#korsetkesihatan

10129 posts

TOP POSTS

FAQ ABOUT #PREMIUMBEAUTIFUL: KENAPA 3 PIECES?
.
.
PB didatangkan dengan 3 helai item yang sangat eksklusif, iaitu:
① LONG BRA
② WAIST NIPPER
③ LONG GIRDLE
.
.
Ketiga-tiga item ni mempunyai ukuran berbeza mengikut bentuk badan kita yang Allah jadikan berbeza ini. Tak seperti korset lain yg mempunyai 1 piece sahaja drpd atas sampai bawah dengan saiz standard S, M, L & XL.😍
.
Ini menjadikan korset PB sangat selesa dipakai kerana setiap orang punyai bentuk badan berbeza; hourglass, apple, pear, banana. Ada yang besar atas, bawah kecil. Ada yang kecil atas, bawah besar dsb. Korset PB ini akan jadi betul-betul 'grip' pada badan dan membantu pembentukan secara efisyen.😘
.
Adalah rutin bagi usahawan PB mengambil atau meminta ukuran badan pengguna baru utk tentukan saiz yang tepat. Dan seterusnya pemakaian yang tepat juga penting supaya PB dipakai dengan selesa setiap hari, dari LONG GIRDLE kepada LONG BRA & last sekali WAIST NIPPER.
.
[ LG 👉 LB 👉 WN ]
.
melengkapi antara satu sama lain..3 pieces pb yg perlu anda peroleh manfaat nya...
.
Tak perlu suruh orang pakaikan pun. Kita pakai sendiri tak sampai 5 minit pun dah siap.
.
Tak Perlu Percaya Kalau Belum Mencuba!💃💃
.
.
>> http://bit.ly/FenomenaPB <<
.
.
• • • • •
Falaha Abdullah
0132647651
Top Agent Premium Beautiful
#TopAgentPBshahalam
#korsetkesihatan
#korsetkecantikan
#HANLegacy

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET.

Bukan pakaian dalam yg biasa2, tp sangat2 selesa, memberi kesan serta merta dan selamat.. Tanpa pengambilan ubatan kurus, diet yg ekstrem, pembedahan dan tanpa senaman.. Tampil selesa dan lebih berkeyakinan..
Satu2nya korset pelangsingan paling tinggi permintaan.. Saya pengguna PREMIUM BEAUTIFUL Korset, dan saya kongsikan sesuatu yg terbaik buat anda semua.. Saya Guna, saya Jual.. Salasiah Sepiaad
PIN Wellness Consultant
www.wasap.my/60134803386

#PremiumBeautifulAgent #korsetkesihatan #PBCorset

Penutup untuk tahun ini. In Shaa Allah.
Tq sahabat 💖

Makan2 juga. Tapi #PB memang tak lupa. Bila macam2 masuk ke perut tak ikut waktu nih, mula la perut rasa tak selesa, angin satu badan, berat badan pun boleh naik bagai di pam2.
Tapi Alhamdulillah, dengan pb, semuanya still mantain seperti biasa.
Dah jom tido. Esok mak supir nak bertugas 😜

#BeYOUtifulLife
#PremiumBeautiful
#KorsetKesihatan

Amboi uols yee! Mentang2 syawal belum habis lagi nih, anak dara mak dara semua pakat berebut2 nak pakai Baju Magik ni kann. Sebab nak pergi open house mesti ada "something" yang boleh jage badan kan...Jadi, tak delah muffin makin meleleh2 kan....😌😌😌 Sukaaa sangattt ramai dah sedar pentingnya jaga badan dalaman dan luaran dari awal😘

So kali ni nida share pulak yang
PREMIUM BEAUTIFUL ni boleh jugak DIGUNAKAN UNTUK BERPANTANG tauuu😍😍 Untuk ibu2 yang TENGAH MENGANDUNG atau BARU LEPAS BERSALIN bolehh sangattt lahh nak pakai PB ni. Lagi afdhal org kata☺️ Sebab BajuMagik ni boleh bantu : ✔Mengeluarkan angin dlm badan
✔Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa pregnant
✔Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin
✔Menyokong rahim dari jatuh
✔Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk proses persenyawaan seterusnya. (Seimbangkan hormon)
✔Merawat luka2 di dlm dan luar rahim
✔Membanyakkan susu
✔Membentuk semula payudara,pinggul & posture badan yg MENARIK! (Reshaping)

Lepas beranak confirm jadi cantekk & confident dengan bentuk badan macam Che Ta!!😍 Nak ke nak?? 😁😁😁 #PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#BekungBerpantang
#KorsetKesihatan
#KorsetKecantikan

Tips mudah untuk kekal langsing selepas berpantang. Kenalah berpantang dengan Premiun Beautiful.

019-6478739

#thediamondcircle #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #bengkungmoden #korsetkesihatan

TESTIMONI MEREKA YANG MEMAKAI UNIFORM KERJA ✔ Nurse
✔ Polis
✔ Askar
✔ Bomba
✔ dll

Lepas pakai korset #PremiumBeautiful terus lelemak malu2 kucing nak menonjolkan diri 😘

Kerja pun confident je lalu lalang depan patient @ client. Maklumlah kerja perlu bergerak ke sana sini 😎

Seganlah kalau nampak lelemak tersembul2 kiri kanan depan belakang. Rasa tak confident je 🙈

Yang penting konsisten ye adik kakak. Baru kesannya terbaik 👍👍👍😍 Berminat meh pm tepi 😉 *Asiah*
0127805547

#CLAgroup
#CLAvengers
#korsetKesihatan

SAY HI BYE BYE TO YOUR FAT....USE DIAMANT TO BURN IT
.
TENUNAN BERTEKNOLOGI TINGGI BERTARAF DUNIA DARI JEPUN ✨ISO 9001 2002✨
.
. 🎀APAKAH KEBAIKAN DIAMANT🎀 .
.
📌Membentuk badan dan membetulkan postur 📌Menghapuskan dan membakar lebihan lemak di belakang,perut, pinggang,peha dan lengan
📌Menegangkan dan membesarkan payudara
📌Membantu menaikkan dan memejalkan punggung
📌Membantu mengurangkan saiz lingkaran pinggang 3 - 6cm serta merta
📌Mengecilkan peha yang besar

Interested to know more... Whatsapp me Your Professional Body Designer +6018 - 964 4134

FREE TRIAL FITTING "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want Curvy" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want Curvy" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want Curvy"

Make Appointment with me as soon as possible

#essentialoils #scoliosis #sihatdancantik #korsetkesihatan #produkkecantikan #keputihan #jamu #jomkurus #produkkesihatan #slipdisc #hormon #jomsihat #wanita #malaysia #indonesian #brunei #selangor #shahalam #testimoni #gemuk #detox #berpantang #hamil #waterretention #sayanakkurus #kurus #corset #bazaarpaknil #jomsihat #korsetpelangsing #jualkorset

MOST RECENT

Penutup untuk tahun ini. In Shaa Allah.
Tq sahabat 💖

Makan2 juga. Tapi #PB memang tak lupa. Bila macam2 masuk ke perut tak ikut waktu nih, mula la perut rasa tak selesa, angin satu badan, berat badan pun boleh naik bagai di pam2.
Tapi Alhamdulillah, dengan pb, semuanya still mantain seperti biasa.
Dah jom tido. Esok mak supir nak bertugas 😜

#BeYOUtifulLife
#PremiumBeautiful
#KorsetKesihatan

Kembali Langsing kan mommy ni lepas pakai PB as bengkung bersalin moden.. #berbengkungdenganPB dlm pantang.. Habis 30 #kuruslepasbersalin.. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih #PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
DM/PM/WA Azza 010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang ramping #premiumbeautifultanjungrambutan #premiumbeautifulbatugajah

PREMIUM BEAUTIFUL TRANSFORMATION

Jangan mudah putus asa. Bila dah tau cara, kena konsisten tau. Barulah dapat result yang diinginkan. .
#0196478739 #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungberpantang

Tips mudah untuk kekal langsing selepas berpantang. Kenalah berpantang dengan Premiun Beautiful.

019-6478739

#thediamondcircle #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #bengkungmoden #korsetkesihatan

Ke 2-2 nya boleh dipakai semasa berpantang. Tapi jika ada paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan.. Kenapa perlu pakai bengkung yang sukar dipakai & hanya dpt cover area perut & punggung sahaja yea.. Anggota badan lain yg tgh kembang bagaimana pula?
.
Ramai sangat client sis #berbengkungdenganPB abis 30 hari mmg langsing. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih #PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
DM/PM/WA Azza 010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang ramping #premiumbeautifultanjungrambutan #premiumbeautifulbatugajah

Ke 2-2 nya boleh dipakai semasa berpantang. Tapi jika ada paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan.. Kenapa perlu pakai bengkung yang sukar dipakai & hanya dpt cover area perut & punggung sahaja yea.. Anggota badan lain yg tgh kembang bagaimana pula?
.
Ramai sangat client sis #berbengkungdenganPB abis 30 hari mmg langsing. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih #PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
DM/PM/WA Azza 010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang ramping #premiumbeautifultanjungrambutan #premiumbeautifulbatugajah

Orang selalu tanya HARGA Baju Dalam Kesihatan Hitam sis berapa..
.
Harga memanglah 'premium' tapi kena ingat...
.
😊A good piece of lingerie..makes a difference in your posture & confidence!!😘
.
Just compared mcm ni.. How many bra & panties that you bought in a YEAR? Kita beli sikit² & tak perasan budget dah keluar banyak.. Tapi dengan #premiumbeautiful .
.
. ✳️Setiap hari you pakai set yg sama.
✳️Cepat kering, 4jam sidai bawah kipas je.
✳️Confirm tak berbulu & bergulung tali bra cik kak!😅
✳️Warna hitam tak cepat lusuh
✳️LIFETIME WARRANTY meaning if ada TERKOYAK, HOOK TERCABUT, TETULANG PATAH boleh diperbaiki secara PERCUMA!!
.
So why wait? Pastikan anda memiliki set Premium Beautiful sekarang. Hot Sale in Malaysia now! Lebih 23tahun dipasaran. Alamilah transformasi kecantikan, kesihatan dan keyakinan badan anda sendiri.. Kelihatan lebih muda dari usia sebenar!

PM/WA Azza +60102262734

#Bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #buncit #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #onlineshopjkt #bengkung #pengecilperut #premiumbeautifulbatugajah #berpantang #korsetkl #korsetbagus #medan #ipohperak #premiumbeautifultanjungrambutan .

Kembali Langsing kan mommy ni lepas pakai PB as bengkung bersalin moden.. #berbengkungdenganPB dlm pantang.. Habis 30 #kuruslepasbersalin.. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih #PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
DM/PM/WA Azza 010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang ramping #premiumbeautifultanjungrambutan #premiumbeautifulbatugajah

Kembali Langsing kan mommy ni lepas pakai PB as bengkung bersalin moden.. Konsisten pakai dlm pantang.. Habis 30 #kuruslepasbersalin.. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih #PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
DM/PM/WA Azza 010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #ramping #premiumbeautifultanjungrambutan #premiumbeautifulbatugajah

SALE PREMIUM BEAUTIFUL harga menarik!

Limited time untuk hari ini shj sis nak pakaikan kat 10 orang wanita yang BERTUAH nak kemaskan badan cantik berpotongan.. Jom book 1-2 set #PBCorset anda segera.
.
Bertuahnya badan tau dapat pakai PB... Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari KELEBARAN & KEGEMOKAN... Opsssss .. .

Sentap ke GEMOK 😝😝 .
.

Azza Amri +60102262734

#bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Buncit #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #premiumbeautifulkualalumpur #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #onlineshopjkt
#bengkung #pengecilperut #premiumbeautifulbatugajah #berpantang #korsetkl #ramping #medan #ipohperak #premiumbeautifultanjungrambutan

Weekend terakhir Syawal mesti banyak open house kan.
.
Itu yang sampai kadang kadang terlajak makan dan "baju mengecil" tiba tiba. Kih kih kih.
.
Sebab tu yang pakai Premium Beautiful ni UNTUNG. Dapat rasa semua makanan dan pada masa yang sama SENANG NAK KAWAL.
.
Anda kalau suka makan macam saya memang wajib sangatlah pakai Premium Beautiful ni.
.
Tak percaya takpe. Sebab tu kena cuba dulu.
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifultransformation #pbkorset #korsetmurah #korsetmalaysia #korsetkesihatan #korsetpelangsing #tipskurus #thediamondcircle #testimonitdc #pbjohor #pbjohorbahru #thepremiumbeautifulexpert #norainezamshah #norainezamshahdotcom #thediamondcircle

Weekend terakhir Syawal mesti banyak open house kan.
.
Itu yang sampai kadang kadang terlajak makan dan "baju mengecil" tiba tiba. Kih kih kih.
.
Sebab tu yang pakai Premium Beautiful ni UNTUNG. Dapat rasa semua makanan dan pada masa yang sama SENANG NAK KAWAL.
.
Anda kalau suka makan macam saya memang wajib sangatlah pakai Premium Beautiful ni.
.
Tak percaya takpe. Sebab tu kena cuba dulu.
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifultransformation #pbkorset #korsetmurah #korsetmalaysia #korsetkesihatan #korsetpelangsing #tipskurus #thediamondcircle #testimonitdc #pbjohor #pbjohorbahru #thepremiumbeautifulexpert #norainezamshah #norainezamshahdotcom #thediamondcircle

Our SUPER CONDUCTOR ION SERIES have so many function for all our part of body especially to support and enhance our blood circulation for all part of our Joint... The Super Conductor Ion fiber is designed to :- 1) Eliminate Static electricity
2) Emits infra-red rays similar to those radiated from sunlight
3) Activates body cells , refresh the body and mind
4) Insulate heat And Sustain Warmth
5) Reducing aches and Pain
6) The ion induces negative to aid our blood Circulation , remove toxins from our body and rejuvenate our skin’s glow and smoothness

When in contact with the human body, it promote blood circulation, the triple action of super conductive metallic ion fiver facilitates metabolism, thereby improving body health and ultimately maintains balance and stability of different parts of the human body.

The products provide warmth and de-odorizes. They are also anti-static and resistant to electromagnetic radiation. Making them suitable for people of all ages and profession. Interested to know more... Whatsapp me Your Consultant +6018 - 964 4134 "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI"

Make Appointment with me as soon as possible. #essentialoils #blogger #sihatdancantik #korsetkesihatan #produkkecantikan #keputihan #jamu #jomkurus #produkkesihatan #singapore #hormon #jomsihat #wanita #malaysia #indonesian #brunei #selangor #shahalam #testimoni #gemuk #detox #berpantang #hamil #waterretention #sayanakkurus #kurus #corset #bazaarpaknil #jomsihat #korsetpelangsing #jualkorset

Our SUPER CONDUCTOR ION SERIES have so many function for all our part of body especially to support and enhance our blood circulation for all part of our Joint... The Super Conductor Ion fiber is designed to :- 1) Eliminate Static electricity
2) Emits infra-red rays similar to those radiated from sunlight
3) Activates body cells , refresh the body and mind
4) Insulate heat And Sustain Warmth
5) Reducing aches and Pain
6) The ion induces negative to aid our blood Circulation , remove toxins from our body and rejuvenate our skin’s glow and smoothness

When in contact with the human body, it promote blood circulation, the triple action of super conductive metallic ion fiver facilitates metabolism, thereby improving body health and ultimately maintains balance and stability of different parts of the human body.

The products provide warmth and de-odorizes. They are also anti-static and resistant to electromagnetic radiation. Making them suitable for people of all ages and profession. Interested to know more... Whatsapp me Your Consultant +6018 - 964 4134 "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134"
Dan komen "I Want SCI"

Make Appointment with me as soon as possible. #essentialoils #blogger #sihatdancantik #korsetkesihatan #produkkecantikan #keputihan #jamu #jomkurus #produkkesihatan #singapore #hormon #jomsihat #wanita #malaysia #indonesian #brunei #selangor #shahalam #testimoni #gemuk #detox #berpantang #hamil #waterretention #sayanakkurus #kurus #corset #bazaarpaknil #jomsihat #korsetpelangsing #jualkorset

Closed lagi sales mlmni.. waduh2 demand #PremiumBeautiful macam semperit 😍😍.. Client Pernah beli PremiumBeautiful dgn sis last Feb.. Decided tambah another #LongGirdlePremiumBeautiful.. Alhmdulillah.. Kalau dh nak mmg terus transferred ..
.
The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli PREMIUM BEAUTIFUL ni boleh beli by piece if x dapat Beli 1 set.. Tp utk yg pertama kali nk pakai PB.. Tak cukup cash & nk cuba kebersanan PB ni kemaskan your body sis selalu suggest beli LONG GIRDLE dulu.
.
Our LONG GIRDLE paling HOT DEMAND Coz penyelamat wanita dari #perutbuncit #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil !!!
.
2 minit pakai instant shape!
Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. #GrabNowOrNever ladies.. Special Diskaun Azza beri yg serius shj idamkan pinggul/punggung menawan.
.

Azza Amri |+60102262734

#bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #pengecilperut
#Buncit #bengkungibu bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #jakarta #medan #turunberatbadan laukberpantang #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama nakkuruskanbadan #bengkung #berpantang #korsetkl #ramping #ipohperak

Most Popular Instagram Hashtags