#krimhormon

22416 posts

TOP POSTS

Malam bulan purnama
Ku pinangmu set gelora asmara
Penangannya perhhhh buat cik abang yihaaa
Bila da terkena haruslahh bergelora

Jom dapatkan set asmara
Yang jauh kita dekatkan
Yang longgar kita ketatkan

Berminat boleh whatsapp mamazi terus ke
0125929401

#setgeloraasmara
#wdec #womendesire #krimhormon

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec
#terapiinstagram

💞WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)💞
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DI NADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU MINUM
TAK PERLU TELAN
HANYA SAPUAN DI NADI NADI
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim)
.
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
LAIN LAIN KELEBIHAN :
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
DALAM MASA YANG SAMA, HASIL PERKONGSIAN KEBANYAKAN TESTIMONI2 kami..
WD BOLEH MENSTABILKAN SISTEM ALIRAN DARAH DAN HORMON SELURUH BADAN :
.
1) mengatasi senggugut
2) period tak teratur
3) selalu MOOdy
4)Resdung
5)Gatal gatal kulit alahan dan banyakk lagi.
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘😘
.
#krimkecantikan
#krimhormon
#wdec

Bangun pagi sambil sambil belek muka dekat cermin, sedih tengok jerawat makin banyak, kedutan tak terkira, jeragat dah mula menempel, kulit pula berminyak macam boleh goreng ikan. .
.
.
Kalau senyum tepi mata nampak lebih dari satu garis. Dah macam gaya tudung kepok kepok beralun alun kedutnya. Itu belum picit picit pipi rasa macam ada garis halus yang tertinggal. Tak anjal, tak tegang. Haihhh umur belum masuk 30 tahun lagi, dah macam macam masalah kulit muka ni 😭
.
.
Tapi kita ada krim paling mudah untuk cantik. Calit banyak tu jeee (macam dalam gambar) boleh cantik! Kesan tetap kesan. Ianya menggunakan revolusi teknologi nano yang mana mampu menyerap di bawah lapisan kulit terus masuk ke pembuluh darah tanpa sebarang tapisan. Kalau u olss sapu serum ke night cream ke dinadi, memang tak berfungsi tau. WD ni special dirumus khas untuk sapuan dinadi, buang toksin, aktifkan sel sel yang tidur, dan mengangkat sel sel baru, dan selesaikan masalah kulit satu persatu. Syokkan? .
.
.
WD ni semenangnya krim saya mesti calit setiap hari 2 kali sehari. Kadang2 seharian duduk rumah tanpa apply skincare, malam pun kalau malas apply night cream, jarang sangat sangat jerawat naik. Itu yang bestnya WD. Senyap senyap je rawat kulit kita dari dalam. Nakal sangat tau, buat kerja tak nak bagitahu. Tiba tiba bagi kita cantik hiks!
.
.
Dulu RM95 ramai yang tak kisah dengan harganya disebabkan manfaatnya yang terlalu banyak, sekarang PROMO RM75 masih nak tunggu HQ bagi salam penutup promo ke? 🙊
Whatsapp 0195740727
#wd #womendesireessentialcream #sayajual #krimhormon #sayagunani #terapiinstagram

Berpantang dengan calitan #WD besttt! Uolss cepat sihat, susu meriah, berat mudah turun dan paling best makin berseri seri!
.
.
Tip top meletopp luar dalam gittew💃💃
.
.
Sebab ape? Sebab bahan2 yang terkandung dalam WD yang membuatkan cantik berseri. Antaranya :-
.
.
✔Ekstrak Pueraria Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu menganjalkan, mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka, merawat masalah berkaitan rahim, mengandungi agen anti-kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel tersebut.
.
✔Ekstrak Akar Tree Peony - bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
✔Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. .
✔ Gluthathione - Bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona. .
.
✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. .
.
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering .
.
✔Glycerin - Mengurangkan kesan parut pada kulit anda.
.
.
.
Jomm grab sementara tengah promosi ni. RM75 aje tauuu. Jimattt RM20
.
.
Berminat boleh whatsapp kakfau ye 011-19289525.
Free postage free COD area #IpohPerak
.
.
#DealerDiperlukan
#TeamMokdaHebat
#DEALERDIPERLUKAN
#calitcalitcantik
#calitcalitsihat
#calitcalitawetmuda
.#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#WomenDesiree
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi
#DealerAdleesyaBeauty
#BukanSekadarLuaran
#Ipohperak #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#wdec #krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira

Bertungkus lumus pakai Skincare sebelum ni tapi masih tak berhasil. Sehinggalah suatu hari terpandang women desiree niee yang menggunakan teknologi canggih alaf moden niee , yang sangat fofuler di negara korea . Calit calit di 3 point nadi sahaja . Jerawat boleh kecut !
.
.
Wahh Magiks betul krim niee apa salahnyaa untukku mencuba setelah sekian lama miss J niee bertahta di pipi aku niee . Geramm taw bila dok belek2 kat cermin. Tambah pulak kerja kena jumpa org ramai . Memasing pandang sinis padaku hurrmm sedihnya
.
.
Saya pakai dengan konsisten . Tiba tiba ada kawan tegur cakap jerawatku makin kecut. Awak pakai skincare apa rina ? Ehh saya tak pakai skincare lah. Calit2 krim Wd dan on the spot merawat masalah kita dari dalam . Melalui nadi pembuluh darah kitaa niee
.
.
WD ni tak perlu pun makan . Just sapu2 jer. Yang bestnya ada Gluthation & Arbutin taw . Buat kulit kita cerah berseri2 satu badan. Pakai pun senang kan. Kesan sangat cepatx Sampai jerawat pun tak berani dah nak muncul kan diri . Takut kene tembak dengan Wd hik hik
.
📲01127182779
.
#aurainsta
#aurainstabatch9
#wdec
#jerawatkronik
#dherbs #nurraysabeauty
#dianzvitamin
#jamususukdara
#kdollbeauty
#krimhormon
#boosterwhitening
#dianzvitamin
#bazarpaknil
#ubatjerawat
#dherbs
#awetmuda
#jerawat
#secretcorrea
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#azanisscarserum #audelabynadzainal
#dyxy
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#ajimaura
#kitagunani
#ivmist
#herbalife

MAKIN CANTIK, MAKIN KURUS!

Dulu, kakchik tak ambik kisah langsung pasal kecantikan nie, malas nak pikir, rasa leceh sungguh la.
_
Masa tu terdetik nak terai #WD. Sebab utama nak cuba mestilah sebab sebab nak kurus. Bila dah bersalin dan ada anak, menjadi-jadi badan naik. Tengok pulak iklan WD yang best, lagi la meronta-ronta jiwa raga nak cuba WD. Memula guna tu dalam 3 botol tak nampak lagi kesan. Tak kurus pun.Tapi period mai dah tak sakit. Migrain makin menjauh.Wahh,best ni. Nak kurus tapi lain pulak yang dapat.
_
Terus azam nak konsisten guna. Pakai botoi ke 4 baru ada perubahan berat badan. Badan rasa ringan ni.
_

Belek-belek kandungan WD. Ehh! etul ada kandungan Ekstrak Pueraria Mirifica dan ekstrak akar tree peony. Manfaatnya ialah dia stabilkan dulu hormon kita. Bila semua dah stabil elok baru la Ekstrak Akar Tree Peony pulak buat kerja dia. Buang semua toksin yang dah lama dok tempek dalam badan ni. Patut la setiap pagi lawas ja. Paling kurang 3 kali sehari mesti membuang. Best betoi.
_

Nak cuba WD? RM75 Free Postage selepas promosi. Harga Asal RM95.
Whatsapp +60103836597

#sayajualwomendesiree #womendesiree #bazaarpaknil #lokalahmy #krimkecantikan #changlun #kedah #jitra #kualalumpur #ipoh #kurus #jomkurus #igshop #igers #senggugut #krimhormon

OMAK aiiii !!! Biar bonar 😱
.
Apo dah jadi ni makcik??? Tercabar plak den raso huhu. U olls tercabar tak??
.
Ramai makcik makcik makin awet mudaa dek calitan magik si Women Desiree Essential Cream.
.
Tegang habisss ni. Kedutan pon makin berkurang macam dah kena iron, pipi dah macam kena isi botox. Toink toink tegangnya. Ini kalau nyamuk landing mau tepelanting balik nih. Menyesal deh landing salah tempat. 😝
.
Pilihan ditangan u olls, meh ler whatsapp Fatma 0192267492 kita sembang pasal nyamuk terpelanting tu 😂
.
#teamcikkai
#krimhormon
#Wd
#awetmuda

Ada satu benda ni, kalau kita tak bagitahu orang yang kita ada dia, dia akan tetap ada. Tapi, kalau kita bagitahu je orang, terus dia jadi tak ada. Apakah benda ni?

Kalau sahabat dapat jawab, sahabat mmg bijak.. cer pikir
Cer pikir

#hospitalpakar #ubatjerawat #bioeverplus #mamadil #wdec ##aurawhite #krimhormon #marykaymalaysia #bazaarpaknilmurah #cantik #terapi #masalahkesihatan #serimuka #awetmuda #terapiinstagram #ajimaura #buatduit #jomniaga #agentrm50je #tamanmedan #selangor #petalingjaya #dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #lofattah ##heroseorangcinderella #laraalana

MOST RECENT

#testimoniwd
_
Masalah jerawat yang tak pernah habis. Tambah lagi dengan parut hitam ni. Arghhh stresss nye. !
_
Siapa yang macam ni? Cer ngaku! Hihihi
Okeyh sebelum korang pakai macam macam, makan supplement macam macam, cer korang cek dulu dalaman tu. Kot2 ada banyak toksin jahat yang sedang bersenang lenang dalam badan u ols sekarang ni, tu pasai makan apa pun, pakai apa pun susah nak berkesan! Jika ada kesan pun sekejap jer lepas tu naik balik.
_
Apa kata, u olsss cuba krim WD ni. Buang toksin toksin jahat dalam badan tu dulu. Salah satu punca jerawat naik tak surut surut sebab toksin berkeladak dalam badan kita.
_
Kalau rajin, minum la air detox utk singkirkan toksin tu. Tapi kakak percaya ramai yang tak rajin buat air detox kan walaupun banyak yg share cara cara utk buat air detox ni.
Haaa yang senyum senyum tu mesti dia la tu. 😜
_
Ala saiyanggg tak payah susah susah nak buat air detox ke ape, meh calit calit WD je kat nadi nadi. Dalam WD ni dah sedia ada bahan bahan utk membantu mengeluarkan toksin dalam badan u ols.
.
🔸Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda. .
.
🔸Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
_
Bila toksin dah takde dlm badan, bahan bahan ni plak yang akan bekerja utk cerahkan kulit wajah dan pudarkan kesan parut jerawat.
.
🔸 Glutathione - terkenal sebagai ejen pemutih.
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸Glycerin - Menghilangkan kesan parut.
_
Hebat kan WD ni. Dalam satu botol boleh bagi banyak manfaat untuk kulit wajah.
Berbaloi sangat dengan harga RM95 .
.
Eh tunggu! Beli sekarang dapat jimat lagi. RM75 postage cam biasa la cik yunn belanja 🤗
Whatsapp 0182655485

Bagi yang masih belum tahu atau belum kenal2 dengan krim comel Women Desiree Essential cream ini...
.
Jom hari ni kenal2 dengan WDEC.
.
Nampak kan Sis Uji ni buat sapuan ringkas di nadi2

Leher dan nadi tangan,itu asasnya untuk mendapatkan feedback positive dari penggunaan krim ini.

Ianya meresap ke dalam kulit 12kali ganda lebih cepat dan menyerap masuk melalui saluran darah untuk meneruskan proses rawatan untuk cuci saluran darah,merawat dalaman tubuh badan kita satu persatu dan membina sel2 baru dan mengaktifkan kembali sel2 kolagen seperti waktu remaja dahulu.

Mudahkan,Buat sapuan mudah Untuk Cantik dan Sihat.

P/S: Untuk naikkan seri wajah boleh sapukan sedikit krim di kedua bahagian kening anda, jangan lupa selawat ke atas nabi dan niatkan yg positif 😉
.
.
Jom dapat set combo lebih jimat😉😉 .
.
.
WhatsApp 0175656053
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil
#Bioeverplus #KulitCantik
#bazaarpaknil #Firmax3
#Awetmuda #lofattah
#MencintaimuMrPhotographer
#pinggantakretaknasitakdingin
#dendamaurora #ruangrezekihanania
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

🌸SELAMAT TINGGAL MASALAH KULIT KUSAM 🌸
.
Syok guna produk ni..Mudah jer.
Calit-Calit di nadi setiap hari.Konsisten tau.
.
Lepas tu pastikan minum air 3 liter sehari untuk mendapatkan kesan yang maksimum pada wajah anda.
.
Bukan semudah tu nak cantik.Perlu ada pengorbanan.Perlu ada displin dan perlu tetapkan keingginan.
.
Teruskan usaha anda untuk tampil dengan kulit wajah yang sihat setiap hari.
.
Bukan susah mana pon Calit - Calit Cantik.
.
Whatsapp 0175656053
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdn9 #wdecmantin#krimhormonnano #womendesire #womendesireessentialcream
#krimkecantikan
#krimkecantiknano

Disetiap hal yg semrawut
ada sudut cantik yang bisa dinikmati
💖Love yourself

Si mungil yang #Amazing #Istimewa, perawatan dari dalam untuk kecantikan.
Hanya di oles 3 titik nadi.
konsultasi kesehatan & kecantikan, melalui perawatan WD
Cantik itu dari dalem😘
WA 0811919100

#kulitcantik
#langsing
#cantik
#wajahmulus
#cantikalami
#padat
#jerawathilang
#krimhormon
#amazingkrim
#facebook masitoh hanum
WA for free konsultasi

MAKIN CANTIK, MAKIN KURUS!

Dulu, kakchik tak ambik kisah langsung pasal kecantikan nie, malas nak pikir, rasa leceh sungguh la.
_
Masa tu terdetik nak terai #WD. Sebab utama nak cuba mestilah sebab sebab nak kurus. Bila dah bersalin dan ada anak, menjadi-jadi badan naik. Tengok pulak iklan WD yang best, lagi la meronta-ronta jiwa raga nak cuba WD. Memula guna tu dalam 3 botol tak nampak lagi kesan. Tak kurus pun.Tapi period mai dah tak sakit. Migrain makin menjauh.Wahh,best ni. Nak kurus tapi lain pulak yang dapat.
_
Terus azam nak konsisten guna. Pakai botoi ke 4 baru ada perubahan berat badan. Badan rasa ringan ni.
_

Belek-belek kandungan WD. Ehh! etul ada kandungan Ekstrak Pueraria Mirifica dan ekstrak akar tree peony. Manfaatnya ialah dia stabilkan dulu hormon kita. Bila semua dah stabil elok baru la Ekstrak Akar Tree Peony pulak buat kerja dia. Buang semua toksin yang dah lama dok tempek dalam badan ni. Patut la setiap pagi lawas ja. Paling kurang 3 kali sehari mesti membuang. Best betoi.
_

Nak cuba WD? RM75 Free Postage selepas promosi. Harga Asal RM95.
Whatsapp +60103836597

#sayajualwomendesiree #womendesiree #bazaarpaknil #lokalahmy #krimkecantikan #changlun #kedah #jitra #kualalumpur #ipoh #kurus #jomkurus #igshop #igers #senggugut #krimhormon

Dik noonn shampoo ni boleh sebagai ubat kutu tau

Mana yang ada anak yang selalu kena hinggap kutu, shampoo ni selamat untuk anak tau

Jangan tersalah pakai ubat kutu, nnt kesian kat anak, dari rambut elok elok dah jadi gugur gugur

#rambutgugur #ubatkutu #ubatjerawat #bioeverplus #mamadil #wdec ##aurawhite #krimhormon #marykaymalaysia #bazaarpaknilmurah #cantik #terapi #masalahkesihatan #serimuka #awetmuda #terapiinstagram #ajimaura #buatduit #jomniaga #agentrm50je #tamanmedan #selangor #petalingjaya #dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #lofattah ##heroseorangcinderella #laraalana

APA ITU WD?❤ .
.
WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna. .
.
.
Merupakan sejenis krim kecantikkan yang diformulasi menggunakan BIO TEKNOLOGI NANO. 💻 .
.
🌂BUKAN skincare
🌂TAK perlu makan
🌂TAK perlu minum
🌂TAK perlu shake .
.
Just calit calit je secara konsisten 2 kali sehari di 3 point nadi utama.
.
.
Teksturnya agak likat dan jika diterbalikkan botol ia tak akan tumpah.
.
.
Seberat 15 gram dan di datangkan dalam size poket yang comel supaya mudah untuk dibawa kemana mana.😊 Sebotol #WD untuk kegunaan dalam tempoh 2 bulan. Kesan seawal 1 minit penggunaan.
.
.
#WD lulus KKM dan perkilangannya bertaraf GMP. Ia merupakan keluaran BUMIPUTERA.👍 Bertindak dari dalam melalui saluran darah.
.
.
Ternyata feedback dari pengguna WD memang sangat sngat memuaskan.
.
.
Promosi WD rm75. Jimat rm20.
Jangan kata akak x payung taw.😊
.
.
WHATSAPP 013 248 0488
WHATSAPP 013 248 0488
WHATSAPP 013 248 0488
.
.
#womendesiree #wd #womendesireepromo #krimhormon #produkkesihatan #produkkecantikan #produkmurah #produkoriginal #produkorganik #skincaremurah #skincareoriginal

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD): ❌Bukan Supplement,
❌Bukan Skincare
❌Bukan Injection
.
Penggunaan Semudah ABC,123
Calit2 Sapu2 je setiap hari
Sapuan pada 3Tempat yg Penting
Hasilnya CUKUP LUAR BIASA
.
---------------------------------------
Bagaimana WD bergerak?
---------------------------------------
.
WD ni bertindak dari dalam badan kite.Mula sapu WD pada 3point nadi yang penting tu, WD akan diserap ke pembuluh darah dan akan detect segala penyakit kite.Akan ada tindakbalas yang berlaku.Kalau kite gemuk, badan akan kuarkan toksik2 dan lemak2 secara semulajadi
.
------------------------------------------
.
Sapuan WAJIB 2x sehari pada 3 point penting :
------------------------------------------
.
1) nadi pergelangan tangan
2) nadi leher (hujung rahang ,bawah telinga)
3) ari-ari (3jari dr bawah pusat)
.
HARGA ASAL : RM95(SEM)&RM100(SS)
HARGA PROMO : RM75(SEM)&RM80(SS)
.
👇👇👇👇👇👇
.
Whatsapp 0195003942
Whatsapp 0195003942
Whatsapp 0195003942
.
#krimhormon #bioteknologinano #krimterbaik #calitcalitcantik #like4follow #follow4like #follow4follow #hlive #kkmapproved #nomercury #noharmfulchemicals #calitdinadije #takperlusapusatubadan

Healing crisis hanya sementara aje wokey... bila dalaman dah cantik luaran pun pasti cantik😍
.
Yg penting amalkn byk minum air 0 utk detox dalaman uols ya syg2 semua😃
.
Wasap 📲 0166579276 klau nk tya apa2 pasal #wd nnt Kak Zai bantu uols😘
.
#wdec
#wd
#womendesiree
#krimkecantikan
#krimnano
#krimhormon
#jeragatpudar
#jerawat
#awetmuda
#calitcalitcantik

Berpantang dengan calitan #WD besttt! Uolss cepat sihat, susu meriah, berat mudah turun dan paling best makin berseri seri!
.
.
Tip top meletopp luar dalam gittew💃💃
.
.
Sebab ape? Sebab bahan2 yang terkandung dalam WD yang membuatkan cantik berseri. Antaranya :-
.
.
✔Ekstrak Pueraria Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu menganjalkan, mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka, merawat masalah berkaitan rahim, mengandungi agen anti-kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel tersebut.
.
✔Ekstrak Akar Tree Peony - bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
✔Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. .
✔ Gluthathione - Bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona. .
.
✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. .
.
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering .
.
✔Glycerin - Mengurangkan kesan parut pada kulit anda.
.
.
.
Jomm grab sementara tengah promosi ni. RM75 aje tauuu. Jimattt RM20
.
.
Berminat boleh whatsapp kakfau ye 011-19289525.
Free postage free COD area #IpohPerak
.
.
#DealerDiperlukan
#TeamMokdaHebat
#DEALERDIPERLUKAN
#calitcalitcantik
#calitcalitsihat
#calitcalitawetmuda
.#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#WomenDesiree
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi
#DealerAdleesyaBeauty
#BukanSekadarLuaran
#Ipohperak #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#wdec #krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira

Kali ni berbeza sedikit testimoni dari sebelum ni. Kalau sebelum ni sis share testimoni utk kecantikkan dalaman dan luaran wanita, ni sis nak share kelebihan lain tentang WD (wahh, banyaknya kegunaan WD ni ya).
.
Ya Allahh. Apa yg anda lihat mungkin mengerikan tapi sis nak tanya, apa perasaan uolss kalau terkena dekat pada diri or keluarga anda (minta dijauhkan hendaknya).
.
Dalam situasi mcm ni konfem rasa panik dan menggelabah tak tahu nak buat apa. Nak fikir apakan. Lagi2 kalau suri rumah yg tinggal berdua je dgn ank. Nak minta tolong kat siapa?😣
.
Malang tidak berbau. Alhamdulillah IKHTIAR bersama WD benar2 membantu. Mujur ada simpan WD di rumah. Cepat ambil dan sapu pada permukaan luka.
.
.
12 hari je sapu krim #WD. Sejuk berangin dan tak pedih sangat pun. Kulit baru dibina dgn sangat pantas. Yelah kan kandungan WD ada ✔Dimethicone Topical -- mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. ✔Extra LAVENDER juga dapat membantu penyembuhan luka dengan PANTAS.
.
.
Kalau luka teruk macam ni pun WD dapat keringkan dan pulihkan, cuba bayangkan luka jerawat dan parut jerawat pada muka awk tu. Mesti lagi cepat WD bantu dapat pulihkan. Eee bestnya ! Tak sabar nak memilik WD.
.
Jom jadikan WD krim teman baik sesi keluarga sekarang. InsyaaAllah tak akan rugi pun malah lebih manfaat yg diperoleh dari WD. Berbaloi2 bukan takat untuk kecantikan sahaja malah untukk kecemasan pun TERBAIK juga. Benda elok benda baik kita share bersama.
.
Kita pakai, kita jual 🤗
.
Wasap 📲 0166579276 nanti Kak Zai
akan guide uols ya.
.
#wdec
#wd
#womendesiree
#krimnano
#krimkecantikan
#krimhormon
#jerawat #jeragat
#awetmuda
#calitcalitcantik

WD mampu mencerahkan kulit😍

Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu . .
🔸 Glutathione - ejen pemutih.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.

Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍

Kulit tak sekata?
Kulit berjerawat?
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.

Nak join atau nak cuba dapat kan WD? .
.
WHATSAPP 0174204470
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#sayajual
#sayajualsayapakai
#WDEC #krimhormon #WD
#BukanSekadarLuaran

FRUIT DADA ANDA KECIL😭😭😭???!!! MALU NAK BERTANYA CARA MEMBESARKANNYA??!!
INILAH JAWAPANNYA👇👇👇👇 ..
..
BIAR BETUL?
..
Tak percayalah hanya calit di nadi2 boleh berfungsi untuk mencantikkan dalaman & luaran wanita. Boleh juga pulihkn pelbagai jenis penyakit😱😱😱 TAPI DEK TESTIMONI YANG SILIH BERGANTI SABAN HARI. Saya cuba juga untuk tahu sejauh mana KEHEBATANNYA... Saya rasa RUGI..RUGI Tak cuba dari awal2 lagi.Kalau saya tahu macamni punya menggunung pujian suami atas transformasi diri..
..
✔Dari K.E.N.D.U.R jadi T.E.G.A.N.G
✔Dari L.O.N.G.G.A.R jadi K.E.T.A.T
✔Dari H.A.M.B.A.R Jadi H.A.N.G.A.T

Itu baru dalaman.. Belum luaran lagi...ramai kawan2 tegur wajah semakin .Berseri2...Tegang & anjal macam anak dara.

Selepas 2 minggu penggunaan Krim Multifungsi Terapi Hormon WDEC ini ramai tertanya2..apakah Rahsia yang buat saya tampil JELITA?

Inilah Rahsia Transformasi Kejelitaanku. Wom3n D3siree Essential Cream bkn hyn mampu mentransformasikn diri ANDA malah dpt pulihkn pelbagai jenis2 penyakit kronik👍👏👍👏👍👏!! Anda juga mampu tampil SEHAT; JELITA & MEMPERSONA Seperti Testimoni2 wanita2 yg telah berjaya d transformasikn oleh si comel WDEC👍👍👏👏👏!!! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
..
whatsapp SYA👧📲90057530 utk order & info yah😉
FREE 📮+ FREE FLYERS📑 + FREE GIFT🎁 + FREE CONSULT🎓👍!!!
..
#officialsgdealer #adleesyabeautydealer #singapore #wdeclovers #wdecmurah #wdecpromo #krimhormon #calitcalitjer #calitcalitcantiks #calitcalitsihat #1001manfaat #1001masalahsettled #terbuktiberkesan #terjuallebih200Kunit

Produk apa ni??.
.
.
Masih ada yang belum kenal??Jom kita berkenalan😍.
.

WD adalah KRIM TERAPI HORMON KHAS UNTUK WANITA.
Ianya di formulasi dengan Nano Teknologi Bagi mempercepatkan proses rawatan bertindak ke seluruh tubuh badan dengan efektif.

Krim WD adalah krim MULTIFUNGSI YANG TERBUKTI AKAN KEBERKESANNYA OLEH PENGGUNA SEJAK 2014 DI PASARAN. .
WD Merawat dr segi :
1) rawat hormon
2) jerawat
3) jeragat
4) parut2
.
PENGGUNAAN YANG SANGAT MUDAH...HANYA buat sapuan mudah di Nadi2 setial hari dengan konsisten.

Sapuan WAJIB 2x sehari pada 3 point penting :
1) nadi pergelangan tgn
2) nadi leher (hujung rahang ,bawah telinga)
3) ari-ari (3jari dr bawah pusat)

Produk simple as u wish...Satu untuk Semua Kegunaan,Mudah dan Jimat masa.

SELAMAT UNTUK DI GUNAKAN TANPA WAS2
.
BERMINAT UNTUK DAPATKANNYA??📲016-6579276 Kak Zai
.
#wdec
#wd
#womendesiree
#adleesyabeauty
#krimkecantikan
#krimnano
#krimhormon
#calitcalitcantik
#jerawat #jeragatpudar
#awetmuda
#flawless

Most Popular Instagram Hashtags