#korsetpengecilperut

MOST RECENT

Hai sayanggggsss aduhhhh testi panasss lgy dari cust😍😍😍
.
Berpuas hati dgn bump pants & korset saraanna pakai jeee terus bolattt montok cantik bump dye & perut slim terus hilang segala babat babat yg ngeriii tak payah nak squat atau pil bagai😁😁😁
.
Takan laa nak tengokk org jee cantik kita perempuan tipuu laa tanak body yg cantik kann lgy buat yg dah berkahwin of coz nak jage untuk shuben tersayang😘😘😘
.
Harga mampu milik tak mampu bayar habis ansuran pon ditawarkan taw❀❀
.

Untuk pertanyaan lebih details whts ain k😘😘
http://saraanna.wasap.my
http://saraanna.wasap.my
http://saraanna.wasap.my
.
#saraannabumpants#saraannakorset#saraanna#korset#bumppants#korsetmurah#korsetpengecilperut#korsetpembakarlemak#korsetmalaysia#korsetmurahmalaysia#korsetselesa#premiumkorset

Kalau korang kan,bila tengok perut dah mula membuncit tu korang rasa apa?Huhu,esp kalau yg mmg dah kahwin..ada pula suara makcik bawang tanya eh pregnant ke 😬😬. Kalau pregnant betul alhamdulillah,sis pun suka.Tapi perut buncit sebab lain,sebab banyak sangat lemak & kalau org yg dh bersalin tu mmg high risk utk perut buncit kan?

Korang yg ada masalah perut buncit tu...janganlah dibiarkan ek.Do something,macam kakak kita ni dh nampak hasilnya lepas pakai PB.Terus nampak instant shaping tu.😍😍😍 #testimonipb
#premiumbeautiful
#bodyshaper
#korsetpengecilperut

Nak KURUS dengan mudah?πŸ˜ƒ
.
Nak RAMPING bak model?πŸ˜ƒ
.
Nak COVER SEGALA BONJOLAN LEMAK di badan?πŸ˜ƒ
.
Nak korset yg selesa TANPA MENYAKITKAN?πŸ˜ƒ
.
Anis ada korset yang sangat sesuai untuk anda!!!😍😍😍
.
Yes untuk semua orang! 😊Tak kira anda besar atau kecik

Tak kira anda muda atau tua

Customer Anis dari umur 14 tahun(mak belikan untuk anak dia sebab obes) sehingga umur 59 mencecah 60 tahun😊 Yes Anis tak tipu! Semua lapisan umur pakai tau

Order korset,
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

ULTRASLIM SUPER SELESA TIADA TANDINGANNYA
.
.
.
.
.
.
Customer Anis berkongsi pengalaman memakai korset ultraslim yang super cun niπŸ˜€ korsetnya tahan lasak dan sangat selesa sehinggakan waktu tido pun dia masih sarung korset iniπŸ˜€ fuhhh serius ia memberikan keselesaan tahap maksima bukan?
.
.
.
Disebabkan dengan pemakaian korset ini juga, portion makanan semakin berkurangπŸ˜€ ia memberikan rasa kenyang yang lebih cepat. Perut seakan sendat! Wahhh ini sudah baguss.. Jimat duitπŸ’°πŸ’°πŸ’° badan pun rampingπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
.
Anda yang belum mencuba, wajib mencubanya sekarang. Pasti puas hati dan senyum sampai ke telinga😊
.
.
.
FREE POSTAGE UNTUK ANDA DAN FREE GIFT YANG SANGAT CANTIK
.
.
.
Anis 017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

#Repost @hasanah_kosmetik (@get_repost)
・・・
Ready semua size n warna

PERUT BESAR MELEBEEEER KEMANA2???? IIIHHH. MAU PAKE BAJU BODYCON TP PERUT MEMBUNCIIITT MEMBENGKAK??? ATASI DALAM 10 DETIK DENGAN TOPSLIM FITTING!!! Ingat waktu zumba, belly dance, instructor bilang "SQUEEZE perut kamu!!!!". Squeezing perut sambil bergerak terbukti MENGECILKAN PERUT SECARA ALAMI LHO!!! SEKARANG KAMU KAGA USAH CAPE2 NAHAN NAPAS, SQUEEZE TERUS2AN, KARENA TOPSLIM FITTING BAKAL BANTU KAMU SQUEEZE PERUT KAMU SETIAP SAAT!!!! apa sih TOPSLIM FITTING?
TOPSLIM FITTING itu semacam korset tapi tidak berkawat, dari bahan kain elastis yang mampu menahan perut kamu seperti kamu SQUEEZE PERUT secara alami, TIDAK SAKIT, TIDAK SESAK, TIDAK GATAL, TIDAK BIKIN ALERGI!!! Fungsinya apa??
Secara instant, topslim membantu kamu menyembunyikan perut buncit. Jadi saat ke pesta, kamu bisa bebas pake baju apa aja. Ketemu pacar, kagak cape nahan napas biar si buncit tersembunyi. Kamu bebas bergerak dngn perut ramping rata!!!! Jika dipakai RUTIN, hasil PERMANEN yg kamu dapetin adalah PERUT MENGECIL DAN MENJADI RATA SEDIKIT DEMI SEDIKIT HABIS TERKIKIS SEMUA. Terutama jika dipakai beraktivitas, karena prinsipnya sama dengan SQUEEZING saat olahraga

Dapat dipakai sebagai alat bantu olahraga, ketika BELLY DANCE, AEROBIC, ZUMBA, dll sebagai penahan perut alami. Bayangkan kamu berolahraga sambil squeeze terus2an!!! Hasilnya tentu WOOWW! PERUT MAKIN CEPAT KURUS DAN RATA

Tersedia size:
S (23-25inch )
M (26-34inch)
L (34-36inch)
XL ( 37 inch up )
Warna nude dan black

#topslim #topslimfitting
#topslimfittingmurah #topslimfittingori #topslimfittingoriginal #topslimfittingasli #korsetpelangsing #korsetpengecilperut #noseup #pelangsingperut

JATUH CINTA DENGAN ULTRASLIM
.
.
.
Adudududuh.. Bukan adudu yaπŸ˜‚ Ada customer Anis ni dah tangkap cintan betul dengan korset yang Anis jual niπŸ˜‰ Apa taknya, kain selesa dan membentuk badan dengan sempurna.. Wahh😍
.
.
Kain bermagnetik meningkatkan metabolisme badan sekaligus membakar lemak dengan pantas. Pakai beberapa hari, inchi badan banyak hilang!! 😱
.
.
Tidak menyakit dan mencengkam badanβœ”
.
.
Contact Anis untuk dapatkan korset ultraslim anda dengan harga super jimat

Anis 017 7832740

Click for further details:

http://www.wasap.my/60177832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

REAL BENGKUNG TAK PANAS LANGSUNG!

Bila awak sarung, risau rasa panas atau bahang?

Ouh no no no. Real Bengkung tak macam tu keyh

Bila awak pakai, awak akan lebih selesa. Perut pun rata 😍

REAL BENGKUNG TAK PANAS LANGSUNG!

Bila awak sarung, risau rasa panas atau bahang?

Ouh no no no. Real Bengkung tak macam tu keyh

Bila awak pakai, awak akan lebih selesa. Perut pun rata 😍

Mau seperti πŸ‘†πŸ‘†
Sudah berani berubah dengan penampilan sekarang !! Yuk chat ... .
*Hasil tiap individu berbeda-beda
.
.
Kamu mau jugaa?? Yukk coach bantu..
Coach Susan
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
.
.
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
.
.
Masih mau konsultasinya ke Konsultan Abal2 yg cuma jual produk murah ajahh terus kabur??
Atau yg gabisa coaching mealplan kamuhh
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#korsetperut #korset #korsetpelangsing #pelangsingalami #pelangsing #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingtubuh #pelangsingbadan #munafie #pelangsingampuh #pemutihbadan #hbwhitening #kebayacantik #jualkorset #korsetmurah #pelangsingperut #korsetmunafie #korsetpengecilperut #korsetmoden #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #korsetmagnetik #pelangsingbadanalami #pelangsingbadanherbal #pelangsingbadanaman #pelangsingbadanmurah #pelangsingan #sayanakslim

Ni testimoni Sha yg berjaya loss 19kgπŸ˜±πŸ’ƒ
.
Tgk dia explain journey dia dgn #luslimlabeb dari 10 days, 30 days dan tambah lagi 10 days😍
.
Akhirnya! Dpt jugak loss 19kg total.. alhamdulillah! Siapa yg nk loss bnyk kg tu, sis Lily nasihatkan untuk sabar and bg masa pada badan tau. InshaAllah, dgn berkat sabar tu dptlah turun berat badan tuβ™₯οΈπŸ’•
.
Nak ke tanakk? #testimoniluslimlabeb
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#buanglemakperut #korsetpembakarlemak #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetpengecilperut #korsetmunafie #korsetpembakarlemak #herbakampung #herbaasli #herbakurus #jamu #jamulangsing #jamumodern #jamumoden #jamukurus #jamudetox #jamudetoks #tipsdiet #tipsdietsihat #tipsdietmudah #dietmudah #tehbunga #tehbungamurah #dietmalaysia #dietmalaysia #tanpadiet

Wahai para wanita

Jom kita kurus dan langsing bersama sama😊
.
Zaman sekarang ni, kita sebagai perempuan kena pandai jaga aset luar dalam tau

Suami tengok kita takda lah serabai tak jaga badan kan? Tak susah pun tau nak jaga badan, cer hari2 awak awak semua pakai korset yang Anis jual ni. Konfirm! Memang badan langsing cun melecun😍
.
Pelik bin ajaib😁 takda apa yang pelik aihhh.. Pakai korset je pun badan dah mantop😘
.
Order korset,
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

Mau seperti πŸ‘†πŸ‘†
Sudah berani berubah dengan penampilan sekarang !! Yuk chat ... .
*Hasil tiap individu berbeda-beda
.
.
Kamu mau jugaa?? Yukk coach bantu..
Coach Susan
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
.
.
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
.
.
Masih mau konsultasinya ke Konsultan Abal2 yg cuma jual produk murah ajahh terus kabur??
Atau yg gabisa coaching mealplan kamuhh
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#korsetperut #korset #korsetpelangsing #pelangsingalami #pelangsing #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingtubuh #pelangsingbadan #munafie #pelangsingampuh #pemutihbadan #hbwhitening #kebayacantik #jualkorset #korsetmurah #pelangsingperut #korsetmunafie #korsetpengecilperut #korsetmoden #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #korsetmagnetik #pelangsingbadanalami #pelangsingbadanherbal #pelangsingbadanaman #pelangsingbadanmurah #pelangsingan #sayanakslim

Mau seperti πŸ‘†πŸ‘†
Sudah berani berubah dengan penampilan sekarang !! Yuk chat ... .
*Hasil tiap individu berbeda-beda
.
.
Kamu mau jugaa?? Yukk coach bantu..
Coach Susan
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
.
.
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
.
.
Masih mau konsultasinya ke Konsultan Abal2 yg cuma jual produk murah ajahh terus kabur??
Atau yg gabisa coaching mealplan kamuhh
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#korsetperut #korset #korsetpelangsing #pelangsingalami #pelangsing #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingtubuh #pelangsingbadan #munafie #pelangsingampuh #pemutihbadan #hbwhitening #kebayacantik #jualkorset #korsetmurah #pelangsingperut #korsetmunafie #korsetpengecilperut #korsetmoden #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #korsetmagnetik #pelangsingbadanalami #pelangsingbadanherbal #pelangsingbadanaman #pelangsingbadanmurah #pelangsingan #sayanakslim

Mau seperti πŸ‘†πŸ‘†
Sudah berani berubah dengan penampilan sekarang !! Yuk chat ... .
*Hasil tiap individu berbeda-beda
.
.
Kamu mau jugaa?? Yukk coach bantu..
Coach Susan
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
Click link di bio untuk konsultasi πŸ‘†πŸΌ
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
atau whatsapps ke πŸ“² 082118383500
.
.
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
FOLLOW πŸ‘‰ @nutrislim.agent.id
.
.
Masih mau konsultasinya ke Konsultan Abal2 yg cuma jual produk murah ajahh terus kabur??
Atau yg gabisa coaching mealplan kamuhh
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#korsetperut #korset #korsetpelangsing #pelangsingalami #pelangsing #pelangsingmurah #pelangsingaman #pelangsingtubuh #pelangsingbadan #munafie #pelangsingampuh #pemutihbadan #hbwhitening #kebayacantik #jualkorset #korsetmurah #pelangsingperut #korsetmunafie #korsetpengecilperut #korsetmoden #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #korsetmagnetik #pelangsingbadanalami #pelangsingbadanherbal #pelangsingbadanaman #pelangsingbadanmurah #pelangsingan #sayanakslim

Mahal gila testimoni nih.. Tahun lepas lagi beso dari Sis.. Tahun ni lagi kecik dari Sis pulak.. Yadoiiiii.. Tak leh jadik nih .. Memang kena amalkan jugak #SetKomboKurus nih.. Jeles lak tengok Kak Ana berlari-lari ala princess lak sejak dah kurus nih.. haihhhh panas lak hati Sis nengoknye.. Korang ce tengok kejap.. Geram kan😬😬

Malu lah kita wak😒😒😒
.
Muka dah licin cerah berseri

Tapi bila tang PERUT, PUNGGUNG, PEHAπŸ˜– mak aihhh semua lelemak nampak. Bonjolan merata tempat. Dah tak tahu macamana nak cover!!!
.
Ok! Anda jangan risau!! Sebab Anis ada solusi mudah supaya uolllss boleh cover semua part bonjolan tu😊😊😊
.
Haaa... Suka kan?? Mestilah korset ultraslim dear sekalianπŸ˜ƒ
.
Cuba dulu, konfem uolllss senyum sampai ke telinga!
.
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

Alhamdulillah another cash buyer #LongGirdlePremiumBeautiful idaman wanita.. TQ adik beli #LongGirdle dgn akk harini..
.
Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB ni membantu utk masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar?#punggungbesar? #pehabesar? #peranakanjatuh? #kesuburan? #keputihan? #sukarhamil ?
.
2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. .
.
The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . .
.
Hubungi akk utk kiraan size & price...
.

#langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded
#Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetjakarta #korsetmedan #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #kuruslepasbersalin #waistshaperjakarta #tipslangsing #korsetcelana #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut

Ruginya awak awak tak grab KORSET ULTRASLIM yang Anis jual ni

Tengok lah semua feedback2 customer Anis😊 semua tak pernah menghampakan

Everybody suka tau! IBU PANTANG, ANAK DARA NAK TUNANG & KAHWIN, MAK2 DARA NAK JAGA BADAN.. Haa yang nak KONVO pun pakai tau korset niπŸ˜ƒ
.
Jom order sekarang!😍 Promosi uolllssπŸ˜‰
.
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

#EsabelleCorset pilihan NO.1 anda 🌼
.
.
ULTRA SLIM CORSET SUPER SELESA & FIT ❗
βœ”kualiti Jahitan kain yg kukuh βœ”Design tip top
βœ”Harga berpatutan : OFFER RM 98shj
βœ”Boleh pakai lama
.
.
Saiz : M - 5XL
Warna : Purple / Black
.
.
HOW TO ORDER ?
βœ” wassap/ dm us ‡️
- saiz pinggang, punggung, tinggi, berat & warna pilihan 😊 Kami akan suggest saiz yg paling sesuai !
.
.
πŸ“² www.wasap.my/601112330062 ( click link in bio)
.
.
#nursportwear_catalog
#pakaiandalam #corset #pakaiandalamwanita #bajumurah #bajudalam #ultraslimkorset #korsetmurah #ultraslimcorset #nakkurus #korsetpelangsing #waisttrainer #setbersalin #setberpantang #korsetpengecilperut #innerwear #shapewear #bazaarpaknildress #bazaarpaknilmurah #kedaibaju #jualanmurah #produkkecantikan #sayajualkorset #produkkecantikan ##bengkungmalaysia

#EsabelleCorset pilihan NO.1 anda 🌼
.
.
ULTRA SLIM CORSET SUPER SELESA & FIT ❗
βœ”Jahitan kain yg kukuh
βœ”Design tip top
.
.
Saiz : M - 5XL
Warna : Purple / Black
.
.
HOW TO ORDER ?
βœ” wassap/ dm us ‡️
- saiz pinggang, punggung, tinggi, berat & warna pilihan 😊 Kami akan suggest saiz yg paling sesuai !
.
.
πŸ“² www.wasap.my/601112330062 ( click link in bio)
.
.
#nursportwear_catalog
#pakaiandalam #corset #pakaiandalamwanita #bajumurah #bajudalam #ultraslimkorset #korsetmurah #ultraslimcorset #nakkurus #korsetpelangsing #waisttrainer #setbersalin #setberpantang #korsetpengecilperut #innerwear #shapewear #bazaarpaknildress #bazaarpaknilmurah #kedaibaju #jualanmurah #produkkecantikan #bengkungmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags