[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#komikbodo

MOST RECENT

Inking and Coloring by me. Original sketching by the Mangaka of Sachi Iro No One Room
Nih saje je nak practise coloring.Elok ke tidak lol. Manga ni serius weii best! Pergi la baca heheh
#komikbyakai  ##komikmalaysia #komikstrip #animemalaysia#otakumalaysia#komiklawak#artmalaysia#komikkelakar#komikstrip#komikindonesia  #slime#followme#komikbodo

Rasanya tak ada kot komik bulan ni or maybe bulan depan,its justtt life is very hard...
Setiap kali nak buat something mesti x menjadi or fail
Hope u guys dont leave me alone
Saya akan post maybe my art? Buat sementara waktu

#ArtByAkai
#komikbyakai  ##komikmalaysia #komikstrip #animemalaysia#otakumalaysia#komiklawak#artmalaysia#komikkelakar#komikstrip#komikindonesia  #slime#followme#komikbodo

New comic series? Okay yg ni yg Akai pernah bagi tahu dulu yg pasal "Kai And Luna"
Ada sorang followers yg suggest bagi nama ni and Akai suka sgt. (Please do support me and please tell me kalau nak lagi mcm ni.Baru la saya lebih bersemangat dgn komen anda huhuhu) (also thanks to @shiro_ruu sbb Akai baru tersedar yg ibis paint ada banyak font lawa lawa lol i should've explore that app a long time ago)
*
Cerita ni just tunjuk daily life mereka berdua , dia bukan mcm komik sambungan. Soo kalau korang nak bagi idea apa apa sila DM (but please jgn bagi susah susah lol bagi yg senang untuk dilukis dan digambarkan) Saya akan bagi credit kalau korang nak
*******
Kai and Luna ni sebernanya childhood friends dari umur 3 tahun lagi but sewaktu diorang dah umur 12 Ayah Kai kena pindah rumah jauh so mereka dipisahkan but luckily dapat bertemu balik sewaktu umur 16 tahun. Sooo ENJOY LA CERITA NYA
(JGN REPOST KECUALI BAGI CREDIT DAN TAG)

My new OCs , nama Luna !! (Apesal yg si Instagram suka merosakkan QUALITY GAMBAR HUHHHH?!!)
Hehe mata dia nampak pelik tak? Sbb my weakness is drawing mata lol
Hari ni last day 2017 😔😔😖 [Jgn Repost Kecual Bagi Credit]

#Repost @komik.dahlmina (@get_repost)
・・・
Sbb tu la jangan letak phone or tablet waktu tengah study..
Btw laki tu nama Danel (curi nama dari buku komsas)
.
#komikbyakai ##komikmalaysia #komikstrip #animemalaysia#otakumalaysia#komiklawak#artmalaysia#komikkelakar#komikstrip#komikindonesia #slime#followme#komikbodo

Kadang kadang kalau dah lama dibuatnya boleh jadi pahit dengan perangai kawan. Takde yang manis lagi tinggal.
Ceh komen sikit.
.
.
.
.
.
.
Korang ape tahu?
Ceh tanya kawan kau yang kau selalu ejek.
Konfem die cakap" Takdelah..dah biasa."
Sebernarnya tak. Tipu die je tu..
#fikir
#fikirmasakmasak
#komikbodo

Heuheuheuheu...but most of my indian friends malay are so freaking good. Kalau cakap sejibik melayu. Ahahahah XD

#gengkomik #komikbodo #payback #ink #inktober #art #comic #blackandwhite #illustration #illustrated #drawing #sketch

Most Popular Instagram Hashtags