPhotography

Everyday is a good day to go to the range! Especially with your custom DuraCoat®ed gun!
#Repost @kennykline
・・・
Beautiful day to take the kriss pistol out! Magpul FDE duracoat looking great still

#duracoat #guns #kriss #vector #45acp #rangeday #pewpewpew

Yes, inilah dia nama model terbaharu motosikal MODENAS
Untuk mereka yang nak tengok full body look, Kriss MR2 bakal membuat kemunculan sepenuhnya seminggu dari sekarang, iaitu pada 6 April 2017, jam 3 petang. Nantikan info lanjut seperti spesifikasi dan harga jualan daripada kami di MODENAS!
#akandatang #comingsoon #untukrakyat #kriss #MR2 #buatanmalaysia #madeinmalaysia #motorrakyat

MOST RECENT

Итак..
Как думаете,куда отправится Николя и его команда,в следующем сезоне недель мод?!
.
.
.
#путешествиепоевропе #cosmetics #model #spring2017 #nikolafashion #noname #nikola #kriss #rosali #arrows #dance #pink

MR1 bakal ada adik! Official dari Modenas #Repost @modenas.malaysia with @repostapp
・・・
Yes, inilah dia nama model terbaharu motosikal MODENAS
Untuk mereka yang nak tengok full body look, Kriss MR2 bakal membuat kemunculan sepenuhnya seminggu dari sekarang, iaitu pada 6 April 2017, jam 3 petang. Nantikan info lanjut seperti spesifikasi dan harga jualan daripada kami di MODENAS!
#akandatang #comingsoon #untukrakyat #kriss #MR2 #buatanmalaysia #madeinmalaysia #motorrakyat

#Repost @mat_cebol99 with @repostapp
・・・
Aku dah terlalu usaha untuk dapatkan kau balik. Pujuk kau balik. TAPI kau? Kau tetap pilih dia sbb jentera dia lebih mahal dari aku. Takpe. Aku rasa jentera dia tu boleh bawa kau pergi syurga kot? Kan? Go head!
Owner❌hensem
Kami❌ramai
Gila❌sayang
Kenapa❌pergi
#mercikhawau #kmcmuo #matmoto #gathering #kriss #kmc #matmoto #duniapermotoran #kapcaimalaya #peluruhighway #pelesithighway #idolakriss #modenas #jenteramuar #jenterapejuang #kakimoto #kakinganjingfly #idolamotorsport

Yes, inilah dia nama model terbaharu motosikal MODENAS
Untuk mereka yang nak tengok full body look, Kriss MR2 bakal membuat kemunculan sepenuhnya seminggu dari sekarang, iaitu pada 6 April 2017, jam 3 petang. Nantikan info lanjut seperti spesifikasi dan harga jualan daripada kami di MODENAS!
#akandatang #comingsoon #untukrakyat #kriss #MR2 #buatanmalaysia #madeinmalaysia #motorrakyat

Aku dah terlalu usaha untuk dapatkan kau balik. Pujuk kau balik. TAPI kau? Kau tetap pilih dia sbb jentera dia lebih mahal dari aku. Takpe. Aku rasa jentera dia tu boleh bawa kau pergi syurga kot? Kan? Go head!
Owner❌hensem
Kami❌ramai
Gila❌sayang
Kenapa❌pergi
#mercikhawau #kmcmuo #matmoto #gathering #kriss #kmc #matmoto #duniapermotoran #kapcaimalaya #peluruhighway #pelesithighway #idolakriss #modenas #jenteramuar #jenterapejuang #kakimoto #kakinganjingfly #idolamotorsport

Walaupon Pnt Janji Dpt Relax Dkt Btu Ni,Tanpa Kawan Siapa Lah Kita Jnji Jgn Salah Pilih Kawan Ataupon Salah Pasangan #tb #tamanbotanik #MMC #malaysianmodenasclub #penat #relax # tamanhaiwan #ShahAlam #modenas #Kriss #kriss110 #kriss120 #Gt128 #sahabatmodenasselamanya

¡ LAS COSAS MÁS BELLAS, SON LAS QUE MENOS TE ESPERAS ! 🌺🌴 😳😱
. . .
Para Información de Precios y Formas de Compras Nos puedes Escribir al WHATSAPP y/o por correo.
📲Whatsapp: +58 424 844.78.51
📩Correo: krissdesign2016@gmail.com

#KRISS #krissvzla #Swimwear #Beachwear #Beach #Sea #Sun #DiseñoVenezolano #SemanaSanta #Bikini #Venezuela #PuertoLaCruz #Lecheria

Sometimes dealers ask us to make hard-to-find products. This was one of those. Been a available for a while now but we admit that we always forget to talk about it. This solid aluminum adapter fits any generation of Kriss Vector, combatting the classic weak point of the hook and allowing the addition of any AR-15/M4 stock.
#matadorarms #madeincanada #stongerthanplastic #ar15 #kriss #krissvector #pewpew #igmilitia #gunsofinstagram #2a #2ndamendment #tactical #tacticool

Most Popular Instagram Hashtags