#komikpatsegi

256 posts

TOP POSTS

Sesi bergambar dengan kelas 203๐Ÿ˜
#mrsmkubangpasu
#pendidikansenivisual #komikmalaysia #KomikPatSegi

Hari ini bersama kelas 201 pulokk. ๐Ÿ˜Ž

#mrsmkubangpasu
#pendidikansenivisual #komikmalaysia #KomikPatSegi

Dating sekali lagi. Kali ni di lokasi Air Terjun Puncak Janing pulak. Rakan2 pelukis komik yang lain jangan jeles ok.. Hehehe ๐Ÿ˜Ž

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #komikstrip #malaysianart #komikm #ilustrasi #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Sekali kau merasa kehilangan, baru kau tahu menghargai apa yang ada di depan mata sekarang ni.

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

MOST RECENT

#Repost @komikpatsegi
@komikpatsegi is the best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
#komikpatsegi
Hargailah orang yang kita sayangi kerana mereka tak akan kekal buat selama-lamanya.
@komikpatsegi
@komikpatsegi

Nama anak2 sekarang ni makin panjang, pelik2 jugak, dan susah nak diingati. Tapi nama parents pendek ja. Hmmm, korang nilai la sendiri dan kaitkan dengan situasi realiti. Sebarang pengalaman dan cadangan boleh la dikongsi dalam ruangan komen. *Terima kasih kepada mereka yang sudi tengok video live saya sepanjang hasilkan komik ni. Love Uolls ๐Ÿ˜˜

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

#Repost @fauzan4773 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @lukisan_dakwah.my with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Innallaha Ma'ana = ุฅูู†ู‘ูŽ ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูŽ ู…ูŽุนูŽู†ูŽุง
โ€œSesungguhnya ALLAH ada bersama kita.โ€
.
ALLAH sentiasa ada dengan kita sewaktu susah mahupun senang.

Karya/Kredit - @komikpatsegi #KomikPatSegi
-
โ•”โ•โ•โ•โ•เณ‹แƒฆแƒฆแƒฆเณ‹โ•โ•โ•โ•—
แƒฆ @Lukisan_Dakwah.my แƒฆ
โ•šโ•โ•โ•โ•เณ‹แƒฆแƒฆแƒฆเณ‹โ•โ•โ•โ•
๐Ÿ‘‰๏ผค๏ผฉ๏ผฐ๏ผฅ๏ผฒ๏ผณ๏ผฉ๏ผฌ๏ผก๏ผซ๏ผก๏ผฎ ๐Ÿ‘ˆ
โฃ ๏ผฌษชแด‹แด‡ | ๏ผฃแดแดแดแด‡ษดแด› | Sสœแด€ส€แด‡ | ๏ผดแด€ษข โฃ
#Lukisandakwah #ู„ูˆูƒูŠุณู†_ุฏุนูˆู‡_ุงุณู„ุงู… #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #DipersilakanTagSahabatAnda #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat

Sekali kau merasa kehilangan, baru kau tahu menghargai apa yang ada di depan mata sekarang ni.

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Lurve. โค

Kali ni aku praktis bersungguh2 untuk teknik soft cell + hard cell shading. Masih lagi di peringkat cuba untuk menambahkan kefahaman teknik ni. Selalunya dok pakai hard cell shading saja.. #komikmalaysia #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #komikstrip #malaysianart #komikm #ilustrasi #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Innallaha Ma'ana = ุฅูู†ู‘ูŽ ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูŽ ู…ูŽุนูŽู†ูŽุง
โ€œSesungguhnya ALLAH ada bersama kita.โ€
.
ALLAH sentiasa ada dengan kita sewaktu susah mahupun senang.

Karya/Kredit -
@komikpatsegi
#KomikPatSegi
#Lukisandakwah #ู„ูˆูƒูŠุณู†_ุฏุนูˆู‡_ุงุณู„ุงู… #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #DipersilakanTagSahabatAnda #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat - #regrann
#karikatur #kartundakwah #islam #islampedia

Tengkiu awak untuk hadiah painting ni. Kemas sangat line dan tulisan2 tu. Tak comot langsung. ๐Ÿ˜

Artwork by: @_tykaa

#komikmalaysia #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #komikstrip #malaysianart #komikm #ilustrasi #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Salam Aidilfitri 2017 kepada semua yang sentiasa menyokong Komik Pat Segi. Maaf sekiranya ada tersinggung perasaan sepanjang tahun ini.

#komikmalaysia #inkramadan #inkramadan2017 #iqomic #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #ilustrasi #comicoreclub #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Happy eid mubarak to everyone from hanne look alike ,Adam and his mom!!๐Ÿ™†๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Adam seorang yg cuai dan sangat pemalu. Nantikan comic pendek raya adam dan ibubapanya ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ‘ช #eidmubarak #raya2017 #otakumalaysia #otaku #malaysian #animation #aen_oc #selamathariraya #sketch #raya #happyidulfitri #muslim #lukisandakwah #komikpatsegi #komik

Most Popular Instagram Hashtags