[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#korsetpb

887 posts

TOP POSTS

Happy lunch hour uolsss!! Puas hati bla kwn wassap sgggtt selesa dgn #korsetpb nih.. Sbb kita dok pakai dlm pantang mmg selesa sgt dan sedappp.. So bla dia pun suka..Alhamdulillah..... #kekalsihatdancergas
#cantikdalamandulu๐Ÿ˜˜
#warrantyseumurhidup
#sayasygdirisaya

5 sebab kenapa pakai Premium Beautiful, tapi tak kurus.

1. KONSISTEN

JANGAN MIMPI nak kurus kalau tak konsisten! OK! Pemakaian premium beautiful corset yang konsisten adalah minimum 8 JAM sehari.
.
2. MAKAN TAK INGAT DUNIA

Actually, premium beautiful corset ni mampu mengawal hawa nafsu kita daripada makan berlebihan.
.
3. BERAT TAK TURUN TAPI INCI BERKURANG

Kalau korang DISIPLIN pakai Premium Beautiful, insha allah, BERAT dan INCI berkurang.
.
4. KURANG MINUM AIR PUTIH

Sekurang-kurangnya 2-3 LITER air yang perlu diminum untuk setiap hari! Kalau setakat minum segelas air putih je, bye-bye je la korang untuk dapatkan bentuk badan ideal tu. Hihi...
.
5. TAKE TIME

Sebenarnya kita ni dah lama kumpul lelemak didalam tubuh badan kita. Berbelas dan berpuluh tahun. Then kita beli premium beautiful untuk kurus. Bukan bermakna dengan sekali pakai je boleh kurus terus camtu je. Kena la ambil masa sedikit untuk untuk FIR (Far Infra Red) beri tindak balas terhadap badan korang tu.
.
That's all. Dan yang penting, sila dapatkan premium beautiful korang dari PB Expert terlatih ye supaya korang diberi tunjuk ajar dan cara kendali PB dengan betul.
.
Bersyukur ditemukan dengan Premium Beautiful. Thanks PB. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#premiumbeautiful #korsetPB #bengkungmoden #setberpantang

Risiko Skoliosis Terhadap Wanita
*******************************
.
.
SKOLIOSIS ditakrifkan sebagai keadaan di mana tulang belakang seseorang membengkok dan melengkung pada paksinya. .
.

Ia lebih kerap berlaku di kalangan wanita iaitu sebanyak 2 peratus berbanding lelaki hanya 0.5 peratus.
.
.
Sharing dari rakan #Pinsister
Adiknya sendiri ada TULANG BELAKANG MEMBENGKOK ( SKOLIOSIS ) ********************************************
.
Masalah ini dah terjadi kat adik ain sendiri..๐Ÿ˜ข bulan Mac tahun lepas buat pembedahan untuk masuk besi kat tulang belakang..
.
KOS PEMBEDAHAN MELEBIHI 20k..masa tu belum berkenalan lagi dengan premium beautiful corset ni..
.
siapa yang ada masalah ni boleh mengatasi dan merawat masalah tulang belakang dgn premium beautiful corset,tau.
.
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET JAUH LEBIH MURAH dari kos pembedahan yang tinggi + risiko sewaktu pembedahan.

#PakarPremiumBeautiful
๐Ÿ“ž 014.509.7840

#PremiumBeautiful #PremiumBeautifulCorset #BajuCantikCantikMelentik #IbuBerpantang #korsetpb #korset #sakitbelakang #slim #kurus #pb #SetIbuBerpantang #PBcorset #Corset #ConfinementSet #SlimmingCorset #HealthyCorset #PremiumCorset #SayaJual #SayaJualKorset

Buat pengetahuan semua, korset Premium Beuatiful ada 58 size yang berbeza dan kita mmg customade utk memenuhi permintaan customer kita yang ada pelbagai jenis bntuk badan.

Atas dunia ni, ada pelbagai size badan tau. ๐Ÿ‘‰Ada bentuk pear, apple, silinder, dan hourglass shape. ๐Ÿ‘‰ Kita takde size s , m, l , xl taw

Korset PB ada 58 size. Sebab tu perlu ukur saiz badan awak semua ikut urutan cam saya tunjuk tu. Lepas tu baru akan di buat perkiraan saiz PB terbaik untuk anda.. Jom, siapa mahu ukur saiz pb, boleh contact syu cepat-cepat. Promosi rebat masih berjalan.. Syu 011-29431785

#tokeyPB
#korsetPB
#sayajual
#kuruscantikanggun

#korsetpb
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert
Premium beautiful pun boleh dipakai untuk kaum adam tau.. #waistnipperpremiumbeautiful boleh elak perut membuncit ... hehe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

KEMAS & TERBENTUK ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’Untuk yang memang sedia kurus pun sebenarnya WAJIB pakai PB okey. Yelah kalau yg dah berkahwin saya nak tanya syok ke suami nampak kita macam whiteboard? Leper je semua? ๐Ÿ’Dengan PB kita akan ajar cara tarik lemak tau. Yang flat- chested pun boleh tiba2 ada 'aset' semula. ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ’Yang punggung leper ala ala playwood pun boleh jadi UP balik. Boleh bayang x kalau dari atas ke bawah semuanya UP? ๐Ÿ’Sayangkn kalau DAH KURUS TAPI TAKDE BODY SHAPE?๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ข ๐Ÿ’Jom dapatkan one set PB korset anda sekarang!! ๐ŸŒIsmail Sumanteri
๐ŸŒTop Agen CLA
๐Ÿ“ฑ010 6656994
www.myclagroup.com

#KorsetPB
#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone

Beruniform Lebih Berkeyakinan Diri Dengan Korset #PremiumBeautiful .

Salah Seorang #PremiumBeautifulUser.. Senyum Penuh Keyakinan..
.

Jom Grab #KorsetPB Sekarang Jom!!
Bukan Saja Lebih Berkeyakinan Diri Malah Kesihatan Pun Terjaga Kerana #PBKorset Adalah Korset Mengutamakan Kesihatan 70% & Kecantikan 30%..
.

Dapatkan Jom โ˜บ๐Ÿ˜‰...

Pakai #korsetpb mestilah body jadi cantik...makan banyak pun x beri kesan..tp #korset ni bukan untuk yang nak cantik saja tau...boleh hilangkan sakit belakang jgk...cyst boleh hilang...dalaman wanita pun lebih sihat..
Body cantik...badan pun sihat.. 01110879673

5 sebab kenapa pakai Premium Beautiful, tapi tak kurus.

1. KONSISTEN

JANGAN MIMPI nak kurus kalau tak konsisten! OK! Pemakaian premium beautiful corset yang konsisten adalah minimum 8 JAM sehari.
.
2. MAKAN TAK INGAT DUNIA

Actually, premium beautiful corset ni mampu mengawal hawa nafsu kita daripada makan berlebihan.
.
3. BERAT TAK TURUN TAPI INCI BERKURANG

Kalau korang DISIPLIN pakai Premium Beautiful, insha allah, BERAT dan INCI berkurang.
.
4. KURANG MINUM AIR PUTIH

Sekurang-kurangnya 2-3 LITER air yang perlu diminum untuk setiap hari! Kalau setakat minum segelas air putih je, bye-bye je la korang untuk dapatkan bentuk badan ideal tu. Hihi...
.
5. TAKE TIME

Sebenarnya kita ni dah lama kumpul lelemak didalam tubuh badan kita. Berbelas dan berpuluh tahun. Then kita beli premium beautiful untuk kurus. Bukan bermakna dengan sekali pakai je boleh kurus terus camtu je. Kena la ambil masa sedikit untuk untuk FIR (Far Infra Red) beri tindak balas terhadap badan korang tu.
.
That's all. Dan yang penting, sila dapatkan premium beautiful korang dari PB Expert terlatih ye supaya korang diberi tunjuk ajar dan cara kendali PB dengan betul.
.
Bersyukur ditemukan dengan Premium Beautiful. Thanks PB. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#premiumbeautiful #korsetPB #bengkungmoden #setberpantang #kuruslangsing #kuruscepat #bengkungmurah #cyst #hilangkansenggugut

MOST RECENT

5 sebab kenapa pakai Premium Beautiful, tapi tak kurus.

1. KONSISTEN

JANGAN MIMPI nak kurus kalau tak konsisten! OK! Pemakaian premium beautiful corset yang konsisten adalah minimum 8 JAM sehari.
.
2. MAKAN TAK INGAT DUNIA

Actually, premium beautiful corset ni mampu mengawal hawa nafsu kita daripada makan berlebihan.
.
3. BERAT TAK TURUN TAPI INCI BERKURANG

Kalau korang DISIPLIN pakai Premium Beautiful, insha allah, BERAT dan INCI berkurang.
.
4. KURANG MINUM AIR PUTIH

Sekurang-kurangnya 2-3 LITER air yang perlu diminum untuk setiap hari! Kalau setakat minum segelas air putih je, bye-bye je la korang untuk dapatkan bentuk badan ideal tu. Hihi...
.
5. TAKE TIME

Sebenarnya kita ni dah lama kumpul lelemak didalam tubuh badan kita. Berbelas dan berpuluh tahun. Then kita beli premium beautiful untuk kurus. Bukan bermakna dengan sekali pakai je boleh kurus terus camtu je. Kena la ambil masa sedikit untuk untuk FIR (Far Infra Red) beri tindak balas terhadap badan korang tu.
.
That's all. Dan yang penting, sila dapatkan premium beautiful korang dari PB Expert terlatih ye supaya korang diberi tunjuk ajar dan cara kendali PB dengan betul.
.
Bersyukur ditemukan dengan Premium Beautiful. Thanks PB. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#premiumbeautiful #korsetPB #bengkungmoden #setberpantang #kuruslangsing #kuruscepat #bengkungmurah #cyst #hilangkansenggugut

5 sebab kenapa pakai Premium Beautiful, tapi tak kurus.

1. KONSISTEN

JANGAN MIMPI nak kurus kalau tak konsisten! OK! Pemakaian premium beautiful corset yang konsisten adalah minimum 8 JAM sehari.
.
2. MAKAN TAK INGAT DUNIA

Actually, premium beautiful corset ni mampu mengawal hawa nafsu kita daripada makan berlebihan.
.
3. BERAT TAK TURUN TAPI INCI BERKURANG

Kalau korang DISIPLIN pakai Premium Beautiful, insha allah, BERAT dan INCI berkurang.
.
4. KURANG MINUM AIR PUTIH

Sekurang-kurangnya 2-3 LITER air yang perlu diminum untuk setiap hari! Kalau setakat minum segelas air putih je, bye-bye je la korang untuk dapatkan bentuk badan ideal tu. Hihi...
.
5. TAKE TIME

Sebenarnya kita ni dah lama kumpul lelemak didalam tubuh badan kita. Berbelas dan berpuluh tahun. Then kita beli premium beautiful untuk kurus. Bukan bermakna dengan sekali pakai je boleh kurus terus camtu je. Kena la ambil masa sedikit untuk untuk FIR (Far Infra Red) beri tindak balas terhadap badan korang tu.
.
That's all. Dan yang penting, sila dapatkan premium beautiful korang dari PB Expert terlatih ye supaya korang diberi tunjuk ajar dan cara kendali PB dengan betul.
.
Bersyukur ditemukan dengan Premium Beautiful. Thanks PB. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#premiumbeautiful #korsetPB #bengkungmoden #setberpantang

#korsetpb
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert
Premium beautiful pun boleh dipakai untuk kaum adam tau.. #waistnipperpremiumbeautiful boleh elak perut membuncit ... hehe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

โ—Nak beli #korsetPremiumBeautiful tapi tiada #cash?
Jangan risau... boleh pakai #kadkredit . โ—Nak beli #korsetPremiumBeautiful tapi tiada #kadkredit?
Jangan risau.. anda boleh bayar secara ansuran serendah RM95 ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Meh cepat cepat WHATSAPP saya Faliha 017-2824779

#kurus #sihat #sayajual #premiumbeautiful #jomkurus1malaysia #jomkurus #premiumbeautifulkorset #premiumbeautifulipoh #korsetpelansing #korsetpengecilpeha #perak #reshape #berpantang #kurussebelumraya #promosirayatdc #tdcroadto50k #rayabergaya #korsetpb #bodyshaper #bodyslimminglingerie #thediamondcircle

How to improve the good posture ๐Ÿ˜ฅ
-
Please no worries, #PBCorset can help u get the BEST Posture ๐Ÿ˜
-
Alah membeli menang memakai ๐Ÿ˜‡
-
Get your best deal now!
RM150, RM400 rebate fo cash buyer ๐Ÿ˜ต
-
Your Trusted Consultant
Nazilah Azizan
011-39485105
-
#BisnesCaraMMG | Agen Mula RM50 #Projek2GajiSebulan dengan #ProjekRM1000seHari dapat #ProjekWinterSonata
-
#agentPB #KorsetPB #PBkorset #BengkungAjaib #JomKurus #Jomsihat #sihatdancantik #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #instaseleb #ragamartis

MENGALAMI MASALAH PINGGUL DAN PAHA BESAR!!! Sapa yang mengalami masalah di atas??? Ros dlu pon alami benda yang sama selepas melahirkan anak ketiga... Sampaikan ada member tegur pinggul dan paha dah makin besar๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Tapi sekarang tidak lagi sebab sejak konsisten pakai Long Girdle #korsetpb... Paha dan pinggul terletak cantik dan dah hilang incinya๐Ÿ˜‚
.
Lagi best, sejak amalkan pakai long girdle, masalah keputihan dah berkurangan dan senggugut masa period pon dah hilang..tau2 ja dah period.. Tak terasa apa2๐Ÿ˜…..memang kena sentiasa bawa la pad bioseleza tu ke mana-mana saja.. Kredit Puan Rosilawati

Anda nak saya bantu?Boleh ja.. Meh pm ya.. ๐Ÿ˜Š

Nak fitting dan nak try pon boleh.. Free jerr

P/s : boleh baca juga testimoni yang dah berjaya dengan asbab pakai pb

#FiesyaTahir
#PremiumBeautifulExpert
#korsetpremiumbeautiful
#korsetkesihatan #clavengers

Pakai PB pun boleh HAMIL??? In shaa Allah...boleh..kita ikhtiar selebihnya serah jer pd yg Maha Esa... 2 bln pkai PB..hasilnye naik 2 LINE...POSITIFF!!..tentunya berita yg amat mengujakan n mengembirakan bg pasangan suami istri yg menantikan ZURIAT...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#korsetPB nih ada infrared yg boleh melancarkan perjalanan darah n direka khusus utk mnjaga RAHIM dan ASET wanita satu2nye... So,hi hi bye bye dlu lah cik PB yer...boleh gantung buat pekasam kt dlm almari selama 9 BULAN okehh!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Nnti lepas deliver..kita bercintan cintun plak dgn awak okess..hihi..'sy nk cik PB dakap kemas badan sy masa berpantang nnt'..huhu๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Yg duk intai2 bengkung utk pakai masa pantang meh roger2 cik nisa...jgn segan2 nk jaga badan utk cik abg...bg TIP TOP n MELETOPPS giteww!!๐Ÿ˜„ #PINwellnessconsultant
#PBKorset #korsetAntikanser
#bengkungrampingbadan
#korsetabgsayang #kurussihat
#cantikmelentik
01119933964

Berpantang dengan Premium Beautiful berat cepat turun, dapat balik body shape macam sebelum pregnant, rahim cepat kecut & badan selesa sepanjang dalam pantang.
Boleh teruskan pakai Premium Beautiful lepas habis pantang. Berbaloi kan?

ยซ #TestimoniPremiumBeautiful ยป
.

Biar #Testimoni Buktikan!!
~ #Korsetpb Bantu Kurangkan Masalah Sakit Belakang
~ Badan Tak Masuk Angin
~ Proses #Berpantang Menjadi Mudah
.

Jom Berpantang Dengan #PremiumBeautiful.. Lebih Mudah & Jimatkan Masa.. Tak Sampai 5 Minit Siap!! Bukan Senangkan Nak Berpantang Sendiri.. Tapi Dengan #Pb Ini Tidak Menjadi Masalah :)..
.

Jom Dapatkan Dengan Harga Istimewa Daripada Aimie..
DM/WA Aimie +6011-2102 0139..
.

#nakkurus #pinggangramping #bengkungmoden #bengkung #pengantin #bajupengantin #perutkempis #confinementcare #perutbuncit #TrustedAgentCorset #rajasehari #PremiumBeautifulexpert #naknikah #LongGirdle #waistnipper #longbra #TrustedAgent #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulkepong #premiumbeautifuldamansara #cikgucikgu #cikgucikgi #pantang #bersalin

Betul tu. Tak sampai 5 minit pun nak pakai full set Premium Beautiful. Tak perlu percaya, awak cubalah pakai juga ๐Ÿ˜˜

#premiumbeautiful #premiumbeautifuluser #premiumbeautifulexpert #easytowear #korset #korsetpb

------------ CASH๐Ÿ’ฐ BUYER -------------
Alhamdulillah rezeki Jumaat,
Thanks @eleena_ros , one of my colleague yg beli #premiumbeautifulkorset ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Semoga dapat manfaat dan kebaikan dari #korsetPB ,
.
Ingat ye 70% Kesihatan & 30% Kecantikan โค๏ธ
.
#PREMIUMBEAUTIFUL #TeamCDMKuNadia #Clavengers #CLAgroup

Best kannn... Dalam 1 benda dapat 100 manfaat๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#korsetpb

Tak baguslah pakai PB ni. .
Sebab bila pakai je terus cik abang tegur pinggang dah ada shape. Selesa pula tu pakai 13 jam dalam kereta dari Perlis ke Raub.
.
Eh nyesal pakai. Hihihi.
.
#testimonitdc #premiumbeautiful

#Beruniform Lebih Berkeyakinan Diri Dengan Korset #PremiumBeautiful .

Salah Seorang #PremiumBeautifulUser.. Senyum Penuh Keyakinan..
.

Jom Grab #KorsetPB Sekarang Jom!!
Bukan Saja Lebih Berkeyakinan Diri Malah Kesihatan Pun Terjaga Kerana #PBKorset Adalah Korset Mengutamakan Kesihatan 70% & Kecantikan 30%..
.

Dapatkan Jom โ˜บ๐Ÿ˜‰... Mona +60122317543

#langsing #PBUSJ
#merawatsemput #senggugut #diet #tahanlapar #instantshapping #KempisPerut #kuruskanbadan

Seronok nya dapat pakai pb..pakai secara konsistent 8 jam sehari..pakai dengan cara yg betul sekejap je pakai..3 minit je..sebab pakai pb x panas..ikut suhu badan kita..x rasa rimas pun..pakai tiap3 hAri..baru dpt tahu hasilnya..dan kebaikannya.. Nak kurus..nak ramping..nak sihat..pakai korset jgn malas nak kemaskan diri..kalau x badan macam tu lah..so ..jom kita ubah diri kita kearah yg sihat..dengan pakai pb.. Yang nak pakai pb..nak ukur pb boleh pm ila cepat2..harga merdeka lagi ni.. #korsetsihat
#korsetpb
#pbexpert
#projek50k

SELAMAT TINGGAL MASALAH SAKIT BELAKANG! .
.
Perit kan bila sakit belakang? Tambah pula bila duduk terlalu lama atau selalu angkat barang berat. Cemana nak kurangkan sakit tu yee? Dah cuba pakai Premium Beautiful Corset? Jika belum ini lah masanya nak dapatkan set korset anda. Ada harga special tau. Ada rebate pula tu. Harga dah murah, ada lagi duit lebih. Wuhuuu!!! Meh order sekarang. Tinggalkan no phone anda atau whatsapp nad 0195235560
.
.

#promosiPB #premiumbeautiful #premiumbeautifuluser #korsetPB #Jomkurus #sakitbelakang #backpain #slipdisc #support #premiumbeautifulexpert

Most Popular Instagram Hashtags