[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kpmayermolek

3241 posts

TOP POSTS

Mana yg nak test machine tu boleh roger roger kita bukak 1 kilo huhu #kemlambaiandanau #rafting #kpmayermolek

Tq kpm-aymo.
Tahniah!! #kpmayermolek

#throwbacksaturday Thanks guys for this tournament. Much love ❤️ #ultimatebeast #kpmayermolek #Karisme2017

hai dayang senandung
#kpmayermolek #aymoperform

Congratulation to you guys. Nice teamwork. Unexpected game.
#frisbee
#kpmayermolek

Tahniah kepada barisan Majlis Perwakilan Pelajar 2016/2017 KPM Ayer Molek.
#kpmam #mpp #kpmayermolek #thisisaymo

Nak balik dh besok
Gain a lot of experience
Need to improve more
#kmknVB
#KPMAyerMolek

Team Aymo, Dapat Saguhati Pun jadi Lah.. AT least menjadi 😂😂😂 Kami pembuat dodol. 😘
#Aymo #kpmayermolek #student
#friendship #Life

Walau dah hari kedua,
Abang yang berumur 24tahun kdg-kdg jadi 19tahun pastu jadi 20tahun

Nak Ucapkan
Selamat Datang Mahasiswa Mahasiswi KPM Ayer Molek Sesi Julai Disember 2016
#kpmayermolek

MOST RECENT

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
TAMAT 31/10 ‼️
TAMAT 31/10 ‼️
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
TAMAT 31/10 ‼️
TAMAT 31/10 ‼️
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Ramai yang tanya #BCCREAM nie BEDAK ke FOUNDATION?🤔 .
Senang je awak, BCCREAM NIE ALL IN ONE
.
1️ FOUNDATION
2️ BEDAK
3️ SUNBLOCK
4️ CONCEALER

Dia nampak glowing cantik macam pakai foundation tapi ringan macam pakai bedak je✨✨✨ And at the same time dia ada SPF50 so boleh jadi sunblock jugak💛💛💛 Best ke idok? 😍
-
Meh ws sis kita borak panjang pasal #dyxycosmetic ni
-
📲0142305318
📲0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
TAMAT 31/10 ‼️
TAMAT 31/10 ‼️
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
TAMAT 31/10 ‼️
TAMAT 31/10 ‼️
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA 📲0142305318
📲0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA
0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Eh Eh mcm kenal jeee. Artis pun guna tau☺️😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Lepas nie tak yah download app 360 dah sbb dengan DYXY dah boleh glowing kan muka 😍😍.Alahai bestnya
.
yg bestnya lagi facemist DYXY ni boleh merawat kulit. Rawat jerawat, sunburn ape lagi mcm mcm lahh😗😍
.
Jom dapat 1 set combo DYXY yg original PROMO OCT sekaranggggg +ade free gift tau 😍😍
.
💋Fantastic Twin
💋Fantastic Flawless
💋Fantastic Glowing
💋Basic set
.
LIYA 0142305318

#muamelaka
#teamhara
#teamfl #codmelaka #uitmmelaka #kpmbandarmelaka #uitmlendu #kpmayermolek #codalorgajah
#dyxymelakatengah
#dyxykualasgbaru
#dyxyfacemist
#dyxymelaka
#dyxybukitkatil
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxyshahalam

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA
0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA
0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA
0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Wahhh 🤗🤗🤗
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Meh Wasap LIYA
0142305318

#muamelaka #teamfl #melaka
#dyxykualasgbaru #dyxyfacemist
#dyxymelaka #dyxybukitkatil
#dyxymurah #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxytestimoni #dyxycosmeticmalaysia #dyxymurah #dyxyoriginal #codalorgajah #codbukitkatil #codmelaka #uitmelaka #kuim #kpmayermolek #kpmbandarmelaka

Most Popular Instagram Hashtags