#kotakinabalu

MOST RECENT

マレーシア フォトウェディング🌺
.
ボルネオ サバ州 コタキナバル🐵
.
マムティックアイランド撮影🏖
.
コタキナバル市内から、
スピードボートで10分の場所にある小さな離島です🏝
.
コタキナバルの大自然で行う、フォトウェディング📸
.
旅行先としても大注目のコタキナバル🐵
.
食事🙆‍♀️ ビーチ🙆‍♀️ 山🙆‍♀️ 現地人🙆‍♀️ コスパ🙆‍♀️
.
全てが揃った場所です🍀 .
Pre Wedding Photo Shooting at Mamutic Island Sabah, Malaysia.
.
This incredible place located at just 10min by speed boat away from Kota Kinabalu City Area.
.
As much as location wearing with Wedding gown such a beautiful place for wedding couples.
We are happy to assist your preference location as your pre wedding photo shoot day🙆‍♀️
.
What a stunning picture don’t you think?
.
Obsessed this Bride👰 .
#gardenwedding #weddingphotographer #海外ウェディング #フォトウェディング #weddingphotography #malaysia #asia #kotakinabalu #borneo #garden #beach #weddingdress #wedding #weddings #マレーシアウェディング #コタキナバル #シャングリラホテル #リゾートウェディング #destinationwedding #malaysiawedding #weddingphotographer
#preweddingphoto #prewedding #フォトウェディング #モスク #ピンクモスク #マレーシアウェディング #island #islandphotography #bride #prewedding #

The reason why a lot of people won’t become who they want is because they too attached to who they been. You can be anybody and anything...you can accomplish any goal😎
#cruise #kotakinabalu #malaysia #life #style

바다사나이 자신감뿜뿜🐳
.
.
.
#코타키나발루 #마무틱섬 #마린보이

🍲🍲Bakso bakso 🍲🍲
.
.
** WEEKDAYS SET LUNCH **
Available from 11.00am - 2.00pm
* Bakso set * Mee curry set
* Nasi Lalap set * Butter Chicken Set
* Nasi Kuning Set
* Chicken Chop Set
( choices of drinks “ Soy (cold)” or “ Ice Tea”)
.
.
Delivery service
@morefun_official
@zelda_delivery .
.
🧚🏻‍♀️ We are located in Kingfisher Plaza ☺️ to ask for location please contact 0128444047☎️ .
.
#bunkerscafe #bunkerscafekk #uitmkk #sabahfoodie #morefunkk #zeldadelivery #kotakinabalu #kotakinabalueats #kingfisherplaza #sabahaneats #localbah #kkcafeholic #kupikupifm #ums #selamathariraya #rayaholidays2018 #kkcity #setlunch #local #localbah

Regrann from @niqahijabwashhq - Testimoni dari Niqa Instant Stain Remover kita😍.

Cara penggunaan yg betul pun penting tau utk taknak berbelak/bertompok bila dah kering.

Nampak tak mula2 kita remove kotoran dgn tisu dulu lepas tu baru spray cuci?

Ending pun bila nk wipe guna wet tissue tu wipe out the kotoran n lepas tu wipe keliling sekali, jgn wipe tempat yg kotor sahaja utk elakkan berbelak/bertompok.. Ok? 😘😘 - #regrann

Hai!! Hai!! Produk Sambal Jawa Crunchy kini berada di 333 agromart PENAMPANG!! Sesiapa ingin merasa Sambal Kriuk Kriuk ni, silalah ke kedai tersebut. Stok tersangatlah terhad!! Rebutlah peluang di kedai usahawan ini. Saya pasti Sambal Jawa Crunchy pasti akan MEMUASKAN hati anda 😘😘 #lada.bom #sambal #tempe #ubikentang #kacang #suhun #lada #tawau #kotakinabalu #sandakan #coachirda #eusahawan

Thanks you customers ☺️ .. Ingin menceriakan hari rakan-rakan anda ?
Sy menyediakan jambangan coklat murah dan penghantaran sekitar bandar KOTA KINABALU .. Drop your comment 👍🏻..
Pm 0146478494 #chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #kotakinabalu

.
태닝중☻ #tan
외쿡언니들처럼 떵입구 태워보기;

Morning sambal Lover . #TB dulu crita kemarin . Thank you sis yang sporting . 😘❤️ Sambal sewel ada satu botol lagi ya . Kalau mao wasap saja c beyca . Jan segan inshaAllah akan di balas 😘. #sambalgila #sambalsewel #sambalbetty #sambalgilabetty #sambalsewelbetty #bettyrahmad #bettyskitchen #bettyskitchenkotakinabalu #sabah #kotakinabalu #kkcity #foodlover #samballover #sambalviral #sambalviralbetty #kitakitajugabaini #samballover #pedas #onlineshop

Paacks of delicious toasted mini sandwhiches and fries 🥪🍟
.
.
** WEEKDAYS SET LUNCH **
Available from 11.00am - 2.00pm
* Bakso set * Mee curry set
* Nasi Lalap set * Butter Chicken Set
* Nasi Kuning Set
* Chicken Chop Set
( choices of drinks “ Soy (cold)” or “ Ice Tea”)
.
.
Delivery service
@morefun_official
@zelda_delivery .
.
🧚🏻‍♀️ We are located in Kingfisher Plaza ☺️ to ask for location please contact 0128444047☎️ .
.
#bunkerscafe #bunkerscafekk #uitmkk #sabahfoodie #morefunkk #zeldadelivery #kotakinabalu #kotakinabalueats #kingfisherplaza #sabahaneats #localbah #kkcafeholic #kupikupifm #ums #selamathariraya #rayaholidays2018 #kkcity #setlunch #local #localbah

Mak haihh.. 20 hari je boleh turun 9kg!! Kalau sebulann?? Kalau komited lama lagii??? Merasa jgkkk lah pakai baju lama2 balik 😍
.
Semua blh cuba! Kurus 10 hari jr tw..! 🌈🌈 So awesome with #JUICYRASPBERRY 🌈🌈
.
📲 whatsapp 0198212552 skrg!
📲 whatsapp 0198066683 skrg!
.
.
📲 whatsapp 0198212552 skrg!
📲 whatsapp 0198066683 skrg!
.
Atau layari laman web rasmi ✨✨ jusorganik.com ✨✨
.
Account shopee rasmi ✨✨ shopee.com.my/kobiosama ✨✨
.
#sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #medinadesire #produkdiet #tupperwaremalaysia #prelovedmalaysia #applemalaysia #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #Kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #sayajualubatkurus #fitmalaysia
#fitnessmalaysia #juskurus #jusraspberry

English Berry .. fulfill your thirst this afternoon!
.
.
** WEEKDAYS SET LUNCH **
Available from 11.00am - 2.00pm
* Bakso set * Mee curry set
* Nasi Lalap set * Butter Chicken Set
* Nasi Kuning Set
* Chicken Chop Set
( choices of drinks “ Soy (cold)” or “ Ice Tea”)
.
.
Delivery service
@morefun_official
@zelda_delivery .
.
🧚🏻‍♀️ We are located in Kingfisher Plaza ☺️ to ask for location please contact 0128444047☎️ .
.
#bunkerscafe #bunkerscafekk #uitmkk #sabahfoodie #morefunkk #zeldadelivery #kotakinabalu #kotakinabalueats #kingfisherplaza #sabahaneats #localbah #kkcafeholic #kupikupifm #ums #selamathariraya #rayaholidays2018 #kkcity #setlunch #local #localbah

🍹Blue Chilled Vanilla Latte🍹
.
.
** WEEKDAYS SET LUNCH **
Available from 11.00am - 2.00pm
* Bakso set * Mee curry set
* Nasi Lalap set * Butter Chicken Set
* Nasi Kuning Set
* Chicken Chop Set
( choices of drinks “ Soy (cold)” or “ Ice Tea”)
.
.
Delivery service
@morefun_official
@zelda_delivery .
.
🧚🏻‍♀️ We are located in Kingfisher Plaza ☺️ to ask for location please contact 0128444047☎️ .
.
#bunkerscafe #bunkerscafekk #uitmkk #sabahfoodie #morefunkk #zeldadelivery #kotakinabalu #kotakinabalueats #kingfisherplaza #sabahaneats #localbah #kkcafeholic #kupikupifm #ums #selamathariraya #rayaholidays2018 #kkcity #setlunch #local #localbah

🧀BAKED MACARONI AND CHEESE 🧀 .
.
** WEEKDAYS SET LUNCH **
Available from 11.00am - 2.00pm
* Bakso set * Mee curry set
* Nasi Lalap set * Butter Chicken Set
* Nasi Kuning Set
* Chicken Chop Set
( choices of drinks “ Soy (cold)” or “ Ice Tea”)
.
.
Delivery service
@morefun_official
@zelda_delivery .
.
🧚🏻‍♀️ We are located in Kingfisher Plaza ☺️ to ask for location please contact 0128444047☎️ .
.
#bunkerscafe #bunkerscafekk #uitmkk #sabahfoodie #morefunkk #zeldadelivery #kotakinabalu #kotakinabalueats #kingfisherplaza #sabahaneats #localbah #kkcafeholic #kupikupifm #ums #selamathariraya #rayaholidays2018 #kkcity #setlunch #local #localbah

Bongkar, Rahasia Cepat Hamil Dalam Waktu Kurang dari 3 Bulan!!!
Jika sudah lebih dari satu tahun menikah, belum juga memiliki keturunan. Tidak mungkin tidak ada masalah pada kesuburan.
Pertanyaannya....???? Apakah semua wanita menyadari akan hal itu???
Bunda, tahu tidak! Semakin lama hambatan kehamilan tidak di atasi maka akan semakin kecil peluang bunda untuk bisa hamil, karena semakin bertambahnya usia, semakin berkurang tingkat kesuburan.
Bunda sudah melakukan berbagai cara agar dapat hamil, program BAYI TABUNG misalnya, Perbaikan kesuburan dengan dokter kandungan, melakukan Terapi Pijat dan mengkonsumsi penyubur yg memiliki efek samping untuk kesehatan. Bukannya kehamilan yang didapatkan tetapi kesehatan yg semakin memburuk.
Tenang bunda jangan khawatir karena setiap masalah pasti ada jalan keluarnya. Kuncinya hanya dengan teratur dan disiplin, maka dalam waktu kurang dari 3 bulan bunda akan segera merasakan menjadi wanita seutuhnya. Kenapa bisa?
Sudah pernah mendengar tentang Terapi Alami menggunakan Bioentropy Berenergi?
Sudah banyak yang membuktikan dengan terapi BIOENTROPY BERENERGI. Jangan hanya menjadi pembaca yang baik untuk setiap cerita keberhasilan orang lain bunda, segera akhiri penantian bunda bersama terapi alami BIOENTROPY BERENERGI.
Konsultasi “GRATIS” Kesempatan “TERBATAS” hubungi:
WA: 083833963873
Follow:
@my.program.baby1
@my.program.baby1
@info.kehamilan01
@info.kehamilan01 {Konsultasi gratis} 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi
️✔ contact person : 📲Whatsapp: 083833963873

Most Popular Instagram Hashtags