[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#krimpemutihketiakmurah

1384 posts

TOP POSTS

PANNAMAS LIGHTENING ~ Cream Penghilang Kehitaman Ketiak Selangkangan
bruto : 100gr
.
IDR 65.000
.
Aman digunakan Ibu Hamil Menyusui dan aman digunakan dalam jangka panjang.. Produk ini bukan hanya memutihkan ketiak tapi jg mengencangkan kulit ketiak tanpa pengelupasan ataupun rasa perih hasil dalam 3hari.
.
Cara pakai : oleskan sedikit cream di ketek/selangkangan abis mandi.. Barang ini sangat booming di thailand :D
isi 30gr...
Dijamin ada hasil dan AMAN.

#pannamaslightening #pannamaslighteningcream #pannamaspemutihketiak #pannamaslighteningmurah #pemutihketiakampuh #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpencerahketiak #cupcakeunderarm #armpitmilkcream #armpitmilkcreamoriginal #totalwhiteunderarm #totalwhiteunderarmcream #jualpannamaslightening #jualpannamaseyegel #cupcakeunderarmmurah

ARMPIT CREAM utk PUTIHKAN ketiak hitam hehe

Harga PROMO BIRTHDAY : RM5

OFFER MINGGU BIRTHDAY ๐ŸŽ‚ Kak Sab dari 10hb-16hb JULY 2017 10mlm ๐Ÿ˜

ORDER ?
KLIK LINK BIRU wassap Kak Sab ye๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60125295469

#armpitcream #armpitkrim #armpitcreammurah #pemutihketiak #krimpemutihketiakmurah

๐Ÿ‘‰Masalah ketiak hitam??
๐Ÿ‘‰Masalah daki dileher??
๐Ÿ‘‰Masalah hitam dicelah peha???
.
Ramai yg ada masalah ni tapi malu nak mengaku ๐Ÿ˜‚
.
Meh nak bagitau dengan krim pemutih ketiak Cek Lawa, lepas ni confirm makin lawaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Betol awak..kita tak tipu tauu..cuba dulu baru tauu ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑPm @ whatsapp 01124012317
.
#ceklawa #ceklawaoriginal #ceklawamurah #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakmurah #cassialeaf #cassialeafmarketing

Kya Under arm (pemutih ketiak)
.
.
Berfungsi untuk mencerahkan bagian ketiak yg hitam
.
.
#underarms #krim #krimpemutih #krimpemutihketiakaman #krimpemutihketiakmurah #krimherbal #krimalami #krimori

MOST RECENT

JELLYS PURE UNDERARM CREAM - Khasiat:
- Membantu memutihkan ketiak, lutut, siku, selangkangan & lipatan leher dengan waktu yang relatif cepat
- Membantu menghaluskan kulit ketiak & kulit yang kasar lainnya.
- Membantu memberikan nutrisi untuk kulit ketiak, sehingga tidak mudah bau & berkeringat
- Membantu memberikan sensasi dingin pada kulit saat digunakan
- Membantu mengecilkan pori-pori pada kulit ketiak untuk menghambat kotoran & bakteri penyebab bau yang tidak sedap
- Membantu menghambat pertumbuhan bulu ketiak
Silakan konsultasi/order:
bbm D2FF76D0
WA 085780819680
Line: starzstore
line@: @frb3290x (pakai @) Info Produk lainnya:
starz-store.com

#JellysPureUnderarmCr #Jellys #KrimPemutih #PemutihKetiak #KrimPemutihKetiak #JellysPureUnderarmCrmurah #Jellysmurah #KrimPemutihmurah #PemutihKetiakmurah #KrimPemutihKetiakmurah #JellysPureUnderarmCrori #Jellysori #KrimPemutihori #PemutihKetiakori #KrimPemutihKetiakori #JellysPureUnderarmCrasli #Jellysasli #KrimPemutihasli #PemutihKetiakasli #KrimPemutihKetiakasli #JellysPureUnderarmCrreview #Jellysreview #KrimPemutihreview #PemutihKetiakreview #KrimPemutihKetiakreview #JellysPureUnderarmCrtesti #Jellystesti #KrimPemutihtesti #PemutihKetiaktesti #KrimPemutihKetiaktesti

Jellys Pure Underarm Cream Adalah produk inovasi terbaru dari Thailand. Krim pemutih ketiak ini memiliki fungsi yang banyak, tidak hanya memutihkan ketiak, namun juga bagus untuk memutihkan selangkangan, lipatan leher, siku & lutut.
FDA: 10-1-5949132
Isi: 50 gr
Silakan konsultasi/order:
bbm D2FF76D0
WA 085780819680
Line: starzstore
line@: @frb3290x (pakai @) Info Produk lainnya:
starz-store.com

#JellysPureUnderarmCr #Jellys #KrimPemutih #PemutihKetiak #KrimPemutihKetiak #JellysPureUnderarmCrmurah #Jellysmurah #KrimPemutihmurah #PemutihKetiakmurah #KrimPemutihKetiakmurah #JellysPureUnderarmCrori #Jellysori #KrimPemutihori #PemutihKetiakori #KrimPemutihKetiakori #JellysPureUnderarmCrasli #Jellysasli #KrimPemutihasli #PemutihKetiakasli #KrimPemutihKetiakasli #JellysPureUnderarmCrreview #Jellysreview #KrimPemutihreview #PemutihKetiakreview #KrimPemutihKetiakreview #JellysPureUnderarmCrtesti #Jellystesti #KrimPemutihtesti #PemutihKetiaktesti #KrimPemutihKetiaktesti

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

๐ŸŒนCek Lawa krim pemutih ketiak .
.
๐ŸŒนBukan sahaja berfungsi untuk memutihkan kawasan ketiak, malah kawasan yang sensitif seperti celah peha, leher, siku, betis lutut dan sebagainya .
.
๐Ÿ’–Memutihkan dan mencerahkan kembali kawasan yang disapu .
๐Ÿ’–Membuang sel sel kulit mati dan daki .
๐Ÿ’–Melembabkan dan melembutkan kulit yang disapu .
๐Ÿ’–Tidak melekit sangat mudah diresap setelah disapu .
๐Ÿ’–Menghasilkan sel sel kolagen yang baru .
๐Ÿ’–Boleh juga digunakan sebagai deodoran .
.
๐Ÿ’–RM30 tidak termasuk pos .
๐Ÿ’–Beli 2 pcs free pos + free gift special .
.
๐ŸŒšWhatsapp - 0163217730 .
.
#ceklawaoriginal #ceklawamurah #ceklawa #ceklawahq #krimpemutihketiakpeha #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakceklawa #ceklawamalaysia #ceklawakrimpemutih #dropshipwanted #dropshipmalaysia

๐ŸŒนCek Lawa krim pemutih ketiak .
.
๐ŸŒนBukan sahaja berfungsi untuk memutihkan kawasan ketiak, malah kawasan yang sensitif seperti celah peha, leher, siku, betis lutut dan sebagainya .
.
๐Ÿ’–Memutihkan dan mencerahkan kembali kawasan yang disapu .
๐Ÿ’–Membuang sel sel kulit mati dan daki .
๐Ÿ’–Melembabkan dan melembutkan kulit yang disapu .
๐Ÿ’–Tidak melekit sangat mudah diresap setelah disapu .
๐Ÿ’–Menghasilkan sel sel kolagen yang baru .
๐Ÿ’–Boleh juga digunakan sebagai deodoran .
.
๐Ÿ’–RM30 tidak termasuk pos .
๐Ÿ’–Beli 2 pcs free pos + free gift special .
.
๐ŸŒšWhatsapp - 0163217730 .
.
#ceklawaoriginal #ceklawamurah #ceklawa #ceklawahq #krimpemutihketiakpeha #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakceklawa #ceklawamalaysia #ceklawakrimpemutih #dropshipwanted #dropshipmalaysia

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#ceklawa #ceklawakrimpemutihketiak #krimpemutihketiak / #ceklawamurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakmurah / #ceklawaoriginal #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakoriginal

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

UNDERARM CUPCAKE CREAM - Khasiat:
- Mengangkat Sel Kulit Mati Pada Ketiak Yang Kusam & Kasar - Antibakteri mengurangi Keriput, & Bintik-Bintik Gelap - Mengecilkan Pori-Pori Ketiak Yang Besar Karena Sering Dicukur Atau Dicabut - Memutihkan Ketiak - mencerahkan Warna Kulit Ketiak Yg Gelap Tanpa Meninggalkan Noda Pada Pakaian - Tidak Menyumbat Pori-Pori - Mengurangi Bau Pada Ketiak - Bisa Untuk Lutut Yang Pecah-Pecah & Bekas Gigitan Serangga
Silakan konsultasi/order:
bbm D2FF76D0
WA 085780819680
Line: starzstore
line@: @frb3290x (pakai @) Info Produk lainnya:
starz-store.com

#UnderarmCupcakeCream #LittleBaby #KrimPemutih #PemutihKetiak #KrimPemutihKetiak #UnderarmCupcakeCreammurah #LittleBabymurah #KrimPemutihmurah #PemutihKetiakmurah #KrimPemutihKetiakmurah #UnderarmCupcakeCreamori #LittleBabyori #KrimPemutihori #PemutihKetiakori #KrimPemutihKetiakori #UnderarmCupcakeCreamasli #LittleBabyasli #KrimPemutihasli #PemutihKetiakasli #KrimPemutihKetiakasli #UnderarmCupcakeCreamreview #LittleBabyreview #KrimPemutihreview #PemutihKetiakreview #KrimPemutihKetiakreview #UnderarmCupcakeCreamtesti #LittleBabytesti #KrimPemutihtesti #PemutihKetiaktesti #KrimPemutihKetiaktesti

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurah#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah

๐ŸŒนBarang kalau baik, kalau berkualiti, mesti orang akan repeat repeat dan repeat order kan! ๐Ÿ˜€ dah kata cek lawa krim pemutih ketiak berkesan dan selamat untuk digunakan. Sapu2 je setiap hari, puff! Boleh putih cerah kembali tau! Ketiak gelap celah peha gelap siku lutut betis lengan gelap itu semua normal ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š .
.
๐ŸŒนSebab kawasan kawasan situ sebenarnya paling susah aihh nak jaga. Nak kena sental daki betul2 kasi keluar. Susahhh. So nak kurangkan beban uolls semua, cek lawa cipta sebuah krim pemutih ketiak ni! Ehh bukan untuk ketiak je tau! Untuk siku leher lutut betis celah peha pun boleh! Paling seronok ni nak kongsi, boleh guna sebagai deodoran wauuu! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ jimat sangat ni ๐Ÿ˜ญ macam macam boleh guna. .
.
๐ŸŒน1 pcs rm30 tidak termasuk pos je. .
.
๐ŸŒนBeli 2 pcs free postage + free special gift. Tengok banyak seronok kan. Dah free pos, pastu dapat free gift. Kakak memang sayang customer kakak tau ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜—๐Ÿ˜‚ .
.
๐ŸŒนWhatsapp kakak sekarang kalau nak order. - 0163217730 .
.
#krimpemutihketiak #krimpemutihketiakceklawa #ceklawa #ceklawahq #ceklawaoriginal #ceklawamurah #ceklawakrimpemutih #krimpemutihketiakpeha #krimpemutihketiakmurah #dropshipwanted #dropshipmalaysia

Ketiak & selangkangan jd putih bersih halus
Pori2 ketiak yg sering dicabut / dicukur mengecil
Kulit lembut
Gak bau badan lagi krna bisa dipake sbg deodoran!!
Tanpa alergi & iritasi krna terbuat dr bahan alami!

Dipake 2x shari abis mandi 3 3

Shin khurim, byk testi !! Mau bukti? Minta ke saya ({})
Ketiak & selangkangan mjd lebih putih, bersih, halus seperti kulit bayi hanya dalam waktu 15 hari aja !

Berat brutto : 45-50gr
Harga: Rp 85.000

Silahkan langsung menghubungi customer service kami di:
Call: 0813 6258 7195
WA: 0813 6258 7195
Line: grosir herbal wanita
Bbm: DB0EEC3D
Fanspage: https://www.facebook.com/GrosirHerbalWanitaAsli/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwYkTTY5EMCgMD9H-1EudIw
Web: www.grosirherbalasli.com
Blog: http://grosirherbalwanitaasli.blogspot.com/
Ig: grosir herbal wanita asli

#jualcreampemutihketiak,#jualkrimpemutihketiak,#krimpemutihketiak,#krimpemutihketiakmurah,#krimpemutihketiakoriginal,#krimpemutihketiakaman,#creampemutihketiak,#creampemutihketiakori,#creampemutihketiakmurah,#krimpemutihselangkang,#krimpemutihselangkangterbaik,#jualkrimpemutihselangkangan,#jualcreampemutihselangkangan,#shinkhurim,#shinkhurimmurah,#shinkhurimurah,#shinkhurimoriginal,#shinkhurimcream,#krimshinkhurim,#jualshinkhurim

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€100% ekstrak herba semulajadi.
๐ŸŒ€kaya dengan vitamin c dan mineral.
๐ŸŒ€Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐ŸŒ€Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
๐ŸŒ€Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
๐ŸŒ€Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
๐ŸŒ€Dapat melembabkan kulit
๐ŸŒ€Bau yang wangi.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€ย Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
๐ŸŒ€Calit sedikit krim cek lawa.
๐ŸŒ€Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK ๐Ÿ“ข READY STOCK

Harga promosi @nanabeauty.shop:
RM 28 exc pos

WhatsApp๐Ÿ“ฑ: 016-585-1195 (Nana)
Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama.
__

Kelebihan Cek Lawa:
โค100% ekstrak herba semulajadi.
โคKaya dengan vitamin c dan mineral.
โคMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
โคMencerna sel-sel kulit lama
โคMenjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
โคMerangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
โคDapat melembabkan kulit
โคBau yang wangi

Fungsi:
โคKetiak hitam hilang dalam masa yang singkat
โคMembantu mencerahkan ketiak
โคKulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut
โคMenghilangkan bau ketiak
โคKetiak tidak berbau sampai petang walaupun berpeluh
โคTidak perlu pakai deodorant lagi
โคKrim tidak melekit

Cara penggunaan:
โค Sapu 2 kali sehari, selepas mandi
โค Tidak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab CEK LAWA ini sendri telah pun mengandungi deodorant pemutih
โค Sapu 2 kali sehari, selepas mandi
โค Tidak per Tidak perlu dibilas
โค Sesuai untuk kulit sensitive

#ceklawannbs #ceklawa #ceklawamurah #ceklawahq #ceklawamalaysia #ceklawaoriginal #ceklawaori #ceklawaoriginalmurah #ceklawaoriginalmalaysia#ceklawamurahori #sayajualceklawa #sayajualceklawamurah #sayajualceklawamurahori #sayajualceklawamurahoriginal #sayajualceklawaoriginal #sayajualceklawaoriginalmurah #sayajualceklawaorimurah #sayajualceklawakrimpemutihketiak #sayajualceklawakrimpemutihketiakmurah #sayajualceklawakrimpemutihketiakoriginal #ceklawakrimpemutihketiak #ceklawakrimpemutihketiakmurah #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #ceklawakrimpemutih #krimpemutih #krimpemutihwajah #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakoriginal

Most Popular Instagram Hashtags