#kotadamansara

MOST RECENT

Alhamdulillah @hidayahidruss. Kami dgn rendah hati mengucapkan terima kasih dan syukur yang @hidayahidruss dan family berpuashati dan happy :) Kami pun rasa happy. Datang lagi ya!
.
CREATE YOUR WAU MOMENTS TODAY!
.
Nak order food utk JAMUAN RAYA pd 20hb Jun atau tarikh selepas 20hb Jun? Boleh! Call sekarang utk tempahan ya!
.
Waze for Rasa Wau Kota Damansara or call us @ 010-2312704 for EVENT SPACE/food orders/table reservations #rasawau #sunwaygiza #kotadamansara #damansaraperdana #bandarutama #bilalindamembuatonardidapur

Thank u Abg Din, Kak Wa and keluarga :) Selamat Hari Raya!
.
CREATE YOUR WAU MOMENTS TODAY!
.
Nak order food utk JAMUAN RAYA pd 20hb Jun atau tarikh selepas 20hb Jun? Boleh! Call sekarang utk tempahan ya!
.
Waze for Rasa Wau Kota Damansara or call us @ 010-2312704 for EVENT SPACE/food orders/table reservations #rasawau #sunwaygiza #kotadamansara #damansaraperdana #bandarutama #bilalindamembuatonardidapur

Dan DIA lah Allah yang membiarkan dua laut mengalir berdampingan, yang ini tawar dan segar dan yang lain sangat asin lagi pahit; dan Dia jadikan antara keduanya dinding dan batas yang tidak tembus.
QS. Al-Furqan: Ayat 53
.
.
Allah membiarkan dua laut mengalir yang kemudian keduanya bertemu berdampingan di antara keduanya ada batas yang tidak dilampaui oleh masing-masing."
(QS. Ar-Rahman 55: 19 s.d 20)
.
Masya Allah.. .
.

_
_
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.
menghubungi kami: 📲BBM= E3692964
✆WA= 085748316425
LINE: BUNDA_HIMA

Lama tak jumpa. Rupanya rezeki berjumpa di Rasa Wau :) terima kasih Kak Wa!
.
CREATE YOUR WAU MOMENTS TODAY!
.
Nak order food utk JAMUAN RAYA pd 20hb Jun atau tarikh selepas 20hb Jun? Boleh! Call sekarang utk tempahan ya!
.
Waze for Rasa Wau Kota Damansara or call us @ 010-2312704 for EVENT SPACE/food orders/table reservations #rasawau #sunwaygiza #kotadamansara #damansaraperdana #bandarutama #bilalindamembuatonardidapur

Happy Thursday everyone 🌞

Comfort Food comes in the form of Miso Ramen🍲. Served with succulent slow braised pork belly, onsen egg, kikurage, corn kernel, spring onion and miso broth with sake 🍶

This is definitely gonna make you belly happy 😋😋 #fifthpalate #cafehopmy
#cafehopkl #cafehoppingmalaysia #malaysiancafes #malaysianfoodie #mycafefood #misoramen #comfortfood #foodaddict #foodie #eeeeeats #bellyhappy #tastingtable #eatwelltraveloften #brunchgoals #timeoutkl #eatdrinkkl #eatnowkl #burrplekl #hgwmy #hungrygowhere #kotadamansara

Mini Choc Moist .
Alhamdulillah ramai yg terRepeat Order bila dah cuba Chocolate Moist ni. Dengan choc premium yg dituang ke atas kek yg gebu memang menjadi pujaan ramai kat luar sana..
.
Sebekas Rm6
Whatsapp kakzu 017-5008170
.
#minichocmoist #bukitberuntung #BukitSentosa #Sgchoh #serendah #BandarTasikPuteri #mResidences #SaujanaRawang #BandarCountryHomes #Anggunrawang #emeraldawang #selayang #TamanMelati #Melawati #wangsaMaju #Setiawangsa #Keramat #Ampang #Cheras #Seripetaling #PetalingJaya #kelanaJaya #Sunway #damansara #BandarSriDamansara #damansaraDamai #SgBuloh #Subang #KotaDamansara #Ijok

Hai cecantiks. Nikmatilah harga servis menjunam ke gaung untuk Pakej Hari Raya Kau Nak Cantik Kan Sempena Syawal dengan hanya RM99.90.

Apa yang anda dapat dengan RM99.90 tu?

Korang akan dapat rasai urutan hingga menusuk ke jantung dia punya sedap dan facial wajah anda sesuci embun pagi dia punya feel.

Tambah pulak urut dengan facial pakai essential oil therapeutic grade tanpa kimia merbahaya. Dia punya feeling memang...wallllaaahhh!

Buat pengetahuan korang, harga untuk urutan sahaja RM90, dan normal facial RM55 tapi sempena bulan Syawal yang istimewa ni kita bagi keduanya dengan harga RM99.90 je ok.

Ya ampunnnnnn, JIMAT teruk ni! Dah la jimat, MURAH dan BEST pulak tu.

Jadi, apa tunggu lagi. Korang boleh WhatsApp 0193334980 untuk booking. Nak lagi cepat, tekan link kat bio tu tanpa rasa bersalah.

http://bit.ly/naurahbeautymuslimahspa

Cepat booking sebelum orang lain lagi cantik dari anda!

#naurahbeauty #mybidanhouse #pakejpantangstayin #mobilespa  #sungaibuloh #menupantang #urutanberpantang #confinement  #menupantangsihat #kotadamansara #shahalam #putrajaya #cyberjaya #bazaarpaknil #subangbestari #sgbuloh #47000 #pakejberpantang #bangi #sehatisejiwa #urutanwanita #urutselepasbersalin #urutantradisional #urutanbayi #babywearing #confinement #confinementmassagemalaysia #ibusihat #berpantang

Hat PRE ❤️
.
.
Brand : NEXT DIRECT
Harga : RM15.00
Material : Cotton ( tak panas )
Size : 3-6 months
Condition : masih cantik 😍
.
.
Sebab Jual : tak nak simpan banyak barang sebab xmuat nak simpan kat bilik , so nak kumpul dana untuk beli keperluan yang penting sebab Harraz semakin membesar.. .
.
Contact : 0172398956
COD : shah alam sec19/20
Postage : RM8sm
.
.
#prelove #preloveitem #kainbedung #murah #cantik #harrazprelove #selesa #newbornbaby #babycomel #barangbaby #prelovebaby #shahalam #klang #subang #kotadamansara #bajumurah #leggingmurah #begmurah #branded #brandbiasa #hat #next #direct #nextdirect #nextbabyshop #topibaby #topiprelove

Terima Kasih Dr Amira order cookies raya kat bonda tahun nie.. 😉
Dr Amira tempah crunchy brownies, red velvet dan choc chip cookies.. 😊😘 #redvelvetsedap #redvelvetkukis #brownieskukis #crunchybrownies #kukisviral #snowalmond #puterisalju #rezekiramadhan2018 #biskutraya2018 #biskutbest #biskutsedap #cookiessedap #cookiessedapmurah #rezekihanania #kotadamansara #kd #shahalam #ttdi #ttdijaya #raya2018

Hat PRE ❤️
.
.
Brand : NEXT DIRECT
Harga : RM15.00
Material : Cotton ( tak panas )
Size : 3-6 months
Condition : masih cantik 😍
.
.
Sebab Jual : tak nak simpan banyak barang sebab xmuat nak simpan kat bilik , so nak kumpul dana untuk beli keperluan yang penting sebab Harraz semakin membesar.. .
.
Contact : 0172398956
COD : shah alam sec19/20
Postage : RM8sm
.
.
#prelove #preloveitem #kainbedung #murah #cantik #harrazprelove #selesa #newbornbaby #babycomel #barangbaby #prelovebaby #shahalam #klang #subang #kotadamansara #bajumurah #leggingmurah #begmurah #branded #brandbiasa #hat #next #direct #nextdirect #nextbabyshop #topibaby #topiprelove

亚洲美眉不可缺少的 #自然直 再配合中等长度低层次 #韩式内扣烫 让顾客大大爱上😘😍 无需复杂处理,只需普通吹干,再往内梳/卷就可以啦~ 【Soft Rebonding + Signature C Curl Perming + Japan 4steps Treatment + Cut + Wash & Blow 】

Stylist: Mickey Lim

请想要知道更多请关注👇 https://www.facebook.com/LeMizhairstudio/ 🏠
12-1, jalan pju 5/10
Dataran sunway 47810
Kota damansara PJ.
📞
0361417591
0124370717 #ccurl #ccurlperming #perm #medium #hairperm #curl #2017 #hairstyle #kotadamansara #selangor #pj #petalingjaya #内扣烫 #齐肩烫 #锁骨烫 #手拨烫 #梨花烫 #微卷 #内层染 #自然卷 #短发烫 #微卷烫 #c卷 #微卷 #韩式烫发

#bismillah #selamathariraya .
.
Selamat meneruskan kunjungan silatulrahim. Selamat berpuasa enam.
.

Owner Nak Jual rumah ni Segera!!
Hot Property + Very Strategic & Convenient Location! 》Block A, Gugusan Melati Sek 4, Kota Damansara PJ ☆Level 4 (Walkup Unit)
☆Medium Cost, Leasehold
☆Bumi Lot, Master Title
☆770sf, R3 + 2Bathroom
☆High Rental : RM1.2K~RM1.5K
☆100m Only to MRT Kota Damansara ♡Convenient for Own Stay @ Investment! ☆ Price : RM253K!
》》Market Value : RM280K! ☆Details Info; Khairudin Tahir - REN NHC 019 - 214 8074
#SaudagarHartanah
#kotadamansara
#pjresidents
#klangvalleyproperty
#khairudinmohdtahir
#propertybazaar

Ada masalah period tak teratur? Senggugut sampai tahap berguling2? Period tak lancar? Susu ibu kurang? Sembelit? Susah nak turun berat badan? Kurang bertenaga? Perut buncit? Kulit berjerawat/jeragat? Haaa meh minum jus lentik dara ni..bukan je untuk kurus tapi bagus juga untuk cantikkan kulit dan sihat luar dalam..jom cuba sebotol..rasa yang sgt sedap! Rasa buah2 buahan..😋😋😍
.
Berminat whatsapp 010-3646311
.
.
.
#lentikdara #juslentikdara #codlentikdara #lentikdaradamansara #lentikdaradamansaradamai #lentikdarasridamansara #lentikdaramalaysia #sridamansara #damansaradamai #kepong #selayang #kotadamansara #sungaibuloh #kurus #slim #slimming #perutbuncit #sembelit #buangtoksin

Most Popular Instagram Hashtags