#kopidfolia

MOST RECENT

Rasa penat bangun pagi, tak bersemangat ? Cuba DFolia Coffee dulu. Ramai yg amalkan sbb kesannya dilihat segera. D'Folia Coffee RM27.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #yatiesendayutinggi #dfoliacoffee #kopidfolia #dfolia

Secawan DFolia Coffee utk booster tenaga hari ni. Bila ambil selepas 30 minit akan rasa energy seperti recharge, rasa kenyang, mata lebih segar, hilang mengantuk, penat dan badan rasa ringan. Kopi herba ini khas untuk wanita.
.
D'FOLIA COFFEE RM29.15
.
.
.

Whatsapp 0172180235 utk order

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#royalv #manjakani#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikkan #sendayutinggiperak #jamuratumalaya#kopikecantikan #minumanherba#dfolia#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasikeputihan#kopiratujrm#jamuratumalayakualalumpur
#jamuratumalayasabah #jamuratumalayasarawak

Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - #repost sarapan sambil layan bunyi deruan air hujan yg lebat... preggy mommy tak boleh minum ye..dalam pantang nnt boleh☺

Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini.
.
.

KHASIAT :
1. Badan kurang biasa, sakit dan penat
.

2. Mengurangkan amsalah cepat mengantuk dan letih.
.

3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya
.

4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang
.

5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita .

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#awetmuda #royalv#tipsputih#kulittegang#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #jamuratumalaya #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita

Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Secawan DFolia Coffee utk booster tenaga hari ni. Bila ambil selepas 30 minit akan rasa energy seperti recharge, rasa kenyang, mata lebih segar, hilang mengantuk, penat dan badan rasa ringan. Kopi herba ini khas untuk wanita.
.
D'FOLIA COFFEE RM29.15
.
.
.

Whatsapp 0172180235 utk order

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#royalv #manjakani#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikkan #sendayutinggiperak #jamuratumalaya#kopikecantikan #minumanherba#dfolia#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasikeputihan#kopiratujrm#jamuratumalayakualalumpur
#jamuratumalayasabah #jamuratumalayasarawak

Hormon dlm tubuh badan ni ada byk. Today Kak Yatie nak share hormon yg agak terkenal & fungsinya utk wanita dlm melambatkan penuaan. Bagi anak dara atau usia 20an blh la baca utk tmbh ilmu. Sbb semua akan bertambah usia kan ☺️
.
Tahap estrogen akan mula merosot pd kebanyakan wanita pd usia 30an hingga akhir 40-an. Kalau terlalu kurus penurunan tu akan jd lebih awal
.
Kurangnya pengeluaran estrogen secara semula jadi berlaku seiring dgn peningkatan usia. Ia menjadikan kulit kita lebih nipis dan kurang anjal hingga menyebabkan lebih byk kedutan & skin jd kendur
.
Bila estrogen menurun, maka kurang lah kolagen dan elastin dihasilkan. Estrogen juga membantu kulit kekal lembap dengan meningkatkan asid hyaluronik
.
Ada satu kajian pd thn 1997 yg mana seramai 3,875 wanita menopaus menegaskan bahawa suplemen estrogen membantu melambatkan penuaan. Kajian ini menyatakan wanita yg amalkan suplemen dgn kandungan estrogen mempunyai kulit wajah yang lebih muda & juga membantu mengekalkan kolagen kulit, ketebalan, keanjalan dan keupayaan mengekalkan kelembapan
.
Dlm Sendayu Tinggi Sedu Arrow adalah herba yg diformulasi utk menambahkan hormon estrogen secara natural. Ia juga berdaftar dgn KKM. DFolia pula dirumus utk merawat keputihan. Alhamdulillah, 99% sembuh dari keputihan yg teruk. Both produk di pasaran lbh 2 dekad pun .

Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#kopikecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#estrogen

Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - SUKAR HAMIL ? Produk ST merupakan antara pelopor terawal herba di Msia 20 tahun lalu. 3 produk terbaik ini berjaya membantu ramai pasangan mendapatakan zuriat

Ia merawat keputihan, mengurangkan risiko keguguran bg rahim yg rendah, merawat penyakit dalaman rahim, prolapse mahupun fibroid 🎉Whatsapp utk order ke 0172180235🎉
.
.

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#sendayutinggisarawak
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#dfoliacoffee#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat

Bagi yg belum pernah cuba DFolia Coffee, tak rugi cuba sekali. Ramai yg cuba mmg mengakui kesannya. Badan lbh bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan hilang dlm 30 minit slps minum sepaket shj
.
Utk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat utk bersenam lama serta yg selalu sakit2 badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee. Stevia digunakan sebagai pemanis di dlm kopi herba sendayu tinggi
.

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#sendayutinggisarawak
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#dfoliacoffee#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat

Siapa yg amalkn DFolia Coffee semua ckp rasa lain kalau tak ambil dlm sehari. Terasa kenyang, bertenaga dan kurang rasa letih. Bg yg nak bersenam bagus amalkan 30 minit sebelum workouts utk tenaga yg maksimum. Sekaligus blh bersenam lbh lama, burn fat lbh byk. D'Folia Coffee RM29.16
.

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#sendayutinggisarawak
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#dfoliacoffee#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat

Siapa yg amalkn DFolia Coffee semua ckp rasa lain kalau tak ambil dlm sehari. Terasa kenyang, bertenaga dan kurang rasa letih. Bg yg nak bersenam bagus amalkan 30 minit sebelum workouts utk tenaga yg maksimum. Sekaligus blh bersenam lbh lama, burn fat lbh byk. D'Folia Coffee RM29.16
.

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#sendayutinggisarawak
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#dfoliacoffee#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat

Bagi yg belum pernah cuba DFolia Coffee, tak rugi cuba sekali. Ramai yg cuba mmg mengakui kesannya. Badan lbh bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan hilang dlm 30 minit slps minum sepaket shj
.
Utk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat utk bersenam lama serta yg selalu sakit2 badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee. Stevia digunakan sebagai pemanis di dlm kopi herba sendayu tinggi
.

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#sendayutinggisarawak
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#dfoliacoffee#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat

Jom test tahap kesihatan rahim anda. Caranya :
🍁 Mencangkung seakan ingin membuang air besar
🍁 Tarik nafas dan hembus
🍁 Jgn kemut, lepaskan semuanya dan relax
🍁 Jika terasa seakan bahagian vagina seakan rasa “tersembul” itu tanda peranakan rendah
🍁 Simptom lain, rasa nyeri semasa hubungan intim, sakit pada ari2 terutama masa mengangkat berat & kerap terkencing.
🍁 Jika diraba pada alat sulit, terasa seakan ada benda licin keluar dari kemaluan sila dapatkan rawatan segera. Itu adalah tanda tombong atau prolapse.
🍁Selain senaman kegel, amalkan suplemen herba utk bantu rahim kembali pada kedudukan asal. Jgn risau, suplemen SENDAYU TINGGI berdaftar dgn KKM & selamat utk jangka pjg
.
D'Folia RM33.40
MAL20013409T
Sedu Arrow RM33.90 MAL20013658T
. 🎉Whatsapp utk order ke 0172180235🎉
.
.

#royalv #sendayutinggikualalumpur#sendayutinggisabah#sendayutinggiperak#rawattombong
#sendayutinggi
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #tipshamil #sethamil#kapsulkehamilan#petuahamil #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#kopiherba#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#pilkesuburan#testimoniberjayahamil#ubatkeputihan#jamuperapat#tombong#ubattombong

Most Popular Instagram Hashtags