[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kongsirezeki

19189 posts

TOP POSTS

tanya sama pokok apa sebab goyang nanti jawab pokok tanyalah awan gituuuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ada siapa2 ada fobia ni tak ? unik gilerr ๐Ÿ’‹

#kongsirezeki #kongsicherita #wow #fobiapelik

Memasing sibuk duk setup tuk majlis abam harini..๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Jemput dtg lee klo ade sspe yg free tu..๐Ÿ™Œ
#kongsirezeki
#teamrayaperak2017

Agihan makanan berbuka puasa kepada pekerja #tanjungpauhgroup sepanjang Ramadhan. #kongsirezeki

Tinggi mane kita naik..rendah mana kita jatuh..jangan sesekali menidakkan rezeki yang kita ada untuk dikongsi bersama...salam ramadhan dari kami di perantauan... #kongsirezeki
#kawanlama
#ramadhan2016

Slmt Tghari semua ๐Ÿ˜Ž Dah lunch belum??
.
Jomm dapatkan Jubah & Kurta izzuexclusive sempena raya haji ni โœจ . Kpd yg nk order online, boleh contact stokis kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ .
.
@izzuexclusive_kotabharu - KELANTAN
@izzuexclusivelangkawi - KEDAH
@sg.izzuexclusive - SINGAPORE
.
Siapa berminat nak menjadi stokis Jubah & Kurta izzuexclusive, boleh contact admin +60127007015 (whatsapp) . Stokis terbuka untuk seluruh malaysia, singapore & brunei .
.
#izzuexclusive #aidiladha2016 #kongsirezeki

DIa semakin membesar dan cergas @fyrdaus15 #tahunayam #kongsirezeki #shootingday #badangmalaysia part 1

Terima Kasih dtg melawat..dan Igt lecturer depa yang ensem..Student dgn Lecturer yang sebaya.. Lama xsembang.. meriah.. Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin

#Teamabangsado
#Teamramahmesra
#Teamkutipduitraya
#terlajakkacak
#Kongsirezeki

Abam kalau pegi jemputan beraya rumah bro abam si @teguhrizqi tidak sah kalau tiada coto makasar sampai rasa tidak boleh move on dia punya mantap hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#SalamLebaran
#KongsiRezeki
#Alhamdulilah

MOST RECENT

Tahniah Rynn sudah upgrade sebagai #agen sah DeXandra.
.
Semoga dilimpahkan rezeki bersama DeXandra .
#DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #kongsirezeki #extraincome #agent #dropship #halal #jimat

Makan banyak2 sayang.
3 hari kakak tak datang. ๐Ÿ˜ญ
#anakbulus #anakgelandangan #kongsirezeki#salamlebaran

Perkongsian dari seorang sahabat.. Terima kasih banyak Suhaila Abd Wahab.. ๐Ÿ˜ Allah pasti bersama orang-orang yang sabar.
.

Rezeki jangan ditolak,
musuh jangan dicari.. ๐Ÿ˜„
Jauhi sifat orang-orang munafik. .

Bersihkan hati, jauhi sifat berburuk sangka, dengki dan iri hati. Besar bumi Allah ini untuk dinikmati.. jadilah orang yang banyak bersyukur, jangan risau apa di tangan orang, lebih baik hitung amalan sendiri, pasti Allah beri lebih banyak ganjaran..
.

#kongsipahala
#kongsirezeki
#sharingiscaring

P/s : abaikan ejaan yang tersalah. Yang penting tahu bacaan yang betul.

Abam kalau pegi jemputan beraya rumah bro abam si @teguhrizqi tidak sah kalau tiada coto makasar sampai rasa tidak boleh move on dia punya mantap hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#SalamLebaran
#KongsiRezeki
#Alhamdulilah

SALE tinggal beberapa hari je lagi
.
JOM berwangi-wangilah dengan #DeXandra sebelum PROMOSI TAMAT #JanganMenyesal
.
TaK menyesal beli banyak2 buat stok untuk setahun.
.
2 BOTOL RM 100 SM
2 BOTOL RM 110 SS
.
.
PM/whatsapp 0199384822
.
.
.
.
#DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #kongsirezeki #dropship #agent

Duit raya ni dah selamat sampai ke empunya...rezeki yg ade dikongsi bersama...inshaallah ade rezeki kite up lg next year
#aidilfitri2017
#kongsirezeki
#jasminhamidfamily

Memasing sibuk duk setup tuk majlis abam harini..๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Jemput dtg lee klo ade sspe yg free tu..๐Ÿ™Œ
#kongsirezeki
#teamrayaperak2017

Assalammualaikum semua..
Salam syawal ke3

Setiap pagi minum min kaffe..
Untuk tenaga sepanjang hari...
Lihat lah berkhasiatnya min kaffe...
Sekali cuba pasti nak lagi..... mari-mari kita berpantun min kaffe ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
sambil pantun sambil minum min kaffe hehe.. Yg nak order boleh direct contact sy ek.. @

Bagi yg berada di Bukit Beruntung & Bukit Sentosa,Rawang boleh dptkan nya di โคตโคตโคต *Ciknina boutique*
Lokasi butik....
Belakang kedai RM2 ECO . Tepi tesco . Sebaris restoran jom makan . sebelah ViVo phone

Waktu operasi: 10 pagi hingga 10.30 mlm

#sayaminumsayajual #MinKaffe #kopisedap #CLAGroup #CLAVengers #kongsirezeki #vendorcikninaboutique

Alhamdulillah tahniah @nerrynatasha pemenang duit raya Giveaway di IG..Sila DM no acc ye. Thanks kepada semua yang join...
#giveaway #winner #teamrayakelate #duitraya #kongsirezeki

Terima Kasih dtg melawat..dan Igt lecturer depa yang ensem..Student dgn Lecturer yang sebaya.. Lama xsembang.. meriah.. Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin

#Teamabangsado
#Teamramahmesra
#Teamkutipduitraya
#terlajakkacak
#Kongsirezeki

.
Haaa..tu dia baru raya kedua korang dah tombang tak dapat beraye๐Ÿ˜…
.
Sebab apa?
Sebab asyik bersin tak henti henti penangan resdung๐Ÿ˜ญ
.
Pasal apa?
Pasal membalun kuah kacang tak menahan dari semalam๐Ÿ˜ฃ
Tekak teringin ye dak๐Ÿ˜…
.
Eh betul lah akak cakap. Kuah kacang kan letak udang kering. Udang kering kan musuh ketat penghidap resdung๐Ÿ˜ข
.
Pesakit resdung ni kan dorang akan menjadi lebih sensitif kepada benda2 berhabuk, berdebu, bau asap, bulu2 binatang, perubahan cuaca terutama cuaca sejuk dan jangkitan bakteria/virus.
.
Simptom paling ketara bila hidung korang kerap tersumbat dengan lendir dan kahak. Pastu nak hembus keluarpun susah๐Ÿ˜ฃ Tapi ada yang redha jer telan kahak hari2 kan!๐Ÿ˜ฑ
.
Meh akak kongsikan cara paling sempoi, senang, mudah dan jimat. Kita ikhtiar guna IVMIST bagi melegakan RESDUNG:
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘ƒ
.
๐Ÿ€Sediakan satu bekas, jangan la cenonet sangat..besen pun boleh
๐Ÿ€Tuang air panas ke dalam bekas
๐Ÿ€Sembur 2x IVMIST ke dalam air panas tadi
๐Ÿ€Sediakan tuala bersih, seeloknya tuala besar lah
๐Ÿ€Tutup mata korang
๐Ÿ€Halakan muka korang ke dalam bekas berisi air panas dan semburan IVMIST tadi
๐Ÿ€Tutup muka korang dengan tuala tadi supaya wap tak keluar
๐Ÿ€Tarik nafas, tahan
๐Ÿ€Sedut bau IVMIST dalam2
๐Ÿ€Dan rasai kesegarannya...๐Ÿ˜…
.
Sambil2 buat tu korang bacalah:
โ†ชSurah Al-Fatihah 7x
โ†ชAyatul Kursi 1x
โ†ชSambil berniat mohon Allah sembuhkan resdung korang๐Ÿ˜…
.
Insya Allah kita ikhtiar cara yang lebih mudah dan yang paling penting tayah makan ubat yer.
.
Dengan izin Allah jua yang akan tentukan kesembuhan. Kalau korang buat hari2 lelama resdung korang pun majuk pergi tak kembali๐Ÿ˜„
.
Korang try buat malam ni, bangun pagi esok korang akan rasa segar dan keluarkan lendir kahak ijau tahap dewa yang menghuni alam tekak korang selama ni๐Ÿ˜‚
.
Meh ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ#whatsapp0123934394 akak bantu sharekan tips2 lain๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Most Popular Instagram Hashtags