#krimhormon

21983 posts

TOP POSTS

Malam bulan purnama
Ku pinangmu set gelora asmara
Penangannya perhhhh buat cik abang yihaaa
Bila da terkena haruslahh bergelora

Jom dapatkan set asmara
Yang jauh kita dekatkan
Yang longgar kita ketatkan

Berminat boleh whatsapp mamazi terus ke
0125929401

#setgeloraasmara
#wdec #womendesire #krimhormon

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec
#terapiinstagram

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec
#terapiinstagram

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec

Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
Produk ini adalah produk Krim Kecantikan.
.
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
📱📲 012-2657621
📱📲 012-2657621
📱📲 012-2657621
.
#wdec
#krimkecantikan
#krimhormon
#giveaway
#giveawaymalaysia

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec

Bagus kesayangan Nurul. Dah siap sedia botol air total 3 L untuk minum sehari tu. Terbaik la sis omeyy ni😍😍. Nak cantik mesti kena rajin kan. Tak gitteww 😉Jadi kat sini Nurul nak cite kenapa pentingnya minum air yang cukup masa calit2 WD ni
.
PENTING‼️Nasihat Nurul untuk semua WD lover.
.
Uolls nak tahu tak kenapa consume WD ni kena minum air yang cukup? .
CONTOH ⬇️⬇️⬇️
.
Kita basuh baju. Tapi baju tu jgn bilas dengan air. Biar kering mcm tu. Lepas tu letak sabun dan try gosok kalau berbuih. Agaknya berbuih tak???Mestilah tak kan?
.
Itulah pentingnya air. Air ni akan melarut kan sabun pada baju tadi supaya baju tersebut akan bersih dari segala kekotoran yg melekat pada baju
.
UMPAMA itulah.WD aka SABUN..kalau consume WD tapi tak minum air, mcm mane WD tu nak larut dalam seluruh badan dan bersihkan segala kekotoran dalam tubuh badan kite
.
Bila kekotoran dalam badan dah bersih dan sistem badan semakin stabil. Barulah WD akan menyerap di tubuh badan dan memberi kesan yg optimum pada dalaman dan luaran
.
Perubahan mesti ade. Kalau tak kurus mungkin kulit lembut,cerah sikit dari sebelum,parut pudar sikit,rambut semakin lembut. Mesti ade..cume kadang2 kite tak perasan
.
Dah faham??good. Nurul sayang WD lover.💞💞
. .
📲01127182779
. .
#syukurselalu #bazarpaknil #bazaronline #dnarsskincare #lipstikmatte #instafamous #tipscantik #moodrepublik #tatiskincare #tabitaskincare #dnars #dms360 #dianzvitamin #nurraysabeauty #laraalana #mirafilzah#terapiinstagram
#honeybeevenom #glowglowing #firmax3 #bioeverplus #krimhormon #womendesire #womendesiree #womendesirecream #wdec #happywomensday #womensday #womensday2017

Nak kemana tu mokda😍. Alahai chantekknya mokda Nurul ni. Ni lah stokis Nurul yang cantik jelitass ni. Anak dah 4, tapi muka macam budak baru lepas SPM. Baby face sangat. 🙈Hihiks. Mestilah kan dah setia calit2 si kenid WD selama 3 tahun. Nilah hasilnya. Awet muda teruih walau dah umur 34 tahun. Forever young gitteww. Umur tu hanya angka je uolls .
.
Tulah krim niee bukan krim biasa2 Sapu pulak kat nadi jer uolls . Tak payah shake shake uolls pun. Jadi akak2 manis jom lah cuba si kenid ni. Mudah dengan Wd ni. Calit2 jer dah awet muda. Pasti uolls akan jatuh cintaaa berkali kali 😍😍😍😍 Kalau nak tahu, dlm WD ada kandungan khas Gluthatione dan Arbutin dimana antara fungsinya ialah mencerahkan kulit. U olss jgn pelik bila calit-calit tgk kulit makin cerah dari hari ke hari 😘
.
.
WD mampu untuk .
✔️ MENGURANGKAN KULIT BERMINYAK
✔️ MEREMAJAKAN KULIT.
✔️ AWET MUDA
✔️ MERAWAT JERAWAT/JERAGAT
✔️ MEMUDARKAN PARUT/PIGMEN
✔️ MERATAKA TONA KULIT
✔️ MENCERAHKAN KULIT. .
✔️ MEMUDARKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD.
✔️ MENGEKALKAN KELEMBAPAN PADA KULIT
.
.
1 pcs Rm75 FREE POSTAGE FREE GIFT 🎁
PROMOSI JIMAT RM20 ❤️️❤️️
.
Whatsapp <CANTEK>01127182779
.
#aurainsta
#aurainstabatch9
#wdec
#womendesirecream
#dherbs #nurraysabeauty
#dianzvitamin
#jamususukdara
#muamalaysia
#krimhormon
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#pamogaquputeh
#ubatjerawat
#dherbs
#awetmuda
#jerawat
#secretcorrea
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#azanisscarserum #viral
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#ajimaura
#ukhwahti
#ivmist
#vivixshaklee

MOST RECENT

Stressnyaaaa konon beli skincare nak cantikkan kulit nak bg cerah jer, tapi lain pulak yg jadi, kulit makin teruk, jerawat pulak membiak, muka dah tak semenggah rupa.

Rasa rimas, comot, pedih, gatal suma ada nak kuar rumah pun malas tau kalau camni.

Akibat terjebak dengan skincare yg bermerkuri, elok2 kulit tak teruk nak kasi cerah jer makin teruk jadi.

Kita kalau keluar satu dua jerawat normal lah kan bergantung pada hormon tapi kalau dah penuh satu muka mau tak stress rasa, kalau boleh nk picit2 nak kikis2 jer kulit tu kan.

Nasib adik ni baik sebab tergerak hati cuba #Wd, alhmdulillah dah main calit2, bersih licin bukan tu jer satu badan cerah berseri.
Adakah ini realiti?

Memang realiti akak . Ada lebih 5000 testimoni berjaya dalam simpanan kami.

WD ni krim apa sebenarnyaa?

WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO Yang mana kandungan bahannya di perhalusi sebanyak 12kali ganda,sehinggakan tak nampak dek mata kasar kita. Malah 50kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dengan hanya sapuan di nadi ianya mampu meresap jauh ke dalam kulit kerana molekul nya yang kecil dan bertindak secara optimum jauh ke dasarnya.

Ianya membantu merawat dan membina sel sel jaringan kolagen dari dalam dengan cara membuang toksin,melancarkan perjalanan darah dan membuang sel sel mati untuk menjadikan KULIT uols ✔Cerah,anjal,tegang dan awetmuda dari dalam dan terserlah di luaran.

Berbaloi kan jadi pengguna WD krim .Justt calit calit Point sahaja secara perlahan lahan .Takk sampai 3 saat siap .

Apa beza skincare dan WD.?
.
Skincare ade banyak item. Krim malam,krim siang, pencuci, serum, toner. .
Dan WD hanya ade 1 untuk semua. Sesuai sangat untuk awaks yang super duper busy dengan kerjaya, anak anak dan sebagainya.
.
Tapi kan kalau awaks conbine Wd + skincare mesti lagi gojes. Wd rawat dalaman, skincare plak cantikkan luaran. Terpancar sinar gojes uolss.
.
WD RM95 seunit . Nak jimat ?? Grab 3 unit terus harga jatuh RM75 je seunit . Free postage , free tips & free guide lagi tu.
.
Sayajual sayaguna sayaguide
Contact Nik 019-6346889
.
#wd #wdec #womendesire #womendesirekrim #womendesirekrimhormon #krimhormon #wdmurah #wdecmurah #freepos #freegift
#WdTetapDiHati
#DealerAdleesyaBeauty
#PengedarDiperlukan
#teamfiza #setgeloraasmara #geloraasmara #vh #pencuciwanita
#wdlover
#TeamJutawanWDfiza

Bestnyaa calit WD dapat cerahkan wajah dan kulit 😍
.
Krimm comel WD nie menggunakan teknologi nano merawat dalaman kita melalui pembuluh darah. .
Kecikk bukan sebarang kecikk . Krim WD ni merawat kita dari dalam secara senyap je tau.
.
Sedar sedar dah shantekk molek , makin hari makin lawa . Dan satu persatu kebaikan WD dapat uolls rasakan. Sebab tue Nik selalu ingatkan supaya uolls konsisten cecalit, " Kadang takk sempat ingatkan sebab uolls laju je gtau "dah calit dah! 😂"
.
Dah berkenan, mehh datang risik. Jangan tunggu lelama nanti uolss jugak yang lambat merasa kehebatan Wd.
.
WD RM95 seunit . Nak jimat ?? Grab 3 unit terus harga jatuh RM75 je seunit . Free postage , free tips & free guide lagi tu.
.
Sayajual sayaguna sayaguide
Contact Nik 019-6346889
.
#wd #wdec #womendesire #womendesirekrim #womendesirekrimhormon #krimhormon #wdmurah #wdecmur #freepos #freegift
#WdTetapDiHati
#DealerAdleesyaBeauty
#PengedarDiperlukan
#teamfiza #setgeloraasmara #geloraasmara #vh #pencuciwanita
#womendesire
#wdlover
#TeamJutawanWDfiza

Dari DAYANG SENANDUNG sudah bertukar jadi PERMAISURI HATI cik ASBEN😍💃!!!
.
.
Terkezut Gergurl tau dibuatnya pepagi tadi tahapp terbojol bijikk matooo😲👀 haa bila tertengokk Testimoni WDEC pepagi. Jomsss kita selami masalah yg di hadapi .
.
Huwarrrgghhhhh😭😭.. Stressnyer konon beli skincare nak cantikkan kulit nak bg cerah jer, tapi lain pulak yg jadi, kulit makin teruk, jerawat pulak membiak, muka dah tak semenggah rupa🤢. . Da mcm 'mak kau ijouuu' haha🤣🤣
.
Rasa rimas, comot, pedih, gatal sume ada nak kluar rumah pun malas tau kalau camni."
.
Akibat terjebak dengan skincare yg bermerkuri, elok2 kulit tak teruk nak kasi cerah jer makin teruk jadi. .
.
Kita kalau keluar satu dua jerawat normal lah kan bergantung pada hormon tapi kalau dah penuh satu muka mau tak stress rasa, kalau boleh nk picit2 nak kikis2 jer kulit tu kan. .
.
Nasib adik ni baik sebab tergerak hati cuba #Wdec, Alhmdulillah dah main calit2, bersih licin bukan tu jer satu badan cerah berseri.
Adakah ini realiti??
.
Memang realiti hakak . Ada lebih 5000 testimoni berjaya dalam simpanan kami .
.
WDEC ni krim apa sebenarnyaa ?
.
WDEC adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO Yang mana kandungan bahannya di perhalusi sebanyak 12 kali ganda, sehinggakan tak nampak dek mata kasar kita. Malah 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
Dengan hanya sapuan di nadi ianya mampu meresap jauh ke dalam kulit kerana molekul nya yang kecil dan bertindak secara optimum jauh ke dasarnya.
.
Ianya membantu merawat dan membina sel2 jaringan kolagen dari dalam dengan cara membuang toksin, melancarkan perjalanan darah dan membuang sel2 mati untuk menjadikan KULIT uols
.
✔Cerah, anjal, tegang, montok, mantap dan awet muda dari dalam dan terserlah di luaran.
.
Berbaloi kan jadi pengguna WDEC krim .Juz calit2 3 Point sahaja secara perlahan lahan .Tak sampai 3 saat siap .
.
Mudah kan nakkk kekal #AWETMUDA. Nakkk harga kaseh saiyunk boleh ajer.

Maii whatssap Sya👧 📲90057530

#officialsgdealer #adleesyabeautydealer #singapore #syaridid_healthnbeautycare #krimhormon #wdecmurah #wdeclovers #calitcalitjer #cantiksihatluardalam #terbuktiberkesan #telahterjuallbhdari200kunit👍👏👏

Ni la kuasa calitan WD naaaaa. Calitan di 3 point tertentu secara konsisten hasilnya jadi cenggini haaaa 👍👍👍👍
.
Konpiuss hakak! Macam oranggg lain jerr. Kalau dulu muka nampak lebih berusia daripada umur sebenar. Dengan wajah kembang semangkuk, ehh maap maap. Tengok pun agak kusam je kan.
.
.
Tapi lepas amalkan calitan WD, wajah kembali awet muda. Macam zaman dewi remaja. Jangan tak tahu, WD mampu anjalkan kulit. Bila kulit makin anjal, pipi dan dagu makin terbentuk.
.
Jom kejar harga jimat RM 60.
.
.
WhatsApp Niza 017-7640871 .
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

Cuba perhati betul betul yg cecantik peloles tak hingat tu kan. Mesti kena jaga jugak tu walau dah sedia santek. Cantik alami bergabung dengan WD. Jadinya WOW kuasa 12. .
Kita pastinya tahu, seiring dengan anjakan umur pasti akan adanya garis garis halus kedutan , hormon juga silih berganti menjadikan kulit kendur berminyak dan juga mungkin kusam. .
WD ni mudah guna, sapuan kat 3 nadi je. Tak perlu sapu kat muka. Cream meresap pantas dalam kulit dah terus ke salur darah. WD bertindak dari dalam untuk cerah, anjal, tegang dan awet muda.
.
WD bukan cream biasa biasa ye. WD ni dari bioteknologi nano so molekul die halus sangat. Meresap pantass. Dalam WD ada kandungan hebat seperti Pueraria mirifica, arbutin, gluthatione dan ekstrak akar tree peony yang bagus untuk awet muda dan buang toksin.
.
Nota : senang kan? Nak maintain cantik just guna wd je untuk ku kunci wajahmu dalam hatiku 😜. Kalau teringin nak try roger2 Nik ye.
.
.
.
WD RM95 seunit . Nak jimat ?? Grab 3 unit terus harga jatuh RM75 je seunit . Free postage , free tips & free guide lagi tu.
.
Sayajual sayaguna sayaguide
Contact Nik 019-6346889
.
#wd #wdec #womendesire #womendesirekrim #womendesirekrimhormon #krimhormon #wdmurah #wdecmur #freepos #freegift
#WdTetapDiHati
#DealerAdleesyaBeauty
#PengedarDiperlukan
#teamfiza #setgeloraasmara #geloraasmara #vh #pencuciwanita
#womendesire
#wdlover
#TeamJutawanWDfiza

Bila dapat gambar perkongsian ni dari pengguna WD, dalam hati terdetik, kakak ni calitcalit WD je ke sampai berubah 360 darjah camni?

Mana pergi muka bulat yang dulu dulu tu?
Parut parut jerawat kat wajah pun dah lesap terus.
Kulit wajah makin flawless dan glowing.
Tanjattt titew tengok taw perubahan kakak manis nie.

Bila di korek korek, rupanya kakak ni konsisten calit calit WD je kat ckit kat nadi leher, ckit kat nadi pergelangan tangan, dan ckit kat ari-ari (bahagian perut). Katanya mudah sangat nak konsisten WD ni. Hari hari dah jadi rutin dah dok calit mencalit ni. Andai terlupa calit pagi tu, sesambil tunggu trafik light dalam kereta pun sempat calit. Kakak sentiasa bawak WD standby dalam handbeg ni katanya. Senang ckit bila bila masa kakak nk mencalit, ambil buka tutup n calit ja. Bekas nye pun chomel je so senang nak angkut masuk dlm beg.

Haaa gitew kan. Nak cantik ni jangan banyak alasan! Sebab WD ni memang di cipta khas utk korang yang memang sibuj setiap masa tapi dalam masa yang sama nak tampil gojesss setiap minit. 😍

Bahan bahan yang ada dalam WD dah cukup dah utk buat korang rasa cantikkk lepas calit WD ni. Bahan- bahan hebat yang ada dalam WD ni yang buat korang jadi angau bila satu hari tak mencalit.

Saiyunk saiyunk yang belum calit WD lagi tu, haa cepat ambil WD calit sekarang. Tak sampai 1 minit dah siap!

Dengan teknologi bio nano yang ada dlm WD ni memang 12x pantas menyerap ke dlm lapisan kulit dan terus ke salur pembuluh darah yang terdapat kat nadi nadi u olsss.

WD harga dah kembali asal RM95.
Tapi yang masih nak dapat dengan harga RM75 boleh saiyunk. Dengan syarat beli 3 sekaligus. .
WhatsApp Niza 017-7640871 .
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

Sejak kebelakangan ni ramai sangat yang kehilangan pipi tembam. Pelisss jangan marah sis. Sis tak bersalah dalam hal ni. Salahkan WD sebab buat uollss makin cantik tertawan hingga nampak menawan 😍

Kalau nak tahu antara punca pipi tembam/ bulat dan double chin disebabkan pemakanan atau peningkatan berat badan. Tapi ada juga orang kurus tapi pipi tembam dan ada double chin kan? Okay jangan stress lagi, jom ikhtiar dengan WD.

Paling penting kena amalkan 4 perkara ini. .
👉 Elakkan makan makanan berminyak
👉 Pastikan minum air secukupnya
👉 Sapuan wajib WD 3 tempat yang disarankan
👉 Sapu pada kawasan vshape dan double chin .

Tips lengkap selepas pembelian okay uollsss. Sapuan mudah boleh buat u olss tampil jelita. Tips ni yang ada WD je blh ikut. Yang masih dalam dilema boleh hadam feedback yg ada. Kalau berminat whatsapp lelaju okay.

Whatsapp 📲📲017-7640871 .
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

Betul ke hanya calit #WD di nadi tapi boleh cantik satu badan?

Kalau nak tahu WD ni menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah.

Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam pam dan mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan turut pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.

Sebagaimana yang u olls tau WD berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan u olls luaran dan dalaman.

Didalam WD terdapat bahan terbaik iaitu Peuraria Mirifica untuk mencantikkan kulit dari dalam , Ekstrak Tree Peony untuk melancarkan aliran darah dan membuang toksin dalam badan dan gluthathione dan arbutin yang terkenal digunakan untuk mencerahkan kulit serta awetmuda.
Jadi hanya dengan calitan yang MUDAH, semakin calit u olls akan jadi semakin cantik.

Ia TERBUKTI BERKESAN.

Terdapat lebih 5000 testimoni dari pengguna yang berpuas hati dengan WD dan 80% pengguna REPEAT ORDER.
Jadi jangan tunggu lelama, mari masuk meminang. Jom risik whatsapp 017-7640871.
.
.
WhatsApp Niza 017-7640871 .
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

OPOCOTTTTT!!!! yang nie seriuss buat ummi tekejut 😱

Napeee cantikk sangat kak oii. Siapa sangka kan dulu hakak cantik nie nampak biase2 ajer kan, tapi sejak #konsisten wd hampir 3 tahun kesan dia Wowww cantik pluss meletop tau

Umur 40an tapi dah macam 30an sudah nye, ape dah jadi nihh, biar betul!!!! Alhamdulillah terbukti kandungan wd ni memang boleh buat AWETMUDA dengan izin allah.
Bila macam tue, konfiden diri pun lebih tinggi kann tak giteww uolss 😉

Eh tak kan nak tengok je , rugi woo!
Cepat cepat.
Jom awetmuda bersama sama.
.
.
WhatsApp Niza 017-7640871 .
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

AKIBAT KONSISTEN WD

Kulit makin cerah sekata, Jerawat dan parut jerawat lari lintang pukang.Tak perlu dah mekap tebal tebal. .
Macam tak percaya kan calit calit kat nadi je kesan kat muka. Tapi inilah keunikan krim WD (Women Desiree Essential Cream). Krim bio teknologi nano yang diperhalusi 12x ganda.

#Gluthatione dan Arbutin adalah bahan utama yang TERBAIK dalam wd ni bertindak sebagai agen pencerah dan agen anti penuaan.
Wd ni bagi cerah satu badan tau sebabnya kita sapu di nadi tu , serap masuk ke pembuluh darah dan serap satu badan.
.
.
WhatsApp Niza 017-7640871 .
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#semusimrindu #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

Kalau sayang2 nak guna apa2 produk pun. kenalah amik tahu apa kandungannya dulu ye.moga tak tersalah guna produk. Nanti menangis tak berlagu.😊
.
.
Bila dah tahu, takde la uolls heran kenapa cecalit boleh cantik.😊😊
.
Antara bahan utama dalam kandungan WD .
.
✔Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda .
✔Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi & buang toksik dari badan anda. .
.✔Arbutin - Ekstrak berberry yang mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. .
.✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV, melindungi kulit dari radikal bebas, mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. .
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering , mengelakkan pengelupasan.
✔Glycerin - kurangkan kesan parut pada kulit .
.
.
Bahan2 diatas telah di perhalusi 12x ganda uolsss meresapp ke dalam pembuluh darah kitaa niee haa. Sebab tu lah calit calit nadi sahaja boleh lawa 1 badan uolss.
.
.
Dan berbagai lagi ingredient hebat! Semuanya ada dalam satu botol. .
.
Yang paling penting wd selamat digunakan. Ada kelulusan KKM.
.
Nak sihat,nak cantik?
So cecepat grab .

Whatsaap cikna :0139399395
.
.
#WomenDesiree
#Calitcalitcantik
#BukanSekadarLuaran
#WomenDesiree
#CalitCalitSihatCantik #Dealerkotabharu
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#krimterapihormontermurah
#wdec #krimwdec #krimhormon #krimhormonwanita #rawatjerawat #rawatjeragat

Mencerahkan, memadatkan&mengencangkan
Langsing & awet muda
Hanya dengan 1 ktim WD
Free konsultasi WA 0811919100
#wdindonesia
#kulitcantik
#langsing
#cantik
#wajahmulus
#cantikalami
#padat
#jerawathilang
#krimhormon
#amazingkrim
#facebook masitoh hanum

Selalu kita dengar orang cantik pakai apa pun cantik. Kansss? Tapi mak rerame nak cakap orang cantik kalau pakai WD lagi lagi lahhh bertambah cantikkkk 😍
.
Kita semua cantik. Cantik dengan cara kita yang tersendiri. Tapi ada faktor-faktor lain menyumbang kepada kecantikan yang ada pada diri kita terselindung & tersembunyi. Gituuu
.
Antara faktor yang selalu mempengaruhi kita terutamanya wanita ni tak lain tak bukan hormon, pemakanan, gaya hidup, dan emosi. Nampak macam empat je tapi impak dia besar tau!
.
Makan tak kira apa aje asal bukan batu & kayu semua sumbat. Lepas tu terlebih rajin pulak nak bersenam jadiknya toksin pun accumulate dalam badan. Keje pulak berlambak nak kena siapkan, tidur tak tentu hala. Eh ada lagi. Krisis family krisis dengan majikan so stress pun datanglah bertandang. Belum cerita bab mak-mak yang sibuk uruskan anak & family lagi.
.
Haaa..benda² camni sebenarnya mempangaruhi dalaman kita tau sesaiyang semua. Toksin terkumpul dalam badan memang punca banyak penyakit. Stress tak terkawal buat kita nampak jauh lebih tua dari usia. Tak rajin bersenam ganggu perjalanan darah dalam badan.
.
Thats why adanya WD ni. Membantu para wanita khususnya untuk menjaga diri melalui rawatan dari dalam badan. Ektrak akar tree peony yang ada dalam WD ni memang berfungsi untuk membuang toksin, melancarkan perjalanan darah dan buatkan badan kita rasa lebih segar dan ringan tau.
.
Dahla senang sesangat cara pakainya. Just calitkan di nadi leher, nadi pergelangan tangan & jugak di rahim. Tak sampai dua minit dah setel tau. Sambil pejam mata sambil gegossip pun boleh lagi mencalit 😍
.
Sangat proven! Lebih dari 80% pengguna WD semuanya loyal customers. Rugi sangat kalau masih ragu-ragu untuk cuba WD yang super ohsem ni uols.
.
.
WD RM95 seunit . Nak jimat ?? Grab 3 unit terus harga jatuh RM75 je seunit . Free postage , free tips & free guide lagi tu.
.
Sayajual sayaguna sayaguide
Contact Nik 019-6346889
.
#wd #wdec #womendesire #womendesirekrim #womendesirekrimhormon #krimhormon #wdmurah #wdecmur #freepos #freegift
#WdTetapDiHati
#DealerAdleesyaBeauty
#PengedarDiperlukan
#teamfiza #setgeloraasmara #geloraasmara #vh #pencuciwanita

Ramai selepas muka breakout akibat salah pakai produk semua jadi takut nak pakai skincare . Lagi² local produk katanya tak elok , ada banyak bahan merkuri . Tapi u'olls jangan risau WD ni sangat membantu u'olls tahu . Bukan setakat luaran je dalaman jugak . Jadi ramai yang tanya sis boleh ke kalau sapu di muka ? Boleh ke tak payah sapu dekat muka ??
.
.
Dua² pun boleh u'olls . Terpulang u'olls . Kita hanya sarankan pengguna WD calit di 3 point utama je . Bahagian yang lain tu cuma option korang je nak sapu atau tidak tak menjadi masalah .
.
.
Nak sapu dimuka boleh bagi kulit muka yang tak sensitif dan tak digalakkan bagi kulit muka yang sensitif . Bagi yang nak sapu di muka u'olls boleh jadikan WD sebagai night cream , sapu tipis² sebelum tido . Esok pagi bangun mesti rasa segar je . Hehehe
.
.
Ape pun yang wajib u'olls sapu adalah 3 point utama tu . WAJIB tau dimana ia bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. Barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
Jadi takda masalah if siapa yg ada skincare nak guna skincare sendiri pun takpe teruskan guna sbb sapuan skincare dimuka, dan WD utk dinadi.
.
.
WD RM95 seunit . Nak jimat ?? Grab 3 unit terus harga jatuh RM75 je seunit . Free postage , free tips & free guide lagi tu.
.
Sayajual sayaguna sayaguide
Contact Nik 019-6346889
.
#wd #wdec #womendesire #womendesirekrim #womendesirekrimhormon #krimhormon #wdmurah #wdecmur #freepos #freegift
#WdTetapDiHati
#DealerAdleesyaBeauty
#PengedarDiperlukan
#teamfiza #setgeloraasmara #geloraasmara #vh #pencuciwanita #intimwanita
#wdlover
#NadAdleesya

Dari DAYANG SENANDUNG sudah bertukar jadi PERMAISURI HATI cik ASBEN 😍
.
.
Terkezut dibuatnya pepagi tadi tahapp terbojol bijikk matooo haa bila tertengokk Testimoni WD pepagi. Jomsss kita selami masalah di hadapi .
.
Huwarrrgghhhhh. Stressnyaaaa konon beli skincare nak cantikkan kulit nak bg cerah jer, tapi lain pulak yg jadi, kulit makin teruk, jerawat pulak membiak, muka dah tak semenggah rupa. .
.
Rasa rimas, comot, pedih, gatal suma ada nak kuar rumah pun malas tau kalau camni."
.
.
Akibat terjebak dengan skincare yg bermerkuri, elok2 kulit tak teruk nak kasi cerah jer makin teruk jadi. .
.
Kita kalau keluar satu dua jerawat normal lah kan bergantung pada hormon tapi kalau dah penuh satu muka mau tak stress rasa, kalau boleh nk picit2 nak kikis2 jer kulit tu kan. .
.
Nasib adik ni baik sebab tergerak hati cuba #Wd, alhmdulillah dah main calit2, bersih licin bukan tu jer satu badan cerah berseri.
Adakah ini realiti??
.
.
Memang realiti akak . Ada lebih 5000 testimoni berjaya dalam simpanan kami .
.
WD ni krim apa sebenarnyaa ?
.
.
WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO Yang mana kandungan bahannya di perhalusi sebanyak 12kali ganda,sehinggakan tak nampak dek mata kasar kita. Malah 50kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
Dengan hanya sapuan di nadi ianya mampu meresap jauh ke dalam kulit kerana molekul nya yang kecil dan bertindak secara optimum jauh ke dasarnya.
.
.
Ianya membantu merawat dan membina sel sel jaringan kolagen dari dalam dengan cara membuang toksin,melancarkan perjalanan darah dan membuang sel sel mati untuk menjadikan KULIT uols
.
.
✔Cerah,anjal,tegang dan awetmuda dari dalam dan terserlah di luaran.
.
.
Berbaloi kan jadi pengguna WD krim .Justt calit calit Point sahaja secara perlahan lahan .Tak sampai 3 saat siap .
.
.
Mudah kan nakkk kekal #AWETMUDA. Nakkk harga kaseh saiyunk boleh ajer. Maii whatssap kakfau 011 19289525
.
#calitcalitcantik
#calitcalitsihat
#calitcalitawetmuda
#cucicuciketat
.#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#WomenDesiree
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi
#DealerAdleesyaBeauty
#BukanSekadarLuaran
#Ipohperak #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream

Most Popular Instagram Hashtags