[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kptmalorstar

644 posts

TOP POSTS

Apa apa hello jaa naa ๐Ÿค™๐Ÿผ
#kptmalorstar

Alhamdulillah selesai program pembangunan pelajar di Kem jati diri Ulu Kenas Kuala Kangsar. Objektif program tercapai dan memberi impak yg besar dari segi mentaliti dan jati diri peserta. Syukur. Dimana bumi berpijak disitu langit dijunjung. Ribuan terima kasih kepada pihak MARA dan MKN (Majlis Keselamatan Negara) kerana sudi memilih kami sebagai peserta program pembangunan pelajar pada kali ini
.
.
.
#kptmsemalaysia #kptmipoh #kptmalorsetar #kptmalorstar #maraprogram #ulukenasperak #majliskeselamatannegara #msi #mimet #rcmp #unikl #marapayung #sayasayangmalaysia #ayuhanakmuda

It's a wrap! Terima kasih Abang @amar_asyraf and kak @ainsufiaa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’˜ Terima kasih buat semua yang terlibat. Anda semua memang awesome! ๐Ÿ™† InshaaAllah nanti kita akan jumpa pada show yang seterusnya! ๐Ÿ™Œ

#kuptmkl #kuptm #kptm #teater #anakteater #anakteaterkuptm #anakteaterkuptmkl #mara #kptmkesedar #kptmguamusang #kptmbangi #kptmalorstar #kptmkuantan #kptmktn #kptmbp #kptmbatupahat #amarasyraf

Everyone looking extra ordinary with Fame matte lip cream.
Long lasting, not sticky, matte & the colour is very pigmented.
Selling at a very bargain price, RM29/each. .

Whtapps 0175138518
Whtapps 0175138518
Whtapps 0175138518. .

#famebbcushion #famelipstick #famecosmetics #famecosmetic #sayajual #trustedseller #instashopmalaysia #kolejmara #kptmalorstar #uniklmsi #uitmseriiskansar #uitmpenang #bmi #jmti #gmi #mfi #bibircantik #instashopmalaysia

April's 16, 2016 , 1137
Last paper of final examination
The end of semester 6/2016
May Allah simplyfy everything

#igmalaysia #igreview #igtraveller #tanahtumpahdarahku #tarikhkeramat #mayAllahbewithyou #kptmalorstar #darulaman #anakmudamelayu #gengkakitravel

Magical White
5 in 1
Mosturiser + sunblock + primer makeup + treatment serum + scars treatment

RM40.00 sahaja (Tidak Termasuk Postage)

#codjitra #codalorstar #magicalwhitegel #mwjitra #mwalorstar #polimas #uum #kolejputraheightkedah #kepalabatas #kptmalorstar #mwkedah #mwjitra #mwkepalabatas #mwkedah #mwkedah #testimonimagicalwhite
IG: magicalwhite_kedah

They look like crayons!! Soft matte lip creams ! Thank you ๐Ÿ’•If you like the nyx soft matte lip cream,try this too ๐Ÿ‘„ From left,on the hand and in the box - Party, Violet, Gossip, Candy, Desire ๐Ÿ’•. .

Dm / Ws 0175138518. .

#sayajual #famelipcream
#famebbcushion #famelimitededition #famemalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaproduk #malaysiabrand #trustedseller #kptmalorstar

MOST RECENT

Tadaaaa ! KAMI DAH BUAT SET COMBO GAIS !! Beli brownies dapat pavlova ! Kalau dulu RM18 dapat brownies saja kan? Haa kali ni beli brownies dapat pavlova sekali ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #combobyBU
.
.
Set combo B:
โœ” Pavlova small
โœ” Brownies (boleh pilih apaยฒ topping)
โœ” Cod Rabu (20/9/17) - petang
โœ” Area Alor Setar dan Jitra sahaja. Mergong dan Jitra free cod. Lainยฒ area +RM2
โœ” Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesmurah #browniessedap #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar #pavlova #pavlovasedap

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ CONGRATS !! Anda pemenang contest ni. Memang admin takmau buat lamaยฒ. Hihiii.. Hadiah claim hari rabu/khamis ni ok. Boleh dm admin alamat rumah dan no tel masingยฒ untuk admin cod hadiah ๐Ÿ’• #contestbyBU #brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #polu #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmsukamenanti #kptmmergong #kptmalorstar

Admin bersama salah sorang customer admin. Dia order brownies full mix. ANDDDDD DIA NI ROOMMATE ADMIN MASA STUDY KAT UITM DULU ๐Ÿ˜‚ Thankyou beli ! ๐Ÿ’• #brownies #browniesutara #browniesutaralovers #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Alhamdulillah selesai program pembangunan pelajar di Kem jati diri Ulu Kenas Kuala Kangsar. Objektif program tercapai dan memberi impak yg besar dari segi mentaliti dan jati diri peserta. Syukur. Dimana bumi berpijak disitu langit dijunjung. Ribuan terima kasih kepada pihak MARA dan MKN (Majlis Keselamatan Negara) kerana sudi memilih kami sebagai peserta program pembangunan pelajar pada kali ini
.
.
.
#kptmsemalaysia #kptmipoh #kptmalorsetar #kptmalorstar #maraprogram #ulukenasperak #majliskeselamatannegara #msi #mimet #rcmp #unikl #marapayung #sayasayangmalaysia #ayuhanakmuda

Kaihhh sapa lagi nak join cod besok, kami nak close order dah ni.

Ada 10 jenis topping, harga semua sama.

Plain
Almond
Nutella
Chocolate
Plain nutella
Plain chocolate
Almond nutella
Almond chocolate
Nutella chocolate
Full mix

Merdeka raya price:
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Cod:
Alor star & Jitra (Rabu 23/8)
Perlis (Jumaat 25/8)

Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmmergong #kptmsukamenanti

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ MINGGU TERAKHIR PROMOSI ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
.
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Kami melakukan penghantaran terus ke pintu rumah / ofis / sekolah di sekitar alor star dan jitra !!
.
.
Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmmergong #kptmsukamenanti

HAMPA TAK TERLIOQ KAA TENGOK BROWNIES KAMI NI??? Ramai dah yang repeat order, ramai kata tak puas makan ๐Ÿ˜ณ Ni alangยฒ kami buat promosi ni, boleh la beli banyak kotak sekaligus.

Lagipun minggu ni last promosi. Lepasni harga kembali ke asal ! Mai lekaih grab harga murah ni. Tak rugi beli, perut kenyang hati pun senang.

Cod rabu ni naa, 23/8, petang di sekitar jitra dan alor setar sahaja. Warga perlis boleh self pickup / cod hari jumaat petang.

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Whatsapp 017-4982898 untuk order !

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmmergong #kptmsukamenanti

OPEN ORDER UNTUK COD RABU (23/8) !!!
.
.
Ni topping chocolate almond tau. Ni topping ketiga paling hot ๐Ÿ˜ฑ Dia guna chocolate Ganache untuk topping tu okayy. Memang sedap laaa ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Merdeka raya sale price:
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Untuk 8"x8":
1 box RM30
2 box RM55
3 box RM80

Whatsapp 017-4982898 untuk order !! #brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Topping: Full mix

Kk ni topping yang paaaliingggggg hottttt sebab customer boleh rasa semua topping dalam 1 box ! Nutella ada, chocolate ada, almond ada, plain pun ada.

Jangan lupa grab k gais ! Cod rabu ni k.

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Another feedback ๐Ÿ˜ Thankyou dear ! Gais, what are you waiting for?? Lets grab it for tomorrow's cod (jitra & alor setar only). Delicious, yummy !! ๐Ÿ˜‹
.
.
6 inch x 6 inch (16 pcs)
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

8 inch x 8 inch (36 pcs)
1 box RM30
2 box RM55
3 box RM80

Whatsapp 017-4982898 to place your order now !! #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Alhamdulillah, akak ni oder sampai 22 boxes !!! Dia collect order dengan kawanยฒ dia, so dia dapat harga boronggg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thanks kakkkk saya jual naa.. #brownies #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Most Popular Instagram Hashtags