#kopisegar

376 posts

TOP POSTS

" Sampai bila kita nak rasa letih menjelang bulan puasa ? Letih betul, kadang-kadang tertidur masa sujud.Pernah terfikir untuk buat sesuatu supaya kekal cergas ? Dulu saya pun macam tu, selepas cuba Afeeya cafe semasa sahur dan berbuka saya nampak perubahan ketara.Saya semakin cergas dan banyak stamina. Cubalah sekotak untuk kesegaran mengamalkan ibadah pada bulan puasa.Bukan sekadar kopi yang biasa berada di pasaran ia juga diadun bersama herba-herba yang terkenal dan berkhahsiat tinggi iaitu Ubi jaga & Tunjuk langit.produk ini diasaskan oleh DR.SYED AYOB SYID MUSTAFA AL-QUDRI.Harga memang murah hanya Rm25 sahaja untuk maklumat lanjut boleh Whatsapp atau follow ig @mzf_health.shop

Whatsapp : 011-6088 6004

#afeeyakopi#kopisegar#sayajualmurah

Kalo lo anak tongkrongan pasti udah ga asing lagi ama yang namanya KOPI 😃 Bisa di bilang KOPI adalah cara yang paling ampuh untuk mendapatkan hal" yang baru, seperti teman,sodara atau yang lainnya. Lestarikan kebiasaan nenek moyang
#Ngops #KopiHitam #KopiSegar #PencairSuasana #GaadaLoGaRame

@Regrann from @putrifauziah09 - aku sayangkamu,tapi tamau cintakusiasia😘
@tuahkopi - #regrann
#kopisegar
#kopitapos
#jajananmurah
#tuahkopi

Menculik Teh @julayjo seduh kopi di acara Festival Indonesia Menggugat "Pekan Literasi Kebangsaan." Senang banget akhirnya bisa sedah seduh lagi. Hureeee... Dijepret sama Teh @julayjo.
#kopi #coffee #kopisegar

Yg ni lg Emcem bro...
Dulu lain Skrang...
Dah Ngopi tuu...
Ngaummm...
Pagi Lagi dah test Powerr... #MekaCoffee
#kopirawat
#kopiminda
#kopisegar
#UncleRp

Sob di situasi seperti apa sih yang menurut lo perlu banget yang namanya Delmonte Kopi Cincau? Share di sini ya! #delmontekopicincau #kopi #kopisegar

BETUL KE MIN KAFFE NI BAGUS DAN SANGAT2 BERKESAN?
1) ANTI PENUAAN.
- Agen Antioksida yang baik.

2) MENGAWAL PH BADAN.
- Menuetralkan Toksin Berasid seperti :
(Asid Uric,Gula dalam darah,Kolestrol dlm)

3) MENCEGAH & MERAWAT PENYAKIT KRONIK.
- Jantung, Darah Tinggi, Buah Pinggang, Kencing Manis, Migraine, kanser & masalah kesihatan yang lain.

4) MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN.
- Gastric, Ulser Perut, Masalah Usus, Buasir, Sembelit.

5) MEMPUNYAI KESAN DETOKSIFIKASI.

6) MEMPUNYAI MASALAH ALAHAN.

7) MEMBERI TENAGA & KESIHATAN YANG BAIK KEPADA BADAN.

KANDUNGAN :
❇️ krimer bukan tenusu
( pepejal sirap glukosa )
❇️ minyak sayuran
( minyak sawit )
❇️ protien susu
❇️ fosfat
❇️ pengemulsi ❇️ bahan anti gumpal
(pewarna )
❇️ serbuk kopi segera
❇️ maltodextrin
❇️ garam buluh
❇️ serbuk koko ❇️ aspartame

TAK BANYAK KAFEIN DAN TIADA BAHAN CAMPURAN YG TIDAK DIBENARKAN.

#KOPIGARAMBULUH
#KOPISEGAR
#KOPISIHAT

TAK PERLU TAMBAH SUSU/GULA...
BANCUH DAN MINUM SEGERA...
ENAK DIMINUM BEGITU SAJA...
BAU SEMERBAK AROMA NYA...
SEDAP TAK TERKATA KATA... Berminat dengan kopi #MinKaffe boleh order ke talian wassap 01129632614 @ pm segera

#GengMagnetRezeki

MOST RECENT

Kenapa MINKAFFE waktu sahur tadi??
.
✔ kasi tenaga umphhhhhh 💪💪💪💪💪
✔ tinggi mineral terutama magnesium
✔ sembelit?? No more sembelit lagi
✔ kasi kurang itu angin dalam badan😉😉😉
✔ khasiat garam buluh yang bersifat antioksidan

Meh2, pakat2 minum MINKAFFE
.
Psttttttttttttt nak bisik sikit ni
Petang ni acer try kiter buat puding minkaffe, nak dak?😆😆😆
.
Nak beli MINKAFFE ORIGINAL, BELILAH DGN SAYA✋✋✋
Nak buat DUIT KOPI KAW KAW PUN BOLEH
Adik2 student yang nak BUAT DUIT KOPI PUN BOLEH!! LIZA 013.933.1948

#minkaffe #minkaffejengka #minkaffejerantut #setkurusbajet #kopisihat #ramadhankareem #studentniaga #studentcafe #tenagaorangmuda #kedaikopi #kopisegar #pudingminkaffe #juadahberbukapuasa #sahur #TheDiamondCircle #jerantutkampungku

" Sampai bila kita nak rasa letih menjelang bulan puasa ? Letih betul, kadang-kadang tertidur masa sujud.Pernah terfikir untuk buat sesuatu supaya kekal cergas ? Dulu saya pun macam tu, selepas cuba Afeeya cafe semasa sahur dan berbuka saya nampak perubahan ketara.Saya semakin cergas dan banyak stamina. Cubalah sekotak untuk kesegaran mengamalkan ibadah pada bulan puasa.Bukan sekadar kopi yang biasa berada di pasaran ia juga diadun bersama herba-herba yang terkenal dan berkhahsiat tinggi iaitu Ubi jaga & Tunjuk langit.produk ini diasaskan oleh DR.SYED AYOB SYID MUSTAFA AL-QUDRI.Harga memang murah hanya Rm25 sahaja untuk maklumat lanjut boleh Whatsapp atau follow ig @mzf_health.shop

Whatsapp : 011-6088 6004

#afeeyakopi#kopisegar#sayajualmurah

Kopi orang kaya 4G
Kopi percampuran _KURMA_PREMIUM COFFEE_GARAM BULUH_GINKGO_GOJI_GUARANA
Kopi membantu mengurangkan stress dan membuat anda lebih ceria....sedap ada khasiat
Dynasty kopi orang kaya 4G mudah sedap dan bau aroma kopi yang wangi serta menyihatkan....kopi berkhasiat dan bertenaga.
Pelbagai kajian mendapati amalan meminum kopi sebanyak 1 hingga 2 cawan sehari adalah bermanafaat kepada kesihatan dari segi kecergasan tubuh dan kesegaran mental ...sekiranya anda merasa lesu jom mengopi...KOPI ORANG KAYA 4G

Mehh order meh WA 0107868842
#KOPIMALAYSIA #makanan#halal
#sayajualkopi #sayaminumkopi
#KOPIWANGI #sayagemarkopi
#PENGEMARKOPI #kopisihat
#KOPIMURAH #kopisegar#dynastykopi4G
#KOPIHERBA #antioxida
#KOPIKURMA #kayavitaminc
#minuman #kayavitaminec #dynastyhoney#dynastycollagen#dynastykopiorangkaya4G #codareakotabharu minuman

BETUL KE MIN KAFFE NI BAGUS DAN SANGAT2 BERKESAN?
1) ANTI PENUAAN.
- Agen Antioksida yang baik.

2) MENGAWAL PH BADAN.
- Menuetralkan Toksin Berasid seperti :
(Asid Uric,Gula dalam darah,Kolestrol dlm)

3) MENCEGAH & MERAWAT PENYAKIT KRONIK.
- Jantung, Darah Tinggi, Buah Pinggang, Kencing Manis, Migraine, kanser & masalah kesihatan yang lain.

4) MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN.
- Gastric, Ulser Perut, Masalah Usus, Buasir, Sembelit.

5) MEMPUNYAI KESAN DETOKSIFIKASI.

6) MEMPUNYAI MASALAH ALAHAN.

7) MEMBERI TENAGA & KESIHATAN YANG BAIK KEPADA BADAN.

KANDUNGAN :
❇️ krimer bukan tenusu
( pepejal sirap glukosa )
❇️ minyak sayuran
( minyak sawit )
❇️ protien susu
❇️ fosfat
❇️ pengemulsi ❇️ bahan anti gumpal
(pewarna )
❇️ serbuk kopi segera
❇️ maltodextrin
❇️ garam buluh
❇️ serbuk koko ❇️ aspartame

TAK BANYAK KAFEIN DAN TIADA BAHAN CAMPURAN YG TIDAK DIBENARKAN.

#KOPIGARAMBULUH
#KOPISEGAR
#KOPISIHAT

TAK PERLU TAMBAH SUSU/GULA...
BANCUH DAN MINUM SEGERA...
ENAK DIMINUM BEGITU SAJA...
BAU SEMERBAK AROMA NYA...
SEDAP TAK TERKATA KATA... Berminat dengan kopi #MinKaffe boleh order ke talian wassap 01129632614 @ pm segera

#GengMagnetRezeki

Panas banget nih udaranya...kita minum kopi latte deh yg lagi kekinian pake coffee cube disiram susu greenfield , tambah brown sugar sedikir...bener2 mantap enak dan segarrrrr
#coffeelover #icedcoffeelatte#kopisegar#coldbrewcoffee#coffecubes#kopi#arabicacoffee

fresh from the oven.. baru diroasting light-medium sore ini sama @masichang coffe.. matursuwun mas, rasane juoss.. 👍👍👍 #arabica #floresjuria #masichangcoffee #kopimalam #kopienak #kopisegar #kopisehat #umbruscoffee

Semalam cuti..hari ni macam malas je nak p keja..😅😅 Td sblm p keja.. bancuh #minkaffe n telan 2 biji #garlictablet.. phtu makan roti sekeping..haa baru rasa badan bertenaga nak start kerja.. Sapa2 suri rumah tu.. lagi byk aktiviti pagi2 ni kan.. jom perkena #kopisegar ni secawan.. yg nak kurus tu leh minum plus dgn garlic tablet 2biji taw..😘😘 Nk terai.. moh wasaap laju2
013-6181271
#TRIJ_Minkaffe
#agentwanted
#sayausahawanstgma

Cinta itu seperti minuman yang ada rasa manis, gurih dan pait nya~
Yuk cobain 'Coconut white coffee' ala B&W food (tersedia panas dan dingin).
Harga bersahabat just 5k, anda bisa menikmati minuman penuh cinta dari kami 😊🙌🙌
.
.
.
.
.
#minuman #minumanenak #minumansegar #minumanhangat #minumangaul #minumancinta #minumanmurah #kopienak #kopimanis #kopisegar #kopiindonesia #kopibandung #kopibdg #kopinikmat #kopikelapa #kopimantap #coconutcoffee #coconutwhitecoffee #coconuthot #coconutcool #coffee #coffeetime #coffees #coconut #whitecoffee #coffeeaddict

Tinggalkan testimoni mu tentang Omerta di www.tripadvisor.com, setelah dipublish tunjukkan ke kami dan dapatkan segelas kopi gratis untuk pesanan kedua. Ayo, tuntaskan segera 😁 #tripadvisor #tripadvisormedan #coffeetraveller #coffeetrip #kopi #kopisegar #kopisantai #kopimedan #kedaikopimedan #kedaikopilokal #kedaikopilokalmedan #kafemedan #jalanjalanmedan #kotamedan #kulinermedan #medan

Yg ni lg Emcem bro...
Dulu lain Skrang...
Dah Ngopi tuu...
Ngaummm...
Pagi Lagi dah test Powerr... #MekaCoffee
#kopirawat
#kopiminda
#kopisegar
#UncleRp

Setelah melalui jalan yang panjang dan luar biasa sampai juga alat ini di Biak-Papua, Indonesia.. terima kasih Ombro @ferry_gunawan yg sudah memberi petunjuk, nasihat dan resep somai nasi campur Kenanga... ✌😂✌
, Ombro JanDaniel yg sudah bersediah direpotin di hari libur.. Xie..Xie juga buat suhubro @suwandatjandra 😂😂 yg memberikannya service khusus dan lebih untuk @nitrobrew 🍻☕😂✌
#nitrobrewcoffee
#freshcoffee
#beercoffee
#KopiPacePapua
#kopisedap
#kopisegar
#kopipacepapua😬
#kopihutanliarpapua
#Kopihutanpapua

Most Popular Instagram Hashtags