#kosovo

MOST RECENT

Në librat e Eglantines do te gjeni shumë informacione të vlefshme për çdo femër që e vlerëson bukurinë dhe do të ketë në dorë mjetet e duhura për të transformuar veten në një princeshë.
#book #bookstagram #bookdesign #bookquotes #bookcommunity #bookshelves #bookpic #bookme #bookobsessed #bookworm #bookobsessed #bookish #bookmark #bookstore #bookshop #books📚 #booklove #booklover #read #reading #albania #kosovo #kosova #prishtina #shqiperia #cute

You’re going to come across people in your life who will say all the right words at all the right times. But in the end, it’s always their actions you should judge them by. It’s actions, not words, that matter.

Në librat e Eglantines do te gjeni shumë informacione të vlefshme për çdo femër që e vlerëson bukurinë dhe do të ketë në dorë mjetet e duhura për të transformuar veten në një princeshë.
#book #bookstagram #bookdesign #bookquotes #bookcommunity #bookshelves #bookpic #bookme #bookobsessed #bookworm #bookobsessed #bookish #bookmark #bookstore #bookshop #books📚 #booklove #booklover #read #reading #albania #kosovo #kosova #prishtina #shqiperia #cute

Bu kadehi fotoyu çeken kardeşime kaldırıyorum👌 @orcunozyurek adamsın!

Zapratite ➡➡ @ZANIMLJIVOSTI

Zapratite ➡➡ @ZANIMLJIVOSTI

New video coming out soon 🔥🔥 @2mecca1 “Everywhere” #albanian #kosovo #kosova #mitrovica #gushavc

Zapratite ➡➡ @ZANIMLJIVOSTI

First day teaching 1-5th! Definitely not disappointed with all the hugs and the great company on the walk home! Also, we gotta get better at this picture thing!
And please note my adorable host brother mean-mugging in both photos. 😂😂😂😂
*
*
*
#englishteacher #teachabroad #teflteacher #cuties #villagelife #mountaintown #mountainlife #southeastkosovo #wanderlust #adventure #discover #explore #thetalesofawanderer #getoutside #travelblogger #travelblog #wander #traveltheworld #travelgram #globetrotter #peacecorpskosovo #kosovo #easterneurope #mypeacecorpsstory #pcv #balkans #peacecorps

Se mrriva ja qn 😂😂😂 Follow @qeshnishqipe •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#kosovo , #albanian , #prishtina , #tirana , #skopje , #dafinators ,#fero , #capitalt , #taynator , #xhensilator , #dorators , #ledrizlla , #gjikoteam , #florimumajesi , #stresi #kidator , #zinzin , #azet #luanator , #dafinators , #fero , #ghettogeasy , #butriors , #bluntandreal , #zurich , #mairiunven , #münchen , #getinjo , #berlin,#majk , #mozzikfans

Most Popular Instagram Hashtags