[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kpmbp

11854 posts

TOP POSTS

Tap to turn on the music . πŸ‘ΎπŸ‘ΎπŸ‘Ύ i have completed the renovation of my own hostel room in #kpmbp. Self satisfactory acccomplished ! πŸ’ͺ🏻 its either you start a move or you dont moving at all . Choice is in your hands πŸ’ž

I hope this is not our last time to get out together.
#tb #DLM3A #kpmbp

πŸ™‹πŸ™πŸ™…πŸ™ŽπŸ™†πŸ’πŸ’†πŸ’‡πŸ’—
#mommynauraootd
#lotusdesarubeachresortandspa
#lotusdesarubeachresort
#kpmbp
#somewhereinJohore

Oh my Accounting πŸ’΅πŸ’°πŸ’Έ @afpackpmbp
#activityweek #kpmbp

From left - Someone’s wife, someone’s fiancΓ© & still waiting for jodoh. πŸ’•
#since2008
#kpmbp
#kpmim

Adorable 😍😍 #merdeka #sehatisejiwa #merdekakpmbp #kpmbp

Thanks for the memories... you guys are the best...
#csrDIA3B
#kpmbp
#smkbbu

Training brui #kpmbp

"They try to make a goal and I try to stop the goal"

#pialampp
#kpmbp
#champion
#lastsem

MOST RECENT

Product Description

Small and lightweight, elegant look

Allow you to enjoy wireless stereo music and hands-free phone calls

In-ear design with stabilizer, provide better sound and enhance stability

Soft silicone earbuds in different sizes for comfortable and custom fit

Sweat-resistant, perfect for sports and exercise use

Smart English voice prompt

Specification:

Model: AMW-30

Bluetooth Profiles: L2CAP/A2DP (AVCTP/AVDTP/AVRCP)/HSP/HFP

Bluetooth Distance: 10m

Battery Capacity: 80mAh

Music/Talk Time: 3-6 hours

Standby Time: 100 hours

Charging Time: 1.5 hours

Speaker Spec.: Ξ¦10 32Ω

Weight: About 12g

SPORT EARPHONE AMW-30 (ORIGINAL)

Warna:
RED ONLY

#cameramurah#actioncamera#actioncameramurah#barangmurah#gadgetmurah#sayajual#sayajualmurah#drone#usb#microphone#speaker#bazarpaknil#bazarkarat#jb#utmskudai #unikl #kptmbangi #kpmbp#upnm#ump#umt#usniza#uia#earphonemurah#sport#sabah#sarawak#jb

Hi guys 😘 Dah tahu menu apa nak lunch nanti ?? Haa kalau taktahu meh pekena @ayampenyet_znz... Confirm tak menyesal πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Hanya rm8 jee tau.. murah murah harga kami bagi 😘😘😘
.
.
#ayampenyetsedap #ayampenyetpenawar #ayampenyetdelivery #kpmbp #bandarpenawar #desaru #jalanjalancarimakan #foodhunters #foodporn #halalfood #malaysianfood #memeysuhaiza #fynnjamal

Feedback dari pengguna Collagen
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
400 gram!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Maaf, Choco Cowhite tidak menyediakan COD , semuanya melalui postage sahaja πŸ˜…
#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha

Feedback dari pengguna Collagen , lelaki pun boleh guna Produk cowhite ini
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
400 gram!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Instagram: *cowhite.beauty*

#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha

Ingin menyambut hari lahir orang tersayang,event surprise atau wedding tapi tiada kek yang sesuai? 😱 Jangan risau kami menyediakan kek yang bersesuaian dengan citarasa anda dan harga yang kami tawarkan sangat berbaloi. Design & flavour pun banyak tau tinggal nak pilih je 😘 dan special nya kami, kami guna heavy cake tau bukan sponge cakeπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ 1kg = Rm60 , 2kg = Rm120
Untuk membuat tempahan boleh contact kami di 0137200373
#kedaikeksedap #kedaikekmurah #kedaikekbandarpenawar #kedaikekmutiaradesaru #johor #johorbahru #mutiaradesaru #bandarpenawar #decorations #rotisedap #rotimurah #muffingebugebas #muffins #muffinlembut #muffinsedap #kpmbp #kpmbandarpenawar #kolejkomunitibandarpenawar #kolejkomuniti #instedtbandarpenawar #instedtΒ  #sstmi #sstmibp #sstmibandarpenawar #tartsedap #cheesetart #cupcakes #cupcakessedap #cupcakesmurah

Feedback dari pengguna Collagen
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
400 gram!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Instagram: *cowhite.beauty*

#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha

Kepada mereka yang berasa was2 untuk berurusan dengan Choco Cowhite, anda tidak perlu risau kerana perniagaan saya telah berdaftar dengan SSM ✌🏻
#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies

πŸ•Bangun awal pagi nk prgi kerja atau ke kelas tapi malas nak masak? πŸ•. JANGAN RISAU KAMI ADA PENYELESAIANNYA πŸ’‘. Dengan adanya roti pizza dengn kelembutan yang maha sedap saya yakin pasti pagi anda semua ceria dan gembira πŸ˜„. DATANGLAH KE KEDAI KAMI @sarahyummydelight hrini kami mula beroperasi pada pkul 11.00 a.m - 6.00 a.m 😊 #breakfast #sarapan #food #bread #pizza #ootd #kpmbp #morning #lapar #fresh #instafood #hungry

Feedback dari @cahayaaa___ kerana membeli Famous Amos Chocolate Chip
.
Penggemar chocolate Chip Famous Amos , kini anda boleh dapatkan pada harga RM6.50 untuk 57gram
.
Terhad untuk KPMIM sahaja
.
Siapa nak boleh whatsapp
0174430044
.
#kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmbp #kpmb #kpmam #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies

Jom jom pekena @ayampenyet_znz untuk malam niii... Confirm lepas makan nak order lagi 😘😘😘 In shaa Allah puas hati 😊😊😊 Meh meh datang ke @ayampenyet_znz untuk merasa ayam penyet kami. Location boleh tap dekat atas tu yee
.
.
#ayampenyetsedap #ayampenyetpenawar #ayampenyetdelivery #kpmbp #bandarpenawar #desaru #jalanjalancarimakan #foodhunters #foodporn #halalfood #malaysianfood #memeysuhaiza #fynnjamal

Ingin menyambut hari lahir orang tersayang,event surprise atau wedding tapi tiada kek yang sesuai? 😱 Jangan risau kami menyediakan kek yang bersesuaian dengan citarasa anda dan harga yang kami tawarkan sangat berbaloi. Design & flavour pun banyak tau tinggal nak pilih je 😘 dan special nya kami, kami guna heavy cake tau bukan sponge cakeπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ 1kg = Rm60 , 2kg = Rm120
Untuk membuat tempahan boleh contact kami di 0137200373
#kedaikeksedap #kedaikekmurah #kedaikekbandarpenawar #kedaikekmutiaradesaru #johor #johorbahru #mutiaradesaru #bandarpenawar #decorations #rotisedap #rotimurah #muffingebugebas #muffins #muffinlembut #muffinsedap #kpmbp #kpmbandarpenawar #kolejkomunitibandarpenawar #kolejkomuniti #instedtbandarpenawar #instedtΒ  #sstmi #sstmibp #sstmibandarpenawar #tartsedap #cheesetart #cupcakes #cupcakessedap #cupcakesmurah

Hi & salam! We have new flavour with us! Calling all chocolate lovers out there πŸ—£ Imagine chewing gooey premium Belgian semi sweet chocolate in class, peh! Save the date, 22nd November, this Wednesday will be our next order, so what are you waiting for? Come grab your choco puff now! Hehe πŸ˜‚ #igulayou #thegulamanis #sweetproject #creampuff #profiterole #eclair #creamhorn #desserts #birthday #cakes #johorpastry #kpmbp #bandarpenawar

CLEARANCE STOCK!! Kami sedang mengadakan SALE CLEARANCE STOCK!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
β€’
➑Material English cotton
➑Senang digosok/iron
➑Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➑Kain tidak jarang
➑Kain lembut dan sejuk
.
🌸CODE🌸
.
KP, NH πŸ‘‰ KURUNG PAHANG
BM πŸ‘‰ KURUNG MODEN
.
Harga biasa
RM65 sepasang

Harga CLEARANCE SALE
❗1PASANG RM50
❗1PASANG RM50
Postage
RM 7 sm
RM 10 ss

Stock memang selling fast! Jadi cepat2 whatapps sis untuk order yaa. Jangan tunggu stok dah habis dulu baru nak order. Nnti menyesal tk sudahhh.

Untuk pembelian
➑ Whatapps terus pada link di profile untuk order. Tq

#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya2017 #bajukurungmurah #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmsi #kpmbm #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #cottonlover #kaincotton #kurungcotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #jubahmurah #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton

CLEARANCE STOCK!! Kami sedang mengadakan SALE CLEARANCE STOCK!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
β€’
➑Material English cotton
➑Senang digosok/iron
➑Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➑Kain tidak jarang
➑Kain lembut dan sejuk
.
🌸CODE🌸
.
KP, NH πŸ‘‰ KURUNG PAHANG
BM πŸ‘‰ KURUNG MODEN
.
Harga biasa
RM65 sepasang

Harga CLEARANCE SALE
❗1PASANG RM50
❗1PASANG RM50
Postage
RM 7 sm
RM 10 ss

Stock memang selling fast! Jadi cepat2 whatapps sis untuk order yaa. Jangan tunggu stok dah habis dulu baru nak order. Nnti menyesal tk sudahhh.

Untuk pembelian
➑ Whatapps terus pada link di profile untuk order. Tq

#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya2017 #bajukurungmurah #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmsi #kpmbm #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #cottonlover #kaincotton #kurungcotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #jubahmurah #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton

Most Popular Instagram Hashtags