[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kpaj

1591 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah..bertambah teman, team restok tudung @aidijuma hari ni with AJCBP Vee @zunnuraincollection 😘😍 & tq @fieza_ganu wakil kpaj team.. memang suka kami bila ber'welfie' ni..😎📸
.
.
.
Kerana aj kita bersahabat 😘😍
#kitakawan #AJCBP #kpaj

***
Happy Independence Day
Dirgahayu RI ke 72

Alhamdulillah telah terlaksana lomba memperingati hari Kemerdekaan RI ke- 72 berkat kerja keras teman" dari Tim 17 KPAJ Makassar.

Kegiatan ini terlaksana bekerjasama dengan KPAY FM dan Sobat Bumi (Sobi) serta d kawal oleh Tim Medis dari Bulan Sabit Merah Indonesia (BSMI) Makassar.

Lomba yang d adakan : Tarik Tambang, Balap Karung, Balap Kelereng, Makan Kerupuk, Balap Bakiak, Masukkan paku dalam Botol, pindahkan karet gelang pake pipet, Joget Balon dan Puisi.
Peserta lomba melibatkan adik binaan KPAJ area Telkomas, BTP, Adhyaksa, Manggala (Hertasning), Kampung Savana dan Flyover. Kurang lebih 90an anak.

Terima kasih juga tamu undangan yang sempat hadir meramaikan kegiatan kami.

Merdeka !!
Salam Relawan !!
Salam Peduli !!
"Kami Peduli Karena itu Kami Berbagi"

#Tim17
#KPAJ
#Makassar

Berbagi tanpa harus melihat perbedaan,smoga moment berbagi ini adalah langkah awal untuk bersinergi kembali dalam kepedulian

Date : Minggu, 29 oktober 2017
📍flyover

#kpaj
#kp_anakjalanan
#kamipedulikarenaitukamiberbagi

Cantik cute comey lote #hellokitty #kpaj #limitededition 🐱
RM25 (x masuk pos)
Wasap trus ye klik link biru kat bio 😊

Eh eh🤔🤔Soo noticed post ni dah GONE??!!😲😲 Kenapa eh??!! Bila lantang bersuara cuma sementara?- mcm lirik lagu kann😉😉Dlm post ni semua nama JJ petik.. Seronok agknya jari JJ menaip tnpa fikir panjang. Jika kebenaran yg ditegakkan melalui post yg dah pon di DELETE ini, kenapa perlu TAKUT yea???Sbb kebenaran je akan KEKAL smpai bila2..yg FAKE dan yg TIPU akan rosak dan punah.. Jgn tkut dgn bayang2 sdri JJ..Soo up kan semula post ni sbb nk bagi semua yg OBSES dgn JJ ni berfikir- jika benar apa yg JJ stated dlm post yg di DELETE ni, kenapa post ini dah TIADA hari ini?? I bet JJ takkan berani pon utk jawab Soo..Semua org punya IG la diblock sbb tkut kena cemuh😊😊 Byk betul kerja CEO kan 😜😜- Soo buka kepada semua utk share pendapat dgn Soo tentang apa yg Soo soalkan tadi..💡💡memandangkan JJ mmg takkan berani nk reply Soo #aidijuma #ceokampung #devilwearhijab #fakepeople #malaysia #kpaj #followforfollow #bruneidarussalam #bandarkuceria #mohonpencerahan #janganhackaccountsaya #kebenaran #afiq #datorizalmansor #moodi #jomshare

Bahagia cara kami
Aj lover.

#Aidijumaootd
#aidijumalover
#Kpaj

Smoga bukan untk Riya', memposting bukan berarti mau dikata, tpi jga memotivasi dan mngajak orang lain untk berbuat baik, bagi yg sering jalan2 ke pantai Losari smpatkn diri untk melihat keadaan ibu ini beserta anakx (maaf : autis) #kpaj #kpajmakassar #pedulianakjalanan

Punya cerita sendiri.

#kpaj
#volunter
#camp
#jurumasak

Rekoleksi paling menyenangkan dan memulihkan seumur hidup :D

#r6transformation #reko6transformation #kpajakarta #kpaj-tarsus #rekoleksi

MOST RECENT

Sebaik-baik manusia ialah mereka yg peduli terhadap sesama
Berbagi mukenah untuk org tua adik binaan fly over
#kpaj
#kamipedulikarenaitukamiberbagi
#kp_anakjalanan
#salampeduli

Berangkat dari kampus yang sama dengan fakultas dan jurusan yang berbeda namun niat yang sama dan semangat kk kk yang tdk pernah luntur, terima kasih atas kerjasamanya kk KOMUNITAS PEDULI ANAK JALANAN semoga kedepannya bisa mengembangkan amanah yang sudah di ikrarkan secara berjama'ah. Aamiin allahumma aamiin.

#kpaj #komunitas #peduli #anak #jalanan #makassar #makassarhitz #makassarcity #sulsel #sulselselaludihati #sulselgemilang #indonesiabagus #indonesia #indonesiapeduli #anakjalanan #regrann #peduli #hitsmakassar #city #huntingfoto #hunting

Semua NEW semua CANTIK 😍
RM15-20. Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Semua NEW semua CANTIK 😍Belian RM100 ada free gift. Wasap 012-9006349 atau klik terus link biru kat bio 😉 COD bandar chukai / kuantan #aidijuma #aj #ajkemaman #ajkuantan #ajreseller #reseller #bawalaj #bawalaidijuma #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalstudded #tudungcantik #bawalmurah #kemaman #kuantan #kpaj #cbp #kpajcbp

Most Popular Instagram Hashtags