[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#komikpatsegi

304 posts

TOP POSTS

Sekali kau merasa kehilangan, baru kau tahu menghargai apa yang ada di depan mata sekarang ni.

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Hari ini bersama kelas 201 pulokk. 😎

#mrsmkubangpasu
#pendidikansenivisual #komikmalaysia #KomikPatSegi

MOST RECENT

Memang tidak dapat melarikan diri dari masalah. Hadapinya dengan tenang, bergantunglah kepada Allah - @komikpatsegi

...Bahagian 1/2.... Story berkenaan asal usul hantu yang selalu muncul dalam komik2 sebelum ni. Namanya Anis. Ya, pelik kan kenapa nama dia Anis? Hantu Anis pernah popular dalam batch aku time study kat UiTM Perak dulu dan memang ramai student art selalu cerita terserempak dengannya dalam Dark Room (Bilik Fotografi). Sekarang ni tak tahu la hantu Anis tu popular atau tidak lagi di sana. Punca kematian dia masih menjadi misteri, ada yang kata dia mati bunuh diri dan banyak lagi khabar angin yang lain berkenaan punca kewujudannya. Berdasarkan kisah Anis tersebut, aku wujudkannya sendiri dalam versi Komik Pat Segi. 😁

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Komik by @komikpatsegi : Hari2 mengadap komputer. Akhirnya terpaksa aku pakai spek. Mata dah tak boleh tengok jauh2... 😫

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Komik by @komikpatsegi : Dalam waktu sekarang memang musim rakan seusia aku bernikah. Aku pulak? Hmmm, fikir-fikirkanlah pesanan Cik Hantu yang rajin menasihati ni. Mungkin ada betulnya.

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Assalam semua saya naz...ini Acount baru saya...jadi Follow lah saya yer.... #enciknazrul #komikpatsegi #Acountbarusaya #Asaalam

Jom teman kan Encik nazibun dari Bangla hehehe....Okey Follow2

#enciknazrul #komikpatsegi #Enciknazibunbangla #Sayaeditjetu #Bakalartis #JangankecamNaz

Wahai manusia ..sesungguhnya masjid adalah Tempat beribadat yang paling suci untuk umat islam..dan juga masjid adalah rumah Allah S.W.T.......Mudah mudahan Hari2 kita beribadat di rumah Allah swt selalu insyallah.... Okey follow2
#komikujang #komikpatsegi #masjidtempatberibadat #komikziggy #Allahmahabesar

Assalam...Good morning...Harini baru siap satu karya utama kita...iaitu Naz.... ok2 Like and follow please2
#komikpatsegi #komikujang #komikziggy #komikpikakun #komikasamkeping #sayatetapmelukis #Karya si naz

Senarai komik yang gempak!!! #komikpatsegi #komikziggy #pikakomik

Ni lah gudang(tempat) saya mereka atau membuat komik...insyallah saya akan lukis lagi esok dengan lebih sempurna insyallah...okey ☆♡ okey like and follow me

Akak2 dan abang2 tu yang x sibuk tu follow lah sya...#enciknazrul #komikpatsegi #komikasamkeping #koleksikomikmalaysia #komikterbaik #lawakkampus #komikujang

Ni komik pertama yang naz keluarkan...x tahu lh jadi ke tidak,kalau x nampak tulisan ke bagi tau naz ye naz boleh tolong...okey lepas baca tu seret tepi...okey

#komikpatsegi #koleksikomikmalaysia #gengkomikmalaysia #gengkomikmalaysia @pikakomik @_asamkeping

Hidup pelbagai dugaan jadi bersabarlah mungkin Allah menguji kita

#komikpatsegi #koleksikomikmalaysia #gengkomikmalaysia #gengkomikmalaysia2017

Most Popular Instagram Hashtags