#kostummalaysia

1904 posts

TOP POSTS

Open booked lagi
Rilakkuma saiz S

Berminat seyes buyer teruslah whassap akak k
X mo lah yang memain booked sakit dada hakak... klik link ni terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197869165

#kostumkigurumi
#kostummalaysia
#kigurumimurah

Saiz dewasa free saiz
Berminat seyes buyer teruslah whassap akak k
X mo lah yang memain booked sakit dada hakak... klik link ni terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197869165

#kostumkigurumi
#kostummalaysia
#kigurumimurah

Dri kat pjbt td ramai yg pm tanya psl kostum dinosour ni hehehe mula2 nmpk dri gmbr suami snap ingat saiz dewasa upernya kanak2 punya... ingt kanak2 saiz 3-5 thn gitu sekali try kt firash ngam2 plak hehehehe... firash baru 1thn 6bln tpi sebab dia debab skit so ngamlah kan hehehehe.... x smpai 5 minit pakai dah mengaummmm minta bukakkan.... panas lah tu heheehe.... sian selalu kena paksa jdi model mama hahahaha...
Izan Faizhar comel x anak awk?....
Sharrpaff Romeo Renu maafkan kanda2 mu ini, bukan saiz ko ni ko punya peha masuk dh bebak hahahahaha..... #costumebaby
#kostumbudak
#kostummalaysia
#nurfirashhakimi

En suami tanya, mama beg mama apa yg berat sgt ni?
Hahaha sekali bukak sebeban tracking nombor patutlah berat weiii...
Ni baru 10hri punya... hahaha... Apepun alhamdulillah... rezeki anak2 .... Utk u alls... yg pm sis kt whassap kalau sis slow reply dua tiga hri ni maaf ye... memang bz sebab sis bukak booth.... Line slow... bateri x dak hahaha share power bank sorg skit... tq sgt utk adik2 yg memahami

#tanjungleman
#sisnoiecraftkostum
#kostummalaysia

Semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik....
Sory kalau sis lmbt reply whassap untuk hri ni dan esok ye... bz skit ada urusan di kk, insyallah sbtu ni stock kostum masuk ye... so nnti sis akan update kt ig dan fb... Dan insyallah next week kita start our contest ye....
Yippiiii!!!!
Nak costume free follow ig sis tau... dan jgn lupa follow fb sis jgk : nur softtoys normah sapari

#kostummalaysia
#sayajualkostumpreloved
#kostummurah

Alhamdulillah rezeki kami masih ada di bumi tawau...
Tq pada customer baru dan lama yg masih sudi berurusn dgn sis.. walaupun dulu masa awl2 nk pindah sini ada suara2 sumbang yg kata "Ko pindah sabah larilah customer ko semua"
Huhu nasiblah aku x ambik peduli pun apa yg diaorg kata... berpegang pada satu... "Rezeki Allah itu luas kat mana2 sahaja ada di bumi Allah ni"

#pyjamasmurah
#seluartidurbundle
#seluartidurmurah
#kostummalaysia
#kostumkigurumipreloved

Kostum dog
Dewasa free saiz
Berminat seyes buyer teruslah whassap akak k
X mo lah yang memain booked sakit dada hakak... klik link ni terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197869165

#kostumkigurumi
#kostummalaysia
#kigurumimurah

Lama dh cuti raya mlm ni overtime skit lmbt tido kemas2 stock yg ready stock ni....
Huhu ni baru skit ada satu stor lgi belum berkemas weiiii....
Mood mana moodddd.... #sayajualkostumpreloved
#kostummalaysia
#kostumkigurumi

Kostum hijau
Hakak pun x tau nama dia apa dik non
Berminat seyes buyer teruslah whassap akak k
X mo lah yang memain booked sakit dada hakak... klik link ni terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197869165

#kostumkigurumi
#kostummalaysia
#kigurumimurah

MOST RECENT

STOCK LIMITED
Kostum dewasa

Berminat hubungi kami

klik link ni terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197869165

Preloved/bundle
harga X termasuk pos
Item bundle bukan baru
Yg cerewet mewet jauhkan diri anda
Yang main2 booked pun hakak dah x nak layan ye...
Fast payment 24jam
Whassap 0197869165 **setiap design kebanyakan hanya ada sehelai dua sahaja ready stock so sis memang dahulukan yang fast payment ye. #costumebaby
#kostumbaby
#kigurumicomel
#kigurumimalaysia
#kigurumimurah
#kostumkigurumilover
#kostumharisukan
#kostummalaysia
#kostumkigurumimurah
#sayajualkostumpreloved
#sayajualkostum
#sayajualonesie
#onesiesmalaysia
#onesiesmurahmalaysia
#kigurumi
#bajutidurserojairdina
#isterituanihsan
#padanmuka
#malaysia
#onesies
#jumpsuits
#jumpsuitsmalaysia
#jumpsuitspreloved
#bazarkaratkotatinggi
#bazarkaratjb
#tawau
#sandakan

READY STOCK!

Cosplay Costume - Trafalgar D. Law

SIZE: XL
MATERIAL: Uniform fabric
Condition: Brand new~
Price: Cloak only (RM80)
Hat only (RM40)
1 set RM120 including postage to Semenanjung.
Add RM5 for Sabah and Sarawak

#kedaianime #jualmalaysia #kedaianimemalaysia #animeshopmalaysia #animemalaysia #jualanime #jualanimestuff #animeshop #otakumalaysia #jualcostume #costumemalaysia #kedaicosplaymalaysia #cosplaymalaysia #jualkostum #kostummalaysia #malaysiacostume #malaysiacosplay #kostumnaruto

READY STOCK!

Cosplay Costume - Uzumaki Naruto

SIZE: XL
MATERIAL: Uniform fabric
Condition: Brand new~
Price: RM100 including postage to Semenanjung.
Add RM5 for Sabah and Sarawak

#kedaianime #jualmalaysia #kedaianimemalaysia #animeshopmalaysia #animemalaysia #jualanime #jualanimestuff #animeshop #otakumalaysia #jualcostume #costumemalaysia #kedaicosplaymalaysia #cosplaymalaysia #jualkostum #kostummalaysia #malaysiacostume #malaysiacosplay #kostumnaruto

Dewasa free saiz
Preloved/bundle
harga X termasuk pos
Item bundle bukan baru
Yg cerewet mewet jauhkan diri anda
Yang main2 booked pun hakak dah x nak layan ye...
Fast payment 24jam
Whassap 0197869165 **setiap design kebanyakan hanya ada sehelai dua sahaja ready stock so sis memang dahulukan yang fast payment ye.

Pengumuman : MULAI PERTENGAHAN BULAN MEI 2017 KAMI AKAN BERPINDAH KE TAWAU,ATAS URUSAN KERJA. SEMOGA KAWAN2 DAN CUSTOMER SIS AKAN SENTIASA MEMBERI SOKONGA WALAU DI MANA KAMI BERADA YA.... #costumebaby
#kostumbaby
#kigurumicomel
#kigurumimalaysia
#kigurumimurah
#kostumkigurumilover
#kostumharisukan
#kostummalaysia
#kostumkigurumimurah
#sayajualkostumpreloved
#sayajualkostum
#sayajualonesie
#onesiesmalaysia
#onesiesmurahmalaysia
#kigurumi
#bajutidurserojairdina
#isterituanihsan
#padanmuka
#malaysia
#onesies
#jumpsuits
#jumpsuitsmalaysia
#jumpsuitspreloved
#bazarkaratkotatinggi
#bazarkaratjb
#tawau
#sandakancity

Dewasa free saiz
Preloved/bundle
harga X termasuk pos
Item bundle bukan baru
Yg cerewet mewet jauhkan diri anda
Yang main2 booked pun hakak dah x nak layan ye...
Fast payment 24jam
Whassap 0197869165 **setiap design kebanyakan hanya ada sehelai dua sahaja ready stock so sis memang dahulukan yang fast payment ye.

Pengumuman : MULAI PERTENGAHAN BULAN MEI 2017 KAMI AKAN BERPINDAH KE TAWAU,ATAS URUSAN KERJA. SEMOGA KAWAN2 DAN CUSTOMER SIS AKAN SENTIASA MEMBERI SOKONGA WALAU DI MANA KAMI BERADA YA.... #costumebaby
#kostumbaby
#kigurumicomel
#kigurumimalaysia
#kigurumimurah
#kostumkigurumilover
#kostumharisukan
#kostummalaysia
#kostumkigurumimurah
#sayajualkostumpreloved
#sayajualkostum
#sayajualonesie
#onesiesmalaysia
#onesiesmurahmalaysia
#kigurumi
#bajutidurserojairdina
#isterituanihsan
#padanmuka
#malaysia
#onesies
#jumpsuits
#jumpsuitsmalaysia
#jumpsuitspreloved
#bazarkaratkotatinggi
#bazarkaratjb
#tawau
#sandakancity

Nantikan @sewacostume_murah yang akan sediakan kostum utk hitea, dinner dan sebagainya... Dan pelbagai lg item jualan... Nntikan ya!!!
Jgn lupa follow ig ni ya...
#sewakostum #costume #kostumanak
#kostum #putrajaya #comingsoon #sewa #hitea #dinner #birthdayparty #party #kostummalaysia #kostumkartun #costumemalaysia
#costumemurah #bisnesonline #cosplay

Most Popular Instagram Hashtags