#kpmbp

MOST RECENT

tudung bawal crochet Moss Crepe
🛍RM16 for one, RM30 for two
-
-
-
🌱Nampak ayu dan menarik💯
🌱Tak jarang
🌱Senang bentuk
🌱Flowy dan terletak
-
-
Bidang 45’
-
-
WhatsApp;
link in bio @ +601162205590
+601162205590
+601162205590
#bawalcrochet_wasableu #bawal #shawl #v #motivation #kpmbp #bawalcrochet #bawalmurah

tudung bawal crochet Glitter
🛍RM16 for one, RM30 for two
-
-
-
🌱Nampak ayu dan menarik💯
🌱Tak jarang
🌱Senang bentuk
🌱Flowy dan terletak
-
-
Bidang 45’
-
-
WhatsApp;
link in bio @ +601162205590
+601162205590
+601162205590
#bawalcrochet_wasableu #bawal #shawl #v #motivation #kpmbp #bawalcrochet #bawalmurah

tudung bawal crochet Dull Satin
🛍RM16 for one, RM30 for two
-
-
-
🌱Nampak ayu dan menarik💯
🌱Tak jarang
🌱Senang bentuk
🌱Flowy dan terletak
-
-
Bidang 45’
-
-
WhatsApp;
link in bio @ +601162205590
+601162205590
+601162205590
#bawalcrochet_wasableu #bawal #shawl #v #motivation #kpmbp #bawalcrochet #bawalmurah

tudung bawal crochet Glitter
🛍RM16 for one, RM30 for two
-
-
-
🌱Nampak ayu dan menarik💯
🌱Tak jarang
🌱Senang bentuk
🌱Flowy dan terletak
-
-
Bidang 45’
-
-
WhatsApp;
link in bio @ +601162205590
+601162205590
+601162205590
#bawalcrochet_wasableu #bawal #shawl #v #motivation #kpmbp #bawalcrochet #bawalmurah

tudung bawal crochet Glitter
🛍RM16 for one, RM30 for two
-
-
-
🌱Nampak ayu dan menarik💯
🌱Tak jarang
🌱Senang bentuk
🌱Flowy dan terletak
-
-
Bidang 45’
-
-
WhatsApp;
link in bio @ +601162205590
+601162205590
+601162205590
#bawalcrochet_wasableu #bawal #shawl #v #motivation #kpmbp #bawalcrochet #bawalmurah

PROMOSI KASUT MURAH ‼️ ‼️‼️
.
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nk pakai ootd?
memang cantik dan kualiti pon best 👍🏻
paling menyerlah di setiap hari🤩
.
Adidas NMD Racer Pink

Price : RM90
Size : 36-40
.
Tekan link di bio
http://www.wasap.my/60137335724/
http://www.wasap.my/60137335724/
http://www.wasap.my/60137335724/

NakOrderKasutKLSneakers
.
#adidasmurah #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutraya #kasutjohor #kasutmelaka #kasutKL #kasutselangor #kasutmenarik #upm #unisel #kuisas #kuim #johorkasutmurah #kualalumpurkasutmurah #sneakersforsale #uitm #utm #kpmbp #kpmb #kpmaymo #kpmbm #kpmsi #uniklpg #politeknikpasirgudang #ikmjb #uthm #fulltimestudent

MALAS NAK CAKAP BANYAK JUST KASUT NI SUMPAH LAWA TERUKS KALAU KORANG SARUNG 😍
.
HIGH QUALITY SNEAKERS .
HARGA MURMUR JE NAK BAGI KORANG😍
______________________________
HARGA ASAL RM100 .
HARGA PROMO 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
🔥RM 85 (5 ORANG TERAWAL)
😱 JIMAT RM 15 😱
👟 ADIDAS ALPHABOUNCE GREEN
👟Saiz 40-45 euro
👟 READYSTOCK !!
☘ LIMITED EDITION
💥 GRAB YOURS NOW 💥
______________________________
•📱Whatsapp 0134104660•
.
#kasut #kasutmurah #kualalumpur #suprememalaysia #kasutsukanmurah #kpmbp #lawakhambar #kasutfutsal #kpmim #igersmalaya #uitm #fattahamin #sayajualmurah #kasutsukan #kasutreadystock #malaysia #kpmb #murah #fazura #readystock #kpmaymo #merecikhawau #igersmalaya #streetwear #kasutbola #kebayamerah #futsalmalaysia #kpmsi #fattzura #igfeedsmenarik_

✨❤PROMO BOOKLAROID TYPE❤✨ _
📖BOOKLAROID 1PCS
🍉18PCS gambar per book include cover depan dan belakang.
🍉Size: 6cm x 9cm
🍉Harga: RM13
_
📖BOOKLAROID 2PCS
🌊34PCS gambar per book include cover depan dan belakang.
🌊Size: 8cm x 10cm
🌊Harga: RM20
_
📖BOOKLAROID 3PCS
🌹50PCS gambar per book include cover depan dan belakang.
🌹Size: 8.4cm x 14cm
🌹Harga: RM25
_
PROMO SAMPAI 1JULY
_
⚠Penyusunan dalam booklaroid adalah random
_
Contact us now!!! 📞
_
Atika +60103223879
Atika +60103223879
Atika +60103223879

#polaroid #polaroidmurah #newyearsales #murahpolaroid #polaroidprinting #polaroidinspiredmurah #polaroidinspired #polaroidprintingmurah #cucigambar #printgambar #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmurahmalaysia #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpoppolaroid #photocardmurah #kpmbp #kpmim #kpmb #kpm #etr #etrproject #fairylight #ledlight #album #albummurah #fairylightmurah #nratikaco #awekcendol

🤣🤣 OMG !! Search #Kpmbp 😂😂
.
.
Pastu terjmpa gmbr ni.. Ya Allah😂 Selekeh nokharom 🤣

testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter 😍 produk bermanfaat dan baik mestilah ramai suka 💋 .. kelebihan dan kebaikan bila guna Faraa Antioxidant Lip Butter ni antaranye MELEMBAPKAN bibir, MELINDUNGI bibir dari menjadi hitam, ALIRAN darah pada bibir akan terjaga dengan BAIK, bibir kan SENTIASA SEGAR dan tidak pucat, warna bibir akan bertukar menjadi pink mengikut darah & suhu badan, boleh dipakai bebila masa even before tidur pon boleh pakai, dan PALING PENTING sekali MESRA SOLAT so tak perlu risau😉part BEST ada perasa mint dan caramel (rasa nak makan je) hihi 💋 .. ada 4 bahan utama dalam Faraa Lip Butter ni adalah olive oil, jojoba oil, sunflower seed dan beeswax 💋 .. ramai dah cuba dan jatuh cinta, lepas habis mesti nak repeat order sampai kenkadang belikan untuk family dan kengkawan. berminat dengan Faraa Lip Butter wassap 📲 017-788 5687💋 .. 1 kotak RM55 sahaja !

3 kotak keatas FREE POSTAGE 😉

POSTAGE EVERYDAY 💋 .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #testimonifaraalipbutter #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #uitm #uia #uthm #upsi #unisza #ukm #uum #usim #kuim #kuis #ipts #ipta #kpmbp #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua

#FaraaLipButter in Orchid Vanilla! bau manis Vanilla dengan Orchid, boleh buat bibir merah semulajadi ikut suhu badan dan jenis darah taw! lembap je bibir sepanjang hari dan buatkan muka berseri 💋 .
da ready nak try?

WASSAP 📲 017-788 5687

1 unit RM55 (postage📦📮RM8 SM/ RM12 SS)

3 unit RM 165 (FREE POSTAGE) .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #uitm #uia #uthm #upsi #unisza #ukm #uum #usim #kuim #kuis #ipts #ipta #kpmbp #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua

ce teka ce teka sape ni?? yeszaa Aaisyah anak Che Ta pon da try 💋 .

Faraa Lip Butter ni tak membahayakan kanak kanak sebab bahan bahan Faraa Lip Butter 100% organic. kalau anak kita pakai atau buat main takde masalah 💋 .

wanita, remaja, kanak kanak & lelaki semua boleh pakai serta semua lapisan masyarakat tau boleh guna Faraa Lip Butter ni 💋 .

friendly betulkan Faraa Lip Butter ni. Awesome! wassap📲 017-788 5687 lekas 💋 .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #uitm #uia #uthm #upsi #unisza #ukm #uum #usim #kuim #kuis #ipts #ipta #kpmbp #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua

testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter 😍 produk bermanfaat dan baik mestilah ramai suka 💋 .. kelebihan dan kebaikan bila guna Faraa Antioxidant Lip Butter ni antaranye MELEMBAPKAN bibir, MELINDUNGI bibir dari menjadi hitam, ALIRAN darah pada bibir akan terjaga dengan BAIK, bibir kan SENTIASA SEGAR dan tidak pucat, warna bibir akan bertukar menjadi pink mengikut darah & suhu badan, boleh dipakai bebila masa even before tidur pon boleh pakai, dan PALING PENTING sekali MESRA SOLAT so tak perlu risau😉part BEST ada perasa mint dan caramel (rasa nak makan je) hihi 💋 .. ada 4 bahan utama dalam Faraa Lip Butter ni adalah olive oil, jojoba oil, sunflower seed dan beeswax 💋 .. ramai dah cuba dan jatuh cinta, lepas habis mesti nak repeat order sampai kenkadang belikan untuk family dan kengkawan. berminat dengan Faraa Lip Butter wassap 📲 017-788 5687💋 .. 1 kotak RM55 sahaja !

3 kotak keatas FREE POSTAGE 😉

POSTAGE EVERYDAY 💋 .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #testimonifaraalipbutter #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #uitm #uia #uthm #upsi #unisza #ukm #uum #usim #kuim #kuis #ipts #ipta #kpmbp #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua

sape kata kaum adam tak boleh pakai Faraa Lip Butter? hah ni hubby ladyboss kita pon pakai sebab bibir kering. lelaki pon nak muka fresh kan before keluar rumah 💋 .

WASSAP 📲 017-788 5687

1 unit RM55 (postage📦📮RM8 SM/ RM12 SS)

3 unit RM 165 (FREE POSTAGE) .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #uitm #uia #uthm #upsi #unisza #ukm #uum #usim #kuim #kuis #ipts #ipta #kpmbp #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua

Adoiiii....asyikk pakai kasut sama jer tiap2 tahun...mesti bosan giler kan?.jumpa kasut tpi design buruk dan mahal 😲😲??..hmmm jgn sedih jgn risau teman smua..kmi mnyediakan bnyk kasut dgan design yg mantoppz dgan harga MAMPU milikk...jangan tunggu lama2 nnti diambil orng..huahauah😂🤣 READY STOCK

NIKE ROSHE
RM70.00 😁

Size 40-43
Sneakersss

#adidasmurah #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutraya #kasutjohor #kasutmelaka #kasutKL #kasutselangor #kasutmenarik #upm #unisel #kuisas #kuim #johorkasutmurah #kualalumpurkasutmurah #sneakersforsale #uitm #utm #kpmbp #kpmb #kpmaymo #kpmbm #kpmsi #uniklpg #politeknikpasirgudang #ikmjb #uthm #fulltimestudent

Adoiiii....asyikk pakai kasut sama jer tiap2 tahun...mesti bosan giler kan?.jumpa kasut tpi design buruk dan mahal 😲😲??..hmmm jgn sedih jgn risau teman smua..kmi mnyediakan bnyk kasut dgan design yg mantoppz dgan harga MAMPU milikk...jangan tunggu lama2 nnti diambil orng..huahauah😂🤣 OFFER RAYA‼️
READY STOCK

CLARTK CAMEL FORMAL

RM65.00 sahaja... SIZE 42-45
Sneakersss

#adidasmurah #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutraya #kasutjohor #kasutmelaka #kasutKL #kasutselangor #kasutmenarik #upm #unisel #kuisas #kuim #johorkasutmurah #kualalumpurkasutmurah #sneakersforsale #uitm #utm #kpmbp #kpmb #kpmaymo #kpmbm #kpmsi #uniklpg #politeknikpasirgudang #ikmjb #uthm #fulltimestudent

Adoiiii....asyikk pakai kasut sama jer tiap2 tahun...mesti bosan giler kan?.jumpa kasut tpi design buruk dan mahal 😲😲??..hmmm jgn sedih jgn risau teman smua..kmi mnyediakan bnyk kasut dgan design yg mantoppz dgan harga MAMPU milikk...jangan tunggu lama2 nnti diambil orang..huahau

READY STOCK

ASICS AARON LEATHER
RM80.00 shaja..😁 SIZE 41-45

#adidasmurah #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutraya #kasutjohor #kasutmelaka #kasutKL #kasutselangor #kasutmenarik #upm #unisel #kuisas #kuim #johorkasutmurah #kualalumpurkasutmurah #sneakersforsale #uitm #utm #kpmbp #kpmb #kpmaymo #kpmbm #kpmsi #uniklpg #politeknikpasirgudang #ikmjb #uthm #fulltimestudent

Adoiiii....asyikk pakai kasut sama jer tiap2 tahun...mesti bosan giler kan?.jumpa kasut tpi design buruk dan mahal 😲😲??..hmmm jgn sedih jgn risau teman smua..kmi mnyediakan bnyk kasut dgan design yg mantoppz dgan harga MAMPU milikk...jangan tunggu lama2 nnti diambil orng..huahauah😂🤣 Adidas NMD Runner PK All White

Price : RM85 SS
Size : 40-45
Sneakersss

#adidasmurah #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutraya #kasutjohor #kasutmelaka #kasutKL #kasutselangor #kasutmenarik #upm #unisel #kuisas #kuim #johorkasutmurah #kualalumpurkasutmurah #sneakersforsale #uitm #utm #kpmbp #kpmb #kpmaymo #kpmbm #kpmsi #uniklpg #politeknikpasirgudang #ikmjb #uthm #fulltimestudent

Most Popular Instagram Hashtags