[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kopigarambuluh

33593 posts

TOP POSTS

MIN KAFFE NI MELAMPAU BETUL, LAGI MINUM LAGI MENJADI RUPENYE 😑😑😑😑
.
.
Saya memang "coffee lover" sebelum ni walau sakit camne sekali pun tetap i need my coffee to start my day.. sampai la saya bertemu dengan MIN KAFFE bukan je sedap, tapi da bole "say bye bye gastrik & bye bye migrain" ✌✌✌
.
.
MIN KAFFE ialah coffee mineral yang sangat sesuai untuk semua kerana bebas gula. Dengan minum coffee je, insyallah banyak benefit yang dapat diperolehi.. diantaranya :
.
.
β˜• turunkan tekanan darah tinggi
β˜• kurangkan risiko kencing manis
β˜• masalah gastrik
β˜• turunkan berat badan
β˜• sembuhkan migrain
β˜• hilang mengantuk
β˜• beri tenaga
β˜• tambah tumpuan
β˜• masalah perut buncit
β˜• Sembelit
β˜• cegah salur darah tersumbat
β˜• awet muda
β˜• asma
.
.
Yang penting, mula-mula ingatkan rase cam coffee 3in1 biasa je, tapi rupa-rupanya lagi sedap luar biasa, delicious, so nyummyyyy!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Uolls wajib try minum, try sendiri baru tauuuu.. then pasti tak cari lain.. πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
sekotak rm33 + postage.. Promotion SET COMBO 4 kotak rm120 jer + FREE POSTAGE 😘😘😘 COD di ampang sahaja
.
.
for more details & testimoni di @maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
.
.
whatsapp "MIN KAFFE" ke :
πŸ“±0164464686
πŸ“±0164464686
πŸ“±0164464686
πŸ“±0164464686
.
.
#coffee #kopikesihatan #nosugar #coffeelover #garambuluh
#minkaffe #kopigarambuluh #asma #darahtinggi #kencingmanis #gastrik #masalahberatbadan #salurdarahtersumbat
#sayajual #bazaarkl #kuruskanbadan #mengantuk #viral #migrain #stress #tekanan #awetmuda #perutbuncit #lawas #shikinmaembong #maembongbeautyhouse #maembong #emmamaembong #chachamaembong #mineralcoffee

Sempena Hari Kopi Antarabangsa pada 1hb Oktober, Min Kaffe bersama Kupi-Kupi FM akan membawakan kepada anda segmen "Singgah Kupikupi" pada bulan September! Jangan ketinggalan juga untuk mendengar iklan radio Min Kaffe yang akan ke udara dari 11 September sehingga 27 Oktober 2017 di Kupi-Kupi FM, Sabah. Stay tuned ye!

#kopigarambuluh #minkaffe #shom

Sarapan seawal 7 pagi.. Bangun pagi ni, alahaiiii.. Makyong lagi hehe.

Hari ni due date nya.
Dear baby, jom lahh keluar cecepat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #MinKaffe
#KopiGaramBuluh
#KopiViral
#Sarapan
#40weekspregnant

Future millionaire sedang menikmati #minkaffe sambil cuci mata tengok katalog ikea 😁
.
Happy sunday all 😘
.
#kopigarambuluh #ikea #norainezamshahdotcom

Jom ngopi

Cekodok + min kaffe

#minkaffe
#kopigarambuluh
#kopirobusta

Take a break dengan secawan kopi garam buluh. Sedap bak hang!!! Baru siap sidai baju, sambil silang kaki fikir menu hujung minggu kita layan #minkaffe dulu mana tahu dapat ilham..hahaha.

Nak cuba kopi garam buluh contact AG ye..0194334672.

#kopigarambuluh #kopikesihatan
#aziraaziz

Makan tghari & Minum petang, tak lengkap rasanya bila makan/sarapan tanpa si #MinKaffe kopi diet HMπŸ˜‹β˜•οΈ #Alhamdulillah
#kopiGaramBuluh

Rezeki malam nie...
Tak kiralah jam berape pon ..akk layan..
COD jap 60 sachet min kaffe
2 papan + 1 box ...dapat sample min cha lagi...❀❀ Ada yg nak oder dgn akk PM ok ...
Kedai online 24hrs..😁😁😁 #Businesswithpleasure
#kopiviral
#KOPIGARAMBULUH

Rezeki dipagi hari sebelum memulakan tugas.

#alhamdulillahfortoday
#kopigarambuluh

MOST RECENT

KURUS DENGAN SET PKP ⬇

Anda ada masalah berat badan berlebihan pada tubuh? β†ͺ Kolesterol berlebihan dalam tubuh badan? β†ͺDah pernah periksa kadar kolesterol dalam badan anda?
β†ͺ Risau dengan masalah kegemukan yang dialami?
β†ͺ Sering diejek rakan-rakan dan orang sekeliling tentang kegemukan pada diri anda?

Jangan Risau!!! Kini ada penyelesaiannya. βœ…βœ…Jom cuba SET PKP untuk dapat kesan yang sangat cepat dan selamat.

SWIPE πŸ‘‰ UNTUK TESTIMONI. 🌸 NORMAL PRICE : RM77.00
🌸HARGA PROMOSI : RM70.00
πŸ’ŒPOS : RM8 sm RM12 ss

Order :
Klik link pada bio ✌

#kopikurus #kopiviral #setpkp #kopisihat #kopigarambuluh #nosugar #setdetoksjimat #setdetoks #mampumilik #naksihatdancantik #bazarmurahpaknil #fattahamin #fazura #imaniimtiyaz #embunreal

Seronok ada stock dalam kereta ni. toksah pening cara camne nak balik rumah ambik stock bagai. boleh terus hantar je balik kang. .
dah lama tak kerja COD. 😁 jumpa petang jap lagi customers.
.
setPKP PROMO RM100❗❗❗
Jom dapatkan dari cikmaneh sekarang. FREE tester #MinCha. 😘

#kopigarambuluh
#kopitenagasepanjanghari
#kopimilkbooster
#setkurus
#garlictablet #minkaffe #mincha

My bodyguard for today πŸ˜†πŸ˜† Aniq Aqi ❀
.

Special post to our beloved agent at Kuantan!
.

#SyampooGaramBuluh
#KopiGaramBuluh #TopLeadersCircle #LiyanaJamin
010 650 6636

Asbab MinKaffe Kandungan Dapat Diselamatkan...😱😱 [credit to Iratuhati Iyra]
Allah Maha Besar!! Sesungguhnya apa yg terjadi adalah di bawah izinNya.. apa yg saya nk share ni adalah pengalaman kwn kpd kakak saya, Ateh yg mengalami masalah kencing manis tinggi sehingga mengancam kandungannya.. 8 Sept 17- doktor menasihatkan utk mengurangkan berat dan menurunkan paras gula dalam tempoh 2 mggu sahaja jika ingin kandungan diselamatkan 😒😒
Kakak saya cadangkan ateh amalkan minum min kaffe setiap hari bermula pd hari tersebut.. 13 Sept 17- doktor mengesahkan kandungan gula dalam darah turun kpd 4. Sebelum ni tak penah pun turun smpai macam tu dan lebih menggembirakan, kandungan dan baby NORMAL.. Subhanallah!

20 Sept 17-berat badan dah turun sikit demi sikit.. Alhamdulillah 😊

Allah, hanya Dia yg tahu betapa gembiranya kami sbb dpt bantu dia dgn asbab min kaffe.. terima kasih Allah. Semoga sharing ini dapat membantu lebih ramai lagi ibu2 dan mereka2 di luar sana yg mengalami mslh seperti ini.. aaminnn.. Happy sharing πŸ˜‰

Jom amalkan Minkaffe, kopi tanpa gula dgn khasiat garam buluh. πŸ“² Salmi 0193054860

Biz Online Modal RM50
#projekSTG
#CATChampions
#MinKaffe #kopigarambuluh

Alhamdulillah. Pengeposan ?? adalah setiap hari ye. Syukur. Jom pos brg panas. Berminat nk dptkn product haio? Jgn lupe klik link pd bio atau dm ig... nak cepat whatsapp je trus.. ????
.
.
#haio #PakarKorsetKurus
#MinCha #MinKaffe
#PakarKorsetKurusCyberjaya
#PakarKorsetKurusGombak
#MIneralCoffee #0125241445
#KopiGaramBuluh

DULU VS SEKARANG
Terima kasih berkongsi testimoni Normazlinahani.
Katanya, dalam gambar tu memang orang yang sama cuma berat yang berbeza. Nani ni jenis berat badan cepat naik tapi payah nak turunΒ².

Semenjak konsisten ambil set pkp, berat badan Nani jadi mudah turun. Syukur Ya Allah. Sehingga hari ini, selepas Nani melahirkan anak ke 3 (2016) Nani masih ambil min kaffe bersama garlic tablet. Alhamdulillah berat sebelum pregnant sudah dapat kembali.

Memang patut digelar Set PKP a.k.a Set Projek Kempis Perut. Betul-betul menjadi dengan izinNya. Set PKP bukan ubat kurus. Tetapi ianya membantu detox cara sihat tanpa diet sakan. Terpaksa kurus tanpa sengaja lah kan.
Jom pakat pakat cuba #setpkp juga.
Tubuh badan sihat, berat badan maintain dan cergas bertenaga gitewww.
Inbox Ticer Nurul sekarang.
WhatsApp O13. 249. 7440.
πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
#ProjekSTG
#minkaffe #kopigarambuluh #kopi #coffee #coffeelover #usahawanSTG #sayashare #sayaminum #sayajual #bisnesonline #bazaronline #kedaionline #parttime #sideincome #onlinepreneur #mompreneur #setpkp #garlictablet #pilbawangputih
#slim #kurus #detox #gastrik #cergas #energybooster #migrain #buasir #lawas #sembelit

Enaknya hirup #minkaffe panas tiap2 hari. Dah la tanpa gula, tinggi mineral dari #garambuluh pulak tu. Kan kita kena jaga kesihatan melalui makanan jugak, setuju?

#minkaffemelaka #kopigarambuluh #coffee #coffeelover #perutbuncit #GLAMelite #setkurusbajet #melaka #jasin

Min Kaffe atau dulu lebih dikenali dengan nama Mineral Coffee, atau turut dikenali sebagai Kopi Garam Buluh dan Kopi Kurus, memang Nana consume setiap hari samada diwaktu pagi atau malam, panas atau sejuk tau.
.
.
Kebaikan Min Kaffe:
??Energy Booster
??Milk Booster untuk para mommies
??Mengurangkan Migrain
??HB rendah
??Kencing Manis
??Darah Tinggi
??Sembelit
??Meneutralkan asid dalam badan
??Perut kenyang lebih lama
??Perut kenyang lebih lama
.
.
Min Kaffe sesuai untuk yang ada masalah migrain atau sakit kepala, kerana pengambilan Mineral Coffee ini tidak akan mengakibatkan sakit kepala atau migrain. Malah membantu mengurangkan kadar serangan migrain / sakit kepala.
.
.
Min Kaffe sesuai untuk siapa?
??Ibu yg menyusukan anak
??Ibu yg hamil
??Ibu yg sedang berpantang
??Org yg ikhtiar unutk kurus
??Pesakit darah tinggi
??Pesakit kencing manis
??Pengidap Gastrik
.
.
Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. .
.
Cara pengambilan:
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas.
Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
.
.
#haio #PakarKorsetKurus
#MinCha #MinKaffe
#PakarKorsetKurusCyberjaya
#PakarKorsetKurusGombak
#MIneralCoffee #0125241445
#KopiGaramBuluh

Jom pekena MinKaffe secawan..
Kenal bertenaga sepanjang hari πŸ˜ƒ

#MinKaffe
#KopiSihat
#KopiKecergasan
#KopiGaramBuluh
#AgentSgPetani

#MIN_KAFFE 😘😘
Rata - rata orang yang dah pernah cuba sekali Min Kaffe pasti Nak lagi.

And yg PALING BEST Min Kaffe bole : β˜• hilangkan #MENGANTUK β˜• jadikan wajah #AWET_MUDA β˜• hilangkan #ANGIN_BADAN β˜• kurangkan #TEKANAN_DARAH β˜• sesuai untuk penghidap #DIABETES β˜• #MILKBOOSTER untuk breastfeeding mommies
.
Yang lagi PENTING ! ! ! ! 😻 MIN KAFFE juga boleh hilangkan LEMAK BADAN & KURUSKAN BADANπŸ’ƒ So, tunggu apa lagi.. Grab now dengan harga terlajak jimat ! ! !
.
PM / WHASAPP

Hawaina
017 9741896

#kopigarambuluh
#clagroup
#Clavengers

Min Kaffe atau dulu lebih dikenali dengan nama Mineral Coffee, atau turut dikenali sebagai Kopi Garam Buluh dan Kopi Kurus, memang Nana consume setiap hari samada diwaktu pagi atau malam, panas atau sejuk tau.
.
.
Kebaikan Min Kaffe:
??Energy Booster
??Milk Booster untuk para mommies
??Mengurangkan Migrain
??HB rendah
??Kencing Manis
??Darah Tinggi
??Sembelit
??Meneutralkan asid dalam badan
??Perut kenyang lebih lama
??Perut kenyang lebih lama
.
.
Min Kaffe sesuai untuk yang ada masalah migrain atau sakit kepala, kerana pengambilan Mineral Coffee ini tidak akan mengakibatkan sakit kepala atau migrain. Malah membantu mengurangkan kadar serangan migrain / sakit kepala.
.
.
Min Kaffe sesuai untuk siapa?
??Ibu yg menyusukan anak
??Ibu yg hamil
??Ibu yg sedang berpantang
??Org yg ikhtiar unutk kurus
??Pesakit darah tinggi
??Pesakit kencing manis
??Pengidap Gastrik
.
.
Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. .
.
Cara pengambilan:
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas.
Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
.
.
#haio #PakarKorsetKurus
#MinCha #MinKaffe
#PakarKorsetKurusCyberjaya
#PakarKorsetKurusGombak
#MIneralCoffee #0125241445
#KopiGaramBuluh

HANYA 1 SACHET SEHARI.... β˜•οΈ SUSU BANYAK,TAK SAMPAI 1 JAM, PUMP LAGI
β˜•οΈ SIMPAN FREEZER 50oz SETIAP HARI
β˜•οΈ BERTENAGA WALAU KURANG TIDUR
β˜•οΈ TAK PENAT BUAT KERJA
β˜•οΈ BERAT BABY NAIK LEBIH 1 KG SEBULAN
.
Happy sangat kak Siti Hasleeza Mohd Hasnan..sharing kegembiraan beliau bila amalkan 1 sachet min kaffe setiap hari..
Kak Leeza amalkan kopi ni sejak mengandung lagi..memang beliau puas hati sangat..😍😍😍
.
Alhamdulillah..tq for sharing kak leeza..happy sangat bila dengar feedback akak..semua produk yang akak dah cuba, akak puas hati..dari shampoo, maharani, kopi, semua pon serasi sangat dengan akak...syukur..πŸ˜‡
.
Jom share dengan semua orang kebaikan kopi ni..
Mungkin ada kawan2 diluar sana yang memerlukannya..
.
READY STOCK AVAILABLE!! Noleh roger akak k.πŸ˜‰
πŸ“²πŸ“ž MARY 0126964118
.
#setpkp #kopiviral #kopidetoks #milkbooster #kopigarambuluh #agentdiperlukan
#bizparttimeincomeluarbiasa #biznesonlinemodalRM50 #OnlinePreneur
#ProjekSTG #catchampions

Most Popular Instagram Hashtags