#kpmbp

10202 posts

TOP POSTS

Hard luck guys 🤙🏻🥈
.
.
.
#aymo10s #misikurus2017 #debut #kpmbp

Bawah langit penuh cinta 💕✨ #kpmbp

💪🏼Kahuna x Sakura 💪🏼
Thanks to @sakuraultimate for coming to Kolej Profesional Mara Bandar Penawar for having friendly with us
#ultimatefrisbee #kahunaultimate #sakuraultimate #frisbeejohor #kpmbp

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan
#kpmbp
#onemorepapertogo
#mandarin
#semesterbreak
#goodbye

Insha allah tiada aral melintang ketemu di lain masa. 😇😇😇
#exkbians
#kpmbp
#ynwa

Hahhhh, Alhamdulillah diploma punya cerita dah habis. Syukur tak yah hadam buku dah... For the wonderful 2years and half thanks KPMBP.
#gonnamisseverything #kpmbp #azhanicantik
#enjoythemoment #bye2semua

Thanks for the memories... you guys are the best...
#csrDIA3B
#kpmbp
#smkbbu

Have a save journey all my dears😘.Selamat hari raya smua,mintk ampun n maaf ats sgala salah n silap ak ye 😔.jumpa lepas cuti smua,jngn lpe kuih n duit raya utk ak
#DIA1B #kpmbp

MOST RECENT

💪🏼Kahuna x Sakura 💪🏼
Thanks to @sakuraultimate for coming to Kolej Profesional Mara Bandar Penawar for having friendly with us
#ultimatefrisbee #kahunaultimate #sakuraultimate #frisbeejohor #kpmbp

MERDEKA SALES 🇲🇾
Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
👞 PUMA FENTY
Size 37 - 41
Harga Sekarang RM60 🌟
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb !
Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #kasutlawa #terbaik #share #kasutmurahonline #kasutmalaysia #kasutviral # #kasutreadystock #kasutmurah

MERDEKA SALES 🇲🇾
Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
👞 NMD MASTERMIND GREEN
Size 41 - 45
Harga Sekarang RM100 🌟
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb !
Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #kasutlawa #terbaik #share #kasutmurahonline #kasutmalaysia #kasutviral # #kasutreadystock #kasutmurah

MERDEKA SALES 🇲🇾
Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
👞 NMD MASTERMIND MAROON
Size 41 - 45
Harga Sekarang RM100 🌟
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb !
Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #kasutlawa #terbaik #share #kasutmurahonline #kasutmalaysia #kasutviral # #kasutreadystock #kasutmurah

MERDEKA SALES 🇲🇾
Guys lawa merecik kasut ni ! Sis pun tak kuat tengok apantah lagi bila pakai 😫 Jom dapatkan kasut baru dari @adawiyahismail.co 🤙🏻 Rugi wow kalau tak grab sepasang dua kan ? Hahaha 🙈

Hot Selling guys 💥
👞 NMD MASTERMIND BLACK
Size 41 - 45
Harga Sekarang RM100 🌟
Pos SETIAP HARI !
2-3 Hari dah sampai depan rumah 🏘
Tentang kualiti tak perlu cerita, memang superb !
Terbaik dari ladang uolls 😘
📲 Berminat? Boleh whatsapp di nombor tertera 0108813940 🎉
#etr #kpmbp #murah #murahhabis #beli #kasutlawa #terbaik #share #kasutmurahonline #kasutmalaysia #kasutviral # #kasutreadystock #kasutmurah

JUALAN PANAS!!! 💯 WAWW PROMOSI HEBAT SEMPERNA MERDEKA DAN RAYA HAJI KALI INI!! MARI MARI 🔊

JANNAH PREMIUM BLOUSE 🌼

Harga hanya dengan RM 72 sahaja inc postage!!! Apa tunggu lagi kakak luar sana. Jom grab blouse superb ni sekarang 😍

Apa tunggu lagi tu! Ws sis laju2 for more details 👇

Ws +0196294468
Ws +0196294468
Ws +0196294468

Atau terus klik link di bio sis 👆

#jualonlinemurah #adidas #nike #vans #ukm #utm #uitm #kpmsi #kpmim #kpmaymo #kpmam #kpmbp #kpmbm #almascollection #sayajualawakyangpanas #aliffsyukriterlajaklaris #gempakgiler #jangankataakaktakpayung #menawantakperlumalulagi #bazarpaknil #mencintaimumrphotographer #hannadelisha #alifazizafifahnasir #quputeh

"Kemarin baru lepas beli blouse baru. Esoknya terus pakai pergi keluar date dengan En Husband dan yang bestnya, En Husband kata nampak simple tapi cantik menawan! 😱

Terbaiklah! Tak menyesal belanja untuk blouse cantik plus kain dia pun berkualiti!" 😍

#jualonlinemurah #adidas #nike #vans #ukm #utm #uitm #kpmsi #kpmim #kpmaymo #kpmam #kpmbp #kpmbm #almascollection #sayajualawakyangpanas #aliffsyukriterlajaklaris #gempakgiler #jangankataakaktakpayung #menawantakperlumalulagi #akupakaikauyangpanas #mencintaimumrphotographer #hannadelisha #alifazizafifahnasir #quputeh

Most Popular Instagram Hashtags