[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#krimhormon

MOST RECENT

Alhmdulillah Dengan Calit calit Wd sahaja
dah Setanding Jamu kesannyaa Malah lebih Cepat

Cust share kan . Walaupun Wd krim kecantikan cust dpt benefit lain Woww. Hebatt !๐Ÿ˜ Rahim cept kecutt & Susu badan pun meriah tauu

Anakk kuning tak boleh mkn jamu kan Ajom kita pki Teknik Moden calit calit ajer ๐Ÿ˜

wasap 013-5925405

Pengalaman dan Pengakuan dari pn.Liza sendiri ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Ni liza nak share sikit pasal diri liza...asyik up testimoni orang jer...๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ .
.
.
Dulu wajah liza memang kusam dan bermasalah.. nampak letih tak bermaya...cepat penat..buat keje sikit lepas tu mesti nak baring..jangan kata wajah, badan pun macam tu juga..macam2 ubat,macam2 supplement dan macam2 skincare liza dah cuba tapi semua tak berkesan pada liza..๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข.
.
.
Tapi sekarang tak lagi. ๐Ÿ˜€
.
.
.
Kalau liza cakap tanpa bukti nanti orang tak percaya pulak ... sayang sayang liza bagi bukti ni ha, gambar terbaru liza ๐Ÿ™ˆ

Jangan tak percaya ada jugak yang tak kenal liza dah sekarang sebab muka dah nampak lain...ramai nau yang memuji berseri-seri wajah sekarang..Alhamdulilah..โ˜บโ˜บโ˜บ.
.
.
.
Sayang-sayang tak nak ke kelihatan berseri-seri macam pn liza??โ˜บโ˜บ .
.
.
.
Jom Rembatt sementara Stockk masih ada. Ambil 3 botol terus dapat jimat RM60. ๐Ÿ˜

Nak berseri macam pn liza?

Jom ber WD..pelbagai macam dapat manfaat

Whatsapp 013-5925405

WD mampu mencerahkan kulit๐Ÿ˜โ €
โ €
Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu . .โ €
๐Ÿ”ธ Glutathione - ejen pemutih.โ €
๐Ÿ”ธ Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmenโ €
๐Ÿ”ธ ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.โ €
โ €
Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari ๐Ÿ˜โ €
โ €
Kulit tak sekata?โ €
Kulit berjerawat?โ €
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.โ €
โ €
Nak join atau nak cuba dapat kan WD? .โ €
.โ €
WHATSAPP 0135925405

Baru seminggu guna, dah putih gebu gebas. Huntong betul. Kuncinya hanya minum air cukup. InsyaAllah kesannya meletop kebabom pom pom. Ohsem la ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Calit2 kat nadi pun dah boleh putih gebu. Best calit2 kat nadi effect kat muka kan๐Ÿ˜‰
..
Whatsapp 0135925405

Sayonara parut jerawat. Macam tu headline dia ๐Ÿ™ˆ. Paling kita tak suka ada dimuka, jerawat. Paling degil nak hilang, parut jerawat. Sebab tu orang selalu stress dengan 2 masalah kulit muka ni. Dah la jerawat naik, awak pula stress bertimpa-timpa. Stress pun punca jerawat. Jadinya bila masalah kulit muka nak selesai?
.
.
Bagi yang tanya masalah jerawat boleh ke guna WD? Banyak sangatt testimoni masalah jerawat. Dalam WD ada ekstrak akar tree peony untuk buang toksin dan darah kotor dalam badan. Kalau di China sangat popular dijadikan herba minuman untuk penjagaan kesihatan. Lain pula dengan ekstrak pueraria mirifica ni untuk menstabilkan hormon dan merawat jerawat dari dalam. Dari dalam tau, maksudnya tanpa kita sedar, kalau skincare mungkin kita boleh nampak dari luaran. Bayangkan 2 bahan bergabung dan bekerjasama untuk bantu kita hapuskan jerawat jahat. Itu yang cecalit je, jerawat hilang.
.
.
Banyak kaedah atau cara nak hapuskan jerawat. Tradisional? Mungkin lambat. Detox? Mungkin tak sedap. Laser? Mungkin terlalu mahal. Calit calit ajelah. Rugi siapa yang masih tak sedar kewujudan krim kecantikan paling mudah diabad ini ๐Ÿ™Š
.
.
Whatsapp 0135925405

Siapa ade masalah EYEBAG atau DARK CIRCLES?? Wdec mampu bantu korang yg ade mslh antara salah satu atau kedua-duanya.

Kebaikan wdec utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.

Mudah saja.

Tutup mata.
Sapu wdec sekeliling dia atas kelopak mata.
Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.

Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles akn berkurang.
.
.

whatsapp 0135925405

IBU MENGANDUNG PUN BOLEH GUNA WD
============================ .
.
Ramai yg tanya kan..
PREGGY MOM boleh pakai WD ke??
selamat ke?? .
.
Dgn izin Allah..SELAMAT.. Adat lah ye..
bila mengandung hormon kebanyakkannya akan tidak stabil..
.
.

masa tu jerawat akan naik..
kulit wajah akan kusam..badan akan cepat letih,keguguran rambut dan tumit kaki akan merekah.. tp dgn calitan WD .
.
โœ”๏ธ Jerawat akan cepat kering.
โœ”๏ธ Tumit kaki merekah berkurangan.

Buat ibu mengandung..
jgn was-was lagi utk menggunakan WD

WhatsApp 013-5925405

Apa Sudah jadi ni๐Ÿ˜ฑ
.
Taknak cakap banyak. Inilah krim KECANTIKAN bukan Hanya sekadar luahan yang mampu mengawetmudakan wajah Anda kembali Dan mengembalikan kejelitaan wajah Anda Mulai Hari ni.
.
.
Penggunaannya sangat mudah cuma calit-calit di nadi 2 kali sehari... OPPSS lagi satu krim WD nie yang termurah di pasaran tau...
.
.
WHATSAPP 013-5925405

๐Ÿ“BOLEH KE GUNA WD KALAU KITA HAMIL? .
.
๐Ÿ“KALAU BOLEH, CARA SAPUAN MACAM MANA? TAKDE EFFECT KE KAT BABY NANTI?

Ini ๐Ÿ‘† adalah antara soalanยฒ yg selalu diajukn mengenai penggunaan WD semasa HAMIL.

Ok, meh kami jawabkan ye sygยฒ...๐Ÿ˜˜ .
.
๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡
1) Wanita/ibu HAMIL BOLEH GUNA WD.
.
.
๐Ÿ“ŒBOLEH guna dari awal kehamilan sehingga bersalin, dan sangat bagus jika penggunaan diteruskan dlm tempoh berpantang.

2) Cara penggunaan adalah sama iaitu sapuan ASAS/WAJIB pada 3 point utama. .
.
๐Ÿ“ŒSapuan extra boleh dibuat pada BELAKANG TENGKUK juga kesegaran dan kurangkan kelesuan atau dgn MENGHIDU aroma WD utk kurangkan rasa loya/morning sickness.

3) Jangan risau, TIADA sebarang kesan sampingan pun terhadap bayi dlm kandungan, wlaupun sapuan pd ariยฒ diamalkan.
.
.
๐Ÿ“ŒMenurut professor kami, penggunaan WD hanya sekadar pada luaran, jadi TIADA MASALAH, melainkan jika ianya perlu diminum/dimakan so yg itu kena lebih berhatiยฒ. .
.
๐Ÿ“ŒWD berkelulusan, sentiasa dalam pantauan dan tidak prnah ada masalah dgn pihak KKM. Jadi, ia adalah sangat SELAMAT digunakan. .
.
Whatsapp 0135925405

Rahim ibarat 'enjin' bagi wanita. Kalau rosak memang takde sparepart dah. Anugerah yg ada pada wanita yg tiada pada lelaki salah satunya adalah RAHIM diibaratkan seperti NADI seorang WANITA. Lebih menakutkan bila penyakit senyap seperti kanser yang dikesan pada tahap membahayakan. Ini cara menjaga rahim perkongsian dari Dr. Hamid Arshat. .
.
.
โ—๏ธ LATAR BELAKANG KELUARGA
Jaga-jaga kalau ada sejarah penyakit rahim dalam keluarga - ibu, nenek, ibu saudara adik beradik perempuan. Setiap penyakit ada kaitan dengan baka, mungkin menyumbang 10% kepada faktor penyebab. .
.
.
โ—๏ธ KESTABILAN HORMON
Rahim sangat dipengaruhi dgn dua hormon wanita - estrogen dan progesterone. Kedua hormon perlu seimbang dan saling berkerjasama. Gangguan imbangan hormon mencetuskan penyakit rahim. .
.
.
โ—๏ธ TANGANI STRESS
Faktor yang mengganggu imbangan hormon antaranya tekanan fizikal, stress mental dan gangguan emosi. Pemakanan yang terlebih gula dan karbohidrat, mengandungi banyak perisa/ pengawet serta kegemukkan dan penyakit PCOS, boleh menyebabkan hormon tidak stabil. .
.
โ—๏ธ ELAKKAN JUNK FOOD
Kanak2 yang sukakan junk food boleh terjadinya gangguan haid - sama ada tidak datang haid, atau haid terlalu banyak, keluar berketul-ketul atau terlalu sedikit tetapi berpanjangan. Kesemua itu petanda adanya gangguan dan ketidak seimbangan hormon dan akhirnya merosakkan rahim. .
.
.
โ—๏ธ ZIKIR & SELAWAT KETIKA HAID
Dipercayai darah haid yang tidak lancar dan bertakung di belakang rahim menggalakkan gangguan jin dan syaitan terhadap rahim. Ketika haid banyakkan zikir dan selawat mencegah gangguan jin dan syaitan. .
.
.
โ—๏ธ MAKANAN BERKHASIAT
Banyak makanan yang membantu dalam menjaga rahim diantaranya keledek merah membekal sedikit hormon progesterone, keladi ada sedikit estrogen, ubi kayu ada sedikit B17 (antikanser). Kunyit, bawang merah, bawang putih, halia dan serai ada kesan anti inflammatory juga berperanan membantu menjaga rahim.
.
.
Sebab tu WD sangat di galakkan utk sapu pd bahagian ari2. Setiap tempat wajib sapuan ada fungsinya. Kalau rahim kita tak sihat, sakit boleh mempengaruhi kulit muka yg kusam tau!
Tag kenalan korang untuk info bermanfaat ni.
.
Whatsapp 0135925117

TAK SALAH BERBELANJA LEBIH
=======================
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Bagusnya Sis ni...Tak sayang pon duit untuk Kecantikan diri sendiri.
.
Yerlah yang nak cantik siapa kan.Kalau Produk BERKESAN TAK SALAH PON NAK KELUARKAN SEDIKIT PERBELANJAAN UNTUK MENDAPATKAN RAWATAN MENYELURUH.
.
Testimoni diatas adalah dr pengguna produk WD sendiri. WD adalah skincare produk tp tak sangka plak pengguna mencuba utk selesaikan masalah lain. Alhamdulillah, berhasil. ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp 0135925117

Pagi-pagi dah share testimoni cantik. Makin konsisten calit makin tegang kulit muka. Anak dara kalau cantik tu perkara biasa. Mak org kalau cantik tu luar biasa. Korang, ni bukan remaja belasan tahun tau tapi mummy anak seorang. Penangan WD, umur meningkat tapi kulit maintain cantik. Kulit nampak sihat gebu macam kulit baby. .
.
.
Sebenarnya dulu saya agak pelik kenapa orang dulu dulu amalkan ulam ulaman dan herba untuk kecantikan dalaman. Sekarang baru saya tahu, kecantikan dalaman tu boleh buat kulit kita cantik bukan sekarang sahaja, tapi bila umur dah meningkat tetap cantik. .
.
.
Ramai mengadu lepas calit WD kulit rasa glowing. Nak tahu kenapa? .
.
.
๐Ÿ“Œ Pertama sebab kulit dah bebas kulit kusam bila badan dah bebas toksin jahat. Itulah antara punca utama kulit kusam bila badan berkeladak didalam. .
.
.
๐Ÿ“Œ Kedua, pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing.
.
.
๐Ÿ“Œ Ketiga, kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. Cubalah korang senyum depan cermin, rasa tak keanjalan dkt kawasan pipi tu atau bila sentuh tinggal garis-garis halus?
.
.
๐Ÿ“Œ Keempat semestinya bila gluthathione dah mainkan peranan bukan je mencerahkan kulit tapi berfungsi juga sebagai agen anti penuaan. Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Kalau glutathione dalam badan tak cukup keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin. Kulit kering itu yang cepat berkedut. Selain glutha, ada pula Niacinamide, Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Patutlah korang semua ni makin cantik!
.
.
Glowing tu muncul secara semulajadi je. Kalau picit pipi tu anjal toink-toink tau!
.
.
Setiap hari kita terdedah dengan pecemaran, udara, bakteria, pemakanan, radikal bebas yang menjadi faktor kulit kusam. Sebabtu penting jaga kulit hari-hari bukan secara mingguan atau bulanan. Hari-hari penting untuk jaga kulit. .
Whatsapp 0135925117

PERUBAHAN 360 LUAR BIASA
=========================
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑTerkejut melihat perubahan sis ni.Memang lain sangat2.
.
โŽTiada lagi Double Chin
โŽTiada lagi Kulit Kusam
โŽTiada lagi pipi tembam
.
Malah....
.
WAJAH LEBIH AWET MUDA DAN ANJAL.
.
Tipulah kalau anda tak nampak perubahan yang Sangat ketara ini.
.
Buat wanita,Anda semua berhak untuk mendapatkan kembali Kecantikan anda walaupon umur sudah meningkat usia.
.
Bagaimana??
.
Gunalah Krim Terapi Hormon Women Desiree Essential Cream yang mana mampu mengembalikan keanjalan kulit remaja.
.
Kini Usia bukan lagi penghalang UNTUK TAMPIL JELITA.
.
Whatsapp 0135925405

Rutin harian yang wajib di amalkan oleh pengguna WD.Bangun pagi mandi, selepas tu calit dan sapu WD pada 3 point nadi utama. Begitu juga pada malam harinya. Itulah yang akak kite amalkan setiap hari.

Haa nampak tak perubahan akak ni. Makin muda malah lebih berseri-seri dari sebelumnya. Aura cantik tu terpancar dari dalaman yang sihat. Memang berbaloi setia dan konsisten WD selama ni.

Akak pun jeles tengok dahlah makin muda makin cantik. Dari makcik- makcik tukar jadi kakak . Nampak awet muda, siapa yang tak nak rugi oiii. Satu Krim Pelbagai manfaat duk ada, memang terbaiklah.

Dalam WD terdapat herba Pueraria Mirifica tau. Herba ni banyak kat Thailand. Kat sana orang dah biasa makan macam tu je sebab senang nak dapat, tapi disini kita proses dulu untuk jadikan produk kecantikan.

Sebab tu la kalau perasan gadis gadis thailand cantik cantik belaka bodii semua melentikkkk ala ala kerengga. Korang tak nak ker?
Tak caye tengok yang mane dah guna WD, mesti merecikk habiss. Nak nak yang bergelar nenek dan mummy mummy ni, kalah anak anak dara sunti tau. Bergetahhh abiss ๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0135925405

Keciknyaaa,Mahalnyaaaa,
Tapi lepas guna mesti customer bagi feedback POWERNYAAA.

Nak tahu sebab apa?

WD ni adalah Krim kecantikan yang menggunakan nanonteknologi.Mesin khasss tau bukan mesin biasa biasaa yang skincare biasa guna semasa proses pembuatan.

So haruslah kesannya juga LUAR BIASA
dan cara penggunannya juga tak sama macam produk krim kecantikan biasa.

Hanya perlu secoettt je setiap kali sapuan.Tak perlu sental macam pakai krim siang malam.

Sebab kandungan bahan yang ada dalam krim dah di perkecilkan molekulnya sehingga 12kali ganda dan mampu meresap ke bawah kulit.

so cuma sapu kat bahagian nadi nipis nipis. Untuk dapatkan Kesan HEBAT dari penggunaan WD ni.

Rasa tak percaya?
Rasa tak logik?
boleh gugel dan search apa itu " TEKNOLOGI NANO dan bagaimana ia bertindak "

Mungkin dengan cara tu,dapat membantu yang masih tak percaya dengan teknologi baru nenanoo nano nanooo ni boleh buat sesiapa pon di sumpahh kembali awet muda macam che ta tu haaa.

Dah berusiaa pon masih nampak awetmuda bergetahh.

eh tak payah tengok che ta lahhhh.Testimoni kami pon lebih 5000 testimoni yang dah AWET MUDA TANPA DI SANGKA dan tanpa sengaja

Sampai cik abang pon rasa tak selamat isteri di biarkan jalan berseorangan.Dek tetiba cantik muda macam waktu hangat bercintaaa.

haaa gitewww penangannya.
.
.
WhatsApp 013-5925405

MACAM SAMA TAPII TAK SERUPA!

Haippp. Bila tengok semula muka zaman macam nenek nenek tu, pejam mata je. Kalu boleh, taknak ingat dah. Gelap sungguh kulit dulu, dengan jerawat semua cukup bertempek kat muka. Macam dayang senandung kan? Kalau uols macam I, mesti stress dan tahu tahap stress level berapa.
_

Tapiii bila dah akrab dengan WD, semua masalah lenyap sekelip mata. Mulalah berlagak sikit bila dah flawless, muka cantik. Hiks! Tak sia-sia melabur duit untuk WD ni. pejam mata je iols beli WD ni.

_

Nak order WD?
RM75 free postage
whatsapp +60103836597

#krimhormon #krimkecantikan #sayajualonline #sayajualsayapakai #flawless #pinkish #glowing #gelap #putih #kualalumpur #kualakangsar #ipoh #neelofar

JANA INCOME dgn #tatesnow
Sis Rynn WARRIOR taiping nk buka lg peluang join #teamstokisrynn sama2 gerak dalam circle positive #rrich_circle ๐Ÿ’šMODAL HANYA RM235 sahaja
๐Ÿ’šPRODUK ORGANIK ๐Ÿ’šPRODUK ADA KKM
๐Ÿ’šTEAM ADA COACHING N REWARDS
๐Ÿ˜ Come n Join us!!
#renerynn #renerynnbeauty #skincare #agentwanted #natural #kulitcantik #awetmuda #wdec #krimhormon #dropshipwanted

PUCAT KETIKA BERPANTANG๐Ÿ˜ข.
.
.
Mesti rasa tak best kan....Pucat tak berseri langsung!.
.
Tapi dengan Women Desiree Essential Cream..insyaAllah mampu menjadi peneman pribadi anda ketika berpantang. .

Alhamdulillah . Banyak manfaat..dengan calitan nipis Women Desiree Essential Cream.
.
Tak rugilah..berbaloi2
. .
Jom cuba wdecโ‰๏ธJom calit-calit wdecโ€ผ๏ธJOM RAWAT DALAMAN DENGAN WD
.
Terima kasih WD ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Whatsapp 0135925405

Makk aihh..dah selim peloless kalah anak dara.

Nie kesan cecalit WD je 2 kali sehari.

WhatsApp 013-5925405

Most Popular Instagram Hashtags