#korsetpb

MOST RECENT

Alhamdulillah.. 😍

Another trusted client yg mempercayai kebaikan #premiumbeautiful lagi2 musim raya ni. Jemputan open house yg banyak, menu yg sedap2 merisaukan client ni, dan client ni dah sedia ada #korsetpb yg juga selamat dihantar sekali utk dibaiki secara percuma.

So kenapa rasa rugi bila dapatkan #korsetperamping ni bila banyak kebaikan dan faedah yg anda dapat? 😘

Azni Aziz
your #premiumbeautifulexpert
#g8unity

My story: A wise investment!! Believe it or not this trio has helped me to save so much money in the long run! Post pregnancy ive thought of buying bengkungs, belly binders, belly bandit, and even considered spanx to help me get back my old body shape but better! Recently i attended the glam recognition brunei event and here i am 3 months after having a baby i had nothing to wear! All my clothes felt snug especially the bust part.. And my curves certainly wasnt flattering! My options were to get a new dress and this costs Money, and even precious Time away from my little one. THANKFULLY i had my corset and voovavoom i could fit into my clothes again and even wear it better!! Curves showing at the right places, no lumps, no unwanted bumps or even spare tyres huhu and i even had the time of my life during the event without worrying and looking like i havent had a baby!
i tell you - PB is an investment. Focusing on 70% health, 30% beauty. With FIR technology and its lifetime warranty, it just cant beat any other. Contact me for more info!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

Just had yourself a Baby? No need the traditional bengkungs or watchacallits! PB corset can help you lose your excess baby fat with the embedded Far infrared technology which can help increase blood circulation! Increased blood circulation warms your body and brings oxygen, blood and hormones more effectively and this in turn helps better weight management and even help increase breastmilk for those breastfeeding. InsyaAllah! Help us help you!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

Just had yourself a Baby? No need the traditional bengkungs or watchacallits! PB corset can help you lose your excess baby fat with the embedded Far infrared technology which can help increase blood circulation! Increased blood circulation warms your body and brings oxygen, blood and hormones more effectively and this in turn helps better weight management and even help increase breastmilk for those breastfeeding. InsyaAllah! Help us help you!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

Premium Beautiful pun menjadi pilihan artis ternama Msia seperti Nora Danish dan semestinya juga pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. Nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh.. Register RM47 jerr .. Sambil pakai PB dapat #janapendapatan lumayan.. . .
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin #jomkurus1malaysia
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #jk1m

Eh eh sis!
Korang tak nk ke badan ade shape mcm ni seblom raya .
Sarung #KorsetPB je... .
Jgn risau Korset ni selesa ! Bengkung tu siap cover ur perut tak nmpk buncit ..
.
Artis -artis nk cantik pun derang pakai korset tau . Ini kan pula kite rakyat marhaen ni hihihi. Lg la kene pkai sebb nk cantik & sihat . InsyaAllah 😚
.
Siapa nk pasang badan lg ?
Jgn risau ni korset bermutu tinggi , selesaaaa yang amat !
.
#superbrand
#korsetperut
#slipdiscsolution
#slipdiscpenawar
#slipdiscsakitbelakang
#love
#bengkungcheras
#korsetpremiumbeautifulcheras
#waisttraining
#korsetjakArta
#korsetpalembang
#korsetbukittinggi
#jomkurus

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang

Day 18 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang

Day 18 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang

Fitting PB..customer nak pakai untuk raya!
Sedap pakai. Dari fitting terus tak bukak dah..hihi.

Berbaloi sangat dengan PB ni. Harga pun tak mahal mana kalau dikira dengan lifetime warranty yang disertakan. Murah sangat dah dalam pasaran ni. Siap pegang title superbrand lebih 20 tahun. Oh ye, dapat bonus pulak lagi setiap 10hb.
Menarik tak? Menarik kan? Lagi menarik sebab bisnes ni dengan G8Unity.

#g8unity #meriahnyaraya #projekraya #misikebaya #G8Preneurs #korsetpb #korsetraya #rtwariani #kebaya #jakarta

Most Popular Instagram Hashtags