[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kopidfolia

281 posts

TOP POSTS

READY STOCK

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

Ke ST pula 😉😉😉...borong kopi dfolia... peminat kopi dfolia boleh dptkan stock segera ye sblm out of stock...tgh ada ni semua dok tgu2...seksok dah habis merata kome suruh su carikan..idok le dpt nk nolong nye pun...😑😑😑 Whatsapp order ke 0172180235 #sendayutinggi
#dfoliacoffee
#kopidfolia

Dlm.pantang nnt boleh continue Dfolia coffee semula😄😄@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Tengahari baru nk sarapan.. huhu... selagi tak minum minuman panas , selagi tu la rasa rutin permulaan hari tak lengkap... dah minum dfolia panas baru boleh proceed ke lunch pula...hahaha... Whatsapp utk order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#jamuratumalaya#menopous#minumandalampantang#herbaberpantang#jusperapat#herbaperapat#makjun#jamususukdara

Minum secawan kopi herba DFolia. Mmg rasa berbeza dari biasa
.
#sendayutinggi #kopiherba
#sendayutinggi_ampang_anne
#kopidfolia

KOPI DFOLIA
Bukan sebarang kopi , kopi herba membantu merawat masalah keputihan rahim wanita
Harga : RM 26
Postage : RM 8sm / RM 11ss

Cara untuk membuat pembelian :

1. Whatsapp/sms ( +6014 669 2336 ) |Pembelian di website ( www.zannebeauty.com)

Like page kami di facebook ✔ ( sendayu tinggi online dealer )|| Follow Blog
✔ zannebeauty.blogspot.my

#kopidfolia
#sendayutinggi_ampang
#sendayutinggi
#sayajualonline

🌷bondarozitaibrahim🌷
saya pilih herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran herba kopi Ratu..
.
Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita ..
.
Insya Allah kopi ratu membantu Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ...
.
Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar .. Whatsapp su 0172180235 utk pembelian
. .

#dfoliacoffee#herbawanita #royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#produkjamu#herbaperapat#jamuperawan
#produkkecantikan#jamukocok
#produkkurus#kopidfolia#kopiratu#kopiwanita#kopikecantikan #minumankesihatanwanita #minumankolagen#jamuratumalaya #jamuwanita #jamuberpantang #setberpantang#herbatradisional#herbaperapat#makjun #jamususukdara #dfolia#seduarrow#tombong#rahimjatuh#manjakani

KOPI DFOLIA
Bukan sebarang kopi , kopi herba membantu merawat masalah keputihan rahim wanita
Harga : RM 26
Postage : RM 8sm / RM 11ss

Cara untuk membuat pembelian :

1. Whatsapp/sms ( +6014 669 2336 ) |Pembelian di website ( www.zannebeauty.com)

Like page kami di facebook ✔ ( sendayu tinggi online dealer )|| Follow Blog
✔ zannebeauty.blogspot.my

#kopidfolia
#sendayutinggi_ampang
#sendayutinggi
#sayajualonline

MOST RECENT

READY STOCK

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

Dlm.pantang nnt boleh continue Dfolia coffee semula😄😄@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Tengahari baru nk sarapan.. huhu... selagi tak minum minuman panas , selagi tu la rasa rutin permulaan hari tak lengkap... dah minum dfolia panas baru boleh proceed ke lunch pula...hahaha... Whatsapp utk order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#jamuratumalaya#menopous#minumandalampantang#herbaberpantang#jusperapat#herbaperapat#makjun#jamususukdara

🌷bondarozitaibrahim🌷
saya pilih herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran herba kopi Ratu..
.
Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita ..
.
Insya Allah kopi ratu membantu Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ...
.
Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar .. Whatsapp su 0172180235 utk pembelian
. .

#dfoliacoffee#herbawanita #royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#produkjamu#herbaperapat#jamuperawan
#produkkecantikan#jamukocok
#produkkurus#kopidfolia#kopiratu#kopiwanita#kopikecantikan #minumankesihatanwanita #minumankolagen#jamuratumalaya #jamuwanita #jamuberpantang #setberpantang#herbatradisional#herbaperapat#makjun #jamususukdara #dfolia#seduarrow#tombong#rahimjatuh#manjakani

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

DFOLIA COFFEE- READY STOCK
.
.
-kopi herba utk wanita yg mengandungi manjakani...bagus utk dalaman wanita(remaja/berkahwin)
-bagus utk melancarkan aliran darah, atasi senggugut dan keputihan
-bagus diminum ketika dalam pantang
-memberi efek mood gembira dan tenang
.
.

Whatsapp order ke 0172180235😉

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan #tipsawetmuda
#tipskurus#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #tipslangsing #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopiratu#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia

@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Serious SEDAP.... formula baru menggunakan STEVIA sbg penganti gula...sgt bagus utk kesihatan... rasa herba,kopi dan manis stevia yang sgt BALANCE... peminat kopi dfolia mesti TERSENYUM merasakan perubahan rasa kopi dfolia yg lebih yummy ni... Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan #tipsawetmuda
#tipskurus#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #tipslangsing #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopiratu#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia

🌷bondarozitaibrahim🌷
saya pilih herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran herba kopi Ratu..
.
Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita ..
.
Insya Allah kopi ratu membantu Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ...
.
Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar .. Whatsapp su 0172180235 utk pembelian
. .

#dfoliacoffee#herbawanita #royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#produkjamu#herbaperapat#jamuperawan
#produkkecantikan#jamukocok
#produkkurus#kopidfolia#kopiratu#kopiwanita#kopikecantikan #minumankesihatanwanita #minumankolagen#jamuratumalaya #jamuwanita #jamuberpantang #setberpantang#herbatradisional#herbaperapat#makjun #jamususukdara #dfolia#seduarrow#tombong#rahimjatuh#manjakani

- Kopi ratu ni sangat power bagi yg dh rasa tau khsiatnya..!!..Ramai yg puji kurus bertenaga wlu mkn sikit jer..bertenaga aktif badan pulak ada kesan kurus ,segar, kenyang ... sangat bagus untuk saraf otak dn merawat dalaman wanita .. contoh seperti student IPT, untuk wanita bekerjaya, berusia dan paling elok mengurangkan alzhimer .. 😇😇 sedap dijamin harga 43 ..ada 15 sachet

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya#kopiratujrm

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

Jom mulakan hari dgn minuman berkhasiat dan membekalkan tenaga yg berpanjangan...kopi dfolia, kopi herba yg bagus utk dalaman wanita...selain mengelakkan badan letih lesu, ianya juga dpt mengatasi masalah keputihan dan melancarkan aliran darah...sesuai diambil ketika haid.. Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopi#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

Td pergi hq nk restock kopi dfolia.. tgk dah ada pack baru😍😍😍... pack je baru tp kualiti herba dlm kopi dfolia ni masih sama sejak 20 tahun yg lalu...dah banyak produk ST yg di tukar packagingnya utk mengikuti perkembangan semasa dan generasi... lepas ni nk kena simpan la pack2 lama..sbb ada sentimental value utk pengamal tegar produk herba ST yg mcm su ni😢... .
.

Jom dptkan READY STOCK dgn su.. Whatsapp 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #setbersalin #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#pilkesuburan#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#keputihan#ubatkeputihan

Most Popular Instagram Hashtags