#kongsirezeki

19987 posts

TOP POSTS

Meeting... tak senang nak berjaya ni tau! Persediaan untuk seminar Magnetic Money Leader (MML) 12/8 ni.. doakan saya dan team! Anyone nak join seminar 12/8 ni sila PM.
#Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly

๐Ÿ˜š ulangtahun ๐Ÿ’‘ yg ke4thn ๐Ÿ˜š
Alhamdulillah & Bersyukur
dgn jodoh ini semoga kekal abadi hingga diSana nanti In Shaa Allah .. dlm suka , duka , luka mahupun masam muka ๐Ÿ˜€ tetap kna bersemuka sbb koi nie boss hang hehe.. ๐Ÿ”ง๐Ÿ”ง๐Ÿ”ง
hang sentiasa ingt kn koi biaq apa yg org lempaqkn pda kita , ckp psl kita , hina kita , doakn yg baik2 ja tok depa xperlu balas sbb โ”โ”โ”
Allah Maha Adil #hukumkarma
Jgn riak dgn apa yg kita ada kerna semua nya milik Allah swt ๐Ÿ’œ

#muhasabahdirikita
#semogakitadimurahkanrezeki
#kongsirezeki

tanya sama pokok apa sebab goyang nanti jawab pokok tanyalah awan gituuuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ada siapa2 ada fobia ni tak ? unik gilerr ๐Ÿ’‹

#kongsirezeki #kongsicherita #wow #fobiapelik

Tinggi mane kita naik..rendah mana kita jatuh..jangan sesekali menidakkan rezeki yang kita ada untuk dikongsi bersama...salam ramadhan dari kami di perantauan... #kongsirezeki
#kawanlama
#ramadhan2016

aku x pnh jmp die...
bile aku kuar jer dri pintu...msti dtg kt aku...
manje nye die...
#kongsirezeki

Haritu kami dh umumkan pemenang jualan tertinggi utk pertengahan thn 2017 , lps ni turn sape lak yg dpt ye sale tertinggi hujung thn 2017 pula... ๐Ÿค” Mgkn ada extra pakej percutian rasanya... jeng jeng jeng ๐Ÿค—
.
Nak tau lbih lanjut layari website kami www.krsuccessful.com @ Whatsapp "Agent" 012-9203451 ๐Ÿ‘
.
@magic_slims Ingin Membuka PELUANG kepada sesiapa sahaja yang betul-betul SERIUS Nak BERNIAGA Dan Menambah PENDAPATAN .
#AgentDiperlukan #StokistDiperlukan
===================================
Disebabkan itulah kami ingin berkongsi cara mudah menjalankan perniagaan bersama MSbyKRยฎ , Segalanya telah disediakan oleh Pihak HQ. Anda hanya start engine & gerak sahaja, Income dh mula masuk tak perlu nak pening2 dah.๐Ÿ‘
.
#KhaiRosma #MagicSlims #MSbyKR #Alhamdullillah #KongsiRezeki

I miss you Adam . Pagi pagi dah teringat awak . ๐Ÿ˜ข

Untuk semua followers Dayah dan #DayahLova , ini adik Adam . Adam sangat kuat walaupun mengidap penyakit hydrocapfalus,
thalassemia, kerosakan saraf dan
kerosakan buah pingang. Adam gunakan VP shunt di kepala untuk keluarkan cecair dari kepala. Kalau fikir , besarnya dugaan Adam , dengan segala kesakitan yang Adam lalui . Adam is an inspiration because he is such a strong boy . What's so special about Adam ? Tak pernah berhenti senyum , baik sangat2 . I still remember his beautiful smile vividly, so pure, so genuine .

Jom kita sama2 tolong nak ? Bantuan boleh di salurkan ke acc CIMB Mama Ezzya , yang menjaga Adam โค๏ธ 7603999205 (azizah bt mohd rafi)
CIMB

Bantulah walaupun RM1. Dayah doakan rezeki anda dimurahkan dan dipermudahkan urusan .

Much โค๏ธ,
DB

#onlylove #dayahlova #dayahbakaronthego #adikadam #kongsirezeki

.
Haaa..Murah sangat kan?๐Ÿ˜จ
.
Akak tau korang tengah kalut nak sette segala bil bil yang ada๐Ÿ˜ฐ
.
Sesambil termenung pikir cemana cara mudah nak tambah pendapatan sampingan๐Ÿ˜“
Tiap bulan dapat gaji, tapi cepat nau pergi tak kembali duit tu sebab kena bayar macam macam๐Ÿ˜ญ
.
Pasal tu lah akak nak tawarkan korang peluang untuk menjadi EJEN IVMIST๐Ÿ˜„
Modal tak sampai pun RM200. Hanya RM190 jer korang boleh dapat 10 botol IVMIST๐Ÿ˜†
.
Jangan bimbang..ni bukan projek MLM, bukan stail2 skim piramid atau scam yang biasa tu๐Ÿ˜‘
.
Akak nak kongsi kebaikan dan manfaat IVMIST ni๐Ÿ˜
Nak ajak korang keluar dari kemelut hutang yang membelenggu korang tetiap bulan๐Ÿ˜Ÿ
.
Kenapa pilih IVMIST?๐Ÿ˜ž
1. Product senang jual sebab permintaan tinggi
2. Product harga mampu milik
3. Product yang mujarab
4. Product pelbagai guna dan mudah dibawa
5. Product sesuai untuk pelbagai peringkat usia dan jantina
.
So lepas jadi ejen, korang hanya perlu promote dengan keluarga, jiran2, kaum kerabat, roomate dan kenalan korang je๐Ÿ˜€
.
Tak perlu fikir market besar2 lagi buat masa ni. Kita layan kecik2 dulu. Kita kongsi rezeki sama2๐Ÿ˜Š
.
Untuk habiskan 10 botol paling lambat dalam masa seminggu. Kalau 1 hari korang boleh habiskan 10 botol, dah dapat RM60๐Ÿ˜†
.
Kalau 2 minggu? 3 minggu? By the time nak raya, korang dah ada duit saving untuk buat back up. Senang jer kan?๐Ÿ˜„
Nak tambah2 duit untuk buat kenduri kahwin raya ni pun sempat jer lagi๐Ÿ˜†
.
Jom lah kita sama2 menjemput rezeki. Akak akan guide korang sampai berjaya.
Insya Allah, kita sebarkan kebaikan IVMIST untuk kegunaan bersama.
.
Kalau korang berminat boleh terus ๐Ÿ“ฒ#whatsapp0123934394 kedai akak bukak je nia..๐Ÿ˜™

HAI DOLLIES..
NAK JOIN CONTEST MENARIK TAKKK??
GRAND PRICE FREE MAKEOVER & MAKEUP WORTH ALMOST RM500!!!! NAK JOIN PI KE FB KAMI
NURJANAH AMANDA.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kongsirezeki
#muadebabcontest
#beautyinme
#mymakeupstory

MOST RECENT

Kongsi rezeki hari gaji... Pelik.. Dia cam plak kete kita.. Smpai je bukak pintu tgk dia kt tepi.. Td xnampak.. Suara mmg pelan.. Sopan.. Hehhe.. Pahtu bukak plastik smpai musang ni sekor lagi.. Hehhe.. Xpelah.. Mkn la sorang sikit.. Esok pagi mkn lagi ye.. #straycats #Kongsirezeki #catlovers #blackandwhite #meow ๐Ÿฑ ๐Ÿฑ

Alhamdulillah...lori periuk dah selamat sampai diKuantan.Oder set periuk 5 beradik dan periuk rendang viral 40cm sudah ada ya.Set gelas cheerful footedwares yang offer belian ketiga yang tambah singgit tu pun dah ada juga ya.
Agent dan dropship periuk untuk bersama jana income #kongsirezeki boleh wsp ke 017-9811908.
Insya'Allah...boleh jual melalui iklan2 di akaun ig dan fb.Yang penting buat dengan elmu dan istiqamah.

#agentperiukrendangdiperlukan
#periukviral
#periuklimaberadik

Kesian, dah gaji pun tak cukup wang nak bayar itu ini. Nk jadi IMC (agent) apatah lagi kan.. Siapa2 nak jana income 5x gaji komen dkt bawah anda tinggal dimana.

IMC - Agen
IBC - Dropship "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #success718

.
Hihihiii...mata mana nak kenyit tuuu?๐Ÿ˜‰
Salah kenyit kang silap silap kena pelempang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Alaaa akak tau mata korang dah kuyu..layu. Keje pun dah macam kayu๐Ÿ˜† Jangan sampai kena turun wahyu dari bos besar udahh๐Ÿ˜€
.
Santai petang hari akak nak tunjuk ni lah dia kombo hebat ibu dan anak terlajak letop yang tengah laris tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Korang tau tak apa beza IVMIST dengan IVKIDS ni?๐Ÿ˜„
.
๐ŸŒปIVMIST๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต
Mempunyai kesan sedikit panas dan berangin. Aromanya memberikan kesegaran dan keselesaan kepada si pemakai๐Ÿ˜ƒ. Kesan berangin, pedih mata ni kejap jer. Korang jangan risau bukan lama sangat pun. Lebih kurang macam korang kupas bawang banyak2 time nak kenduri kendara tu๐Ÿ˜… Ala2 ketawa sambil berair mata๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sebab tu IVMIST ni amat disarankan di spray ke tapak tangan dulu kalau korang baru2 nak cuba๐Ÿ˜†
.
IVMIST sangat2 berkesan bagi korang yang kerap mengalami selesema. Spray kat tapak tangan dan hidu baunya dalam2. Kejap jer hidung korang dah tak berair, tak tersumbat lagi. Korang pun dapat bernafas dengan selesa๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธIVKIDS๐Ÿ‘ถ
Dirumus khas untuk anak2 kecil seawal usia 2 bulan. Lebih mild, tak berapa panas tapi masih berangin bagi memberi keselesaan kepada si kecil. Bau lebih lembut dan sedap dihidu. Tetapi khasiat dan fungsi masih sama. Cuma ramuan herba lain sikit, tak semeriah IVMIST๐Ÿ˜€
.
IVKIDS hanya terdiri dari 7 herba tradisional sedangkan IVMIST mengandungi 10 herba hebat dari serata dunia๐ŸŒ
.
Bila dah lain ramuan, size botol dikecilkan supaya sesuai dipegang oleh anak2๐Ÿ‘ถ
.
Kalau korang especially mommies nak lagi jimat, boleh dapatkan IVMIST dan IVKIDS ni dengan belian kombo. 1 family boleh guna๐Ÿ‘ช
.
Dont't worry sapa dah penah deal dengan akak memang kompem tau akak bagi harga special TERLAJAK LETOP๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sama2 kita kongsi manfaat IVMIST dan IVKIDS ni untuk kebaikan sejagat๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sapa nak standby boleh roger akak kat๐Ÿ“ฒ#whatsapp0123934394 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah!

@Regrann from @safieyilias94 - Alhamdulillah PML Ain Dzaya.. sales dalam RM74,000 dah.. ni baru 2 minggu ya. Belum campur sales yg lepas2..
.
.
Insyaallah Ain adalah Pioneer Magnetic Leader ! Tarik wang banyak2 Ain! Kongsi rezeki dengan orang bawah anda. Kongsi rezeki dgn MML anda!
.
DM saya siapa nak jadi MML (stokis).. seminar 12/8 ni. Tinggal 10 seat je lagi.
.
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
#Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly

Pergi lah cari, kapsul mutiara brand mana ada MAL KKM yang sah.. ada kelulusan Halal Jakim ?? Carilah.. cari.. mesti Perlashine jugak jawapannya.
Larikkkkkk... "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly

TOP inspired perfume in Malaysia semestinya DeXandra ๐Ÿ’˜
.
Jom buat pilihan wangian anda ๐ŸŒฌ๏ธ
.
PM MILA_0199029121
#dexandraperfume
#perfumedexandrakuantan
#kongsirezeki #extraincome #agent #dropship #halal #jimat

Today's menu is the famous Rojak Sotong Kangkung.. !!๐Ÿ˜‹ This squid-based menu is so tender that its sotong structure is melted with hot water, plus spinach kale and crunchy ground peanut. The softness of octopus and spinach is a combination of complementary flavor and peanut flavor adds to the freshness of the kangkong/spinach. This is my MIL recipe , and it taste just like the old stall at Open Air Market i might say.. Well then.. Bon appetite .. Thank you for your order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. #rojaksotongkangkung #freshsquid #greenspinach #calamansi #hotchillipaste #famousSarawakdish #thankyouAllah #kongsirezeki #happycustomer #vege

Le Sanda Cosmetic

Bismillahirrohmanirrohim

SEMINAR LAUTAN LE SANDA
19 AUGUST 2017

apa turr?bila turr?nak taw kena join larr...
Bg Cik La sendiri berdasarkan pengalaman mengikut seminar yg dianjur oleh team le sanda,seminar kali ni bukan calang2..ALL OUT for sure...
U ols imagine yarr,1st seminar Cik La join pun,Cik La leh terbukak mata utk berubah...BERUBAH MENJADI LEBIH BAIK...bukan biasa2 tp dasaton luarbiasa!!dari papa kemain bergaiyya dah ler ninnn... dari tiada siapa2,org dah gelar "tokey"...dari muka xretis,org dah toleh2 mcm titew ni retiss...bahahahaha..mengkalu gitew utk 1st time,why not yg kali nih is a MUST MUST seminar kita should join,kan?
"Sudah TAHU tidak bermakna kita tidak perlu ambil TAHU sebab bila kita sbg pemberiTAHU, kita tidak TAHU langsung org tu tidak TAHU satu apapun yg kita cuba bagiTAHU.sbb apa?yg MAHA TAHU hanya DIA yg SATU...kau tu yg buat2 TAHU..kan??"
Jiom kita belajar bagaimana nk mempertingkat taraf kehidupan kita..xsalah belajar..kita tambah ilmu yang ada..
Nak join team le Sanda kena jd agent,mcmmn nak jd agent?kena pi em Cik La..mcmmn nk pi em Cik La??omaigadddddd.... โœ” ๐Ÿ‘œSale Manager Le Sanda Cosmetic
๐Ÿ‘’A1334 (Cik Yoola Maneh)
๐Ÿ“ฒWA 0โƒฃ1โƒฃ2โƒฃ 5โƒฃ6โƒฃ0โƒฃ6โƒฃ7โƒฃ2โƒฃ1โƒฃ

#teamempirekakidaotai
#kongsirezeki
#lesandasweetfoundation
#lesandalipmatte
#lesandamagicclear
#manjaddawajadda

Le Sanda Cosmetic

BISMILLAHHIRROHMANIRROHIM

Jiom gegarkan LAUTAN LE SANDA AUGUST inni u olsss!!
Team hebat team semangat...
"The best founder i've ever meet is datin @dtn_fisha_mustafa & The best CEO I've ever meet is dato ijat @irzuardey"

Nak join??Jiom jd Agent.. ๐Ÿ‘œSale Manager Le Sanda Cosmetic
๐Ÿ‘’A1334 (Cik Yoola Maneh)
๐Ÿ“ฒWA 0โƒฃ1โƒฃ2โƒฃ 5โƒฃ6โƒฃ0โƒฃ6โƒฃ7โƒฃ2โƒฃ1โƒฃ

#teamempirekakidaotai
#kongsirezeki
#lesandasweetfoundation
#lesandalipmatte
#lesandamagicclear
#manjaddawajadda

SIAPA NAK BUAT SIDE INCOME GELI-GELI DGN SKIRT BUNGAJAMAL? ๐Ÿ˜ƒ
Ekonomi 2017 semakin tenat. Tapi kita masih ditakuk lama macam tak ada apa yang berlaku? Rela makan maggi hari2? Nak bg duit kat mak ayah pun x cukup? Suri rumah jaga anak2? teringin nak bantu suami cari duit? Nak jadi bisniswoman berjaya? Buat duit dr rumah?

JOM SETAI TEAM DROPSHIP BUNGAJAMAL
(+) Produk skirt labuh yang high demand tapi kurang persaingan kat pasaran
(+) Margin keuntungan yang besar sehingga 20-30%!
(+) Beribu gambar produk, gambar testimoni pengguna & gambar behind the scene diberi secara percuma sebagai bahan pemasaran anda di Google Drive/ telegram
(+) Pelbagai bahan bantuan kpd dropship seperti voucher, combo price, dll utk memudahkan dropship mendapatkan pelanggan
(+) REWARD 1g gold bar 999.9 untuk mana-mana dropship yang capai target sale bulanan
(+) REWARD pakej percutian ke Langkawi untuk 2 orang untuk dropship yang capai total sale 500 helai dalam masa 6 bulan
(+) *100% PERCUMA* kos Poslaju seluruh Malaysia. Semuanya ditanggung oleh kami bagi membesarkan margin keuntungan anda ๐Ÿ˜
(+) *100% PERCUMA* pelbagai hadiah dalam bungkusan sebagai penghargaan dari kami kepada customer anda. Jadi anda dah tak payah kalut fikir nak bagi free gift apa kat customer ๐Ÿ˜ƒ

JOM sertai kami!
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909

#dropship #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipdiperlukan #dropshipper #agendiperlukan #agentwanted #kongsirezeki

SIAPA NAK BUAT SIDE INCOME GELI-GELI DGN SKIRT BUNGAJAMAL? ๐Ÿ˜ƒ
Ekonomi 2017 semakin tenat. Tapi kita masih ditakuk lama macam tak ada apa yang berlaku? Rela makan maggi hari2? Nak bg duit kat mak ayah pun x cukup? Suri rumah jaga anak2? teringin nak bantu suami cari duit? Nak jadi bisniswoman berjaya? Buat duit dr rumah?

JOM SETAI TEAM DROPSHIP BUNGAJAMAL
(+) Produk skirt labuh yang high demand tapi kurang persaingan kat pasaran
(+) Margin keuntungan yang besar sehingga 20-30%!
(+) Beribu gambar produk, gambar testimoni pengguna & gambar behind the scene diberi secara percuma sebagai bahan pemasaran anda di Google Drive/ telegram
(+) Pelbagai bahan bantuan kpd dropship seperti voucher, combo price, dll utk memudahkan dropship mendapatkan pelanggan
(+) REWARD 1g gold bar 999.9 untuk mana-mana dropship yang capai target sale bulanan
(+) REWARD pakej percutian ke Langkawi untuk 2 orang untuk dropship yang capai total sale 500 helai dalam masa 6 bulan
(+) *100% PERCUMA* kos Poslaju seluruh Malaysia. Semuanya ditanggung oleh kami bagi membesarkan margin keuntungan anda ๐Ÿ˜
(+) *100% PERCUMA* pelbagai hadiah dalam bungkusan sebagai penghargaan dari kami kepada customer anda. Jadi anda dah tak payah kalut fikir nak bagi free gift apa kat customer ๐Ÿ˜ƒ

JOM sertai kami!
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909
Whatsapp DS <NAMA> ke 0196024909

#dropship #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipdiperlukan #dropshipper #agendiperlukan #agentwanted #kongsirezeki

Most Popular Instagram Hashtags