[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#korsetkesihatan

14328 posts

TOP POSTS

Istimewa untuk orang sekitar Sungai Besar Selangor dan Marang Terengganu.
Kini, anda berpeluang untuk mencuba sendiri pengalaman memakai Korset Premium Beautiful 😍
Sambil-sambil berkongsi peluang berniaga untuk mendapat income sehingga 5 angka > Part time atau Full time ! 😎

Road Tour :
Sungai Besar 17/12 -21/12
Marang 24/12-28/12

Book your slot now!!
016-8726108

#premiumbeautiful #pbexpert #pbexpertborneo #bengkungmoden #sideincome #korsetkesihatan #bengkungbersalin #kurussihat #korsetmurah #sungaibesar #marang #thediamondcircle #slipdisc #scoliosis #alternative #ikhtiarsihat

Premium Beautiful
✅Tarik lemak
✅Fleksibel
✅Sinaran infrared yang membantu melancarkan darah👍👍 SIHAT DAN CANTIKK SEKALIGUSS 💃

Rosilawati
0134922203
#korsetkesihatan
#clavengers
#RM50je

Wow..!!! Kesan pakai #korsetpb memang akan dpt masalah ni.. 👉Muda dari usia..
👉Slim mcm anak dara
👉Sarung baju ape pun confident gilerrr

Kalau tak nak ada msalah ni jangan pakai tau 😉😉😉 Rosilawati
0134922203

#CLavengers
#premiumbeautiful
#korsetkesihatan
#WorkWithYourPhone

Our official Premium Beautiful Ambassador @missfazura Anyone yang nak free fitting boleh PM sis tau. Kita set appointment and uols boleh dapat bodyshape yang diimpikan! 😘

# DULU EPAL, SEKARANG TABUNG UJI! #

Dulu nak berdiri depan cik abang pun malu🙁
Memang tak cakap ape, tapi tengok muka cik abang macam x berselera je... 😄😄😄 Alhamdulillah, lepas sarung PB, lain macam jelingnya😍😍😍
Anak 10 pun masih terletak cantik😉😉🌸🌸 Rosilawati
0134922203
#clavengers
#premiumbeautiful
#korsetkesihatan

Anda bakal raja sehari....
Serlahkan hari bahagia anda dengan Premium Beautiful Corset..😍😍 Mahal?
Itu bukanlah ukuran untuk kesihatan dan kecantikan anda.

PM saya untuk dapatkan full set premium beautiful corset anda dengan harga yang berpatutan.

Free fitting and delivery
With special free gift!

Be-you-tiful

#premiumbeautifulcorset
#pbExpert
#korsetkesihatan
#korsetkecantikan
#tsunamipb 💘
Maizatul hamzah
0182693844
📲 0169303540

Anda bakal raja sehari....
Serlahkan hari bahagia anda dengan Premium Beautiful Corset..😍😍 Mahal?
Itu bukanlah ukuran utk kesihatan dan kecantikan anda

PM saya utk dapatkan full set premium beautiful corset anda dgn harga yg berpatutan

Free fitting and delivery
With special free gift!

Be-you-tiful
Zaidah Rahim
019-3430276

#premiumbeautifulcorset
#pbexpert
#korsetkesihatan
#korsetkecantikan
Top Agent Premium Beautiful

Dah lama plak mummy x berootd..knduri td sempt lh suh ank bujng ambik..hehe..dia dh tahu mummy suka ootd... kenduri kenduri jugak..ada guard di perut x der lh main mkn aje ye..😁 apa2 pun syukur dpt rawatan percuma dr korset ni..bntu luar dn dalam sekali gus...😍 #premiumbeautifulputrajaya
#korsetperut
#korsetkesihatan
#bengkungibu
#syukurselalu😍

Anda bakal raja sehari....
Serlahkan hari bahagia anda dengan Premium Beautiful Corset..😍😍 Mahal?
Itu bukanlah ukuran utk kesihatan dan kecantikan anda

PM saya utk dapatkan full set premium beautful corset anda dgn harga yg berpatutan

Free fitting and delivery
With special free gift!

Be-you-tiful

#premiumbeautifulcorset
#pbexpert
#korsetkesihatan
#korsetkecantikan
#tsunamipb

Suzana
0199995931

MOST RECENT

Jom pakai pelangsing badan dengan harga promosi harini☺️ .
.

Memang jatuh cinta dengan #pelangsingbadan ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Sebab tu akk suggest korang pakai ia tak sama dgn lambakan pelangsing badan lain yg dijual dipasaran...
.
PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Premium Beautiful
✅Tarik lemak
✅Fleksibel
✅Sinaran infrared yang membantu melancarkan darah👍👍 SIHAT DAN CANTIKK SEKALIGUSS 💃

Rosilawati
0134922203
#korsetkesihatan
#clavengers
#RM50je

Suka org Brunei dh dapat #PelangsingBadan as bengkung moden semasa berpantang nanti... Akk post dulu.. later ✈️ ke Brunei ajar cara pakai masa pantang nanti.. Then ajar cara pakai masa pantang sikit2 sbb dh teruja sgt PB dh dpt... Hehe... Selalu cegittu lah... Kalau dh dpt PB di tangan memang tak keruan kejadiannya😍 . .

Ramai memilih #berbengkungdenganpb paling cepat & berkesan melangsingkan badan sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit FIT & FIRM.. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Badan rasa cergas & segar 44 hari berpantang!
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact arrange your PB. .

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #pbputrajaya #PBCheras #PBKajang

IBU BERPANTANG PUN NAK SPA
.
Ha! Ni cerita siang tadi. Visit ibu anak 4 yang dalam pantang masuk minggu ke2. .
Dalm pantang banyak benda nak jaga, selain baby, nak kena jugak jaga diri. Makan nak kena betul, badan nak kena kekal cergas. Nak dapat berurut 8 jam sehari memang tak dapat la kan. .
Jadi solution nya pakai je #bengkungmoden Premium Beautiful. Ada FIR. Tolong lancarkan darah, kekalkan badan sentiasa warm (dalam pantang tak leh sejuk), dan jaga aset (rahim, breast, pinggul). .
Selain PB Wash, Aini hadiahkan #bodyscrub jugak. Why? Sebab tak leh nak pergi SPA, so Aini hantarkan SPA untuk ibu ni supaya kekal cantik berseri. Gosok-gosok terus glowing. Gitew. .
Sambil tu Aini beli #tamargo. Namanya #supportkawankawan bisnes kan. .
Selamat Berpantang dengan PB ye. .
.
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Pernah pakai #korset #pelangsingbadan masa berlari & bersenam? .
.

Biar betul!! Boleh ke?
.

Apa kata mereka? 👇🏼👇🏼👇🏼
. . .
“Biasa join full #marathon..sakit badan lepas tu. Tapi sejak cuba pakai korset yang ni..badan tak sakit-sakit lepas lari. Rasa macam pakai compression attire gitu. Husband cakap best sebab tak sakit belakang bila lari” Wanie & Husband, 32 & 34 tahun
. .
.
“Biasa run jauh, perut mesti rasa nak cramp. Yang ni bila pakai rasa best. Macam peluk badan kita, rasa kejap & sedap. Bra dia tiptop 👍🏼 BEST!”
Sarinah, 48 tahun. .
.
. “I feel lighter when i run. Husband pon tak percaya I only stopped to tie my shoes. Pastu lemak tak menari-nari masa lari 😆” Alia, 32 tahun. .
.

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #jualpelangsing #waisttrainerKl #perutkempis #Pehabesar #Korsetmedan
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Pernah pakai #korset masa #berlari & #bersenam?
Biar betul!! Boleh ke?

Apa kata mereka? 👇🏼👇🏼👇🏼 “Biasa join full marathon..sakit badan lepas tu. Tapi sejak cuba pakai korset yang ni..badan tak sakit-sakit lepas lari. Rasa macam pakai compression attire gitu. Husband cakap best sebab tak sakit belakang bila lari” Wanie & Husband, 32 & 34 tahun “Biasa run jauh, perut mesti rasa nak #cramp. Yang ni bila pakai rasa best. Macam peluk badan kita, rasa kejap & sedap. Bra dia tiptop 👍🏼 BEST!”
Sarinah, 48 tahun. “I feel lighter when i run. Husband pon tak percaya I only stopped to tie my shoes. Pastu lemak tak menari-nari masa lari 😆” Alia, 32 tahun.
.
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulklia
#premiumbeautifulklia2
#premiumbeautifulnilai
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifuljengka
#premiumbeautifuljakarta
#korsetpelangsing
#korsetkesihatan
#setpelangsingperut #bengkungmoden

Bila pakai #premiumbeautiful #korset mmg bukan sahaja dpt #instantshaping tetapi kalau pakai secara konsisten mmg akan #membentuksemula #tubuhbadan menjadi #kemas dan #cantik . .
#sizebadan pun akan boleh #mengecil dan #pinggang menjadi #ramping .
Yg penting sebenarnya ia dicipta 70% utk kesihatan dan hanya 30% utk kecantikan. Sbb itu ia boleh membantu mengurangkan #sakitbelakang dan mengurangkan #sakittumit .
Sebenarnya byk lagi kebaikan #korsetkesihatan ni. So, apa kata roger saya so kita boleh sembang2 sambil boleh buat free fittings.
.
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulklia
#premiumbeautifulklia2
#premiumbeautifulnilai
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifuljengka
#premiumbeautifuljakarta
#korsetpelangsing
#bengkungmoden
#setpelangsingperut #setberpantang #bodyshaper

“PB boleh bantu kurangkan ukur lilit anda sehingga 10cm dalam masa 5 minit”

Dannnnnn
Pakai PB secara konsisten dapat Inchloss yg ketara... mesti nak kannnnn... Bukan tu je... “PB boleh bantu untuk kurus” serta "memberikan kesihatan yg baik"

HEBATLAH... #premiumbeautifulagent
#premiumbeautifulgerik #PremiumBeautifulExpert #tdctestimoni
#bekungmoden #korsetinfrared #korsetkesihatan #thediamondcircleteam

Di kalangan wanita ada yang belum mahir dalam memilih bra.
.
Bra adalah sangat penting untuk wanita bagi mengelakkan masalah :
.
1. Payudara kendur
.
2. Lemak bawah lengan
.
Jadi pemilihan bra adalah sangat penting bagi memastikan bra menyokong dan mengemaskan payudara.
.
Kami Premium Beautiful Expert bukan sahaja memberi khidmat mengukur #premiumbeautifulcorset malah kini kami menggalakkan anda wanita mendapatkan Short Brassiere dari #premiumbeautiful . .
Dengan harga yang berpatutan dan lifetime warranty.
.
Hubungi kami Premium Beautiful Expert anda. . .

#ShortBraPremiumBeautiful #LongBraPremiumBeautiful #ShortBra #pbshortbra
#maternityset #breastfeeding #confinement #bersalin #ibubersalin #Bertungku #premiumbeautifulmelaka #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #laukberpantang #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #bengkung #pengecilperut #pelangsingbadan #premiumbeautifulpasirgudang#berpantang #korsetbagus #bhmenyusui #bramenyusui

Di kalangan wanita ada yang belum mahir dalam memilih bra.
.
Bra adalah sangat penting untuk wanita bagi mengelakkan masalah :
.
1. Payudara kendur
.
2. Lemak bawah lengan
.
Jadi pemilihan bra adalah sangat penting bagi memastikan bra menyokong dan mengemaskan payudara.
.
Kami Premium Beautiful Expert bukan sahaja memberi khidmat mengukur #premiumbeautifulcorset malah kini kami menggalakkan anda wanita mendapatkan Short Brassiere dari #premiumbeautiful . .
Dengan harga yang berpatutan dan lifetime warranty.
.
Hubungi kami Premium Beautiful Expert anda.
. 😍 Di kalangan wanita ada yang belum mahir dalam memilih bra.
.
Bra adalah sangat penting untuk wanita bagi mengelakkan masalah :
.
1. Payudara kendur
.
2. Lemak bawah lengan
.
Jadi pemilihan bra adalah sangat penting bagi memastikan bra menyokong dan mengemaskan payudara.
.
Kami Premium Beautiful Expert bukan sahaja memberi khidmat mengukur #premiumbeautifulcorset malah kini kami menggalakkan anda wanita mendapatkan Short Brassiere dari #premiumbeautiful . .
Dengan harga yang berpatutan dan lifetime warranty.
.
Hubungi kami Premium Beautiful Expert anda. . .
.

#ShortBraPremiumBeautiful #LongBraPremiumBeautiful #ShortBra #pbshortbra
#maternityset #breastfeeding #confinement #bersalin #ibubersalin #Bertungku #premiumbeautifulmelaka #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #laukberpantang #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #bengkung #pengecilperut #pelangsingbadan #premiumbeautifulpasirgudang#berpantang #korsetbagus #bhmenyusui #bramenyusui

Batuk.. terkencing!!
Bersin... terkencing!!
Jogging sikit... terkencing!! .
Umur baru 30 tahun tapi malulah kalau batuk & bersin pun boleh terkencing dalam seluar. Itu tandanya otot pelvik Miss V anda lemah dan longgar. Sebab apa longgar? Sebab tak berpantang dengan betul dan tak buat senaman kegel.

Takde masa nak bersenam? Sarung je Premium Beautiful. Memang membantu sangat masalah2 kat atas tu.
Cik Su 📲 0194616710.

#premiumbeautiful #korset #premiumbeautifulexpert #girdle #longgirdle #korsetkesihatan #CorsetWithFir #healthycorset #thediamondcircle #premiumbeautifulmurah #yearendsale #women #premiumbeautifulterengganu

Done punched #waistnipperpremiumbeautiful client made pymt sebelum akk ke #johor .. Client dh ada 1 set sebelum ni. Tp #Waistnipper lama hantar repair ( Free Repair )..
Kalau dh pakai 1 set #pelangsingbadan .. Mesti nk extra lg😁😁.. Sedap pakai namenye.. Tak beli 1 set boleh je beli by piece.. Since she suka pergi #gym.. Mmg pakai WN as #bengkung utk mempercepatkan proses perlangsingan katenye.. Tq clieng .. Grab #PromoPB yg akan berakhir bulan ni.. .

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #bengkungmoden #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerKl #perutkempis #Pehabesar #Korsetmedan
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

Alhamdulillah Herbal BEE 16 Desember 2017, mendapatkan testi baru lagi 😍🤰🏻 Nama: bunda irma
Lama pernikahan: 5thn, 6 bulan
Keluhan: saluran tuba tersumbat, keputihan, keguguran, sel telur kecil-kecil
Konsumsi 3bulan

Dari riwayat bunda irma kita seharusnya sadar, bahwa yang terpenting adalah keyakinan yg besar, karena selama apapun pernikahan anda & berapapun usia anda, selama kita yakin akan ikhtiar kita, maka segala sesuatu yg tidak mungkin semuanya akan menjadi mungkin, PERCAYALAH...!!! Lakukan sekarang atau tidak akan pernah terjadi 🤨
Karena Tuhan bersama dg orang2 yg yakin & tidak berputus asa😇

Salam 2 garis merah bunda ✌🏻😘

Done punched #waistnipperpremiumbeautiful client made pymt sebelum akk ke #johor .. Client dh ada 1 set sebelum ni. Tp #Waistnipper lama hantar repair ( Free Repair )..
Kalau dh pakai 1 set #pelangsingbadan .. Mesti nk extra lg😁😁.. Sedap pakai namenye.. Tak beli 1 set boleh je beli by piece.. Since she suka pergi #gym.. Mmg pakai WN as #bengkung utk mempercepatkan proses perlangsingan katenye.. Tq clieng .. Grab #PromoPB yg akan berakhir bulan ni.. .

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #bengkungmoden #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerKl #perutkempis #Pehabesar #Korsetmedan
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

Nampak ketara beza kan... Jika berpantang dengan Pelangsing Badan selalunya mom akan back to normal weight and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung😍
.

Ngam2 habis pantang, bentuk badan amat2 kemas langsing berpotongan! Pilihan NO 1 as #BengkungBersalin dikalangan ibu2 dalam pantang. .
.

Moden @ traditional boleh dipakai semasa berpantang. Tapi ramai memilih Pelangsing Badan as #bengkungmoden paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.

Ia satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr akk.
.
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #langsinglepasbersalin #pinggangramping
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#menaramaybank #berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

PERUT BUNCIT?!😱😱
Nak Cara mudah RAMPING? LANGSING? BENTUK BADAN & PINGGANG BERPOTONGAN MEMUKAU?
.

Jom pakai our WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL.
Selain cantikkan lengkuk bentuk badan, paling penting support our back dari #sakitulangbelakang.
Tujuh tetulang memori yg ade dekat #waistnipper ni dapat mengatasi masalah bongkok, #slipdisc, #sakitpinggang & juga terkenal as #BengkungModen kpd wanita lepas #bersalin. Bukan setakat utk rampingkan pinggang kita sahaja tau😉😉. Kaum lelaki pun boleh pakai our Waist Nipper elak perut buncit & boroi.
.

Azza +60102262734
.

#Buncit #WaistNipperPremiumBeautiful #bakarlemakpantas #solusikurus #korsetkesihatan #fopdrm #bukitaman #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #bellyfat #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

PROMO KORSET VIRAL .
.
Siang tadi setelkan order korset viral no.1 Malaysia. Semua pakat nak nampak gojes macam Miss Fazura. .
Aini bagi HARGA GOJES SEGOJES MISS FAZURA lah. Diskaun RM400 + FREE PB WASH + ME BODY SCRUB. .
Roger Aini cepat ye. .
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert

Arini bersama dengan SSM Shamsiah Adris pakaikan #premiumbeautiful untuk ibu yg bru 10 hari bersalin secara czer... Alhamdulillah ibu puas hati ngan kualiti bengkung moden ni.. Sekarangni ada promo tau, jimat sehingga RM400 untuk setiap set Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance.. Lets grab it now!! Hadiahkan sesuatu yg xternilai untuk diri anda 😍😍😍
📲0122141781
#trustedagent
#premiumbeautiful #fazuraxshom #fattzura #shahalam #sgbuloh #kotadamansara #bukitjelutong #korsetberpantang #korsetbakarlemak #korsetkesihatan

Alhamdulillah.. Bulan ni ramai grab beli #pelangsingbadan dgn akk dari semenanjung hingga ke #brunei... Masing-masing nak kemaskan bentuk badan lepas bersalin byk Body yg kembang, gelebeh & lebaran
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #korsetmedan #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

#Bengkung paling glemer abad ini #WaistNipperPremiumBeautiful 😍. Cantik tau.. Ada hitam & kelabu.
.
Jangan pandang biasa² dgn our BENGKUNG @ WAIST NIPPER.
Kalau nak tahu nilah #WaistNipper PREMIUM BEAUTIFUL juga terkenal as bengkung moden kpd wanita dlm pantang lepas bersalin. Senang dipakai.. Xperlu 12 meter pjg lilit-melilit lagit.. Juga kpd mrk yg nk elak perut buncit pinggang lebih ramping berpotongan!!!
.

Akk #lumbarspinepatient kemestian pakai setiap hari utk elak sakit tulang belakang & kemas bentuk badan. Pakai sendiri pun senang.. Cangkuk & hook² saja.. Our Waist Nipper ni diiktiraf oleh #pakartulangbelakang #US, #Canada & #Quebec.
Akk pernah tengok pesakit tulang belakang pakai BACK SUPPORT memang tebal & sorry to say kalau pakai memang tak keluar rumah.
.

So alternative nya, why not try our Premium Beautiful bukan utk rampingkan pinggang kita semata tau😉😉
.

Azza Amri | +6010 2262734 .

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerKl #perutkempis #Korsetmedan #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

PERUT BUNCIT?!😱😱
Nak Cara mudah RAMPING? LANGSING? BENTUK BADAN & PINGGANG BERPOTONGAN MEMUKAU?
.

Jom pakai our WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL.
Selain cantikkan lengkuk bentuk badan, paling penting support our back dari #sakitulangbelakang.
Tujuh tetulang memori yg ade dekat #waistnipper ni dapat mengatasi masalah bongkok, #slipdisc, #sakitpinggang & juga terkenal as #BengkungModen kpd wanita lepas #bersalin. Bukan setakat utk rampingkan pinggang kita sahaja tau😉😉. Kaum lelaki pun boleh pakai our Waist Nipper elak perut buncit & boroi.
.

Azza +60102262734
.

#Buncit #WaistNipperPremiumBeautiful #bakarlemakpantas #solusikurus #korsetkesihatan #fopdrm #bukitaman #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #bellyfat #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

FAZURAXSHOM

Korang nampak apa yang Olyn nampak?
.
.
Weehuu..Olyn nampak #korsetpembakarlemak VIRAL di belakang si Gojes Fazura💃💃.
.
.
Jadi, hari ni Olyn nak bagi DISKAUN SEGOJES FAZURA sebanyak .
.
✅RM500 untuk setiap pembelian 1 set & ✅RM1200 untuk pembelian 2 set dalam satu resit.
.
.
Banyaknya DISKAUN. JIMAT banyak macam ni. Mohlah hubungi Olyn sekarang. OFFER valid hari ini & esok sahaja.

#mitrabisnis #diskaun #sales#promosihebat #korsetjakarta #korsetkesihatan #korsetkesehatan #korsetpelangsing #premiumbeautifulkuching #premiumbeautifulmedan #wanita #ibu#ibubekerja #sakitbelakang #pinggangramping #punggung

First trainer #coachZul.
Bersama sebahagian #teamolyn.
#CikguPB#letscantik
#korsetkesihatan
#E-Usahawan

FAZURAXSHOM

Korang nampak apa yang admin nampak?
.
.
Weehuu..Admin nampak #korsetpembakarlemak VIRAL di belakang si Gojes Fazura💃💃.
.
.
Jadi, hari ni admin nak bagi DISKAUN SEGOJES FAZURA sebanyak .
.
✅RM500 untuk setiap pembelian 1 set & ✅RM1200 untuk pembelian 2 set dalam satu resit.
.
.
Banyaknya DISKAUN. JIMAT banyak macam ni. Mohlah hubungi admin sekarang. OFFER valid hari ini & esok sahaja.

#mitrabisnis #diskaun #sales#promosihebat #korsetjakarta #korsetkesihatan #korsetkesehatan #korsetpelangsing #premiumbeautifulkuching #premiumbeautifulmedan #wanita #ibu#ibubekerja #sakitbelakang #pinggangramping #punggung

Kalau dh pakai 1 set... Mesti nk extra lg😁😁.. Sedap pakai namenye.. Tak beli 1 set boleh je beli by piece.. Ni haa tak nyempat² nk transfer semalam gak😂😂.Dh ada 1 set.. Nk tambah #waistnipperpremiumbeautiful .. Since she pergi gym.. Pakai #WaistNipper as #bengkungmoden .. Pembakaran lemak membako byk katenye.. So nk beli lg 1 extra WN.. TQ client kuuuu
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Istimewa untuk orang sekitar Sungai Besar Selangor dan Marang Terengganu.
Kini, anda berpeluang untuk mencuba sendiri pengalaman memakai Korset Premium Beautiful 😍
Sambil-sambil berkongsi peluang berniaga untuk mendapat income sehingga 5 angka > Part time atau Full time ! 😎

Road Tour :
Sungai Besar 17/12 -21/12
Marang 24/12-28/12

Book your slot now!!
016-8726108

#premiumbeautiful #pbexpert #pbexpertborneo #bengkungmoden #sideincome #korsetkesihatan #bengkungbersalin #kurussihat #korsetmurah #sungaibesar #marang #thediamondcircle #slipdisc #scoliosis #alternative #ikhtiarsihat

Bila sakit belakang memang ganggu aktiviti harian. Terutama kalau kerja kita banyak duduk dalam jangka masa lama. Macam client ni. Sebagai tukang jahit memang kena duduk seharian untuk siapkan baju2 customer. .

Ditambah dengan badan dia yang besar & berat, sakit belakang makin bertambah-tambah bila duduk lama. Dah duduk lama, nak berdiri pun jadi satu masalah. Bila nak berdiri kena berpaut dulu & berdiri perlahan-lahan. Nak Berdiri & berjalan pun sakit. Bukan setakat belakang tapi tumit pun turut rasa sakit bila memijak. Memang jadi satu masalah untuk seorang ibu bila kerja-kerja rumah & nak urus anak-anak terganggu. .
.
Akhirnya client dapatkan #korsetkesihatan VIRAL ni untuk bantu support her back & alhamdullilah..Berat badan pun makin turun. Kalau dulu saiz baju XL sekarang dah boleh pakai M. Client pun lebih cergas nak bergerak. .
.
Bestkan! .
.
Ada tak rakan-rakan atau adik beradik korang hadapi masalah yang sama? Panjang-panjangkanlah cerita client ni pada mereka. Mana tahu mereka pun tengah cari ikhtiar. Boleh contact Olyn untuk FREE consultation PB & harga ISTIMEWA.

#mitrabisnis #bisnissampingan #bisnisonline #korsetpengecilperut #korsetperut #korsetmalaysia #bengkungbersalin #kecilkanpeha #pinggangramping #cewek #korsetcelana #celanacewek #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #korsetmoden #korsetkurus #bakarlemak

💕Stress Pinggang Makin Slim💕

Buat sakit hati bila sarung pb ni. Aku pakai sebab nak hilang SENGGUGUT je.
Sebab bila sengugut,
memang tahap berguling mengerekot sampai terpaksa mintak mc. 😖😖😖😖 Dari zaman sekolah lagi. Kengkawan dah tau dah bila aku tak datang tu. Bendera merah la tu.
🙈🙈🙈🙈. Hehe malu betul. Dok la telan ubat tahan sakit. 💊

Stressss. Try sarung pb. Kengkonon kawan cakap boleh hilang sengugut kau tu. Cer cuba. Bila try,
aku tak sedar aku period. 😱😱😱. Best!!!! 10 tahun merana sengugut. Kali ni tak sakit pulak. Rindu pulak nak berguling tahan sengugut. 😂😂😂 Lagiiiii stress. Bila tengok pinggang makin selim. Wehhh. Aku pakai pb ni sebab nak hilang sengugut je taw. Sekali pinggang pon selim jugak ke? 😲😲 Pape pon. Tenkiu pb. Hati banyak suka. Pinggang selim. Senggugut hilang 💃💃 ALHAMDULILLAH..😊 More info⏩⏩www.farehan-cla.com
#testimoniproduk
#clavengers
#premiumbeautiful
#korsetkesihatan

Seri pengantin cantik segak dipandang😍
#pelangsingBadan bukan Isteri je boleh pakai.. Suami pun boleh pakai juga tapi hnya #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. .
.

Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.

#Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang INSTANT SHAPING 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni ... Tak perlu diet extrim, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang INSTANT SHAPING 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni ... Tak perlu diet extrim, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Seri pengantin cantik segak dipandang😍
#pelangsingBadan bukan Isteri je boleh pakai.. Suami pun boleh pakai juga tapi hnya #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. .
.

Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.

#Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan

Seri pengantin cantik segak dipandang😍
Suami isteri pakai #pelangsingBadan... Isteri pakai fullset... Suami pakai #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. .
.

Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.

#Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan

AKU DAH KURUS,TAK PERLU PAKAI KORSET DAH!!! Ehh, Premium Beautiful ni bukan sebarang korset tau! Bukan berfungsi untuk kurus je. Banyak manfaat untuk kesihatan kita tau. Lagi-lagi perempuan ni banyak masalah dalaman seperti hormon tak stabil, rahim sejuk, rahim jatuh, period tak teratur, badan berangin, migrain, gastrik, sembelit, buasir, perut buncit, sakit bahu, lenguh belakang, sakit pinggang... Kalau korang jenis culas nak konsisten telan ubat atau supplement, meh cuba sarung #premiumbeautiful ni. InsyaAllah semua malah tu akan terasa perbezaannya.. Kalau dah kurus, selain bonus kesihatan, bila pakai PB bodyshape lebih kemas dan curvy gitu... Barulah lebih confident kan.

#izyanalias#premiumbeautifultransformation #testimonitdc #thediamondcircle #bodyshaper #bodyshapinglingerie #premiumbeautifulseremban #PremiumBeautifulExpert #premiumbeautifulsendayan #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulbesut #korsetkesihatan

PREMIUM BEAUTIFUL BUKAN KORSET BIASA-BIASA.
.
.
Inilah sebabnya Olyn sentiasa semangat nak kongsi kebaikan si #korsetkesihatan ni. Bukan semata-mata nak korang cantik melentik. Tapi paling UTAMA , nak korang rasa kebaikan PB untuk dalaman & tulang belakang.
.
.
Setuju tak kalau Olyn cakap wanita ni memang SUPERWOMAN. Benda tak boleh buat pun dia nak buat, kalau sakit tetap dia nak urus rumah & anak-anak, semua benda wanita cuba tahan selagi boleh tahan. .
.
Jadi, penting kita ambil berat & dapatkan sesuatu yang terbaik untuk kesihatan badan kita. Macam #pakaiandalam VIRAL ni. .
.
Ada apa dengan Premium Beautiful Corset? .

PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. .
.
.
PB pilihan #bengkungmoden wanita #bersalinnormal atau #bersalinczer . Pilihan those with #backpain , #slipdisc atau #scoliosis as #backsupport .
.
.
Hubungi Olyn untuk HARGA ISTIMEWA. Olyn bantu kirakan saiz terus.
.

#mitrabisnis #bisnisonline #peluangbisnisrumahan #sakitbadan #korsetjakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulbrunei #onlinestore #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulshahalam #korsetmoden #bajutulangbelakang #premiumbeautifulbangi #cikgu #banker #polis

AKU DAH KURUS,TAK PERLU PAKAI KORSET DAH!!! Ehh, Premium Beautiful ni bukan sebarang korset tau! Bukan berfungsi untuk kurus je. Banyak manfaat untuk kesihatan kita tau. Lagi-lagi perempuan ni banyak masalah dalaman seperti hormon tak stabil, rahim sejuk, rahim jatuh, period tak teratur, badan berangin, migrain, gastrik, sembelit, buasir, perut buncit, sakit bahu, lenguh belakang, sakit pinggang... Kalau korang jenis culas nak konsisten telan ubat atau supplement, meh cuba sarung #premiumbeautiful ni. InsyaAllah semua malah tu akan terasa perbezaannya.. Kalau dah kurus, selain bonus kesihatan, bila pakai PB bodyshape lebih kemas dan curvy gitu... Barulah lebih confident kan.

#izyanalias#premiumbeautifultransformation #testimonitdc #thediamondcircle #bodyshaper #bodyshapinglingerie #premiumbeautifulseremban #PremiumBeautifulExpert #premiumbeautifulsendayan #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulbesut #korsetkesihatan

WOW!!! Jom Jimat RM 400 untuk setiap set Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance.. Lets grab it now!! Hadiahkan sesuatu yg xternilai untuk diri anda 😍😍😍
📲0122141781
#trustedagent
#premiumbeautiful #fazuraxshom #fattzura #shahalam #sgbuloh #kotadamansara #bukitjelutong #korsetberpantang #korsetbakarlemak #korsetkesihatan

PREMIUM BEAUTIFUL BUKAN KORSET BIASA-BIASA

Alhamdulillah..selesai pakaikan PB pada ibu beranak 2 ini. Nak pakai PB untuk bantu support her back. .
.
Bila jumpa Dayah ni memang tak nampak pun macam beliau sakit. Memang ceria orangnya. Tapi bila dengar perjalanan hidup beliau sejak 4 tahun lepas, memang buat Olyn kagum. Kuat..memang kuat semangat.
.
.
Bermula bagaimana beliau dapat kemalangan. Tulang belakang dimasukkan besi, pernah lumpuh separuh badan, pernah stroke, ada ketumbuhan di kepala & sekarang buah pinggang membengkak..
.
.
Allahu tak tergambar banyak betul dugaan yang dihadapi Dayah. Apa yang buat Olyn lagi kagum keinginan Dayah nak keluar bekerja semula tahun depan setelah 4 tahun berehat walaupun suami & keluarga tak menggalakkan.
.
.
Katanya, dia kena kerja & jumpa orang. Salah satu terapi untuk dirinya juga. Sebab tu dia nak sangat pakai PB. Untuk bantu dia kurangkan rasa sakit bila bergerak & support her back. .
.
Lepas pakaikan PB tadi, terus berborak-borak lagi & explain tentang healing crisis. Sepanjang 1 jam dia pakai PB, pada mulanya dia terasa pening2 & kemudiannya terasa bahang bermula dari kawasan punggung ke kaki. Kaki Dayah memang sebelum ni sejuk & selalu kebas-kebas sejak beliau sakit. .
.
Lepas 30minit berborak, Dayah bagitahu lagi..'Olyn saya dah tak pening, tadi saya terasa macam pusing-pusing sikit & kaki saya sekarang rasa hangatlah, belakang di kawasan punggung ni pun hangat (memang di situlah kawasan yang patah & dimasukkan besi).
.
.
Itulah sebahagian daripada tindak balas FIR pada badan yang boleh dirasai. Berbeza pada setiap individu. .
Alhamdullilah..Olyn sangat gembira dapat membantu Dayah dapatkan PB yang betul. Dapat ajarkan cara & tips pakai PB untuk mereka yang ada masalah tulang belakang. Nanti Olyn share testimoni Instant Shaping beliau pula ye.

#premiumbeautiful
#olynpakarkorset #premiumbeautifulmalaysia#premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #korset #korsetjakarta #korsetkesihatan #slipdisc #sakitbelakang #scoliosis

Mcm pelik pulak kan, bila dah ada tiga org anak, nampak lebih #awetmuda dan #lebihringan dr semasa ada 2 org anak?
.
Sebenarnya tak la pelik sgt kalau amalkan #berpantang dgn #bengkungmoden #premiumbeautiful #korset ni.
.
Bila berpantang dgn bengkung moden ni kan, cepat je badan jd #langsing semula. Pinggang boleh #ramping dgn senang. .
Bila pakai #PB sebagai #setpelangsing semasa berpantang, mmg result tu akan nampak dgn ketara.
.
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulklia
#premiumbeautifulklia2
#premiumbeautifulnilai
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifuljengka
#premiumbeautifuljakarta
#korsetpelangsing
#korsetkesihatan
#setpelangsingperut #setberpantang #kuruscaraselamat #kuruscaramudah

Bila berpantang mesti nak yang bagus untuk isteri kan? Boleh belikan isteri tersayang satu set PB untuk isteri anda! 😘
.
.
Beli sekarang untuk diskaun dan rebate, jika size berbeza boleh tukar selepas bersalin nanti.
.
.
Boleh DM atau WhatsApp +601126330041 untuk pertanyaan lanjut.

PERUT BUNCIT #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil ?
.

2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. .
.

The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL ni once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . .
.

Jom realisasikan impian misi gojes kita 2018 ni lebih cantek melentik kemas mengancam... Hubungi akk utk kiraan size & price...
. .

#langsinglepasbersalin #pengecilperut
#Buncit #korsetperutbuncit #atasiperutbuncit #pinggangramping #jakarta #medan #turunberatbadan #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkung #longgirdle #longgirdlepremiumbeautiful #kencingtaklawas #korsetpaha #premiumbeautifulpasirgudang #ramping #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut

Mencari pinggang yang sudah lama hilang? Boleh try PB! Bukan instantly nampak tapi bila buka pun still ada pinggang tu! .
.
Jom fitting secara percuma! Boleh terus DM atau WhatsApp +601126330041 😘

Our official Premium Beautiful Ambassador @missfazura Anyone yang nak free fitting boleh PM sis tau. Kita set appointment and uols boleh dapat bodyshape yang diimpikan! 😘

# DULU EPAL, SEKARANG TABUNG UJI! #

Dulu nak berdiri depan cik abang pun malu🙁
Memang tak cakap ape, tapi tengok muka cik abang macam x berselera je... 😄😄😄 Alhamdulillah, lepas sarung PB, lain macam jelingnya😍😍😍
Anak 10 pun masih terletak cantik😉😉🌸🌸 Rosilawati
0134922203
#clavengers
#premiumbeautiful
#korsetkesihatan

Wow... Nak body secantik fazura??? Free fitting contact eima 0122141781.... Lets try #premiumbeautiful #korsetkesihatan #trustedagent #shahalam #bukitjelutong #kotadamansara

Bukan wanita je yg pakai pb ni tau,orang lelaki pun boleh pakai.

Tengok client lelaki kita ni,pakai pb utk rawat sakit belakang & membantu utk cegah perut buncit.Sangat berbaloi pakai premiumbeautiful corset ni.Banyak benefitsnya.

#premiumbeautiful #korsetkesihatan #bengkungselesa #premiumbeautifulexpert #promosiendofyear #promosihujungtahun #thediamondcircle #testimonitdc

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize

Most Popular Instagram Hashtags