[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kongsirezeki

24544 posts

TOP POSTS

IFTAR BERSAMA ANAK YATIM SAIDATI KHADIJAH GOMBAK 14/06/2017 .
Organise by @zazarinna @hwaiteuofficial
.
πŸ“· @syafarul_azwan
πŸ₯˜: Hamba allah 🍦@Bubblegumwax_
🍭@suzzdelightsofficial
πŸͺ@hazranazizul
.goodies sponser : @arviena
#ramadhan2017 #ramadhan #kongsirezeki #anakyatim #hwaiteuvitskin

Just for you.??😳😳😳
Terima kasih kepada pemberi,semoga murah rezeki
#unknown
#kongsirezeki
#taktausapabagi

Alhamdulillah, selesai urusniaga dgn @ninikeropokterengganu , untuk restock keropok keping ikan tamban. Nantikan entri akan datang bagi COD #localsnacks harga borong keropok ikan siap goreng RM1/pkt (min order 20 paket)πŸ˜ŠπŸŽ‰
#kamekjual #kongsirezeki

#kongsirezeki lagi bersama customers @faraalipbutter yg tersayang! tudung @aidijuma for open house, bibir cantik sihat untuk cari jodoh awak. hahaha! dah order belum @faraalipbutter utk menangi tudung @aidijuma yg tgh panas di pasaran ni!πŸ’‹
.
whatsapp / DM @faraalipbutter okay! cepat cepat sebelum orang lain dapat syg!

tanya sama pokok apa sebab goyang nanti jawab pokok tanyalah awan gituuuuu πŸ˜‚πŸ˜‚ ada siapa2 ada fobia ni tak ? unik gilerr πŸ’‹

#kongsirezeki #kongsicherita #wow #fobiapelik

Alhamdulillah..hari nie dapat berkongsi sesuatu yang sgt luar biasa kepada warga utara.. penerimaan yang sgt2 positif.. alhamdulillah.. #GunaAppsMSS #DigitalEconomy #BerbelanjaSecaraBijak
#KongsiRezeki

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI SEMUA....
-
HARI NIE SIAPA YANG PM SAYA BERTANYAKAN KASUT AKAN DAPAT POTONGAN HARGA SEBANYAK RM20.00
-
JANGAN TUNGGU LAGI,MARI PM SAYA YE!!πŸ˜‰πŸ˜‰ #kongsirezeki #bumisneakersoutlet #usahawan #usahawanmuda

Jahat laaa abg ni nyakat i lak.. cepat la isnin rindu.. hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly

MOST RECENT

Kalau korang tengah makan aku tak pernah minta sikit pon, tapi kalau aku makan kenapa ade je 😹😹😹😹😹 gigit kang πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ #kongsirezeki #throwback

Meh belanja testimoni Perlashine! Seronok tengok perubahan wajah mereka setelah mengamalkan Perlashine. 😍😍😍 Boleh wasap saya πŸ‘‡ untuk order:
01121973066 "Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak-lepak!" JOM PERLASHINE!
#Perlashine #PerlashineKapsulMutiara
#MisiKenyang20tahun #iLovePerlashine
#IAEmpire #IAEmpireFamily #kongsirezeki

RAYA HAJI SALE πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Dapatkan sekarang,
Yg mana 1 anda mahukan?? Alhamdulillah kami letak harga supaya semua pengedar kami tak kena tindakan oleh KPDNKK.
.
.
Tapi.... Ada sesuatu yg lebih penting daripada tu. Iaitu kelulusan MAL KKM. Semua produk kapsul mutiara perlu ada MAL KKM.
.
.
Kalau ada yg report kedai awk atau report dkt KKM awk jual barang tidak berdaftar, denda at least RM50,000. Sedap2 tengah bungkus barang, nanti van KKM smpai rumah. Hihi. .
.
Kami keluarkan pack percubaan 10 kapsul sebab rasa berdosa ada yang tak mampu beli. Kami harus sebarkan pentingkan MAL KKM! Kami tak nak terlibat sama kalau anda terpaksa makan produk kapsul mutiara tak ada MAL KKM kerana harga kami mahal. .
.
Boikot produk tak berdaftar yg membahayakan pengguna terutama produk makan! PERLASHINE kini mampu milik! .
.
Whatsapp "PERLA" for order
0174512133
.
Jimat RM60 tau sale kali nih
Jangan lepaskan peluang yer
.
@perlashine.ss
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly
#perlashinepromosi
#perlashinekapsulmutiara
#perlashinehq
#perlashinepenang
#perlashinepulaupinang
#perlashinemurah
#dropshipdiperlukan
#droshipwanted
#dropshipwantedmalaysia
#serbukmutiara
#kapsulmutiara

Full house biz preview kami Ahad lepas. Sampai terpaksa buat dua group di bilik yg berbeza.

Minggu ni ada lagi kelas mcm ni :
πŸ“Œ 24 Sep 2017 (Ahad)
πŸ“Œ 11am - 1pm
πŸ“Œ Jalan Klang Lama, HQ

Yuran cuma Rm20 je

#Projek Kongsi Rezeki

Wassap Kak Zam 😊
.
.
πŸ“²017-3690091
πŸ“²017-3690091
πŸ“²017-3690091

www.wasap.my/60173690091

#mariabeautycartel#beautycartel#elysyleskincare#upii##elmarinoblanc#homefacial#facialmurah#muslimahhomespa#mobilespaselangor#duittambahan#parttime#wedding#vshaping#facelifting#kusam#jerawat#glowing#organic#akasia#fattzura#cantiksemulajadi#kulitbersih#parttime#sideincome#spaowner#kongsirezeki#teamwork#usahawan#akasia

Sekitar Elysyle Beauty Workshop 15-16 September 2017 bertempat di Aman Sari Resort JB. Tahniah pada akak2 dan abang2 yg hadir. Haaa jgn tak tau, org lelaki pun nak encem gak tau. Permintaan tinggi juga utk facial abam2 kat luar sana. Workshop ni dapat pengiktirafan dan sijil dari Elysyle Beauty.

So, kalau ada abang2 yg nak juga cari side income melalui mobile spa biz ni, boleh PM atau WA Kak Zam 😊

#Projek Kongsi Rezeki .
.
πŸ“²017-3690091
πŸ“²017-3690091
πŸ“²017-3690091

www.wasap.my/60173690091

#mariabeautycartel#beautycartel#elysyleskincare#upii##elmarinoblanc#homefacial#facialmurah#muslimahhomespa#mobilespaselangor#duittambahan#parttime#wedding#vshaping#facelifting#kusam#jerawat#glowing#organic#akasia#fattzura#cantiksemulajadi#kulitbersih#parttime#sideincome#spaowner#kongsirezeki#teamwork#usahawan#akasia

Antara Fungsi Asas Perlashine
.
+ Mencerahkan kulit wajah dan badan
+ Menggalakkan penghasilan Feomelanin
+ Kulit lebih berseri (glowing effect)
+ Menghasilkan kulit 'crystal skin'.
+ Menghasilkan kulit putih kemerah-merahan.
+ Melembapkan kulit yang kering dan merekah.
.
Anda ade masalah ini?
Cuba perlashine, in shaAllah boleh membantu masalah kulit anda 😘
.
Pek sebulan RM120
Pek percubaan RM55
.
.
. "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
#lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly
#MMLMelaka #teamCSAdhaEmpire #gadiscantik #agenwanted #dropshipwanted #perlashinemelaka #perlashineoriginal #roadto1million #kenyang20tahun

Petang tadi hujan ... Tapi Alhamdulillah rezeki allah beri harini seperti lebatnya hujan ,in sha allah jom #kongsirezeki

#kongsirezeki maaf laaar sis xdapat nak kongsi gambar sebenar cust ❀ Alhamdulillah asbab daripada perniagaan ini allah beri apa yg kita mohon ... In sha allah sis akan bg yg terbaik utk uooolllss πŸ‘Œ yang susah boleh jadi senang sekiranya kita tahu kita berurusan dgn siapa ..❀❀❀
.
.
SELF PICKUP SOFTTOYS 5KG (A)
RM 35 SAHAJA
Saiz : small mix medium
.
.
WA : 019 649 8361 #trustedseller #sofftoys #pemborongsofttoys #sungaibuloh #selangor

Assalamualaikum.

MATAF adalah salah satu penerima sumbangan juadah berbuka 'Kempen #kongsirezeki #kongsipahala #sahamakhirat Ramadan' ✨PERcIkAN✨ hasil dari infaq kawan-kawan yg join Ramadan lepas.
Kalau ada kawan-kawan yg ingin memberikan sumbangan, boleh directly hubungi Ustazah Hajah Fadilah (mudirah MATAF). TQ. Semoga Allah merahmati kita semua.

assalamualaikum
.
kenapa perlu foundation . kalau perlashine boleh HAPUSKAN cela anda
.
5 kelebihan PERLASHINE KAPSUL MUTIARA
πŸ’™ anti penuaan
πŸ’™pemutihan kulit
πŸ’™merawat kulit bermasalah dan sensitif
πŸ’™kulit dan badan bak selebriti
πŸ’™memberi kesihatan yg optimum
.
nak perlashine?
.
harga? RM120 sekotak FREEEEE
πŸ“¦postage 🎁hadiah (sabun mutiara)
.
jom wasap feeya
www.wasap.my/+601116848683
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #perlashinekapsulmutiara #perlashineoriginal #perlashineSemenyih #perlashinebanting #perlashineParklandKlang #perlashineKlang #perlashineSelangor #perlashineHebat #perlashine #yakinlahPerlashine #PerlashineWow #PerlashineDaBoooom #seputihmulus #inginPutih #nakGebu #gerentiPutih #ibcPerlashine #feeyashop #feeyashah #trustedibc #ctdk #fattahaminz #mfmirafilzah #Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlakingRaspColly #testimoniperlashine #positivetestimoni #dianempire

*Mercedes Benz S400L HYBRID SE 3.5*
*December 2013* Unregister

Obsidian Black
Silk Beige Leather
Espresso Dash
Black Poplar Wood
Wood and Leather Steering Wheel
Panoramic Roof
Rear Executive Package
COMAND Navigation
Reversing Camera
Closing Aids
Rear Climate Seats
Rear Memory Package
Rear Climate Control
Rear Roller Blinds Electric
Illuminated Door Sills
Park Assist
Ambient Lighting
Bi Xenon Headlights
Climate Control
Cruise Control
Bluetooth Phone Prep
Tyre Pressure Monitor
LED Daytime Running Lights
rm 399k nett special offer
Call Nicholas @auto.nicholas 0162989933 for appointment.
#mogamotors #recondscar #keretamewah #keretaidaman #keretaimport #mercedesbenz #mercs400hybrid #hybridcar #mercedesamg #mercedesmalaysia #kedaikeretaonline #kedaikeretaartismalaysia #kedaipilihanartismalaysia #kedaipilihanselebritimalaysia #malaysiamillionaire #malaysiatatlers #richkidmalaysia #billionairelifestyle #billionairetoys #billionaires #supportus #kongsirezeki #rezekidarinya #rezekidikongsibersama #syukuryallah

Beli 2 item,dapat 6 item terus??😱😱
.
Ye sayang...4 item tu freegift daripada kakakπŸ’ž
.
Postage pun kakak belanja juga😘
.
Meh la wasap 019 2754313.
.
#dyxymelaka
#dyxyteamfaiz
#dyxystokismelaka
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxyuser
#dyxyinfo
#dyxyluckydraw
#dyxyn9#jempol#bandarbaruserting
#kongsirezeki

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❀ Postage RM8 SM // RM12 SS
❀ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❀ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❀ FREE postage
❀ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❀ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❀ Postage RM8 SM // RM12 SS
❀ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❀ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❀ FREE postage
❀ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❀ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki

Most Popular Instagram Hashtags