#kptmalorstar

642 posts

TOP POSTS

Apa apa hello jaa naa ๐Ÿค™๐Ÿผ
#kptmalorstar

It's a wrap! Terima kasih Abang @amar_asyraf and kak @ainsufiaa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’˜ Terima kasih buat semua yang terlibat. Anda semua memang awesome! ๐Ÿ™† InshaaAllah nanti kita akan jumpa pada show yang seterusnya! ๐Ÿ™Œ

#kuptmkl #kuptm #kptm #teater #anakteater #anakteaterkuptm #anakteaterkuptmkl #mara #kptmkesedar #kptmguamusang #kptmbangi #kptmalorstar #kptmkuantan #kptmktn #kptmbp #kptmbatupahat #amarasyraf

Everyone looking extra ordinary with Fame matte lip cream.
Long lasting, not sticky, matte & the colour is very pigmented.
Selling at a very bargain price, RM29/each. .

Whtapps 0175138518
Whtapps 0175138518
Whtapps 0175138518. .

#famebbcushion #famelipstick #famecosmetics #famecosmetic #sayajual #trustedseller #instashopmalaysia #kolejmara #kptmalorstar #uniklmsi #uitmseriiskansar #uitmpenang #bmi #jmti #gmi #mfi #bibircantik #instashopmalaysia

April's 16, 2016 , 1137
Last paper of final examination
The end of semester 6/2016
May Allah simplyfy everything

#igmalaysia #igreview #igtraveller #tanahtumpahdarahku #tarikhkeramat #mayAllahbewithyou #kptmalorstar #darulaman #anakmudamelayu #gengkakitravel

Topping: Almond

Ni kalau makan panasยฒ ni rasa dia punya krupkrap tu tau dakk. Memang sedap sangatttt !! Tumpang harga promosi ni, RM14 ja/box. Mai oder mai.

Cod besok (16/8) area aloqstaq & jitra. Orang perlis boleh self pickup dekat petronas behor temak hari khamis petang naa.

Whatsapp 017-4982898 untuk order.

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesmurah #browniessedap #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar #merdekarayabyBU

Ada juga yang mempunyai masalah kulit kering. Enfuselle juga ada set untuk kulit kering iaitu terdiri daripada:
.
โ˜บ๏ธ Hydrating Cleansing Gel
โœ… Menjadikan kulit halus, seimbang, dan berseri
โœ… Mencerahkan tona kulit
โœ… Membantu menyeimbangkan pH kulit
.
๐Ÿ˜š Hydrating Toner
โœ… Menyeimbangkan pH kulit
โœ… Rumusan tanpa alkohol menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
โœ… Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit
โœ… Melembutkan kulit dengan ekstrak witch hazel dan kamomil
.
๐Ÿ˜ Hydrating Moisturizer
โœ… Meningkatkan keanjalan kulit
โœ… Mengurangkan garis-garis halus
โœ… Mengurangkan kedutan
.
Bagi yang gemar memakai eyemask tu jum cuba Eye Treatment dari Enfuselle ni sebab ia ๐ŸŒธ Meningkatkan kekenyalan dan keanjalan kulit ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan pada kulit ๐ŸŒธ Melembapkan kulit pada tempoh yang lama ๐ŸŒธ Mengembalikan tona kulit
.
Puas hati betul pakai Enfuselle ni, nyaman ja muka! Ehh tunggu apa lagi? Tanya dulu cuba dulu baru puas hati uolls..
.
.
HAIDA 017-5543496
Beauty and health consultant ๐ŸŒธ
.
#enfuselle #enfusellekulitkering #enfuselleshaklee #kulitkering #jerawat #jerawatpasir #vitaminc #vitamine #espshaklee #krimhormon #shakleemalaysia #sayajualshaklee #setkulitkering #shakleeindon #shakleeperlis #shakleejitra #konvoptss #unimap #uum #unitar #kptmalorstar #shakleebaling #shakleebrunei #shakleethailand #sabunbumbine #eyetreatment #moisturizing #nutriwhite

MOST RECENT

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ MINGGU TERAKHIR PROMOSI ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
.
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Kami melakukan penghantaran terus ke pintu rumah / ofis / sekolah di sekitar alor star dan jitra !!
.
.
Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmmergong #kptmsukamenanti

HAMPA TAK TERLIOQ KAA TENGOK BROWNIES KAMI NI??? Ramai dah yang repeat order, ramai kata tak puas makan ๐Ÿ˜ณ Ni alangยฒ kami buat promosi ni, boleh la beli banyak kotak sekaligus.

Lagipun minggu ni last promosi. Lepasni harga kembali ke asal ! Mai lekaih grab harga murah ni. Tak rugi beli, perut kenyang hati pun senang.

Cod rabu ni naa, 23/8, petang di sekitar jitra dan alor setar sahaja. Warga perlis boleh self pickup / cod hari jumaat petang.

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Whatsapp 017-4982898 untuk order !

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesalorstar #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmmergong #kptmsukamenanti

OPEN ORDER UNTUK COD RABU (23/8) !!!
.
.
Ni topping chocolate almond tau. Ni topping ketiga paling hot ๐Ÿ˜ฑ Dia guna chocolate Ganache untuk topping tu okayy. Memang sedap laaa ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Merdeka raya sale price:
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Untuk 8"x8":
1 box RM30
2 box RM55
3 box RM80

Whatsapp 017-4982898 untuk order !! #brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Topping: Full mix

Kk ni topping yang paaaliingggggg hottttt sebab customer boleh rasa semua topping dalam 1 box ! Nutella ada, chocolate ada, almond ada, plain pun ada.

Jangan lupa grab k gais ! Cod rabu ni k.

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

Whatsapp 017-4982898 untuk order

#brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Another feedback ๐Ÿ˜ Thankyou dear ! Gais, what are you waiting for?? Lets grab it for tomorrow's cod (jitra & alor setar only). Delicious, yummy !! ๐Ÿ˜‹
.
.
6 inch x 6 inch (16 pcs)
1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35

8 inch x 8 inch (36 pcs)
1 box RM30
2 box RM55
3 box RM80

Whatsapp 017-4982898 to place your order now !! #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Alhamdulillah, akak ni oder sampai 22 boxes !!! Dia collect order dengan kawanยฒ dia, so dia dapat harga boronggg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thanks kakkkk saya jual naa.. #brownies #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Owner @dyxy.byns_ ni ambik full mix. Fullmix mi kira topping paling hot laa, customer suka sebab boleh rasa semua topping dalam 1 box. So jimatttt !

#brownies #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Disebabkan ramai yang mintak COD harini, ada yang order sampai 22 box, sooo HAPPY BROWNIES DAYY ! Cheers for brownies day ! We hope you'll enjoy eating our brownies ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Thankyou to all of our customer, lots of love to you ๐Ÿ’•

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PROMOSI MERDEKA RAYA BY BROWNIES UTARA ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
.
Rabu ni ada cod tau sekitar area alorstaq dan jitra. Maiยฒ place oder. HARGA RUNTUH NI HA.

Brownies saiz 6"x6" (16 pcs)
Ada 10 jenis topping

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35
4 box RM45
5 box RM55

Whatsapp 017-4982898 untuk order tauuu !

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesmurah #browniessedap #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar #merdekarayabyBU

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ HAAA TUDIAAAA GAISSS HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BY BROWNIES UTARA ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
.
Rabu ni ada cod tau sekitar area alorstaq dan jitra. Maiยฒ place oder. HARGA RUNTUH NI HA.

Brownies saiz 6"x6" (16 pcs)
Ada 10 jenis topping

1 box RM14
2 box RM25
3 box RM35
4 box RM45
5 box RM55

Whatsapp 017-4982898 untuk order tauuu !

#brownies #browniesutara #brownieskedah #browniesmurah #browniessedap #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar #merdekarayabyBU

Anakยฒ memang suka makan bendaยฒ berasaskan coklat ni. Tak rugiiii belikan brownies untuk anakยฒ, mesti depa happy ๐Ÿ˜

#brownies #browniesutara #browniesutarafeedback #browniesutaralovers #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #browniesmurah #browniessedap #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmsukamenanti #kptmmergong #kptmalorstar

Sambil cod dekat customer, seller pun ikut ngap sekali. Bukan jual dekat customer ja, dekat diri sendiri pun jual jugak ๐Ÿ˜‚

BESOK ADA COD TAU UNTUK AREA ALOQSTAQ DAN JITRA !

Sapa nak oder? Mai ws 017-4982898. Harga? Ikut topping dan berapa box yang hampa beli. Beli banyak lagi muraahhhh kami bagi !

Dm / whatsapp 017-4982898 cepat.

#brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #poli #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

COD sabtu/ahad ni tauu (12 & 13/8). Cepatยฒ sapa lagi nak rasa brownies kami ni? Whatsapp 017-4982898

Topping:
Plain
Nutella
Chocolate
Almond

Mix topping:
Plain nutella
Plain chocolate
Almond nutella
Almond chocolate
Nutella chocolate
Full mix

Dah cuba mesti nak lagi ! Dah habis sekotak, nak lagi sekotak !

#brownies #browniesutara #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #polimas #polimasjitra #uum #uumsintok #kptm #kptmas #kptmalorstar #kptmsukamenanti #kptmmergong

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ATTENTIONNN ! SAVE THE DATE PLEASE !! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
.
Start esok, kami akan buat promotion okay ! Setiap customer yang screenshot post ni dan whatsapp kami, akan dapat 20% off dari pembelian brownies. Available untuk semua topping tauuu ! Haa jangan tunggu lamaยฒ, nanti tempoh promosi tamat !
.
.
๐Ÿ‘‰ Screenshot post ni
๐Ÿ‘‰ Whatsapp ke 017-4982898
๐Ÿ‘‰ Pilih topping apa yang uolls nak
๐Ÿ‘‰ Dapat diskaun 20%
.
.
Senang kan kan kaannn?? Haaa ! Kami nak bagi harga murah ni kat hampaยฒ yang suka makan ni. Dah la kami hantaq sampai depan rumah / sekolah / asrama / tempat kerja hampa.

Next cod hari sabtu/ahad (12/8 & 13/8) area aloqstaq dan jitra.

#brownies #browniesmurah #browniessedap #brownieskedah #browniesjitra #browniesaloqstaq #browniesutara #polimas #uum #polimasjitra #uumsintok #kptm #kptmas #kptmmergong #kptmsukamenanti #kptmalorstar

Most Popular Instagram Hashtags