[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#koseindonesia

338 posts

TOP POSTS

#Repost @querramellca with @repostapp
・・・
CONGRATS @kose_ind for your Kose Beauty Centre & Naia Spa Grand Opening at PIK Jakarta yesterday 💙
I got to know and understand my skin a lil' more yesterday, and yes! Can't wait to try out all of the treatments 😘

#koseindonesia #kosebeautycentrepik

Hi Beautynesia😻
Ready to watch my new video on my Youtube channel ?
Collaboration with KOSE : "Esprique Cool BB Spray"
It has cool sensation -5 celcius, hide my large pores and matte finish ! Super awesome 😻 video will uploaded next week ❤️
#beautynesia @beautynesia.id @kose_ind #koseindonesia #esprique #kosewithbeautynesia

Some pics of yesterday's event with Kose Indonesia! I had a lot of fun sharing about skincare and Japanese Beauty and Lifestyle
Anyway, do you know that KOSE Indonesia has Instagram account now? Follow @kose_ind where they will share beauty tips as well as any event or promo for Kose 😊

Celebrating Sekkisei 30th anniversary at Prominade Laguna Sogo Central Park #sekkisei30thanniversary #kosesogocentralparkpromo #koseindonesia #centralparkmall

Review soal Kose Sekkisei Clear Whitening Mask & Lotion bisa dibaca di
http://mariskatracy.com/2015/12/review-kose-sekkisei-clear-whitening-mask-lotion/ (Direct link di bio gue, ya) #kose #KoseIndonesia #kosesekkisei

#Repost @sylviecendana with @repostapp
・・・
Ahhh skincare routine.....one of the most talked about topics between girls. When it comes to skincare, always find the regimen that's right for your skin. And here i'm introducing my newest addition to my skincare family from @kose_ind ✔️ well at first i was kinda hesitating in which it didn't went very functional on my skin. But it does sweeps away pollution, excess oil and dulling flakes. And it gives the skin the "drink" it needs to maintain optimal moisture balance. *bling bling*

#kose
#koseindonesia
#sekkiseilotion
#skincare

Haii guys welcomeback to my channel!
Jadi di video kali ini aku ngereview Produk baru dari KOSÉ yaitu ESPRIQUE COOL BB SPRAY UV 50 N.
Jadi ini adalah BB Cream pertama di indonesia dengan cara di Spray.
BB Spray ini punya 2 pilihan Shade yaitu Bright dan Average skin color.
Lalu di BB Spray ini udah ada ✔Beauty Serum.✔Sun Protect. ✔ Makeup Base. ✔Foundation ✔ dan Face Powder. Wowwwww lengkap banget kan?
Didalam 1pc Kemasan terdapat 1 Buah BB Spray dan 1 buah Sponge.
Dan yang lebih mengejutkan BB Spray ini menurunlan suhu kulit kita hingga -5 derajat celcius!

Cerita sedikit, jd waktu sebelum syuting makeup aku dibagian kening itu belang, terus aku touch up pake face powder tp tetep belang :" terus aku coba pake BB Spray ini dan hasilnya LUAR BIASA! udh gak keliatan belang dan Tahan seharian 🎉🎉 Dan yang lebih aku suka, BB spray ini Hasilnya MATTE!
So, jangan ragu lagi untuk mencoba BB SPRAY ini! Gak ribet, all in one dan hasilnya luarbiasa!! ESPRIQUE COOL BB SPRAY UV 50 N dapat dibeli di SOGO, Matahari Departement Store, KOSÉ Beauty Centre, dan Departement store besar lainnya, kalian juga bisa menghubungi no dibawah ini untuk pembelian ^^ 021-632 5588 
@beautynesia.id , @beautynesiamember dan @kose_ind

Sst jgn lupa cek dj youtube aku jugaa yaaa https://youtu.be/0u_AwQSupDE (link on bio)

#beautynesia #beautynesiamember #beautynesiaxkose #bbcreamspray #koseindonesia #espriquecoolbbspray #beautynesiacompetition #clozetteid #clozette #itsanatte #beautyvlogger #beautyblogger

Meredakan kulit yang kering dengan
Lotion + Herbal Gel Sekkisei Kose

#kose
#koseindonesia
#sekkisei

MOST RECENT

Esprique W Eyebrow

Shaded it off to be able to easily describe it; is a feeling softly.
Pencil & powder eyebrow which is finished on the natural eyebrows.
Is smooth; describe; with the oval pencil of the feeling,
With coherence powder of the finish, I realize the beautiful eyebrows softly.
By "eyebrow coat ingredient" combination, I pay outstanding makeup.
No fragrance. ・Pencil
It is an oval core to be able to draw freely thickly thin.
With the board-formed powder with slide characteristics and adherent expensive oil,
I balance color development, a makeup good point having you with fluency. ・Powder
I adopt a taper and straw or the tip which it is easy to put on the small part.
With spherical powder to be able to draw smoothly and the oil which adheres without being sticky,
I am familiar with the whole eyebrows softly. ・Brush
It is with a brush fixing the flow of the eyebrows neatly.

#kose #koseindonesia #japaneseskincare #pointmakeup #eyebrow #eyebrowtips #makeup #pointmakeup #makeuptips #beautymakeup

Esprique Glow Cheek -Formulated with special oil compounds that give skin a natural glow
-Compounded with hyaluronic acid and phospholipids for a hydrating finish
-Contains blush and highlight shades for multidimensional-looking cheeks
-Non-sticky oils and spherical powders allow for easy blending Fragrance-free

#kose #koseindonesia #japaneseskincare #skincare #glowcheek #esprique #pointmakeup #beautysecret #beautymakeup

Esprique Rich Essence Rouge.
A nourishing rouge with the long-lasting, vivid color of a lipstick that applies smoothly even over dry or chapped lips.

Formulated with Lasting Moist Shine compounds, the new KOSÉ ESPRIQUE Rich Essence Rouge spreads easily over the lips with a melting-smooth sensation, granting hydration, shine and vivid color all at once. Upon each application, the breakthrough long-wear formula stays comfortably on the lips

BE360: Dusty Rose
RD460: Raspberry Sorbet
RO660: Fig Tart
RO661: Candied Apple
OR260: Apricot Smoothie
OR261: Peach Blossom
PK860: Pink Guava ☆Featured color
PK861: Frosted Watermelon
PK862: Strawberry Mojito
PK863: Grapefruit Soda

#kose #koseindonesia #japaneseskincare #esprique #makeup #pointmakeup #beautysecret #healthyskin #sexylips 💋👄

Meredakan kulit yang kering dengan
Lotion + Herbal Gel Sekkisei Kose

#kose
#koseindonesia
#sekkisei

Introducing Advanced Moisture Concentrate Essense. An ultimate rice powder extract that heightens hydration & improved the skin's ability to retain moisture.
For more information, please visit our counters for your skin consulation.

#kose #koseindonesia #infinityadvancemoistureconcentrateserum #flawlesakin☺ #beautysecret #beauty #skincare

Our new Advanced Moisture Concentrate Serum. A highly concentrated serum where it hydrates into the deeper layers of your stratum corneum, giving you a plump, toned skin😍

#kose #koseindonesia #infinityadvancemoistureconcentrateserum #flawlesakin☺ #beautysecret #beauty #skincare

The greatest victory is not winning against people. But winning against self.
#onduty #bike #tourdesabangjakarta #koseindonesia #koseindo #picoftheday #instagood #instadaily

Kemaren dapat banyak ilmu dr beautyclass @kose_ind di @aeonstore_id. Ternyata buat bersihin makeup aja ad cara massage wajahnya biar kulit muka bersih dan tetap kencang 😝😝
.
Senang banget dengan produk kose sekkisei terutama kose sekkisei lotionnya, menyegarkan dan ada effect coolingnya. Dingin kayak habis dimasukin kulkas padahal gak dimasukin ke kulkas sama sekali,, cocok buat yg kulitnya merah / sensitif​, dan bisa dipakai buat jadi masker muka juga 😍😍 .
.
thanks for having me @kose_ind sering2 ngadain event kayak gini ya 😘😘
.
#koseindonesia #kosesekkisei #beautyclass #beautyevent #aeonmallbsdcity #weekend #blessed

Come & Join beauty class with @kose_ind at SOGO @pondokindahmall.pim 1 PM. Get special gift! See you..
.
#SOGO #SOGO_Ind #SOGOIndonesia #visitSOGO #kose #koseindonesia

KOSE is having a collaboration with Social Affair!! Get free croissant vouchers if you shop at KOSE Beauty Center PIK! Limited offer only for KOSE customers! #KOSEXSocialAffair @socialaffair
#kose #kose_ind #kosepik #koseindonesia #japaneseskincare #beautysecret #beauty #healthyskin

Jadwal facial kose Taman Anggrek...#koseindonesia #instago #facial

alhamdulillah wes tau ngrasakke ngepit sampe kram newbie mayan lah seh kudu sinau karo master master e gowes... #pantaingandong #gunungkidul
rencana
1. Pulang loading pickup 🚫 tiwas wes semangat, tapi alhamdulillah akhirnya ikut bis yang kegiatannya sama piknik di pantai ngandong, pretheli lebokke bagasi bis
2. Katanya udah tinggal 30 Menit ternyata naik mobil, aku medal 🚲
3. Ditinggal jauh, sampai sana jam 11.15, padahal berangkat jam 5.30

16 09 2017 piknik yang luar biasa,
#gowes #56km #jogjagunungkidul #polygon #xtrada #xtrada6 #koseindonesia #koseindojogja #rsupdrsardjito

Ceritanya hari ini di ajak ama siprincess @diana.xanders7 ke @kose di Pik buat acara Launching new Produk KOSE .Thank's you beib dan iseng2 kita main makeup2 an bersama @silvi_tanoto & @aniedeve2014 (Model dadakan aku )hahahah...😜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#happy togethernes#tagsforlikes#makeup#fashionstyle#mua#nude#natural#naturalbeauty#Koseindonesia#kosepik#

Most Popular Instagram Hashtags