#kotamarudu

MOST RECENT

GEBU PADAT,RASA SEDAP

Thank you for order with us mandak♥️ #servenopork #donut #donutlover #donutkm #mrdonutkm #kotamarudu #codavailable

Jika mereka mampu pulihkan wajah mereka dengan menggunakan #luvqisseaweedskincare mengapa anda tidak?
Produk yang bagus,dengan hasilnya cantik wajib kita sebarkan dan kongsikan sama-sama kebaikannya.
Takkan saya sorang ja mau syantik? Mesti kamu diluar sana pun mau cantik kan? Mau handsome? Kan..kan?? Betul ke tak?
Semua orang cantik dan handsome sebenarnya,cuma kamu seja malas..ya,malas..malas jaga kulit muka tu..Mau kulit cantik tapi malas? Mau kulit flawless tapi malas? Mau hilangkan jerawat? Jeragat? Tapi MALAS!! Mulai sekarang,buang perkataan MALAS tu..buang jauh-jauh..bila rasa MALAS tu timbul tinguk balik ni post dan gambar testimoni ni.
Kalau dorang boleh? Kenapa anda tidak?
Tepuk dada,tanya diri.

#luvqis #luvqisviral #luvqishq #luvqisofficial #luvqisseaweedskincare #luvqislover #luvqissabah #luvqiskotamarudu #luvqistestimoni #luvqis_martiny #naturalskincare #sabah #kotamarudu

Jika mereka mampu pulihkan wajah mereka dengan menggunakan #luvqisseaweedskincare mengapa anda tidak?
Produk yang bagus,dengan hasilnya cantik wajib kita sebarkan dan kongsikan sama-sama kebaikannya.
Takkan saya sorang ja mau syantik? Mesti kamu diluar sana pun mau cantik kan? Mau handsome? Kan..kan?? Betul ke tak?
Semua orang cantik dan handsome sebenarnya,cuma kamu seja malas..ya,malas..malas jaga kulit muka tu..Mau kulit cantik tapi malas? Mau kulit flawless tapi malas? Mau hilangkan jerawat? Jeragat? Tapi MALAS!! Mulai sekarang,buang perkataan MALAS tu..buang jauh-jauh..bila rasa MALAS tu timbul tinguk balik ni post dan gambar testimoni ni.
Kalau dorang boleh? Kenapa anda tidak?
Tepuk dada,tanya diri.

#luvqis #luvqisviral #luvqishq #luvqisofficial #luvqisseaweedskincare #luvqislover #luvqissabah #luvqiskotamarudu #luvqistestimoni #luvqis_martiny #naturalskincare #sabah #kotamarudu

Jika mereka mampu pulihkan wajah mereka dengan menggunakan #luvqisseaweedskincare mengapa anda tidak?
Produk yang bagus,dengan hasilnya cantik wajib kita sebarkan dan kongsikan sama-sama kebaikannya.
Takkan saya sorang ja mau syantik? Mesti kamu diluar sana pun mau cantik kan? Mau handsome? Kan..kan?? Betul ke tak?
Semua orang cantik dan handsome sebenarnya,cuma kamu seja malas..ya,malas..malas jaga kulit muka tu..Mau kulit cantik tapi malas? Mau kulit flawless tapi malas? Mau hilangkan jerawat? Jeragat? Tapi MALAS!! Mulai sekarang,buang perkataan MALAS tu..buang jauh-jauh..bila rasa MALAS tu timbul tinguk balik ni post dan gambar testimoni ni.
Kalau dorang boleh? Kenapa anda tidak?
Tepuk dada,tanya diri.

#luvqis #luvqisviral #luvqishq #luvqisofficial #luvqisseaweedskincare #luvqislover #luvqissabah #luvqiskotamarudu #luvqistestimoni #luvqis_martiny #naturalskincare #sabah #kotamarudu

Ini sajalah yang kita mampu. Tiada sudah... Kalau mahu tambah lagi, Nanti lain kali #kkcity #kotamarudu #❤️🇲🇾

nasi goreng n bah ku teh..
no diet😂🤣😂
#mmcafe
#kotamarudu

Andi Bernadee - Satu Peluang Cover..
Full Cover ada di youtube channel sy >Dave LC < ..
.
.
#satupeluangcover
#satupeluang #andibernadee #shahalam #sabahan #kotamarudu

.
Lawatan sambil belajar
15 Nov 2018 - Khamis
Tabika Kemas Kg Sungai Laut
Kota Marudu
.
CERIAH MERIAH!!
Ibubapa SPORTING
Guru2 yang HEBAT
Pelajar2:
⚡️BERANI
⚡️BIJAK
⚡️BERSEMANGAT
.
Terima kasih semua
Semoga menjadi kenangan dan pengalaman yang berharga buat semua💪🏻
.
Semoga berjumpa lagi❤️
.
#borneoanthouse #semutmerah #sabahtourism #kgsungailaut #kotamarudu
#lawatansekolah #tuaran #amazingplace #discoverborneo #discoverbeautifulplaces #pelancongansabah #malaysia #firstinmalaysia #canopywalk #anakmalaysia #discovertuaran #bestplaceinmalaysia #bestplaceinsabah #bestintown #themalaysiabookofrecords #jambatangantung #onlyinsabah #borneoview #Cuticutimalaysia #VisitMalaysia
#OriginalSabahan #PhotoOfTheDay

Little Love for donut lover♥️
#donutlover #donutkm #mrdonutkm #kotamarudu

WAJIB AWET MUDA DENGAN VIVIX
.
.
Penuaan adalah sebuah proses perubahan yang dinamik secara fizikal mahu pun mental.
.
.
APAKAH VIVIX?
-----------------------
.
Vivix merupakan minuman antioksidan kuat dari Shaklee yang mampu melawan serangan radikal bebas.
.
Minuman yang mengandungi campuran botani khas shaklee iaitu ekstrak Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Blueberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum.
.
.
MENGAPA VIVIX SANGAT PENTING UNTUK DIMINUM SETIAP HARI?
----------------------------------
.
Setiap orang pasti mengalami penuaan dan penuaan yang terjadi dimulai dari dalam SEL tubuh. Kesihatan sel tubuh menentukan kesihatan tubuh secara KESELURUHAN.
.
Setiap hari sel tubuh kita DISERANG oleh RADIKAL BEBAS yang mampu merosakkan DNA sel dan menyebabkan penuaan sel.
.
Maka ramuan vivix yang tinggi dengan ANTIOKSIDAN bekerja untuk melawan serangan radikal bebas tersebut.
.
.
HARGA VIVIX
--------------------
.
Harga Sebotol Vivix rm475 .
.
TAPI
.
Ada cara untuk miliki vivix dengan HARGA AHLI yang lebih jimat daripada di atas 😉
.
☑️Wasap @0168315405
❎No PM
.
🌿Mama Putri
🌿Pengedar Shaklee Aktif Sabah
🌿COD Kota Kinabalu
🌿Pos Seluruh Malaysia
🌿http://mamaputri.wasap.my/
.
.
#vivix #vivixmurah #vivixhargaahli #vivixmalaysia #vivixsabah #shaklee #shakleesabah #pengedarshakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleemurah #sabahan #kotakinabalu #penampang #kotabelud #kotamarudu #sandakan #lahaddatu #semporna #tawau #kencingmanis #stroke #fibroid #tiroid #cyst #gout #kanser #katarak #glaukoma #darahtinggi #kolesteroltinggi

WAJIB AWET MUDA DENGAN VIVIX
.
.
Penuaan adalah sebuah proses perubahan yang dinamik secara fizikal mahu pun mental.
.
.
APAKAH VIVIX?
-----------------------
.
Vivix merupakan minuman antioksidan kuat dari Shaklee yang mampu melawan serangan radikal bebas.
.
Minuman yang mengandungi campuran botani khas shaklee iaitu ekstrak Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Blueberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum.
.
.
MENGAPA VIVIX SANGAT PENTING UNTUK DIMINUM SETIAP HARI?
----------------------------------
.
Setiap orang pasti mengalami penuaan dan penuaan yang terjadi dimulai dari dalam SEL tubuh. Kesihatan sel tubuh menentukan kesihatan tubuh secara KESELURUHAN.
.
Setiap hari sel tubuh kita DISERANG oleh RADIKAL BEBAS yang mampu merosakkan DNA sel dan menyebabkan penuaan sel.
.
Maka ramuan vivix yang tinggi dengan ANTIOKSIDAN bekerja untuk melawan serangan radikal bebas tersebut.
.
.
HARGA VIVIX
--------------------
.
Harga Sebotol Vivix rm475 .
.
TAPI
.
Ada cara untuk miliki vivix dengan HARGA AHLI yang lebih jimat daripada di atas 😉
.
☑️Wasap @0168315405
❎No PM
.
🌿Mama Putri
🌿Pengedar Shaklee Aktif Sabah
🌿COD Kota Kinabalu
🌿Pos Seluruh Malaysia
🌿http://mamaputri.wasap.my/
.
.
#vivix #vivixmurah #vivixhargaahli #vivixmalaysia #vivixsabah #shaklee #shakleesabah #pengedarshakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleemurah #sabahan #kotakinabalu #penampang #kotabelud #kotamarudu #sandakan #lahaddatu #semporna #tawau #kencingmanis #stroke #fibroid #tiroid #cyst #gout #kanser #katarak #glaukoma #darahtinggi #kolesteroltinggi

WAJIB AWET MUDA DENGAN VIVIX
.
.
Penuaan adalah sebuah proses perubahan yang dinamik secara fizikal mahu pun mental.
.
.
APAKAH VIVIX?
-----------------------
.
Vivix merupakan minuman antioksidan kuat dari Shaklee yang mampu melawan serangan radikal bebas.
.
Minuman yang mengandungi campuran botani khas shaklee iaitu ekstrak Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Blueberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum.
.
.
MENGAPA VIVIX SANGAT PENTING UNTUK DIMINUM SETIAP HARI?
----------------------------------
.
Setiap orang pasti mengalami penuaan dan penuaan yang terjadi dimulai dari dalam SEL tubuh. Kesihatan sel tubuh menentukan kesihatan tubuh secara KESELURUHAN.
.
Setiap hari sel tubuh kita DISERANG oleh RADIKAL BEBAS yang mampu merosakkan DNA sel dan menyebabkan penuaan sel.
.
Maka ramuan vivix yang tinggi dengan ANTIOKSIDAN bekerja untuk melawan serangan radikal bebas tersebut.
.
.
HARGA VIVIX
--------------------
.
Harga Sebotol Vivix rm475 .
.
TAPI
.
Ada cara untuk miliki vivix dengan HARGA AHLI yang lebih jimat daripada di atas 😉
.
☑️Wasap @0168315405
❎No PM
.
🌿Mama Putri
🌿Pengedar Shaklee Aktif Sabah
🌿COD Kota Kinabalu
🌿Pos Seluruh Malaysia
🌿http://mamaputri.wasap.my/
.
.
#vivix #vivixmurah #vivixhargaahli #vivixmalaysia #vivixsabah #shaklee #shakleesabah #pengedarshakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleemurah #sabahan #kotakinabalu #penampang #kotabelud #kotamarudu #sandakan #lahaddatu #semporna #tawau #kencingmanis #stroke #fibroid #tiroid #cyst #gout #kanser #katarak #glaukoma #darahtinggi #kolesteroltinggi

Feeeback customer
-
-
'memang mantap sis,
wajib kne ada kat rumaa,
rasa sama macam sos cheese kfc
-
-
sangat mudah bancuh dengan air panas je.siap !

berminat nak order cheese powder ni ?
whatsapp 0188744168 sekarang

#cubasekalinakberkalikali #kotabelud #kotamarudu #sabah #sabahan #sandakan #keningau #tawau #kotakinabalu #kkcity #centrepoint #oneborneo #tuaran #sembulan #kkplaza #wismamerdeka #wismamuis #suriasabah #menggatal #uitmsabah #umssabah #erniezakri #ajimaura #socheezysoyummy #isteriuntukdisewa #fattahamin #sitinurhaliza #mentor7 #gegarvaganza2018

Dlm hidup ni , ada bnyak pilihan sebenarnya . Tpi dlm memilih pilihan tu , ada bnyak cabaran dia . Cabarannya ialah , kita kena berfikir selepas 5 - 10 tahun akan datang , sya akan ke mna ? Adakah pilihan sya ni tepat utk masa depan saya ? .
.
Jdi sebelum buat pilihan , tanya dulu org yg sdh ada pengalaman . So pilihan d tangan anda 😉💪🙏.
.
.
#sabah #monspace #BBC #Bizvaletteam #bizvaletGRANITE #kotakinabalu #kotamarudu #kotabelud #kudat #pitas #ranau #kundasang #tenom #keningau #tambunan #sipitang #penampang #papar #tuaran #tamparuli #lahadDatu #politekniksabah #polotekniksandakan #ums #sarawak #miri #kuching #kotaSamarahan #sibu #lawas

Kdoll Beauty Skincare..
BUKAN RM80.. BUKAN RM75 ..DAN BUKAN RM70.. TAPI RM60 😲😲😲😲 HARGA PROMOSI : RM60
HARGA SEBENAR : RM80 ss
JIMAT RM 15 😘😘
🎊FREE POSTAGE 🚚🚚🚚🚚 Kdoll Beauty Skincare dapat membantu :
1. Kulit kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Pigmentasi kulit
5. Resdung
6. Nak glowing
7. Liang pori terbuka 🎈yang paling penting ada kelulusan KKM 🎈bebas mekuri.
Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii...
☎DM or Wtsp 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdollbeauty #papar #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotabelud #kudat #kotamarudu #ranau #penampang #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau #keningau #miri #kuching #Centrepointkk #lahaddatu #semporna

Most Popular Instagram Hashtags