[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#korea

25758404 posts

TOP POSTS


사는 게 사는 것 같지가 않을 거예요.

당장 내일이 오는 것도 두렵고, 빡빡하게 짜인 하루의 일과를 끝내고 집에 돌아오면 몰려오는 건 행복이 아닌 잠뿐. 자고 일어나면 결국 또 다른 하루가 다가올 테니 잠드는 것이 그다지 반갑지도 않겠죠.

나 하나 살아가기도 벅찬데 세상은 왜 이렇게 혼란스러운지, 안 좋은 일은 꼭 한 번에 몰려와 나를 정신없이 흔들고 좋은 일은 잠시뿐, 그마저도 영원하지는 않아요.

힘들어요. 다들 그렇다고 해요. 미래를 꿈꾸기는커녕 하루를 쪼개서 행복할 틈을 만들어내지도 못하는 게 요즘 젊은 사람들의 현실이래요.

무기력하게 앉아서 업무를 보다 보면, 내가 지금 좋아하지도 않는 이런 일을 하려고 여태까지 그렇게 노력을 한 건가 싶어서 금세 삶이 허무해지곤 하지만 멈춘다고 해서 이런 생활을 대체할 수 있을 만큼 다른 분야에서 뛰어난 재능을 가진 것도 아니고, 현실적으로 생각하면 이게 가장 안전한 길이니까 어쩔 수 없이 걷고만 있는 거죠.

힘든 일이 생겨도 그 누구도 먼저 다독여주지 않고, 눈치만 늘어가는 삶이지만 분명 괜찮아질 거예요. 당신도 충분히 쓸모 있는 사람이잖아요. 비록 지금 가진 것 없고 불행만 가득한 것 같아도. 어두움의 연속인 당신의 삶에도 반드시 빛은 비출 거예요. 조금만 더 힘을 내요. 사는 게 사는 것 같지 않아도 내일이 두렵다고 해도. 당신을 포기하지 말아요.

"Age of Youth 2" menayangkan satu episode yang terasa spesial di penayangan terbarunya. Hal itu lantaran drama JTBC ini kedatangan sosok #Hwayoung sebagai cameo. Seperti diketahui bersama, aktris cantik itu pernah bergabung di season pertama.
Dalam cuplikan episode terbarunya, Hwayoung yang masih berperan sebagai Kang Ina mendadak datang ke rumah Belle Epoque. Ia lantas memarahi Jung Ye Eun (Han Seung-yeon) yang terlihat frustasi karena pengkhianatan temannya.
Kemunculan Hwayoung rupanya jadi sorotan tersendiri bagi netter. Menariknya, sebagian besar netter menyambut histeris kemunculan bintang drama "Mad Dog" tersebut. 
"Aku berteriak histeris di momen saat aku menyaksikan Kang Ina memasuki Belle Epoque," tulis seorang netter. "Tolong undang terus Kang Ina," imbuh netter lain.
Seolah menyadari keinginan para netter itu, tim produksi meminta mereka untuk terus menyaksikan empat episode terakhir "Age of Youth 2". "Tolong saksikan empat episode terakhir untuk melihat apakah Kang Ina akan muncul lagi," tutur tim produksi. .(www.wowkeren.com)

#Koran_hallyu #koranhallyu #kactress #kactor #kpopidol #kpopstar #kpop #kpopersindo #kpoplove #dagelankpop #Indonesia #korea

Sunny ↖(^▽^)↗

Sailor nayeon 😊

2 #Westside n 1 #ThumbsUp Perfect lighting makes a huge difference in pics! 🤣 #NoFilter #런닝맨 #서울 #대구 #부산 #대전 #한국 #Seoul #Korea #RM

Talk ; คงรู้เเล้วเนาะว่าใครเป็นใคร 5555555555555555 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#got7 #อากาเซ่ #idol #kpop #korea #jyp #igot7 #mark_tuan #bambam #jacksonwang #yugyeom #youngjae #jaebeom #jinyoung #likeforlike #l4l #followme

여성분 꽃 작업.
-------------
타투문의
Kakao: entatattoo
SMS: 010 8025 8383
댓글, 메세지(DM)문의는 NO~❌
------------------------------------------------
#홍대타투 #꽃타투 #여리여리 #꽃 #감성타투 #여자타투 #미니타투 #팔안쪽타투 #감성 #디자인 #홍대 #타투 #엔타타투 #flowertattoo #tattooed #tattoo #floraltattoo #smalltattoo #linework #inkedgirl #tattoodesign #tattooart #tattooflash #minimalism #art #draw #design #korea #tattooist

MOST RECENT

감기 어제보다 오늘더 오늘보다 내일더 개심해졌음 ...#항상고마워
謝謝總是很照顧我的妳🙏🏻😭
#일상스타그램 #약 #감기몸살 #감기😷 #한국 #korea

(Sambungan) Part 2💭

Memang best gile2 masa zaman sekolah rendah dulu. Aku sejenis manusia yg suka bergaul waktu tu tapi skrg aku lebih suka menyendiri dari bergaul sbb kekadang ia bole menyakitkan😌...redho jela...😂
.
.
.
skip darjah 1,2,3,4 (hehe...nanti lu..nanti kita flashback ye pada edition yg akan dtg..hahahhahahahhaha😂)
.
.
.
Masa darjah 5 tu bole lah dikatakan aku dh berubah sbb asyik kena pijak kepala je😒...mula-mula kemain baik ngan aku sbb nak benda...dh ada, nk maki org semua...camlah aku buta. sh*t😌....hahahahhahaha😂...
Then, ada budak baru namja(lelaki) masuk ke kelas kitaorang...wuuu...xhensem sgt pun tapi xtau knp ramai pompuan suka dia..sampaikan semua backup...dh ada org backup tu naik kepala laki tu😒...xdok angin, xdok ribut, perasan nak mampus...phuii👾...sabo jela wahai hati~ huh...xpela...hidup ni hanya sekali je...baik aku berjaya dunia & akhirat dulu...kejar kerjaya supanya bole bagi segala yg parents aku inginkan & pergi shopping dgn guru-guru sklh rendah yg mengajar aku lagi bagus...aku nak jadi yg terbaik dari yg terbaik...semoga dpt dikecapi & dipermudahkan...😃 nantikan Part 3 First Edition tau! Annyeong! 😘(hihi...) .
.
.
🌹Quote🌹 -Those who fly solo have the strongest wings-
#quote
#queen
#story
#inspire
#true
#success
#love
#live
#beauty
#career
#achieve
#withyou
#winner
#wannaone
#kpop
#fangirl
#buddy
#korea
#malaysia
#happy
#life
#okay

♡♡♡
#뷔#キムテヒョン#김태형#kimtaehyung#金泰亨#テテ#v#korea#韓国#방탄소년단#bts#music#cool#cute

diary/夜中の #病み
生かされて生きなきゃなと、わかってはぃても、
本当病みます。。。

I recently had the privilege of being interviewed for the season finale of #FirstGenerationBurden . Most people know I’m pretty private in regards to my personal life. I definitely had to push myself to step out of my comfort zone in this honest, open dialogue. That being said, big thanks to @rich_tu for taking a chance and interviewing an initially stubborn and reluctant Korean. 🇰🇷🇺🇸 #Korea #Immigrant #FirstGenerationBurden #SouthKorea #Seoul #ForeignAdoption

😰Omo!!!!! Nk handbag murah????? Sila scroll 👇👇👇👇👇 ke bwh

New Arrival Bag 🌻🌻🌻 New Arrival Bag

DR3641 DIOR SERIES (3 IN 1 SET)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 32CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HEIGHT : 25CM
HANDLE HEIGHT : 14CM
LONG STRAP : 110CM
OPENING CLOSER : BUTTON
CONTENT : A4 (2 COMPARTMENT)
GRED : AAA DIOR SERIES

PRICE : RM105 SM/RM115 SS (*include postage)

WA 018-9010694
WA 018-9010694

Nk tgk colours lain click #3641

#begmalaysia #begmurah #handbag #handbagmurah #handbagmalaysia #handbaglawa #luxurybag #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualbag #malaysia #igersmalaysia #exo #villagepeople #korea #malaysia #malaysianig #newyork #japan #freepostage #slingbag #backpack #backtoschool #purse #throwback #vsco #vscocam #bazarpaknilmurah #koreabag

© eternity

follow @winkdeeplova for more updates
____________________________________________________❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ____________________________________________________

#박지훈 #배진영 #워나원 #윙딥 #워나원 #딥윙 #朴志訓 #裴珍映 #狼昏 #จินฮุน #baejinyoung #parkjihoon #wannaone #deepwink #จินฮุน #winkdeep #ฮุนยอง #kpop #korea #winkdeeplova #winkboy #deepdark

✨預訂 ~ 韓國Paperplanes - PP1432 Two Way 三帶涼鞋✨
.
Paperplanes🇰🇷最新三帶涼鞋,後面條帶可拆變拖鞋款,一對兩用,抵著👍👍😎,底高3.5cm,有增高效果👏👏,🇰🇷Made in Korea🇰🇷,五色選擇,男女共用👫,可做情侶款💏。🇰🇷韓國直送🇰🇷,有齊原裝Paperplanes吊牌。😊
.
.
✨限時優惠價✨$250/對✨
✨8/10截單✨
.
截單日後10-14個工作天內到貨📦
.
預訂請直接:
.
📱Whatsapp: 63569227 .
✅Line/WeChat: seoulsurprise
.
所有貨品均由韓國空運到港,保證100%韓國正貨。🇰🇷🇰🇷🇰🇷👍
.
如需訂購其他韓國產品,我們亦可以代購喔!歡迎查詢!💬
.
#hkig#hkigshop#hkgirl#korea#韓國#韓國化妝品#韓國代購#gmarket#snsd#exo#runningman#twice#gmarket代購#韓國波鞋#paperplanes代購#sbenu代購#韓國鞋#韓國涼鞋#涼鞋代購#波鞋#波鞋代購#韓國直送#runningman帽#paperplaneshk#PP1101#PP1432#Runningman代購#dickies代購#adidas代購#fila代購

ลงรัวๆ ลงให้ครบ อีกนานกว่าจะได้ไปอีก รูปเป็นพัน #busan #korea

🐻Line Friends Store🐰☕️
-
身為choco的鐵粉就是要來朝聖🙌🏻
兩層樓高的巨brown💙好迷人😍
-
有點可惜沒去到弘大的!下次一定要去💕
#korea #seoul #linefriendsstore #2017

😰Omo!!!!! Nk handbag murah????? Sila scroll 👇👇👇👇👇 ke bwh

New Arrival Bag 🌻🌻🌻 New Arrival Bag

DR3641 DIOR SERIES (3 IN 1 SET)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 32CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HEIGHT : 25CM
HANDLE HEIGHT : 14CM
LONG STRAP : 110CM
OPENING CLOSER : BUTTON
CONTENT : A4 (2 COMPARTMENT)
GRED : AAA DIOR SERIES

PRICE : RM105 SM/RM115 SS (*include postage)

WA 018-9010694
WA 018-9010694

Nk tgk colours lain click #3641

#begmalaysia #begmurah #handbag #handbagmurah #handbagmalaysia #handbaglawa #luxurybag #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualbag #malaysia #igersmalaysia #exo #villagepeople #korea #malaysia #malaysianig #newyork #japan #freepostage #slingbag #backpack #backtoschool #purse #throwback #vsco #vscocam #bazarpaknilmurah #koreabag

Walking in style 🏃🏻 #korea #nami

Most Popular Instagram Hashtags