#kpmbp

8125 posts

TOP POSTS

Tahniah @zwan_91. Nasib baik kau ajak aku walaupon last minit. Kalau tak ajak, aku tumbuk muka kau. Haha. Semoga kekal sampai ke anak cucu. #bloodbrother #kpmbp

我叫艾曼,我的家在柔佛,我在玛拉专艺大学念书。我今年19多,我喜欢吃饭。我是二哥,我的生日是11月14号,我的父亲是巴士司机,母亲是一个家庭主妇。

#zhuohanlaoshi #mandarin #cakapcina #kpmbp

Handball for life🤙🏻#kpmbp

Dinner Afpac 😍😍
#kpmbp

Great weekend with them.
1.2.3 OGA
#kpmbp #takadalife #merecik

Old but gold 🙊 #kpmbp #accountstudent

Nice partner 👍
#discgolf
#kpmbp

👧👧💫👧👧 #kpmbp

*End of the colour run* Together we are dirty. But it fun.
Tamat lah colour run. Akhirnye selesai jgak. Dengan penuh kegembiraaan ehh baling colour. Walaupon berhari2 mereke memikirkan cara tuk jalankan anjuran ni. Alhamdulillah semuanye berjalan dgan lancar.
#helpinghand #kpmbp #AJK

MOST RECENT

Utk budak2 muda tu mesti minat jam G-shock kan . Ah ni abg ada barang baru ni G-shock sekali dgn cermin mata ... perghhh baru bergaya, memang kene la time raya nanti hehehehe ! 😎 rare
G shock + spek - rm120 offer
- complete set - all functions - pos 10 sm 15 s s

#gshock #gshockmurah #jamtangan #jamtanganmurah #entrepreneurship #entrepreneur #macammacamadajual #kpmbp

Hari ni dah start promote ,klau yg nak tu boleh la usha ig ni ye @megat_azenterprise
Klau boleh follow sekali heheheheh ... #kasutmurah #drmartens #kpmbp #macammacamadajual #entrepreneurship #entrepreneur

NMD Camo gred 5A🔊
Ramai yg mencari brand ni !!! Premium high quality, memang tiptop 😊, selesa gile kalau pakai sebab PREMIUM SET 🇲🇾
So jangan tunggu lagi, jom dapatkan satu di Fatah Enterprise 🔊

Size 4O-44 euro
Rm 110 only ❗❗❗❗❗
Post + rm10 sm / rm15 ss 📬🚚📦 Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)

#kasutmurah #branded #fatahenterprise #highquality #kasutmurahmalaysia #onlineshopping #trustedseller #localbusiness #support #kpmbm #kpmbp #kpmam #kpmsi #kpmim #johor #kedahfa #pahangfa #ligasuper #jdt #newbrands

NMD Camo gred 5A🔊
Ramai yg mencari brand ni !!! Premium high quality, memang tiptop 😊, selesa gile kalau pakai sebab PREMIUM SET 🇲🇾
So jangan tunggu lagi, jom dapatkan satu di Fatah Enterprise 🔊

Size 4O-44 euro
Rm 110 only ❗❗❗❗❗
Post + rm10 sm / rm15 ss 📬🚚📦 Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)

#kasutmurah #branded #fatahenterprise #highquality #kasutmurahmalaysia #onlineshopping #trustedseller #localbusiness #support #kpmbm #kpmbp #kpmam #kpmsi #kpmim #johor #kedahfa #pahangfa #ligasuper #jdt #newbrands

NMD mastermind gred 5A🔊
Ramai yg mencari brand ni !!! Premium high quality, memang tiptop 😊, selesa gile kalau pakai sebab PREMIUM SET 🇲🇾
So jangan tunggu lagi, jom dapatkan satu di Fatah Enterprise 🔊

Size 41-45 euro
Rm 110 only ❗❗❗❗❗
Post + rm10 sm / rm15 ss 📬🚚📦 Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)

#kasutmurah #branded #fatahenterprise #highquality #kasutmurahmalaysia #onlineshopping #trustedseller #localbusiness #support #kpmbm #kpmbp #kpmam #kpmsi #kpmim #johor #kedahfa #pahangfa #ligasuper #jdt #newbrands

NMD mastermind gred 5A🔊
Ramai yg mencari brand ni !!! Premium high quality, memang tiptop 😊, selesa gile kalau pakai sebab PREMIUM SET 🇲🇾
So jangan tunggu lagi, jom dapatkan satu di Fatah Enterprise 🔊

Size 41-45 euro
Rm 110 only ❗❗❗❗❗
Post + rm10 sm / rm15 ss 📬🚚📦 Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)
Pm/Dm 0127353698 (Fatah)

#kasutmurah #branded #fatahenterprise #highquality #kasutmurahmalaysia #onlineshopping #trustedseller #localbusiness #support #kpmbm #kpmbp #kpmam #kpmsi #kpmim #johor #kedahfa #pahangfa #ligasuper #jdt #newbrands

Berita baik untuk semua pengguna ig, psstt nak bagitahu ni. Sis dah buat dah SSM 😁 So? Tak perlu risau untuk berurusan pembelian dengan sis tau. Sbb sis trusted selled 🎉 In Sha Allah. Doa doakan business sis berjaya yaa. Nnt dah cukup 1K sis cuba buat contents untuk semua pengguna ig okay ✔️ Stay tuned 🤙🏻 Hidup kena chill bruh 🔥Esok sis lanje gambar SSM kot kot ada yang tak percaya dekat sis 🤹🏻‍♀️💕 #etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #kasutlawa #terbaik #share #kasutmurahonline #kasutmalaysia #kasutviral # #kasutreadystock #kasutmurah2

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 NIKE SB PINK
Size 36 - 40
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 RAFSIMON PINK
Size 36 - 40
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 AIRMAX THEA SILVER
Size 36 - 40
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 HUARACHES GREEN
Size 36 - 44
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 NMD R1 ALL BLACK
Size 40 - 44.5
Harga RM180
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 YEEZY BOOST 350
Size 40 - 44.5
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 ULTRA BOOST 2017 BLUE
Size 40 - 44.5
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 NMD RX1 GREY CLOUD
Size 40 - 44.5
Harga RM180
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 NMD BLACK BR SOCK Size 36 - 39
Harga RM150
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 PUMA SUEDE TRIPLE BLACK
Size 43 - 44.5
Harga RM170
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
COPY ORI 1:1 ✔️
Quality superb brosis 🔥
👞 FLYKNIT RACER BLACKOUT
Size 40 - 41 / 44
Harga RM190
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb! Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #adidas #beli #terbaik #share

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags