[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kostummalaysia

1554 posts

TOP POSTS

Another satisfied customer detected !! Haha alhamdulillah , thank you so much for buying with us . Comelnya lahai baby dia ❤❤ Baby comel ibu baby puas hati kami pon lega lah ape lagi heheh 😆😆 #kostumbaby #kostumbabymurah #kostummalaysia

New stock restock kostum dewasa
#kostummalaysia
#kostumpreloved
Serious buyer berminat terus whassap sis lelaju ok 0197869165 **setiap stock design yg smpai x byk ye... ada sehelai je biasanya utk setiap design so sis akan dahulukan yg 1st payment booking tanpa payment hanya utk 24jam sahaja... main2 booked akan di block terus ye

Tq semua customer yg sudi beli dgn sis kostum ye...
Memang terbaek!!! #kostummalaysia
#kostumpreloved
#kigurumimalaysia
#kigurumipreloved

Onesie for Halloween ? YAS
🎃🎃🎃
All ready stock can be viewed at Shopee.com.my/brooklynseventeen ( link in bio )
🎃🎃🎃
Comment your favourite onesie below ! & rmb to claim RM5 voucher for those winners 😊
🎃🎃🎃
READY STOCK ONESIE
Rm75 free postage to sm
Rm80 free postage to ss
1-3 business days to arrive !
#onesiemalaysia
#onesiesmalaysia
#Kigurumimalaysia
#kigurumi
#sayajualmurah
#pyjamasmalaysia
#pyjamasmurah
#malaysiaonlineshop
#onesiemurah
#animalkostum
#kostummalaysia

Adik comel ni tadi singgah booth kami n shopping baju tiger ni... comel kan... hehe org tawau jgn lupa singgah ke #pasarmalamsabindotawau n jengah2 ke booth kami ye... #kostummalaysia
#kostumpreloved
#kigurumicomel
#kigurumipreloved

Dri kat pjbt td ramai yg pm tanya psl kostum dinosour ni hehehe mula2 nmpk dri gmbr suami snap ingat saiz dewasa upernya kanak2 punya... ingt kanak2 saiz 3-5 thn gitu sekali try kt firash ngam2 plak hehehehe... firash baru 1thn 6bln tpi sebab dia debab skit so ngamlah kan hehehehe.... x smpai 5 minit pakai dah mengaummmm minta bukakkan.... panas lah tu heheehe.... sian selalu kena paksa jdi model mama hahahaha...
Izan Faizhar comel x anak awk?....
Sharrpaff Romeo Renu maafkan kanda2 mu ini, bukan saiz ko ni ko punya peha masuk dh bebak hahahahaha..... #costumebaby
#kostumbudak
#kostummalaysia
#nurfirashhakimi

Semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik....
Sory kalau sis lmbt reply whassap untuk hri ni dan esok ye... bz skit ada urusan di kk, insyallah sbtu ni stock kostum masuk ye... so nnti sis akan update kt ig dan fb... Dan insyallah next week kita start our contest ye....
Yippiiii!!!!
Nak costume free follow ig sis tau... dan jgn lupa follow fb sis jgk : nur softtoys normah sapari

#kostummalaysia
#sayajualkostumpreloved
#kostummurah

MOST RECENT

Traditional Chinese Costume (boy) 👲
🐞Is suitable for children from 5 to 7 years old 🐞Rental is available, not for sale
🐞the Set: Head accesories, top and skirt(?)
🐞Rental price is about RM45+ RM100(deposit)
🐞Contact or Whatsapp 0196918530 for more detailed info about this costume.

THANK YOU 😗💕
#gcc #glorychildrencostume #children #childrencostume #costumemalaysia #malaysia #costumeshop #glorycostume #shop #seremban #negerisembilan #clothing #senawang #seremban2 #business #businessonline #online #offline #onlinerental #rent #clothing #fashion #outfit #party #children #kedai #kostum #kostummalaysia #baju #kanakkanak #sewa #jual

Belle (beauty and the beast)
✩children sizes are available for This costume but may have different styles
✩suitable for 8-9 years old (in the picture)
★accesories like gloves are not included in the set but if you want it we can lend you (the total price will also increase a little :p)
✩We do not provide shoes
>>contact oe whatsapp 019-6918530 for more detailed information about the costume
THANK YOU~
|
#gcc #glorychildrencostume #children #childrencostume #costumemalaysia #malaysia #costumeshop #glorycostume #shop #seremban #negerisembilan #clothing #senawang #seremban2 #business #businessonline #online #offline #onlinerental #rent #clothing #fashion #outfit #party #children #kedai #kostum #kostummalaysia #baju #kanakkanak #sewa #jual

Chinese Traditional 🐆
💨this outfit is suitable for preteen, teenager, and adults, depending on their body size
💨Stock for sale is not available
💨it is only available for rent
💨for accesories, it's up to you whether you want to add or no
💨no shoes included
💨for more information about this costume, contact or whatsapp 019-6918530 for more info
THANKS
#gcc #glorychildrencostume #children #childrencostume #costumemalaysia #malaysia #costumeshop #glorycostume #shop #seremban #negerisembilan #clothing #senawang #seremban2 #business #businessonline #online #offline #onlinerental #rent #clothing #fashion #outfit #party #children #kedai #kostum #kostummalaysia #baju #kanakkanak #sewa #jual

BAT COSTUME🌑
➡The hat/hoodie is attached to the costume (not the separated type)
➡It is suitable for children around 8-10 (depends with the height)
➡Has no other accesories
➡costume version : Deluxe
(Which means the quality is better :D)
➡Contact or whatsapp 019-6918530 for detailed info
Thankss 😊
#gcc #glorychildrencostume #children #childrencostume #costumemalaysia #malaysia #costumeshop #glorycostume #shop #seremban #negerisembilan #clothing #senawang #seremban2 #business #businessonline #online #offline #onlinerental #rent #clothing #fashion #outfit #party #children #kedai #kostum #kostummalaysia #baju #kanakkanak #sewa #jual

Most Popular Instagram Hashtags