[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#koreanfans

4537 posts

TOP POSTS

What a match today 💪🎾🙈 Thanks Seoul for such an amazing week 🇰🇷❤️☺️ #sohappy#seoul#wta#winner#2nd#title#latviangirl#fighter#loveithere#koreanfans#amazing#thankseveryone#southkorea#greatplacetobe

"Sebab peminat2 tu semua nak fattah pergi rumah dorang, peluk dorang walaupun dorang dah kahwin. Itu masalahnya. Kesian jugak si fattah tu. Apa dia buat semua salah. Sampai dia nak berlakon pun takut. Macam mana lah kau nak berlakon kalau berlakon pun takut" - Mike
#MYCoffeePrince -

@Regranned from @fatt4stictv80xds - Scene angkat² org 🔞 bole lak lepas..
Cian YPC wat ape je semua salah ❎..
Smpi YPC dh takut nk b'lakon😫..
. .
™ 📹 @michaelang38
.
#Fattahamin
#Jannanick
#Emmamaembong
#Fattahrians 
#Fazbulous 
#lotsoflove
#Coffeeprince
#CoffeeprinceMY
#MyCoffeeprince
#Raikal
#Raykal
#Dani
#Koreanfans
#fatt4stictv80xds - #regrann

Judul Mega Korea apa yang pengen banget kalian tonton di RTV?? Yuk drakor lovers, kasih jawaban kamu di comment postingan ini yaa :D
.
.
.
#Korea #MegaKorea #RTV #Program #drakor #dramakorea #drakorlovers #photooftheday #like4like #instalike #picoftheday #instadaily #instafollow #instagood #koreanlovers #fanskorea #koreanfans

#Doctors will air in #Indonesia @Regrann from @langitrtv - Kuis Mega Korea "DOCTORS" bersama Nourish Beauty Care. Selasa, 26 September pkl 09.30 WIB.
.
Caranya gampang loh!
- Selfie di saat menonton tayangan mega korea dengan produk Nourish Beauty Care
- Kirim ke nomer whatsapp 081284435544
- Sertakan nama dan alamat
- Akan dipilih 2 orang pemenang per eps
- Berhadiah uang tunai 500 rb rupiah
.
.
Good luck :)
.
.
.
#megakorea #RTV #Program #Drama #Korea #drakor #dramakorea #drakorlovers #fanskorea #koreanfans #koreanlovers - #regrann

“Anyone know what this cap means in English..its  Korean!? Xx”

#tomhardy #translationhelp #koreanfans

Out and about for a little learning-break with my good friend @schlaraffenwelt.de #koreanfans #bibimbapherewecome

chicago typewriter 🎬
نقد «ماشین تحریر شیکاگو»
این حرفا نظرات شخصی منه😊
.
سریالی جذاب و پرکشش با داستانی متفاوت.کسایی که میخوان بپرسن ازم آیا ارزش دیدن داره،باید بگم بله خیلی ارزش دیدن داره و من تعجب میکنم چرا ریت بیننده هاش زیاد نبود.سریال نقصای زیادی داره ولی جذابیتاش بیشتره.
داستان اصلی ازونجایی شروع میشه که یه نویسنده‌ی مشهور توی یکی از کافه های شیکاگو یه ماشین تحریر قدیمی میبینه و احساس میکنه صداش میکنه.
داستان عاشقانه،تناسخ،تاریخی است.منو یاد سریال گابلین(بخاطر تناسخ)و فیلم دوران تاریکی(بخاطر تاریخی بودنش)که هردوتاش بازیگرش گونگ یو بود،میندازه😊و مثل هردو موردی که اسمشونو گفتم غمی پنهان و آشکار دیده میشه😞
نقصی که داشت توی اکثر سریالای کره ای دیده میشه.اینکه وسط سریال هی موش و گربه بازی و قهر و سو تفاهم پیش میومد و باعث میشد روند سریال کند بشه.ولی حرص درار نبود چون زوج سریال بشششدت گوگولی و جذاب و‌ خوشگل و دوست داشتنی بودن.من عاشق دختر نقش اول شدم😍نقش مرد مکمل هم که‌ دیگه نگو😍😍یکی از جذاب ترین مردای مکملی بود که من دیدم.خیلی مهربون،جذاب،غیر لوس،فهیم،باشعور ...(بازم بگم؟😂😂😂)صحنه‌های خنده دار و بامزه هم کم نداشت.زوج و برومنس جذابی هم داشت.
🔴نکته:اگر رِنج سنیتون پایینه و یا طرفدار سریالای صرفا عاشقانه هستین،امکان داره زیاد از سریال خوشتون نیاد.
.
⛔از اینجا به بعد اسپویل داره⛔
من خواستم از تعطیلاتم لذت ببرم.گفتم یه سریال ببینم روحیم باز شه،بدتر شدم.غمی که توی سریال بود مثل گابلین منو به خودش مبتلا کرد😭انتهای سریال با حالتی نیمه غم نیمه شادی تموم میشه.غمش هم حقیقت تاریخه.توی همه‌ی تاریخ ها جوانان مبارز باید تحمل سختی کنن😭
🔞(خخخخخ)یه مورد دیگه هم هست که من تاحالا راجع بهش هیچوقت حرف نزدم.ولی الان لازم میدونم بگم.سریال عاشقانه با دوتا کیس؟!نمیشد بیشترش کنید؟😑😂یکی از کیسهاشم چهار بار از دیدهای مختلف نشون داد.ولییییی هم بجرات میگم میتونه توی جشنواره‌ی پایان سال یکی از بهترینا باشه و هم اینکه آخر سریال متوجه میشید که چه صحنه‌ی غمگینی دیدین.کسایی که بخاطر شرایط زمانه نه حق عاشق شدن دارن و نه حق ابرازش رو 😭
.
.
اگر کسی دیده نظرشو بگه هممون لذت ببریم😊
.
#sisi_notice
__________________________
#chicagotypewriter #koreandrama #koreanfans #kdrama

MOST RECENT

@Regrann from @langitrtv - Buat kalian yang masih belum beruntung di kuis sebelumnya, nah kalian wajib banget nih ikutan Kuis Mega Korea "DOCTORS" bersama Nourish-E. Kamis, 28 September pkl 09.30 WIB.
.
Caranya gampang loh!
- Selfie di saat menonton tayangan mega korea dengan produk Nourish-E
- Kirim ke nomer whatsapp 081284435544
- Sertakan nama dan alamat
- Akan dipilih 2 orang pemenang per eps
- Berhadiah uang tunai 500 rb rupiah
.
.
Good luck :)
.
.
.
#megakorea #RTV #Program #Drama #Korea #drakor #dramakorea #drakorlovers #fanskorea #koreanfans #koreanlovers - #regrann

@Regrann from @langitrtv - Mega Korea: DOCTORS hari ini masuk episode 2 loh!! Pastiin jangan sampai kelewatan keseruan ceritanya ya drakor lovers
.
Hari ini pkl. 09.30 WIB di RTV
.
.
.
#koreanfans #fanskorea #drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #drakorlovers #dramakorea - #regrann

Mega Korea: DOCTORS hari ini masuk episode 2 loh!! Pastiin jangan sampai kelewatan keseruan ceritanya ya drakor lovers
.
Hari ini pkl. 09.30 WIB di RTV
.
.
.
#koreanfans #fanskorea #drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #drakorlovers #dramakorea

Buat kalian yang masih belum beruntung di kuis sebelumnya, nah kalian wajib banget nih ikutan Kuis Mega Korea "DOCTORS" bersama Nourish-E. Kamis, 28 September pkl 09.30 WIB.
.
Caranya gampang loh!
- Selfie di saat menonton tayangan mega korea dengan produk Nourish-E
- Kirim ke nomer whatsapp 081284435544
- Sertakan nama dan alamat
- Akan dipilih 2 orang pemenang per eps
- Berhadiah uang tunai 500 rb rupiah
.
.
Good luck :)
.
.
.
#megakorea #RTV #Program #Drama #Korea #drakor #dramakorea #drakorlovers #fanskorea #koreanfans #koreanlovers

Yang Hobby nonton ... 📺💻 walaupon dah 2tahun tpi diulang lagi 😀😊❤ #moonlovers #scarletheartryeo #sosoocouple #wangso #haesoo #leejunki #leejungi #iu #koreandrama #koreanhistory 2011-2017 #koreanfans daridulu-sekarang tetap actor favorite #leejunkioppa @actor_jg 😊😘 Saranghae 😊😘😘 @fatiamayzara

Hai drakor lovers, pingin liat acting keren Park Shin-hye yang berperan sebagai dokter? Nantikan di Mega Korea DOCTORS!!
.
Mulai Senin, 25 September pkl. 09.30 WIB
.
.
.
#koreanfans #fanskorea #drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #drakorlovers #dramakorea

Hai drakor lovers, jangan sampe lupa untuk ikutan Kuis Mega Korea "DOCTORS" bersama Nourish Beauty Care. Selasa, 26 September pkl 09.30 WIB.
.
Caranya gampang loh!
- Selfie di saat menonton tayangan mega korea dengan produk Nourish Beauty Care
- Kirim ke nomer whatsapp 081284435544
- Sertakan nama dan alamat
- Akan dipilih 2 orang pemenang per eps
- Berhadiah uang tunai 500 rb rupiah
.
.
Good luck :)
.
.
.
#megakorea #RTV #Program #Drama #Korea #drakor #dramakorea #drakorlovers #fanskorea #koreanfans #koreanlovers

What a match today 💪🎾🙈 Thanks Seoul for such an amazing week 🇰🇷❤️☺️ #sohappy#seoul#wta#winner#2nd#title#latviangirl#fighter#loveithere#koreanfans#amazing#thankseveryone#southkorea#greatplacetobe

#Rensta #Repost: @fatt4stictv80xds via @renstapp ···
“ Dh la tgh sedih..kena dgr bakal Pak Tiri m'bebel lak🙄..
Waawaaa 😭😭 HuurrWaaawaa 😭😭..
.
™ 📹 @janna_nicker
™ 📹 @sakinah_moonah
Scene🎬from Eps 3 - ☕👑 '2007'

#Jannanick
#Shieraijoy
#Fattahrians 
#Fazbulous 
#lotsoflove
#Coffeeprince
#CoffeeprinceMY
#MyCoffeeprince
#Dani
#Koreanfans
#fatt4stictv80xds

#PSHdrama #PSHSBSDoctors #Doctors will air on RTV #Indonesia tomorrow (Besok) 25th September at 09:30 WIB (Western Indonesian Time) Segera (soon)

Park Shin-hye akan jatuh cinta sama Kim Rae-won loh di drakor ini. Bikin drakor lovers makin gregetan deh sama ceritanya
.
Mark your calendar! Mega Korea: DOCTORS, BESOK di RTV :)
.
.
.
Cr. @langitrtv Rajawali Televisi FB https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1616102778459839&id=580339965369464

#drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #koreanfans #fanskorea #PSHdrama #닥터스 #Doctors #PSHSBSDoctors  #유혜정#YooHyeJung #박신혜 #ParkShinHye #朴信惠 #パクシネ #ssinz #ssinz7

Park Shin-hye akan jatuh cinta sama Kim Rae-won loh di drakor ini. Bikin drakor lovers makin gregetan deh sama ceritanya
.
Mark your calendar! Mega Korea: DOCTORS, BESOK di RTV :)
.
.
.
#drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #koreanfans #fanskorea

#Doctors will air on RTV #Indonesia tomorrow (Besok) at 09:30 WIB (Western Indonesian Time) I searched Google. I don't know Indo language😅
@Regrann from @langitrtv - Park Shin-hye akan jatuh cinta sama Kim Rae-won loh di drakor ini. Bikin drakor lovers makin gregetan deh sama ceritanya
.
Mark your calendar! Mega Korea: DOCTORS, BESOK di RTV :)
.
.
.
#drama #korea #drakor #doctors #rtv #MegaKorea #drakorlovers #koreanfans #fanskorea - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags