[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#konvokesyen

67735 posts

TOP POSTS

Rasanya aku paling muda kt sini. Yg lain da tua eh
#konvokesyen
#Alumni

Family come first . Tanpa depa sapa la aku harini ❤️ . #ptsb #konvokesyen #family #familyfirst #truelove

Admin tetap nak share sebab kelakar sangat. #videoawam #konvokesyen #gementar #yangpentingyakin

photoshoot utk majlis graduasi kali ke 3
#telanairians #konvokesyen

Last-last sekian haha

Photographer : Faeiz by Pumpkins Studio

#psis #konvokesyen #inikankonvopsis

the only reason why im still standing today♥️🔥 #konvokesyen #usim #dahbolehkawin

Thankyou @zzatyrzak for this video🎓🎤 still can't move on such ayyy great experience! #coversong #konvokesyen

Congrats 👩🏻‍🎓kak @_nabilahnatasyahna #konvokesyen

alhamdulillah 👨🏻‍🎓
#konvokesyen #kolejkomuniti #today #family #2017

MOST RECENT

Selamat malam geng 😘 jumpa di konvokesyen ye guys 👨🏻‍🎓#konvokesyen #budakpoultri #batch04

QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu HARGA SEHELAI
Harga jualan : rm 69
HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

Untuk Order dan Bertanya Lanjut? 👉http://hazaracloset.wasap.my
👉http://hazaracloset.wasap.my
👉http://hazaracloset.wasap.my

#muslimahwear
#patuhsyariah
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#muslimahootd
#nursingfriendly
#wudhukfriendlyblouse
#blouselabuh
#longtopblouse
#sayajualbaju
#konvokesyen
#muslimahchoice
#bazaarpaknil #muslimahonline #blouselabuh

QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu
HARGA SEHELAI
Harga jualan : rm 69
HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

Untuk Order dan Bertanya Lanjut? 👉http://hazaracloset.wasap.my
👉http://hazaracloset.wasap.my
👉http://hazaracloset.wasap.my

#muslimahwear
#patuhsyariah
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#muslimahootd
#nursingfriendly
#wudhukfriendlyblouse
#blouselabuh
#longtopblouse
#sayajualbaju
#konvokesyen
#muslimahchoice
#bazaarpaknil #muslimahonline #blouselabuh

R E A D Y - M A D E
.
S I Z E 1 2 x 1 2 i n c h
.
S E T (4 U N I T)
.
R M 1 0 0
.
S T O K T E R H A D
.
Hubungi kami:
.
013.217.1015
013.217.1015
013.217.1015
.
#gambarkahwin #gambarkeluarga #konvo #konvokesyen #gambar #gambaranak #deko
#gambarkanvas #bazarpaknil #jangankecamsaya #kaison #ikeamalaysia #carousellmy #poslaju #mudahterhibur #kanvas #canvas #photocanvas

R E A D Y - M A D E
.
S I Z E 1 2 x 1 2 i n c h
.
S E T (4 U N I T)
.
R M 1 0 0
.
S T O K T E R H A D
.
Hubungi kami:
.
013.217.1015
013.217.1015
013.217.1015
.
#gambarkahwin #gambarkeluarga #konvo #konvokesyen #gambar #gambaranak #deko
#gambarkanvas #bazarpaknil #jangankecamsaya #kaison #ikeamalaysia #carousellmy #poslaju #mudahterhibur #kanvas #canvas #photocanvas

Happy Birthday Tardmizi🎉
.
.
Lokasi KLIA. Laku keras bulan ni set hot air balloon 😍 yg tersayang baru ja touchdown, terus dapat surprise mcm ni. Siapa tak terkejut wey 😱 Hat mana teringin nak surprisekan insan tersayang boleh cuba promo kita. Dijamin puas hati 😉 Jangan lupa no hakak +601112272852 (syera) ye 💓
.
.
#sayajual #kebarung #kebarungmodern #bajukebarung #ootd #surprisedelivery #surprisedeliverykl #surprisedeliverygombak #handbounquet #freshflower #bungakonvo #konvokesyen #hadiahkonvo #surprisecandlelightdinner #candlelightdinner #birthdayparty #anniversary #newbornbouquet #flowerbouquet #chocbouquet #chocflowerbouquet #fruitbouquet #makeupbouquet #bouquetbajet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybajet #browniessedap #browniesgombak #brownieskl #brownieskedut

BIG PROMOTION !
30% OFF DEAL !!!
.
Instead of MYR2499,
we give you only MYR1799 for Wedding Photography !!
.
Cover 2 Events
Crystal Custom Album (with briefcase!)
FREE Wooden Frame Photo
FREE Canvas Print Photo
FREE 16gb Pendrive
FREE DVD softcopy
.
Tunggu apa lagi? .
Hurry up & book your date with us !
Only 10% Deposit for Booking Fees !!
While slots are still available !!!
.
For any inquiries ;
.
Call us at : 013-3029790
Email us at : paklebaiphotography@gmail.com
Follow us on Instagram : @paklebaiphotography
Review us at Facebook Page : Pak Lebai Photography
.
#marimelebaikansilaturrahim

Dah nak konvo? Tapi tak ada photographer lagi?

Outdoor Photoshoot untuk #konvouthm17
Cuma RM 150 untuk 2 jam 😲
Posing sampai puas

Dan ada SPECIAL GIFT yang menanti 😉

Contact: Redha 017-7066057

Like page kami: fb.com/PixelCubeMY

Follow IG kami: @pixelcubemy

#konvokesyen #uthm

Lokasi KLIA. Laku keras bulan ni set hot air balloon 😍 yg tersayang baru ja touchdown, terus dapat surprise mcm ni. Siapa tak terkejut wey 😱 Hat mana teringin nak surprisekan insan tersayang boleh cuba promo kita. Dijamin puas hati 😉 Jangan lupa no hakak +601112272852 (syera) ye 💓
.
.
#sayajual #kebarung #kebarungmodern #bajukebarung #ootd #surprisedelivery #surprisedeliverykl #surprisedeliverygombak #handbounquet #freshflower #bungakonvo #konvokesyen #hadiahkonvo #surprisecandlelightdinner #candlelightdinner #birthdayparty #anniversary #newbornbouquet #flowerbouquet #chocbouquet #chocflowerbouquet #fruitbouquet #makeupbouquet #bouquetbajet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybajet #browniessedap #browniesgombak #brownieskl #brownieskedut

✔️OFFER: RM70SEM/RM75SS
(Free Pos)
❌Harga Asal:Rm100
==========================================
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ==========================================
______________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 4 9 2 9 5 2 3 6 .
(Boleh juga klik link BIRU di BIO)

____NO URGENT ORDER.TQ______
______________________________
.
CODE 9002
WRAP DRESS SALOMA ( CARDINGAN DRESS WAJIB PKAI PAKAIAN DALAM (INNER)
.
MATERIAL MOSS CREPE

SHOULDER : 15"
BUST : 40" ++ (FLEXIBLE)
WAIST : 36" ++ (FLEXIBLE)
HIP : 40" ++ (FLEXIBLE)
ARMHOLE : 9.5"
SLEEVE : 23"
LENGHT : 53.5"

#kutubarubhdmaisa
Material : Soft cotton ( a little bit stretchy (memeri)
TOP
Harga : RM99 (PROMO) RM119 (NORMAL)

Combo : RM165 (PROMO) RM208 (NORMAL)

#pariosongketbhd #byhisdaisy #bhdfairies #kebayamurah #kebaya #konvokesyen

Most Popular Instagram Hashtags