#kopigarambuluh

MOST RECENT

Wahhh! Misi utk #turun kan #beratbadan berjaya! Bukan sedikit.. lebih dari separuh total #berat #badan sebelum ni.
.
Nak tau rahsianya? .
Selain memakai #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #pemakanan juga di jaga. Mengambil #shakeme sebagai #mealreplacement dan juga #minkaffee utk tingkatkan #metabolism .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting dan cara2 pengambilan #soyagarambuluh dan #kopigarambuluh .
#waistshaper #bengkungperut #bengkungkurus #korsetpengecilperut #korsetkurus #bodyshapers #garambuluh #robusta #diet

Peneman ketika bersahur dari first Ramadhan lagi. Best sebab sampai petang masih bertenaga. Yang penting tak rasa lapar okey😉
.
.
#kopigarambuluh #energybooster #minkaffe #kopiberkualitas #kopiberkhasiat #ramadhan2018 #puasa

Memang lagi #syantik. Kepada penggemar #kopigarambuluh dan nak ada cawan macam ni, mentor kami nak bagi FREEGIFT. Salah satunya mug ni. Termasuk cabutan #duitraya RM500. Saya nak, awak nak ke ?

#ramadhanready #RayaTakUsikGaji via #ProjekRM1000seMinggu #beU_XtraOrdinaryIncome #cabutanbertuah

Sakit kepala vs Kopi

Memang dulu kerap sakit kepala sangat. Dah memang ada problem tekanan darah rendah. Pantang penat, rasa panas sikit memang akan sakit kepala dan rasa nak pitam. Dan tak boleh stress, cepat je sakit kepala.

Tau tak salah satu sebab sakit kepala ni adalah disebabkan kurang MAGNESIUM. Dan yang SPECIALnya ☕ Min Kaffe ni bukan sebarang kopi. Satu-satunya kopi yang tinggi kandungan mineral termasuklah Magnesium. So, yeay! Tak lalu nak telan panadol kalau sakit kepala.

So, u guys kalau ada masalah kerap sakit kepala. Apa kata try minum kopi ni. Roger saya anytime okey

Farah | 017-4962315 #OriginalMinKaffe #AgenSahMinKaffe #KopiGaramBuluh #Migrain #BambooSalt

Pagi tadi as usual 3.30 dah bangun...buat dan siapkan apa yang patut...nak sahur still awal lagi....mesti nak pahala lebeh melambat2kan bersahur kan... Tut2...akak tertido...sudahnya pukul 5.20 baru sahur....sempat jamah nasi goreng semulut dua je dan makan kurma....nasib baik ada min kaffe...kopi tenaga dan boleh tahan lapar ni...dengan anak sekali minum min kaffe... Sampai sekarang still bertenaga dan tak rasa lapar langsung pun even masa berbuka semalam makan ketupat sotong je... Stok min kaffe korang ada lagi tak? Kalau dah kurang tu meh cepat2 topup dengan k nita.. http://www.wasap.my/60199150389

#minkaffe
#kopisihatbertenaga
#kopigarambuluh
#sahurdenganminkaffe
#G8unity
#berniagagayakami
#Peluangbizonline
#peluangniaga
#peluangbisness

Alhamdulillah another feedback di bulan Ramadan nie.

Biasalah bila puasa ja perut macam² ragam. Lagi takut kalo kita memang @ seorang yang selalu diserang gastrik.

Tapi alhamdulillah Min Kaffe sangat² membantu melegakan perut yang kosong.

Salam 6 Ramadhan😉

Macammana nak dapatkan?? klik je link kat bawah⤵👇 http://www.wasap.my/60166581941/MinKaffe

#minkaffe #kopigarambuluh #kopisihat #kopidiet
#BusinessStyleMMG
#Projek1KseHari
#ProjekHoneyBee
#DuitRaya2018
#SecretWeaponMMG
#MMG1536

Wahhh! Misi utk #turun kan #beratbadan berjaya! Bukan sedikit.. lebih dari separuh total #berat #badan sebelum ni.
.
Nak tau rahsianya? .
Selain memakai #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #pemakanan juga di jaga. Mengambil #shakeme sebagai #mealreplacement dan juga #minkaffee utk tingkatkan #metabolism .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting dan cara2 pengambilan #soyagarambuluh .
.
#waistshaper #bengkungperut #bengkungkurus #korsetpengecilperut #korsetkurus #bodyshapers #garambuluh #kopigarambuluh #robusta

Wahhh! Misi utk #turun kan #beratbadan berjaya! Bukan sedikit.. lebih dari separuh total #berat #badan sebelum ni.
.
Nak tau rahsianya? .
Selain memakai #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #pemakanan juga di jaga. Mengambil #shakeme sebagai #mealreplacement dan juga #minkaffee utk tingkatkan #metabolism .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting dan cara2 pengambilan #soyagarambuluh .
.
#waistshaper #bengkungperut #bengkungkurus #korsetpengecilperut #korsetkurus #bodyshapers #garambuluh #kopigarambuluh #robusta

Minum MinKaffe tak gastrik❗

Customer cakap Kalau minum kopi lain confirm gastrik dan angin satu badan.
Sebab minum MinKaffe, perut jadi kenyang dan paling best bantu lawas terus. Patut ramai minum Min Kaffe boleh kurus. Yela, ada garam buluh kot. Kopi lain mana ada 😉

Bulan puasa mcm nilah sesuai minum tau. 📲 http://www.wasap.my/60174188592

#MinKaffe
#Kopigarambuluh
#codkajang
#tescokajang
#agentSah

Minum Min Kaffe tak gastrik❗

Customer cakap Kalau minum kopi lain confirm gastrik dan angin satu badan.
Sebab minum MinKaffe, perut jadi kenyang dan paling best bantu lawas terus. Patut ramai minum Min Kaffe boleh kurus. Yela, ada garam buluh kot. Kopi lain mana ada 😉

Bulan puasa mcm nilah sesuai minum tau. Kalau nak cuba jugak, jom la hantar rombongan meminang. 📲 http://www.wasap.my/60138033323

#MinKaffe
#Kopigarambuluh #coffeelover #kuching

Syu biasanya time sahur tak berapa suka makan makanan berat terutama nasi sebab bila syu makan nasi, perut ni akan cepat rasa lapar. Dalam 10 11am perut dah mula menyanyi lagu minta nasi😅.
.
Tapi bila Syu minum Min Kaffe ni 1 pek time sahur & kurma je , alhamdulillah perut dapat tahan lapar dah tak menyanyi lagi.. Takda la alasan gastrik ok😂
.
Pahala sahur pun dapat. Cubalah, boleh terus order dengan Syu. Ibu menyusu pun boleh minum dan paling best susu berganda-ganda..
.
www.wasap.my/60174415486/nakorderminkaffe
.
#kopienak #minkaffe #kopigarambuluh

Menjadi kegemaran #Minkaffe & #Mincha nih tau! Uolss dah dapatkan ke? Kalau belum meh dapatkan! Satu2nya kopi & teh dengan campuran garam buluh bukan GULA tau! Rasaa diaa perghhhh!! Memikat nauu..
.
#Cubadulubarutahu #Garambuluh #Kopigarambuluh #Tehgarambuluh
.
Call/Whatsapp 📲📲 www.wasap.my/60164714967

Alhamdulillah...selesai sahur. Untuk kami ber4, minuman wajib ketika bersahur semestinya Min Kaffe. Memberi tenaga berpanjangan sepanjang hari dan mengurangkan rasa lapar Angin atau gastrik pun takder. Anak2 kak ell pun suka!

#minkaffe
#kopigarambuluh
#magnesium
#robusta
#korea
#kopiviral
#ramadhan
#ramadhan6
#puasa

Tengah malam mcm nie ade yang wasap Kak Yus, "Assalm kak yus sy ambik no akk dlm wasap group niaga, akk sy gaji lusa ,sy nak lah promo akk tu, Min Kaffe yang beli 3 free dishwash tu, akk cod kat tesco rawang boleh, sebab sy mmg minum ni tp xde. Lg yg kasi gift??" Alhamdulillah jawapan kak yus boleh ajerr lah dik nonn, akk bg offer gift lagi bulan pose ni, hah sape nak lg, nnt akk offer lg join stg ngan hakak ko dpt lg gift dik.. Jika ade lagi yg meh wasap Kak Yus terus www.wasap.my/601114314486/minkaffe3

Projek Stg | M0dal rm50 | Bonus Kepuk2

#OrderMinKaffe
#kedai24jamstg
#AgenWantedstg
#minkaffeoriginal
#kopigarambuluh
#offerminkaffe
#minkaffemurah
#rawatgastrik
#tambahtenagaminkaffe
#minkafferawang
#minkaffekotaputeri

Tengah malam mcm nie ade yang wasap Kak Yus, "Assalm kak yus sy ambik no akk dlm wasap group niaga, akk sy gaji lusa ,sy nak lah promo akk tu, Min Kaffe yang beli 3 free dishwash tu, akk cod kat tesco rawang boleh, sebab sy mmg minum ni tp xde. Lg yg kasi gift??" Alhamdulillah jawapan kak yus boleh ajerr lah dik nonn, akk bg offer gift lagi bulan pose ni, hah sape nak lg, nnt akk offer lg join stg ngan hakak ko dpt lg gift dik.. Jika ade lagi yg meh wasap Kak Yus terus www.wasap.my/601114314486/minkaffe3

Projek Stg | M0dal rm50 | Bonus Kepuk2

#OrderMinKaffe
#kedai24jamstg
#AgenWantedstg
#minkaffeoriginal
#kopigarambuluh
#offerminkaffe
#minkaffemurah
#rawatgastrik
#tambahtenagaminkaffe
#minkafferawang
#minkaffekotaputeri

Tengah malam mcm nie ade yang wasap Kak Yus, "Assalm kak yus sy ambik no akk dlm wasap group niaga, akk sy gaji lusa ,sy nak lah promo akk tu, Min Kaffe yang beli 3 free dishwash tu, akk cod kat tesco rawang boleh, sebab sy mmg minum ni tp xde. Lg yg kasi gift??" Alhamdulillah jawapan kak yus boleh ajerr lah dik nonn, akk bg offer gift lagi bulan pose ni, hah sape nak lg, nnt akk offer lg join stg ngan hakak ko dpt lg gift dik.. Jika ade lagi yg meh wasap Kak Yus terus www.wasap.my/601114314486/minkaffe3

Projek Stg | M0dal rm50 | Bonus Kepuk2

#OrderMinKaffe
#kedai24jamstg
#AgenWantedstg
#minkaffeoriginal
#kopigarambuluh
#offerminkaffe
#minkaffemurah
#rawatgastrik
#tambahtenagaminkaffe
#minkafferawang
#minkaffekotaputeri

Minkaffe
=======
Kopi Garam Buluh

Korang prefer mane?
Sejuk or panas?

Sis 2-2 on je..
#minkaffe #shom #kopigarambuluh

🤩 Infinence Bag Collection ~ MEGAN 🤩

Inspired by Prof Datuk Jimmy Choo
👛Exclusive Design
👛100% leather
👛100% handmade
👛Classy
👛Affordable price

Dapatkan segera 😍
🕊 http://www.wasap.my/60125241445 🕊 😉 Jom KLIK link ni 👉🏻 https://goo.gl/MBUa7q 👈🏻
#haio #MinCha #MinKaffe #Cyberjaya #MineralCoffee #0125241445 #KopiGaramBuluh #BioSeleza #Maharani #BBplus #EziClean #Garlic #SisJual #SisPakai #BVSM #PremiumBeautiful #PB #Fastrepond #ProjekSTG #STGian #STG
#InfinenceCollection

Most Popular Instagram Hashtags