#kongsirezeki

16649 posts

TOP POSTS

walaaaaaweyyyy ! best nya ni weyyy, cantek sungguhhh.. mmg super duper menakjubkan. selalu tgok wana biru je. ni merah pulak uolsss !

#kongsirezeki #kongsicerita #kongsicherita #youcanduit #kitajuara #malaysiashop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #anugerahbintangpopular #abh2017 #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshopping

Menu malam ni 😘😘 #csr #ajdeparfum #kongsirezeki

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PAGI‼️Jangan Lupa Ya Pagi Ni Astro Oasis Jam 9.20am Nanti‼️Dato' Azril Mohd Radzi Akan Bersiaran dengan Tajuk Menarik Kongsi Rezeki😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bismilahadduha #astrooasis106 #produkvasia #produkterbaik #giveawaycontest #vasiagiveawaycontest #hadiahuntukanda #vasia #produkhargamampumilik #produkterbaik #tvshows #kongsirezeki #rezeki

Slmt Tghari semua 😎 Dah lunch belum??
.
Jomm dapatkan Jubah & Kurta izzuexclusive sempena raya haji ni ✨ . Kpd yg nk order online, boleh contact stokis kami 👇🏽 .
.
@izzuexclusive_kotabharu - KELANTAN
@izzuexclusivelangkawi - KEDAH
@sg.izzuexclusive - SINGAPORE
.
Siapa berminat nak menjadi stokis Jubah & Kurta izzuexclusive, boleh contact admin +60127007015 (whatsapp) . Stokis terbuka untuk seluruh malaysia, singapore & brunei .
.
#izzuexclusive #aidiladha2016 #kongsirezeki

Doll @syazwanieyazip pun suka @crispytempe saya ! Thank youu patung jadian , sempat borak2 dan makan krupkrap @crispytempe sebelum mula shooting !
Ramai gila yang order , nak buat dropship , nak jadi agent , boleh boleh, kita kongsi rezeki ramai2 okay ? 😊

#dayahbakaronthego #gadispenjualtempe #kongsirezeki #crispytempe

tanya sama pokok apa sebab goyang nanti jawab pokok tanyalah awan gituuuuu 😂😂 ada siapa2 ada fobia ni tak ? unik gilerr 💋

#kongsirezeki #kongsicherita #wow #fobiapelik

ZAOSHANG HAO 😉😉 morning uolssss .. kita buka topik kita hari ni dgn fenomena febret min naa.. tu la min tgah kumpul duit ni, ingin sgt nak tgok fenomena aurora ni, cantek gilerrsss uolssss.. mst bg dorg kat kutub sana macam tengok pelangi kan kan. almaklum laa,da biasa sangat 😂😂 kat sini rumah siapa ada fenomena aurora ni, bek ngaku cepat 😂

#kongsirezeki #kongsicerita #kongsicherita #youcanduit #kitajuara #malaysiashop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #anugerahbintangpopular #abh2017 #sayajualhandbagz

MOST RECENT

#SpinnerMurah
#Fidgetspinner
#penjualspinner
#KongsiRezeki
#Trustedseller
#SpinnerSpCrew
#SungaiPetani
#Supply1Malaysia
#PostageCodSungaiPetaniKedah

F.B Like Page Spinner Murah Borong Supplier
Pm saya di sini👇👇👇 http://www.wasap.my/601111127177

G SHOCK DW6900
👉condition new
👉battery movement
👉rubber strap
👉rubber case
👉diameter 48mm
👉gred A
👉waranty 6 month for engine
👉digital movement
👉for unisex
👉include postage sm/ss
👉RM70 include g shock box ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⛔servis wrapping hadiah add RM5

Cara² Order:-
💨Screenshot pic item 💨W/A 011-35857327
.
.
#gshock #casio #follow4follow #like4like #gshockpremium #gshockdijual #gshockjapan #gshockjdm #gshockwarrior #gshockwarriors #gshockinternational #gshockbekas #gshocklover #gshockbnib #gshockuntukdijual #gshockcollector #gshockaholic #gshockmaster #gshockman #lovetutorialeditpicture #kongsirezeki #carijam #gshockmalaysia #gshocklimited #youcanduit #malaysia #hasttag #instagram

G SHOCK DW6900
👉condition new
👉battery movement
👉rubber strap
👉rubber case
👉diameter 48mm
👉gred A
👉waranty 6 month for engine
👉digital movement
👉for unisex
👉include postage sm/ss
👉RM70 include g shock box ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⛔servis wrapping hadiah add RM5

Cara² Order:-
💨Screenshot pic item 💨W/A 011-35857327
.
.
#gshock #casio #follow4follow #like4like #gshockpremium #gshockdijual #gshockjapan #gshockjdm #gshockwarrior #gshockwarriors #gshockinternational #gshockbekas #gshocklover #gshockbnib #gshockuntukdijual #gshockcollector #gshockaholic #gshockmaster #gshockman #lovetutorialeditpicture #kongsirezeki #carijam #gshockmalaysia #gshocklimited #youcanduit #malaysia #hasttag #instagram

Assalamualaikum .. Wahai teman teman bantu saya untuk 2 Perkara ini.

1) Mohon bantuan untuk sebarkan kebaikan ini pada semua teman teman rakan taulan anda mari kita bersama-sama mengajak mereka melakukan kebaikan di bulan RAMADAN yang mulia ini

2) Mohon kepada semua muslimin muslimat yang punyai kelebihan rezeki dari Allah untuk berkongsi kenikmatan ini bersama program yang kami anjurkan untuk bantuan anak anak ini di YAYASAN CHOWKIT untuk program #HANDSSHOPPINGRAYA anjuran @hands.project_charity yang insyallah akan berlangsung pada 10Jun2017 sumbangan boleh disalurkan terus ke akaun di atas, kami sendiri sukarelawan HANDS akan membawa 30 orang anak anak ASNAF ini membelibelah membuat persiapan raya.
Boleh hubungi saya @shah_arshad 0195515711 untuk keterangan lanjut.

Bagi rakan rakan sekalian yang sudah pun atau bakal membuat perkara2 diatas saya dengan rendah ingin mengucapkan ribuan terima kasih mewakili rakan rakan sahabat di #HANDS kami doakan saudara/saudari terus dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah agar berbakti kepada orang lain pulan . AMIN
#SebarkanKebaikan #SebarkanRezeki #KongsiRezeki #ProjekBajuRaya #ShoppingRaya #BeliBajuRaya

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

[ @fattahaminz X ELRAH EXCLUSIVE]


KURTA WAHSYI
RM30 OFF❗️ 30 OFF❗️30 OFF❗️


📌PRICE: RM99 (NP RM129)
.
📌SIZE: XS S M L XL
.
📌MATERIAL: Egyption Cotton


Kurta yg super mereciksss dengan pelbagai pilihan warna yg cantik cantik dan pelbagai size!! Confirm tak nyesal sbb material dia sangat best dan yg penting selesa 😱 Jom dapatkan segera!! Siapa cepat dia dapat!!


Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp :
.
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
📲+60 13 7080 703
.
#kurta #bajumelayu
#elrahexclusive #bynuramirah #elrahsalekawkaw #elrahsales #elrahofficial #justelrah #jubahmoden #bajumelayumoden #kurtamoden #elrahfattah #elrahcollection #elrahmurah #elrahlover #elrahraya #jubahslimfit #elrahthebest #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #elrahraya #jubahslimfit #kongsirezeki #syukuralhamdulillah #bilalmalik #kurta #rayasakan #elrahexclusive #elrahthailand
#elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #elrahexclusive #2017

Most Popular Instagram Hashtags