#konvousim15

MOST RECENT

Terima kasih guru, tanpamu siapalah kami.. Ini Dr Rumai beliau jela pensyarah yg sempat jumpa dan bergambar selepas majlis konvokeseyen usim 15, thanks lecturers

#konvousim15
#thanksmylecturers
#tanpamusiapalahdaku
#tb

221117
Family need to complete each other.. love myself and I do love them too.. even belum konvo,, dah acah2 konvo with these amazing people.. ❤️ @usimofficial
#konvousim15 #usimian #pruian

Graduan USIM. Selamat menempuhi dunia baru hingga ke anak cucu.

#konvousim15

May Allah ease for everything😊😊
#konvousim15 #graduation #family #familygoals
231117

22 Nov 2017
*tarikh keramat bgiku
Officially graduate in Bachelor of Akidah and Religion Study
A lot of thanks to my family especially my mum krana byk mmberi smngat spnjng pngajian dlm mnimba ilmu dr kcil smpai la dpt ijazah di USIM.. Sekalung pnghargaan kpd:
-Guru tadika, guru sek.keb.tmn sri andalas dan sek.ren agama tmn klang jaya, guru di sek.men.ibn khaldun dan sek.agama tinggi Sultan Abu Bakar, Pekan, Pahang
-Pensyarah2 dr segenap fkulti -Sahabat2 PERWADAH especially TAD 1 dan 5449 *kerana byk mmbntu dan mmberi ilmu serta tidak pernah jemu dlm mmberi prtolongan kpdku. Sgala pngorbanan anda semua hanya Allah shje yg dpt mmbls nye.. Smoga ukhuwah yg di bina bkekalan smpai ke syurga yg abadi. Ameen.. In sya Allah... #tad1
#konvousim15
#5449
#usimdihati

Every journey have an ends where all it was not just about you all alone. Its not what u achieve but what others achieve from u.
Thanks to all who contribute for me from start of the journey. Very much appreciated deeply from the bottom of my heart for everythings.
231117
#johnkonvo#zuhrikonvo
#konvousim15 #graduation #love

Assalamualaikum..💕
Dah lama sis tak bersiaran kan.. Haha mcm chipsmore..
Sis ada je ni haa..😜
.

Nah sis belanja gambar konvo sis..🎓
Sebenarnya, takleh nak move on lagi ni. Haha tapi kena la move on kan.. Bisness memanggil² dah ni. Hehe
.
Alhamdulillah..
Dengan ini, selesai pembelajaran selama 4 tahun di Usim..
Sepanjang² syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi peluang kepada hamba yang hina ini..
Tidak lain tidak bukan. Mak ayah, adik beradik lah penguat semangat sis.. Tidak dilupakan juga rakan² sahabat handai yang membantu dan bersama² selama sesi pembelajaran berjalan..
Juga buat pendidik² yang tidak pernah jemu dan lelah mendidik..
Terima kasih yang tak terungkap..")
.
Officially Alumni Usim,
Officially graduted,
Bachelor of Quranic Studies with Multimedia with Honours.
.
#konvousim15
#fpqsQm

YBhg. Profesor Emeritus Dr Abdul Jalil Abdul Kader bersama setiausaha2 yang pernah bekerja dengan beliau. awak nompang jugak sebab dah Prof ajak 😆 pernah gak le kerja dengan Prof kejap #konvousim15 #setiausahapejabat #usimians #berkhidmat #bertugas #selagikhidmatdiperlukan #syukurselalu😊

First of all i would like to thank these two kind souls who tirelessly raise me til I got here. Alhamdulillah for His blessings, I got to feel the ni’mah to love and being loved by Ibu and Ayah. They really taught me patience and perseverance, the importance of forgiveness and also being positive. Love you both so muchie 💕
P.s : this is only my first appreciation post. Pls bear with more pics that im gonna post teehee
#konvousim15

Most Popular Instagram Hashtags