#korsetbadan

MOST RECENT

pertama dan satu satunya body shaper dengan kandungan germanium, dan tourmaline dipadukan dengan infuse kafein. Dijahit dengan teliti, dan dibawa langsung dari Italy, Aphrodite body shaper mengunakan kain high quality seperti sutra, bukan bahan latex seperti korset pada umumnya, menjadikan body shaper ini sangat nyaman untuk dipakai. Kini anda dapat menurunkan berat badan tanpa harus olahraga berat dan tersiksa.

CONTACT US:
Line: @aphroditeindonesia (pakai@).
WA: 08127885922

PRICE : IDR 988k
Much cheaper, better quality.

#korsetkim #korsetlangsing #korsetbakarlemak #korsetkimkardashian #korsetkurus #korsetperut #korsetpelangsing #korsetlatexmurah #korsetpascamelahirkan #korsetmelahirkan #korsetbadan #jualkorset #jualkorsetkim #jualkorsetlatex #jualkorsetperut #jualkorsetpelangsingmurah #jualkorsetpengecilperut #jualkorsetpelangsing #jualkorsetpembakarlemak #jualkorsetkimkardashian #jualwaistshaper #jualwaisttrainer #jualwaisttraining #jualwaisttrainingkorset #jualwaistshaperindonesia #jualwaistcorset #bodyshaper #jualbodyshaper #jualwearshaper #smarttextile

BAJU KORSET (BODY SHAPING CAMISOLE) MUNAFIE
* Harga: 35.000, 3pcs @32.500
* Bahan: high quality cotton
* LD= 64 - 100 cm
* Perpaduan tanktop dan korset
* Tidak berkawat

READY STOCK!

PENTING:
1. Bila warna yang dipesan tidak ada, akan kami kirim ACAK sesuai stok TANPA PEMBERITAHUAN
2. MEMBELI = MENYETUJUI (NO KOMPLEN)
3. Harga pas dan sudah sangat murah. TIDAK MELAYANI TAWAR MENAWAR.
4. Sistem kami grosir. Mohon maaf bila kami tidak bisa mengakomodir permintaan customer yang terlalu detail.

ORDER? WA 085 727 564 029 - 081 325 004 692

HAPPY SHOPPING!

Klik:
#happyjolie_dailywear untuk produk pakaian kasual
.
#korsetbody #korsetbadan #korsetpenyanggabra #bodykorset #bajukorset #korsetpelangsing #tanktopkorset #korsetmurah #korsetwanita #korsettanktop #korsetpembentuk #korsetpengurus #korsetmunafie #korsetbadanmurah #korsetbodywanita #korsetbodycewek #korsetbodygrosir #korsetpembakarlemakperut

Kenapa D'Queen Corset best giler !! > mampu support tulang belakang
> pembentukkan pinggang yg maksimum tau
>sesuai untuk Lepas bersalin > Tidak panas > Tidak berlipat
> Ada 4 tetulang yg support pinggang anda
> Tidak bergulung dan tidak keras > sangat selesa digunakan sepanjang Exercise @ penggunaan harian > Membantu Kempis perut > Membantu pembakaran lemak > Membantu anda kelihatan Gojes
> pembuangan menjadi semakin lawas

Hamboii nenek. Ligatnye menari. 😂😂😂 Tag kawan korang

Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya

Kenapa ramai suka D'Queen Corset ?? - tak panas
- tak berlipat
- sangat selesa - kualiti high gred - tidak mudah terkoyak
- perubahan serta merta - membentuk posture badan yang betul
- membentuk pinggang dengan ketara
Rm80 saja ! Ada 4 size utk direbut .

Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
@hellocantik.cosmatics

Ingatkan dah tak muat baju ni. Sebab last pakai tahun 2015 macam muat2 je. Sekali try sarung balik, still muat!! In fact, sangat loose hokayh! Waaahh memang berbaloi2 berpantang dengan Premium Beautiful korset, lepas pantang pun still pakai PB korset sampai sekarang. Teringat lagi dulu sebelum kahwin abah pernah cakap, “lepas kahwin, bersalin nanti mesti badan gemuk”...
Ehem!! Terbukti anak abah tak gemuk pun 😝 .
P/S: Last month PB korset 0% GST weh! Rugi tak grab! 🤗🤗
.
#korsetberpantang #pantangmoden
#obesiti #periodproblems #imbalancehormones #slipdisc #scoliosis #backpain #backpainrelief #cyst #fibroid #preventcancer #cancer #breastcancer #farinfrared #PremiumBeautiful #PBCorset
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping

JACO Kozuii Slimming Suit
Swipe ke kiri untuk foto lebih detail
.
Harga normal💰Rp. 900,000.-
PROMO sampai 19 Agustus 2018, DISKON 10% jadi Rp. 810,000,-
.
Kozuii Slimming Suit dirancang untuk membakar lemak pada tubuh, sehingga dapat membantu menurunkan berat badan anda. Maksimalkan dengan pola hidup sehat serta rutin berolahraga.
.
Kelebihan Kozuii Slimming Suit:
- Lebih efektif melangsingkan tubuh dan membakar lemak pada bagian perut, paha, pundak, dan punggung.
- Membentuk pinggang dan postur tubuh yang ideal.
- Menaikkan bokong dan mengencangkan payudara.
- Melancarkan peredaran darah.
- Meningkatkan dan mempercepat metabolisme tubuh.
- Mencegah dan mengurangi rasa sakit pada pinggang, tulang punggung belakang, dan sakit pada saat menstruasi.
.
Warna: Hitam & Cream
1 set isi 3pcs: baju, celana dan panty
.
💯Original. Tidak asli, kami kembalikan uang anda!
.
Price/order via DM/Whatsapp: +6282245420674
.
#jualkozuii #jualkozuislimmingsuitmurah #kozuiislimmingsuit #kozuiiasli #kozuii #kozuiioriginal #korsetpelansing #korset #korsetcelana #korsetpaha #korsetkurus #korsetbadan #korsethamil

TESTIMONI PB CORSET 😍
.
Pengalaman Sis Hafizah Mula2 pakai Disebabkan keadaan bentuk badan yang berubah selepas kelahiran cahaya mata ke2
.
Perubahan Sebelum memakai corset :
👉 Badan Tiada shape
👉Selulit
👉Cepat penat
👉Menggeleber
👉Keputihan .
Muka pakai pb corset pada a Oktober 2010, konsisten pakai selama sebulan. Beliau Berjaya turunkan berat badan dari 80kg - >56kg.
.
Sekarang dah 8 Tahun beliau Setia Pakai pb corset. Katanya beliau Sentiasa Pakai ob corset Kemana sahaja.
.
Kebaikan sepanjang Pakai pb corset :
👉 Badan dah ada shape
👉 Tiada Lagi Sakit belakang
👉Kekal cergas
.
Pm nak tahu lebih detail tentang pb corset
📲013-4911908

pertama dan satu satunya body shaper dengan kandungan germanium, dan tourmaline dipadukan dengan infuse kafein. Dijahit dengan teliti, dan dibawa langsung dari Italy, Aphrodite body shaper mengunakan kain high quality seperti sutra, bukan bahan latex seperti korset pada umumnya, menjadikan body shaper ini sangat nyaman untuk dipakai. Kini anda dapat menurunkan berat badan tanpa harus olahraga berat dan tersiksa.

CONTACT US:
Line: @aphroditeindonesia (pakai@).
WA: 08127885922

PRICE : IDR 988k
Much cheaper, better quality.

#korsetkim #korsetlangsing #korsetbakarlemak #korsetkimkardashian #korsetkurus #korsetperut #korsetpelangsing #korsetlatexmurah #korsetpascamelahirkan #korsetmelahirkan #korsetbadan #jualkorset #jualkorsetkim #jualkorsetlatex #jualkorsetperut #jualkorsetpelangsingmurah #jualkorsetpengecilperut #jualkorsetpelangsing #jualkorsetpembakarlemak #jualkorsetkimkardashian #jualwaistshaper #jualwaisttrainer #jualwaisttraining #jualwaisttrainingkorset #jualwaistshaperindonesia #jualwaistcorset #bodyshaper #jualbodyshaper #jualwearshaper #smarttextile

#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang

#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang

#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang

KORSET PELANGSING PERUT WANITA SLIM 'N LIFT CALIFORNIA
* Harga: 40.000, 3pcs @37.500
* Bahan: spandex high quality
* Ukuran: lihat chart ukuran pada foto

UPDATED STOCK (20 Maret 2018):
L BEIGE, BLACK
XL BEIGE, BLACK
XXL BEIGE, BLACK

PENTING:
1. Bila warna yang dipesan tidak ada, akan kami kirim ACAK sesuai stok TANPA PEMBERITAHUAN
2. Untuk ukuran, TIDAK akan kami ACAK.
3. MEMBELI = MENYETUJUI (NO KOMPLEN)
4. Harga pas dan sudah sangat murah. TIDAK MELAYANI TAWAR MENAWAR.
5. Sistem kami grosir. Mohon maaf bila kami tidak bisa mengakomodir permintaan customer yang terlalu detail.

ORDER? SMS/ WA 085 727 564 029 - BB DB0DB000

HAPPY SHOPPING!

Klik:
#happyjolie_dailywear untuk produk pakaian kasual
.
#korsetbody #korsetbodymurah #korsetbodygrosir #korsetpenyanggamurah #korsetpenyangga #korsetpenyanggagrosir #grosirkorset #korsetwanita #korsetcewek #korsetmurah #korsetwanitamurah #korsetcewekmurah #korsetbadan #korsetperamping #korsetramping #korsetbra #korsetbramurah #korsetbragrosir

Most Popular Instagram Hashtags