[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kopidfolia

303 posts

TOP POSTS

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #kopidfolia

🌷bondarozitaibrahim🌷
saya pilih herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran herba kopi Ratu..
.
Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita ..
.
Insya Allah kopi ratu membantu Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ...
.
Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar .. Whatsapp su 0172180235 utk pembelian
. .

#dfoliacoffee#herbawanita #royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#produkjamu#herbaperapat#jamuperawan
#produkkecantikan#jamukocok
#produkkurus#kopidfolia#kopiratu#kopiwanita#kopikecantikan #minumankesihatanwanita #minumankolagen#jamuratumalaya #jamuwanita #jamuberpantang #setberpantang#herbatradisional#herbaperapat#makjun #jamususukdara #dfolia#seduarrow#tombong#rahimjatuh#manjakani

Minum secawan kopi herba DFolia. Mmg rasa berbeza dari biasa
.
#sendayutinggi #kopiherba
#sendayutinggi_ampang_anne
#kopidfolia

DFOLIA

Coffee dah restock lagi. Blh grab dgn kklong kalau nak cepat.
Harga RM29.16 (ahli RM26.25)

#DENGAN BELIAN RM200 KEATAS BERTUAH MENDAPATKAN FREE GIFT (PRODUCT ST) DR KKLONG
#COD BOLEH POS PUN BOLEH
Blh dapatkn dengan harga ahli melalui Kklong...Berminat PM/DM www.wasap.my/60137555090 (just klik d sini)
#sendayutinggi
#sendayutinggimelaka
#sendayutinggionline #kopidfolia

KOPI DFOLIA
Bukan sebarang kopi , kopi herba membantu merawat masalah keputihan rahim wanita
Harga : RM 26
Postage : RM 8sm / RM 11ss

Cara untuk membuat pembelian :

1. Whatsapp/sms ( +6014 669 2336 ) |Pembelian di website ( www.zannebeauty.com)

Like page kami di facebook ✔ ( sendayu tinggi online dealer )|| Follow Blog
✔ zannebeauty.blogspot.my

#kopidfolia
#sendayutinggi_ampang
#sendayutinggi
#sayajualonline

.
.
Hujan-hujan ni kalau minum kopi mesti sedap kan.tapi kalau minum kopi dfolia dari sendayu tinggi ni lagi best!sebab apa best?
.
Sebab kopi ni diformulasi bersama herba2 trpilih jadi kopi ni bukan kopi kosong ya.😊selamat diminum oleh ibu-ibu yang berpantang.lepas minum boleh rasa badan rasa segar dan hangat.
.
READYSTOCK ✔✔
RM26.20 sahaja
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggipuchong #kopidfolia #dfoliacoffee #sendayutinggimakeup #coffee #bestcoffee #coffeelover

Ada cll masuk lebih 5 kali, su pun jawap la.. su kalau no takde dlm save contact susah sikit nk angkat..ni lebih 5 kali so urgent la tu kot.. kelakar pun ada urgent sbb nk "berebut " kopi dfolia😃😃
.
.

Cust: slm su, ni akak ni. .
.Su: wslm..akak mana ni kak? .
.
Cust: (kenalkan diri) .. akak nk kopi dfolia, tgk kt insta su td su ada bnyk stock...
.
.
.Su: ye kak..ada ready stock..mmg buat stock banyak sbb ni kopi kesayangan customer..hehe
.
.
.
Cust: su tgl mana? Akak nk self collect boleh? Nk 6 pack...
.
.
.
Su: boleh kak.. ambil kt plaza lowyat ye..kt kedai suami.. kte tak buat self collect kt rumah sbb faktor keselamatan..
.
.
.
Cust: ok lepas asar akak p sana..harga berapa su? Beli banyak ada discount tak?
.
.
.
Su: harga rm29 kak..maaf le su jual ikut retail hq.. su boleh bg free gift je.. .
. .
Cust: ok su, janji ada kopinya...p outlet tgk2 dah habis😂.. cari kt insta nmpk gbar kopi kt IG su..tu cll terus..
.
.
.
.Su: haha..nasib su angkat cll ye.. .

Noted: alhamdulillah..tak perlu pun wujudkan permainan harga, kalau brg bagus, tak kurang sesen pun customer ttp nk membeli... rezeki dr Allah jika kte betul2 ikut landasannya.. #dfoliacoffee#kopidfolia#dfolia#kopiherba#kopiwanita#jamu#kopikecantikan

KOPI DFOLIA
Bukan sebarang kopi , kopi herba membantu merawat masalah keputihan rahim wanita
Harga : RM 26
Postage : RM 8sm / RM 11ss

Cara untuk membuat pembelian :

1. Whatsapp/sms ( +6014 669 2336 ) |Pembelian di website ( www.zannebeauty.com)

Like page kami di facebook ✔ ( sendayu tinggi online dealer )|| Follow Blog
✔ zannebeauty.blogspot.my

#kopidfolia
#sendayutinggi_ampang
#sendayutinggi
#sayajualonline

MOST RECENT

.
.
Hujan-hujan ni kalau minum kopi mesti sedap kan.tapi kalau minum kopi dfolia dari sendayu tinggi ni lagi best!sebab apa best?
.
Sebab kopi ni diformulasi bersama herba2 trpilih jadi kopi ni bukan kopi kosong ya.😊selamat diminum oleh ibu-ibu yang berpantang.lepas minum boleh rasa badan rasa segar dan hangat.
.
READYSTOCK ✔✔
RM26.20 sahaja
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggipuchong #kopidfolia #dfoliacoffee #sendayutinggimakeup #coffee #bestcoffee #coffeelover

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
Beli melalui whstpp terus kee 0193298386 💕
.
#sendayutinggi #kopidfolia

Anak dara pun bagus tau amalkan DFolia ni. Selain merawat keputihan ia akan naikkan seri wajah dan buatkan muka jd pinkish natural. Lebam bawah mata pun jadi kurang. Sbb keputihan serius blh buatkan bawah mata nampak lebam.
.

Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25) .
#sendayutinggi #kopidfolia

.
.
Sekarang musim hujan,sejuk2 sedap dapat minum kopi kan.Tapi lagi sedap kalau minum kopi Dfolia sebab ada banyak khasiat.Bukan macam kopi o kosong biasa tu je kan.
.
Ibu2 dalam pantang pun boleh minum sebab ada herba2 terpilih dalam kopi ni.
.
Harga RM26.20 sahaja😊
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggipuchong #kopidfolia #dfolia #kopiherba #herbcoffee #sendayutinggimakeupb

D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
.
#sendayutinggi #kopidfolia

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
.
#sendayutinggi #kopidfolia

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
#sendayutinggi #kopidfolia

DFolia Coffee dah restock lagi. Boleh whatsapp sis ye untuk order.
. .
#sendayutinggi #kopidfolia #dfoliacoffee #dfolia

DFOLIA

Coffee dah restock lagi. Blh grab dgn kklong kalau nak cepat.
Harga RM29.16 (ahli RM26.25)

#DENGAN BELIAN RM200 KEATAS BERTUAH MENDAPATKAN FREE GIFT (PRODUCT ST) DR KKLONG
#COD BOLEH POS PUN BOLEH
Blh dapatkn dengan harga ahli melalui Kklong...Berminat PM/DM www.wasap.my/60137555090 (just klik d sini)
#sendayutinggi
#sendayutinggimelaka
#sendayutinggionline #kopidfolia

・・・
DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25) .
#sendayutinggi #kopidfolia

WhatsApp 0196049232

DFolia Coffee dah restock lagi. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
#sendayutinggi #kopidfolia

DFolia Coffee dah restock lagi. Blh grab online kalau nak cepat. D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #kopidfolia

Dah mkn kapsul dfolia dan sedu arrow hari ni? Bagus utk stabilkan sistem hormon dan berikan efek mood ceria sepanjang hari.. badan rasa ringan, rasa bertenaga dan rasa cantik berseri😍😍..sbb herba melancarkan aliran darah dlm badan... Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan

#repost minum ptg sambil layan bunyi deruan air hujan yg lebat... preggy mommy tak boleh minum ye..dalam pantang nnt boleh☺

Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini.
.
.

KHASIAT :
1. Badan kurang biasa, sakit dan penat
.

2. Mengurangkan amsalah cepat mengantuk dan letih.
.

3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya
.

4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang
.

5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita .

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#awetmuda #royalv#tipsputih#kulittegang#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #jamuratumalaya #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita

Pagi nak pergi kerja kena bagi badan segar, tak mengantuk dan bersemangay. Amalkan DFolia Coffee. Mesti rasa perbezaannya. Yg nak bersenam, bagus amalkan 30 minit sblm. Lebih tenaga sekaligus blh buat lbh lama utk bakar lebih lemak. D'Folia Coffee RM29.16 .

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#awetmuda #royalv#tipsputih#kulittegang#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #jamuratumalaya #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita

Most Popular Instagram Hashtags