#koreanfoodmurah

MOST RECENT

Tengah lapo ke tuuu
Dah jangan lapo lapo
Meh cari oppa tersembunyi
Dah dapat jangan lupe komen and tag kawan
Suruh dia carik skali oppa dia
Haaaa jom cari oppa πŸ˜‰
Unnie dapat oppa lee min ho @actorleeminho
#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Nampak tak ape yang unnie nampak
Nampak tak
Act unnie ok je pusa ni
Bile tengok gambar ni terus rasa macam laparrr 😩
Lepas tu dk teringat kalau korean makan jjanjangmyeon ni
Diorg akan bunui srruppppp tu
Ya Allah menggodanyaaa
Apeni baru tengahari dah meleleh air liur
Harap tak batal puasa laa πŸ˜‚
Kalau ade nak order jjanjang paste, unnie ade stock panas panas lagi
Tekan link kat bio...kite cakap cakap k πŸ˜‰

#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Dah kenyang jangan tidooo
Sesiap nak g teraweh ni haa
Jangan tido...aippp
Babab kanggg πŸ˜‚

#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

READY FOR SHIPPING
TO JAKARTA

Terima kasih untuk semua pelanggan yang telah memilih dan belanja dengan korea_jajanan selama ini.

Kami berharap dapat bisa lebih memberikan pelayanan yang lebih baik lagi & lebih memuaskan untuk semua pelanggan korea_jajanan

#koreanfood #koreanfoodmurah #jualjajanankoreamurah #jajanankorea #jajanankoreamurah #makanankoreamurah #makanankoreamurmer

READY FOR SHIPPING
TO JAKARTA

Terima kasih untuk semua pelanggan yang telah memilih dan belanja dengan korea_jajanan selama ini.

Kami berharap dapat bisa lebih memberikan pelayanan yang lebih baik lagi & lebih memuaskan untuk semua pelanggan korea_jajanan

#koreanfood #koreanfoodmurah #jualjajanankoreamurah #jajanankorea #jajanankoreamurah #makanankoreamurah #makanankoreamurmer

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”!!
Mandu mandu mandu~
Yang pengen nyobain mandu buruan diorder kak,
Buat buka puasa oke banget.. Yg lagi libur puasa atau lagi gak puasa, boleh banget pesen pagi siang sore 😊
Pemesanan 1 hari sebelum pengambilan atau pengiriman ya 😊
.
Mandu :
Isi 12 buah
Saus
Sumpit
>>>>>>>>>>ONLY 12K<<<<<<<<<<
.
#koreanfood #koreanfoodsemarang #koreanfoodmurah #kimbap #kimbapsemarang #kimbapmurahsemarang #mandu #mandusemarang #mandumurahsemarang #makanankorea #makanankoreamurah #makananhits #jualkimbap #jualkimbapsemarang #jualkimbapmurah #jualmandu #jualmandusemarang #jualmandumurah #semarang #semaranghits #kulinersemarang

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”!!
Siapa yang belum nyobain kimbap?
Siapa yang udah nyoba dan nagih pengen lagi?
.
Kimbap :
isi 12 potong
Saus
Mayonaise
Sumpit
>>>>>>>>>>>ONLY 12K<<<<<<<<<
.
Yang males cod, bisa gosend.. Yang pengen tanya-tanya hubungin nomor di Bio 😊
Monggo diorder kimbapnya kak πŸ‘
.
#koreanfood #koreanfoodsemarang #koreanfoodmurah #kimbap #kimbapsemarang #kimbapmurahsemarang #mandu #mandusemarang #mandumurahsemarang #makanankorea #makanankoreamurah #makananhits #jualkimbap #jualkimbapsemarang #jualkimbapmurah #jualmandu #jualmandusemarang #jualmandumurah #semarang #semaranghits #kulinersemarang

Ni cara cara nak buat kimchi
Video ni laju
So nampak cam senang je kan
Kalau unnie tobat la tak buat πŸ˜‚
Buat kang rasa lain membazir je kubis segala bahan tu
Baik unnie beli je
Jimat masa dan tenaga
Lagipun unnie tahu yg buat tu guna bahan bahan premium je semua
Dannnn
Unnie ni jenis tradisional sikit
Jenis nak cari kimchi yg diperam dalam pasu tanah liat
Hahaaaa cerewet kan unnie?
Sebab rasa tu yg terhasil akan double triple umphhh
Dah kalau ada yg jual guna bahan helokkk dan cara peoses pun helokkk dan harga pun helokkk
Takkan la unnie nk gigih buat kimchi sendirik kannn
Lainla unnie ni geum jan di..boleh la buat kimchi dgn gu jun pyo sambil tonyoh yonyoh kimchi kat muka 😌
Tu baru lomentik kannn
Stock kimchi unnie ade sikit ade jer
Sebab berbuka semalam unnie tak menahan unnie tersonglap satu 🀭
Haaa wasap unnie kalau nak rasa kesedapan dan ketradisionalan kimchi hokey
Sebotol rm25 ajer
Memang berbaloi baloi
Makan sesejuk dengan mee goreng dengan megi dengan nasik ayam dengan nasik beriani
Sedapnyeeeeeeee ya ampunnn
Hilang segala stress hidup
I believe I can fly........... #jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Ok dah kenyang menyandor tu mari lah kita mengenal basic hangul ni
Berguna ok
Mase unnie ke korea even tak fluent hangul tapi benda ni membantu tau
Unless nak usha oppa ke kene la study hangul bebetul yer
Cam unnie nak usha #jangkeunsuk oppa laaa hahaha

#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Nak dekat asar ni perut mula berkeroncong
Lapoooo la pulak
Lepas tu tengok gamba ni
😭😭😭 penyiksaan jiwa sungguh
Kenapa gamba ni nampak sedap sangattt 😣
Ya Allah kuatkan imanku ini
Jangan tetibe termasak and termakan tanpa sengaja πŸ˜…
Jjanjangpaste unnie baru sampai
Sape nk boleh wassap unnie
Link ade kt bio
Just click πŸ˜‰

#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Sahur tak hari ni?
Omomoooooo kenapelah si jang geun suk ni still ensem dari zaman you are beautiful 😍
Sape tengok drama latest dia
Bagi tajuk siket kat unnie
Yelah mane tau ramadhan ramdhan ni dapat diskaun ke dapat hadiah dr korea ke 😌
Kalau taknak takpeee
Unnie simpan sensorang kihkih

#jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

READY STOCK
Nongshim Ansung Tang Myun

Ingredients :
Wheat flour, palm oil, potato starch, slat and less than 2% of the followig:Black pepper, Caramel color, Carrot, Chinese cabbage, Corn flour, Corn syrup, Dextrin, Dextrose, Disodium guanylate, Disodium inosinate, D-Sorbitol, Garlic, Green onion, Gum arabic, Hydrolyzed soy protein, Maltodextrin, Modified potato starch, Monosodium glutamate, Mushroom, Natural flavors, Onion, Potassium carbonate, Radish, Red pepper, Red pepper seed, Riboflavin(color), Seaweed, Sodium carbonate, Sodium phosphates, Soybeans, Sugar, Tapioca starch, Tocopherols, Yeast Extract.

30.000 /pcs
150.000/5 pcs dalam 1 pack

Pengiriman via JNE/TIKI
Pengiriman dari Tangerang

Order / tanya-tanya
by WhatsaAp : +6281289055314
Line : jjkorea76 (slow respon)

#jualnongshimramen #nongshim #jualnongshim #koreanfoodmurah #jualjajanankoreamurah #ramyunkoreamurah #ramyunmurah #ramyunkorea #jualramyun

Selamat berbuka
Unnie berbuka simple simple ajerrr
Yang penting ade kimchi dan danmunji
Good for stomach health
Sebab ade prebiotic natural ☺️ #jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

MAXIM Mocha Gold Coffe Mix

100.000 / 1 pack (20 sacchett)
420.000 / 1 pack (100 sacchett)

Produk Tidak mengandung Babi
Pengiriman via JNE/TIKI

Pengiriman dari Tangerang

Order / tanya-tanya by WhatsaAp : +6281289055314
Line : jjkore76 (slow respon )

#jualmaxim #jualmaximcoffee #jualmacimcoffekorea #jualjajanankoreamurah #makanankorea#koreanfoodmurah

#Repost @uri_jeju (@get_repost)
・・・
Anyeooonnng!!
Pejam celik pejam celik dah masuk Ramadhan kan?? Alhamdulillah, syukur sbb masih lagi diberi kesempatan

Utk pengetahuan semua, Ramadhan ni kami ada BOOKING/ RESERVATION utk dine in di restoran kami

Kami juga ada buat DELIVERY tauu!! Berbuka puasa ala- ala korean gitu 😍

Booking/ Delivery

Whatsapp 0175478969
Whatsapp 0175478969
Whatsapp 0175478969

#ramadhanspecial
#koreanfoodkulim
#koreanfoodmurah
#urijeju
#ramadhan

Anyeooonnng!!
Pejam celik pejam celik dah masuk Ramadhan kan?? Alhamdulillah, syukur sbb masih lagi diberi kesempatan

Utk pengetahuan semua, Ramadhan ni kami ada BOOKING/ RESERVATION utk dine in di restoran kami

Kami juga ada buat DELIVERY tauu!! Berbuka puasa ala- ala korean gitu 😍

Booking/ Delivery

Whatsapp 0175478969
Whatsapp 0175478969
Whatsapp 0175478969

#ramadhanspecial
#koreanfoodkulim
#koreanfoodmurah
#urijeju
#ramadhan

READY FOR SHIPPING TO JAKARTA, SURABAYA, BANDA ACEH, DENPASAR

Terima kasih untuk semua pelanggan yang telah memilih dan belanja dengan korea_jajanan selama ini.

Kami berharap dapat bisa lebih memberikan pelayanan yang lebih baik lagi & lebih memuaskan untuk semua pelanggan korea_jajanan

#koreanfood #koreanfoodmurah #jualjajanankoreamurah #jajanankorea #jajanankoreamurah #makanankoreamurah #makanankoreamurmer#

Himnaeyo yeorobun
Nak guna himnaeyo boleh himnasaeyo pun boleh
Himnaeyo ni maksudnya cheer up ataupun bersemangatlah
Yelaaa hari ni kan monday
So setelah lama bercuti jangan rasa lemau lemau haaa
Order jjanjang paste dr unnie sure tak lemau la korang
Nak masak pun senang cecampak je semua
Tiba tiba eh jadik dah jjanjangmyeon 😱
Stock unnie baru sampai...fresh fresh lagi haaa
Sape nak whatsapp unnie ok
Link ade kt bio ☺️ #jjanjangmyeonhalalβ €
#jjanjanginstantpasteβ €
#jjanjjangmeonβ €
#marimogo β €
#marimogochinguβ €
#halalkoreanfoodβ €
#koreanfoodpornβ €
#koreanfoodβ €
#kloversβ €
#jjanjangmyeon β €
#koreanlovers β €
#kdrama β €
#halalfoodmalaysia β €
#malaysiahalalfood β €
#kimchi β €
#kimchimurah β €
#kimchihalal β €
#koreanfoodmurah β €
#makanankorea β €
#danmunji β €
#kuisbangi β €
#padu β €
#sedapβ €
#meelidi

Most Popular Instagram Hashtags