#krimpemutihketiakmurah

1165 posts

TOP POSTS

BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ?
.
.
[ baca kisah ini ]
" Saya ni selalu bersukan ketiak selalu peluh, bau busuk tak dapat elak. ketiak saya jd hitam. saya mula beli macam macam deodorant tapi saya rasa bila guna deodorant ketiak saya melekit . alhamdulillah selepas jumpa CEK LAWA . saya rasa ni satu satunya produk yg saya berani jamin saya sekarang dah selesa bersukan. ketiak saya sekrang dah wangi dan tak melekit. TAKDA LAGI KETIAK HITAM. !!! "
sy shorkan kepada wanita yang ada masalah ketiak hitam untuk cuba cek lawa. insyaAllah berpuas hati dengan krim cek lawa yang comel ni.
.
✆ ✆ Whatsapp >> ceklawa ke +6018 9003385
✆ ✆ Whatsapp >> ceklawa ke +6018 9003386
✆ ✆ Whatsapp >> ceklawa ke +6018 9003385
.
#ceklawa
#krimpemutihketiak
#krimpemutihketiakmurah

PANNAMAS LIGHTENING ~ Cream Penghilang Kehitaman Ketiak Selangkangan
bruto : 100gr
.
IDR 65.000
.
Aman digunakan Ibu Hamil Menyusui dan aman digunakan dalam jangka panjang.. Produk ini bukan hanya memutihkan ketiak tapi jg mengencangkan kulit ketiak tanpa pengelupasan ataupun rasa perih hasil dalam 3hari.
.
Cara pakai : oleskan sedikit cream di ketek/selangkangan abis mandi.. Barang ini sangat booming di thailand :D
isi 30gr...
Dijamin ada hasil dan AMAN.

#pannamaslightening #pannamaslighteningcream #pannamaspemutihketiak #pannamaslighteningmurah #pemutihketiakampuh #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpencerahketiak #cupcakeunderarm #armpitmilkcream #armpitmilkcreamoriginal #totalwhiteunderarm #totalwhiteunderarmcream #jualpannamaslightening #jualpannamaseyegel #cupcakeunderarmmurah

ARMPIT CREAM utk PUTIHKAN ketiak hitam hehe

Harga PROMO BIRTHDAY : RM5

OFFER MINGGU BIRTHDAY 🎂 Kak Sab dari 10hb-16hb JULY 2017 10mlm 😍

ORDER ?
KLIK LINK BIRU wassap Kak Sab ye👇

www.wasap.my/60125295469

#armpitcream #armpitkrim #armpitcreammurah #pemutihketiak #krimpemutihketiakmurah

Angkat tiyak ciked. ewuu. ada bau mashem sikit.
Apa lagi. Gunalah cek lawa ni.
KELEBIHAN Cek Lawa Pemutih Ketiak
- 100% ekstrak herba semulajadi
- Kaya dengan vitamin c dan mineral
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
- Mencerna sel-sel kulit lama
- Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
- Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
- Dapat melembabkan kulit
- Bau yang wangi
Dan juga mengandungi :
- Vitamin C
- Estrak Buah-buahan
- Aloe Vera
- Lemon
- Estrak Timun
- Estrak Green Tea

Whatsapp +6013-2153167 untuk harga promosi

#krimpemutihketiak
#ceklawapromosi
#ceklawamurah
#krimpemutihketiakmurah
#ketiakputihwangi
#sayajualceklawamurah
#sayajualmurah
#sayajualprodukkecantikanmurah
#ceklawapemutihketiak

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌀100% ekstrak herba semulajadi.
🌀kaya dengan vitamin c dan mineral.
🌀Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🌀Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
🌀Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
🌀Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
🌀Dapat melembabkan kulit
🌀Bau yang wangi.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀 Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
🌀Calit sedikit krim cek lawa.
🌀Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurah#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK🌸

Sebut pasal ketiak, ia adalah anggota badan yg tersembunyi. Ada segelintir yang mengalami masalah ketiak seperti berbau, berpeluh, hitam & sebagainya sehingga mencacatkan penampilan & seri wajah.

Yela, cuba uolls bayangkan mereka yang kuat berpeluh, mesti kawasan ketiak tu akan basah. Kalau pakai baju hitam, takpa x nampak, kalau baju tu cerah semestinya nampak & menggelikan sehingga meninggalkan kotoran pada pakaian. Bila dah berpeluh, mesti badan uolls berbaukan. Mungkin kawan2 uolls tak perasan, tapi cuba bayangkan kalau suami uolls nampak👀 Lepas tu kena tegur...malu oiii !!!😓 Maunya, dia cakap "Eeeee...muka putih, ketiak hitam"🙊 Errr nk sorok muka tang mana..haha
.
🎀Kelebihan:
✅100% ekstrak herba semulajadi
✅Kaya dengan vitamin c & mineral
✅Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
✅Mencerna sel-sel kulit lama
✅Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
✅Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat & lembut
✅Dapat melembabkan kulit
✅Bau yang wangi
.
▶Cara penggunaan:
-Digunakan selepas mandi pagi & malam
-Pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering
-Sapu & ratakan keseluruh bahagian ketiak
-Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas
-Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran

#ceklawakrimpemutihketiak #ceklawapemutihketiak #krimpemutihketiak #pemutihketiak #ceklawa #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #ceklawakrimpemutihketiakmurah #ceklawapemutihketiakoriginal #ceklawapemutihketiakmurah #krimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakmurah #pemutihketiakoriginal #pemutihketiakmurah #ceklawaoriginal #ceklawamurah

MOST RECENT

Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#ceklawa #ceklawakrimpemutihketiak #krimpemutihketiak / #ceklawamurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakmurah / #ceklawaoriginal #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakoriginal

ARMPIT CREAM utk PUTIHKAN ketiak hitam hehe

Harga PROMO BIRTHDAY : RM5

OFFER MINGGU BIRTHDAY 🎂 Kak Sab dari 10hb-16hb JULY 2017 10mlm 😍

ORDER ?
KLIK LINK BIRU wassap Kak Sab ye👇

www.wasap.my/60125295469

#armpitcream #armpitkrim #armpitcreammurah #pemutihketiak #krimpemutihketiakmurah

•Kya Under arm•
(pemutih ketiak alami) •Berfungsi untuk membantu mencerahkan, menghaluskan, & memutihkan bagian ketiak anda

#underarm #creamunderarm #krim #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihmurah #krimpemutihketiakmurah #krimherbal #krimalami #krimbagus #krimcantik #krimaman

Kya Under arm (pemutih ketiak) *
*
Berfungsi utk mencerahkan bagian ketiak yg hitam 😊
*
*
#underarms #krim #krimpemutih #krimpemutihketiakaman #krimpemutihketiakmurah #krimherball #krimalami #krimori #krimbagus

Kya Under arm (pemutih ketiak) *
*
Berfungsi utk mencerahkan bagian ketiak yg hitam 😊
*
*
#underarms #krim #krimpemutih #krimpemutihketiakaman #krimpemutihketiakmurah #krimherball #krimalami #krimori #krimbagus

Tanpa pakek deodorant ketiak anda sudah tidak bau menyengat setelah pakek crim kelipatan 😍😍😍 #krimketiak#krimketuat #krimketiak #krimketiakjepara #tanyadokter #krimnokw #krimori #krimketiakjepara #krimpemutihketiakmurah #krimketiakjepara

Kalian pasti nggak mau kan efek di cukur menjadi hitam dan bau tidak sedap atas i itu,dengan pakai crim ketiak setiap pagi dan sore 😍😍😍💃 Ready ,silahkan yang ikut PO crim lipatan ketiak ataupun semua kelipatan badan ,ini crim sangat Ori no selles yah say bisa di buktikan putihnya dalam 1 cepuk

#krimketiak#krimketuat #krimketiak #krimketiakjepara #tanyadokter #krimnokw #krimori #krimpemutih #krimpemutihketiakmurah

Ready ,silahkan yang ikut PO crim lipatan ketiak ataupun semua kelipatan badan ,ini crim sangat Ori no selles yah say bisa di buktikan putihnya dalam 1 cepuk

#krimketiak#krimketuat #krimketiak #krimketiakjepara #tanyadokter #krimnokw #krimori #krimketiakjepara #krimpemutihketiakmurah #krimketiakjepara

Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#ceklawa #ceklawakrimpemutihketiak #krimpemutihketiak / #ceklawamurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakmurah / #ceklawaoriginal #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakoriginal

FOTO PRODUK LAMA. BARANG YG DIKIRIM SELALU BARU DARI PABRIK!

Underarm Cupcake Cream WHITE CHOCOLATE FLAVOUR by Little Baby

Cupcake Whitening Under Arm Cream Lightening merupakan cream yang dapat membantu membuat kulit-kulit pada area tertentu terlihat lebih cerah, lembab, dan terasa lebih halus.

Cream ini dapat digunakan pada area ketiak, siku, lutut, dan sebagainya. Cupcake Whitening Under Arm Cream Lightening mengandung ekstrak natural serta deodorant, tanpa pewangi, tanpa pewarna, tanpa AHA, dan tanpa zat yang berbahaya untuk kulit.

Kamu cukup menggunakannya maksimal 2 kali sehari setelah mandi. Saat menggunakan cream ini, Kamu tidak perlu menggunakan deodorant lagi untuk mendapatkan hasil yang maksimal.

Product Specifications:
Bahan-bahan: vitamin A,C,E, B3, minyak bunga mawar, ekstrak mulberry, aloe vera, dan ekstrak chamomile
Berat : 50 gr
Expired Date : 6 Bulan setelah produk di buka
FDA: 10-1-5711660

Best produk, cobain deh.
Rp102.000,-
#underarmcupcakewhitechocolate #cupcakewhitechocolate #cupcakewhiteningunderarm #cupcakewhitening #pemutihketiak #pemutihketiakmurah #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #cupcakeunderarm #cupcakeunderarmmurah #cupcakeunderarmcream #cupcakeunderarmoriginal #cupcakeunderarmtermurah #cupcakeunderarmbylittlebaby #cupcakeunderarmlittlebaby #pemutihketiak #underarmcream #krimpemutihketiak #RPSwhitening

Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#ceklawa #ceklawakrimpemutihketiak #krimpemutihketiak / #ceklawamurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakmurah / #ceklawaoriginal #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakoriginal

BEST SELLER in JAPAN !! Beauty Essence cream for armpits ( Krim malam utk memutihkan ketiak)
Rp. 275.000

original made in japan
fungsi : * memutihkan ketiak
* menghaluskan ketiak
* mencegah timbulnya noda hitam diketiak
penggunaan :
pada saat malam hari sebelum tidur , ketiak dlm kondisi bersih
#krimmemutihkanketiak #whiteningarmpit #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakaman #krimketiak #japanproduk #originaljapanproduk #produkjepang #jualkrimpemutihketiak

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK🌸

Sebut pasal ketiak, ia adalah anggota badan yg tersembunyi. Ada segelintir yang mengalami masalah ketiak seperti berbau, berpeluh, hitam & sebagainya sehingga mencacatkan penampilan & seri wajah..
.
Yela, cuba awak bayangkan mereka yang kuat berpeluh, mesti kawasan ketiak tu akan basah. Kalau pakai baju hitam tak nampak, kalau baju tu cerah semestinya nampak & menggelikan sehingga meninggalkan kotoran pada pakaian. Bila dah berpeluh, mesti badan awak berbaukan. Mungkin kawan2 awak tak perasan, tapi cuba bayangkan kalau suami awak nampak👀 Lepas tu kena tegur...malu oiii !!!😓 Maunya, dia cakap "Eeeee...muka putih, ketiak hitam"🙊 Errr nk sorok muka kat mana 😅
.
Kelebihan Cek Lawa
🌹100% ekstrak herba semulajadi
🌹Kaya dengan vitamin c & mineral
🌹Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌹Mencerna sel-sel kulit lama
🌹Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
🌹Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat & lembut
🌹Dapat melembabkan kulit
🌹Bau yang wangi
.
Jom dapatkan sekarang
.
📱Whatsapp ke 017 362 5664
📱Whatsapp ke 017 362 5664
📱Whatsapp ke 017 362 5664
.
#ceklawakrimpemutihketiak #ceklawapemutihketiak #krimpemutihketiak #pemutihketiak #ceklawa #zeea_beautyyproduct #bysiszeea #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #ceklawakrimpemutihketiakmurah #ceklawapemutihketiakoriginal #ceklawapemutihketiakmurah #krimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakmurah #pemutihketiakoriginal #pemutihketiakmurah #ceklawaoriginal #ceklawamurah

Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#ceklawa #ceklawakrimpemutihketiak #krimpemutihketiak / #ceklawamurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #krimpemutihketiakmurah / #ceklawaoriginal #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakoriginal

👉Masalah ketiak hitam??
👉Masalah daki dileher??
👉Masalah hitam dicelah peha???
.
Ramai yg ada masalah ni tapi malu nak mengaku 😂
.
Meh nak bagitau dengan krim pemutih ketiak Cek Lawa, lepas ni confirm makin lawaa 😘😍
.
Betol awak..kita tak tipu tauu..cuba dulu baru tauu 😊
.
📱Pm @ whatsapp 01124012317
.
#ceklawa #ceklawaoriginal #ceklawamurah #krimpemutihketiak #krimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakmurah #cassialeaf #cassialeafmarketing

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK🌸

Sebut pasal ketiak, ia adalah anggota badan yg tersembunyi. Ada segelintir yang mengalami masalah ketiak seperti berbau, berpeluh, hitam & sebagainya sehingga mencacatkan penampilan & seri wajah..
.
Yela, cuba awak bayangkan mereka yang kuat berpeluh, mesti kawasan ketiak tu akan basah. Kalau pakai baju hitam tak nampak, kalau baju tu cerah semestinya nampak & menggelikan sehingga meninggalkan kotoran pada pakaian. Bila dah berpeluh, mesti badan awak berbaukan. Mungkin kawan2 awak tak perasan, tapi cuba bayangkan kalau suami awak nampak👀 Lepas tu kena tegur...malu oiii !!!😓 Maunya, dia cakap "Eeeee...muka putih, ketiak hitam"🙊 Errr nk sorok muka kat mana 😅
.
Kelebihan Cek Lawa
🌹100% ekstrak herba semulajadi
🌹Kaya dengan vitamin c & mineral
🌹Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌹Mencerna sel-sel kulit lama
🌹Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
🌹Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat & lembut
🌹Dapat melembabkan kulit
🌹Bau yang wangi
.
Jom dapatkan sekarang
.
📱Whatsapp ke 01124012317
📱Whatsapp ke 01124012317
📱Whatsapp ke 01124012317
.
#ceklawakrimpemutihketiak #ceklawapemutihketiak #krimpemutihketiak #pemutihketiak #ceklawa #ceklawakrimpemutihketiakoriginal #ceklawakrimpemutihketiakmurah #ceklawapemutihketiakoriginal #ceklawapemutihketiakmurah #krimpemutihketiakoriginal #krimpemutihketiakmurah #pemutihketiakoriginal #pemutihketiakmurah #ceklawaoriginal #ceklawamurah

Most Popular Instagram Hashtags