#kongsirezeki

MOST RECENT

Saya Asmah binti Yaacob merupakan salah seorang usahawan Zakat Selangor di Banting.
Hampir lima tahun kami jalankan perniagaan makanan ringan ini. Kalau hendak diikutkan ini perniagaan turun-temurun keluarga. Pada mulanya, suami saya bekerja dengan kakaknya, yang juga merupakan pengusaha kerepek dengan jenama Ross Kerepek.
Lama-kelamaan minat untuk berniaga datang sendiri. Oleh itu, suami ambil keputusan berhenti kerja untuk mengusahakan perniagaan kerepek ini.
Kini perusahan ini sudah semakin berkembang. Alhamdulillah, disamping mampu mengupah pekerja, anak-anak turut memberikan bantuan kepada saya. Hakikatnya, zakat telah banyak memberikan bantuan.
Secara jujurnya, saya hanya bermodalkan RM60.00 sahaja dan pernah juga di peringkat awal, beberapa kali kerepek yang dihasilkan tidak menjadi. Namun, saya dan suami tidak pernah patah semangat.
Kami bangkit semula. Syukur Zakat Selangor telah banyak memberikan bantuan dan sokongan terutama bantuan bulanan, bantuan persekolahan, bantuan hari raya dan bantuan ekonomi.

Terima kasih. InsyaAllah, wang zakat saudara telah sampai ke tangan kami.
#zakat
#zakatselangor
#kongsirezeki

Jommm beli emas...!!! akak dah dapat 3 kilo FOC...hehehe๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜kasi gempak sekali sekala baru happy kannn...lunch xmasak kita makan #manggaemashitam...tadi dh mkn nasi minyak leftover...anak sado semua dh kenyang...alhamdulillah 2 hari berturut2 dpt mangga free rezeki musim buah mangga...emas hitam antara mangga yg paling sedap akk suka dia bau wangi dan urat xkasar...isi manis wangi...sedap kalau nk buat pulut mangga..atau mangga 'pang'...dh mcm tokey mangga pulak akk punya promo ok bye...๐Ÿ˜๐Ÿ˜…๐Ÿ˜˜
#mangga
#manggaemashitam
#manggaseason
#kongsirezeki#fruitlovers#alhamdulillah
#syukurselaluโค๏ธ

.
.
NOURA JUBAH
.
DROPSHIP : RM65 EXCLUDE POSTAGE
POSTAGE :
1pcs RM8 SM / RM12 SS
2pcs RM12 SM / RM16 SS
.
๐Ÿ’ HIGH QUALITY SOFT CREPE โ€“ Material sejuk, senang iron dan tak mudah renyuk
๐Ÿ’ MESRA MENYUSU & MESRA WUDHU
.
SALE LIMITED: M, L, XL sahaja
.
.
#nourajubah #koleksiraya2018 #kongsirezeki #erezeki #eusahawan #magnetrezeki

~ #FitandFoodieTV : PROJEK JALINAN KASIH~
.
Sebarang info & sumbangan barang keperluan, boleh dm @fitandfoodie_tv
.
Jangan lupa follow IG @fitandfoodie_tv
.
.
#fitandfoodie #ProjekJalinanKasih
#Ramadhan2018 #Ramadhan1439H
#FitandFoodieTV
.
.
Regrann from @fitandfoodie_tv - Hulurkan bantuan ringankan beban. Baginyg berhajat ingin menyumbang keperluan harian. Boleh DM kami. Untuk sumbangan wang pula boleh online transfer di no acc yg tertera. #projekjalinankasih #kongsirezeki - #regrann

Selamat sabtu-day ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #weekendtime babe!
Bismillahhirrahmanirrahim.. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ’…๐Ÿ‘ธ โ˜†ECCA MURNI RESOURCESโ˜†
โ˜Ž 011-28759027 halo hakak cepat!
Kegilaan ramai den koba weehhh... #kitaok ๐Ÿ”ŠOmeh ๐Ÿ”ŠOmeh 9โƒฃ1โƒฃ6โƒฃ weh!
#trustedseller
#emas916
#cincin ๐Ÿคญ๐Ÿคฉ
๐Ÿ˜ CINCIN AUDI PASIR

Saiz 10
- 1.82g
- 1.81g

Saiz 12
- 1.89g
- 1.87g
- 1.85g

Saiz 13
- 1.93g
- 1.92g
- 1.89g
- 1.87g
- 1.84g

Saiz 14
- 2.05g
- 1.98g
- 1.97g

Saiz 15
- 2.00g
- 1.99g
- 1.98g
- 1.95g

Saiz 17
- 1.96g

Saiz 20
- 1.99g

Saiz 21
- 2.03g

LEBAR: 0.9CM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’–๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘  Hakak dok reply segala whatsapp & DM's dlm FB & IG, tetap nak update gak kan apa yg patut kan.. nama pn berniaga.. amin. Hehe..Yeaayy! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ“ท so jom fokus kerja siapkan tanggungjawab kan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ช๐Ÿ’‹โค๐Ÿ’– #sentiasabersyukur #kongsirezeki
#popular #petalingjaya
#kualalumpur #shahalam
#subangjaya #damansara
#instajob #igshopmalaysia
#onlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualonline
#alhamdulillah..

Ketama kali Caltex belanja 0.01sen
#Alhamdulillah #kongsirezeki #tujernakbagitau #kecam

Rutin hujung minggu..
Lepak di kedai umi bersarapan.
Beli jiwa sbb td tinggalkan mereka utk 1 jam.
#abahkerja
#kongsirezeki
#ibumalasmasak

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Hanya RM65 sepasang! dan hakak2 semua akan dapat sepasang kain royal silk yang
๐Ÿ’•Lembut ๐Ÿ’•Licin
๐Ÿ’•Sejuk
๐Ÿ’•Less iron
.
4meter
Bidang 45
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2
.
๐Ÿ“ฎPengeposan dalam masa 3 hari bekerja
.
Nak tahu lebih lanjut???
.
http://www.wasap.my/60125919584/
http://www.wasap.my/60125919584/
.
channel telegram: t.me/kain_pasang_kain_ela
fb page : https://www.facebook.com/Kain_pasang_kain_ela-179812982488580/

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Hanya RM65 sepasang! dan hakak2 semua akan dapat sepasang kain royal silk yang
๐Ÿ’•Lembut ๐Ÿ’•Licin
๐Ÿ’•Sejuk
๐Ÿ’•Less iron
.
4meter
Bidang 45
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2
.
๐Ÿ“ฎPengeposan dalam masa 3 hari bekerja
.
Nak tahu lebih lanjut???
.
http://www.wasap.my/60125919584/
http://www.wasap.my/60125919584/
.
channel telegram: t.me/kain_pasang_kain_ela
fb page : https://www.facebook.com/Kain_pasang_kain_ela-179812982488580/

Assalammualaikum semua..sihat ke uolls..
Lama x update IG..agak bz. Huh...๐Ÿค—
Facial bersama #ema_beautycartel Masih berjalan seperti biasa ..
Sesiapa yg ingin buat rawatan treatment facial boleh contack sis...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Boleh WA atau CALL ema utk slot appointment ya ๐Ÿ˜Š :
.
.
HOTLINE โฌ
.
.
๐Ÿ“ฒ 017-6919307

www.wasap.my/+60176919307
.
.
#ema_beautycartel#bizmobilespano1#beautycartel#elysyleskincare#upii##elmarinoblanc#homefacial#facialmurah#muslimahhomespa#mobilespaselangor#duittambahan#parttime#wedding#vshaping#facelifting#kusam#jerawat#glowing#organic#cantiksemulajadi#kulitbersih#parttime#sideincome#spaowner#kongsirezeki#teamwork#usahawan#superspontan#facial#spaownerย โคBeauty Cartel No. 1โค

.
.
Kurung Chaleeda
.
HARGA :
SEPASANG RM69
.
POS RM8SM RM11SS
ADD RM3 NEXT POS SM
ADD RM5 NEXT POS SS
.
KURUNG CHALEEDA
.
Inilah kurung cotton viscose yang menjadi kegilaan ramai yang pernah menjadi fenomena di MC
.
Cotton yang sangat sejuk,lembut di badan sehingga korang rasa tak mau pakai baju lain dah
.
Ye, sedikit mengecut selepas basuhan sebabtu kami buatkan cutting yang sedikit besar
.
Nak iron sangat senang, bukan macam japanese cotton atau english cotton yang agak renyah nak iron
.
Kurung Cotton Chaleeda
.
-kurung moden/kain lipat batik
-material cotton viscose yang lembut
-sangat mudah di iron
-sejuk dipakai dan serap peluh.dijamin!
-saiz S >>> XXL
.
.
#kurungchaleeda #instafashion #bujibuchempel #laraalana #aisyahdhiarana #iskandar #up #binasemulanegara #malaysiasejahtera #magnetrezeki #erezeki #eusahawan #kongsirezeki #dhuha #matdankakijalan #terapiinstagram #thrgegar #cintafatamorgana

Assalamualaikum wbt..day4 semalam jumaat yang penuh barakah,set Wan Peah Balik Beraya dpt 2 sponsor,itu namanyer rezeki,ribuan terima kasih pd @atiqah5239 dan @nadia.azimans,sudi kongsi rezeki,semoga sentiasa dipermurahkan rezeki..Aamiin
#realjspictures #tv3 #syukurselalu #alhamdulillah #kongsirezeki

Alhamdulillah..Subhanallah. Allahuakhbar.. ๐Ÿ˜‡๐Ÿคฉ๐Ÿ˜Selesai TAMBAH BIDANG perniagaan.. so dah boleh FOKUS ๐Ÿ’ฏ% . ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’„ Excited nak habaq kt hangpa weh. Kikikiki

ECCA MURNI RESOURCES :
1โƒฃ Roadtax & Insurans Kenderaan
2โƒฃ Barang Kemas 9โƒฃ1โƒฃ6โƒฃ #emas916
3โƒฃ Homestay (Cameron Highland buat masa ni)
Korang! #makan apa jer #dinner malam ni?? Esok dah #weekend kan! Yeeaayyy!
#kitaok #trustedseller

Hakak dok reply segala whatsapp & DM's dlm FB & IG, tetap nak update gak kan apa yg patut kan.. nama pn berniaga.. amin. Hehe..Yeaayy! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ“ท so jom fokus kerja siapkan tanggungjawab kan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ช๐Ÿ’‹โค๐Ÿ’– #sentiasabersyukur #kongsirezeki
#popular #petalingjaya
#kualalumpur #shahalam
#subangjaya #damansara
#instajob #igshopmalaysia
#onlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualonline โ—โ— Pasal nak hidupkan #insuran, #delivery #roadtax / #cukaijalan tu, ๐Ÿš—๐Ÿš™ Anything halo jer hakak , jimat masa & fulus. ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‡ yg penting clients all #puashati dgn services akak tau. #alhamdulillah..
Jangan cakap hakak tak payung ek ๐Ÿš—๐Ÿš™โ˜”๐ŸŒˆ Karaang hakak update ya. Banyak next post hakak nak upload satlagi naaa.. Tungguu... โœ‹๐Ÿปโœ๐Ÿป๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ’ป
โ˜†ECCA MURNI RESOURCESโ˜†
โ˜Ž 011-28759027

InsyaAllah 1 hari SIAP! โœ…โœ… โžกโžกโžก Cepat, senang! Boleh ikut budget. windscreen banjir mcm2 lagi! Mana2 area pn kasitapaw ๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ข

Member Ni Depo 200USD Bulan Feb Aritu.. Tadi Wasap Cakap Nak Topup 1000USD Lagi Kat Acc Sedia Ade... Bereh Boh.. Tengah Free Skrng Ni... Time PRU Nanti BZ Skit Berkempen... Nak Join Tekan Link Bawah Ni.. Ko Org UMNO Ke.. Org BN Ke.. Still Boleh Join Beb... Tiada Paksaan Dalam Percintaan.. Muahahaha...
.
.
.
http://SGAT.wasap.my/
.
.
.
#InstaForex #Withdrawals #TekdeUpah #KamiTolongTradekanJe #Cent #LocalDespacito #PlanB #Alhamdullilah #JomRiak #FundManager #CopyTrade #PAMM #SGAT #AutoTrader #Forex #ExpertAdvisor #MoneyMachine #HighRiskBiz #ReadyToLoss #JoinUs #AllProfitBelongToU #SideIncome #Syukur #KongsiRezeki #ATM #PromoWithNoProfitSharing

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTESTIMONI DEINA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KINI UNTUK KURUS SIHAT BUKAN LAGI ANGAN-ANGAN!
Dengan #JusDeinaSlimaxFruitJuice bukan lagi #impian#kosong
#mimpi#jadi#realiti
#dreamcometrue
Kita pun boleh #kurus !
Kita pun boleh #sihat !
Kita pun boleh #cantik !
Kita pun boleh #bahagia !

Semuanya terserah pada diri sendiri.
Hidup yang bagaimana #korang mahukan?
Anda tentukan.
Dapatkan #JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusDeinaSlimaxFruitJuice
#jusbuah
MINUM JE HAPPY
MINUM JE KURUS

WHATSAPP
: 011-1686 4492
: 011-1686 4492
#dropship #dropshipwanted #sideincome #belanjaraya #duitsampingan #rezeki #kongsirezeki #youcanduit #uitm #uia #ukm #student #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmdungun #kurus

Almond Brownies with Nutella & Caramel for today's office potluck.. #kongsirezeki

KITA TENGOK REZEKI SIAPA HARI JUMAAT NI๐Ÿค—
.
.
RM50 boleh makan 2 hari kira okay la, betul? Pihak HQ mencari seorang yang bertuah. ๐Ÿ‘
.
KOMEN SEBAB ANDA PERLU JADI YANG BERTUAH HARI INI! ๐Ÿ˜˜ Cubalah, mana tahu rezeki #kongsirezeki #hqkarapoleskincare

honey bar by beefctory RM150.00
.
Untuk keterangan lanjut mengenai pembelian hubungi Team Marketing beefactory :
.
HQ :- 011-1577 1199
Lan :- 010 653 7718
Noh :- 010 654 7718
Arumi :- 017 284 2935
Linda :- 017 308 6386
.
#beefactory
#m3sb
#kongsirezeki
#jomkitebermadu

Saya AMAR Nazhan Bin Yusran menetap di Sungai Chua Kajang Selangor. Saya adalah anak sulung daripada empat adik beradik.
Alhamdulillah dengan berkat kesungguhan belajar di FIVE BEST selama 1 tahun 9 bulan, saya terpilih melanjutkan pengajian latihan industri di luar negara iaitu, Perth Australia selama 3 bulan

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Lembaga Zakat Selangor dan pembayar zakat di Selangor kerana telah membantu saya melanjutkan pelajaran dalam bidang kemahiran.
Dengan bantuan yang diberikan telah mengubah kehidupan saya dan keluarga saya menjadi lebih baik. Semoga saya juga diberi peluang oleh Allah untuk menjadi pembayar zakat pula untuk masa akan datang.

Syukur alhamdulillah atas segala bantuan daripada pengeluar zakat ini.

Gambar: Amar dua dari kiri.

Baca lanjut di: http://blog.zakatselangor.com.my/amar-ditawar-sambung-belajar-ke-perth-australia/

#zakat
#kongsirezeki

Most Popular Instagram Hashtags