#kolagen

MOST RECENT

Ha!!! Tengok akak ni putih gebu gebas gto.. muka pon dah takde jerawat..
:
So sapa yang belum dapat kan ufora collagen ni memang rugi sngt2
:
Sekali ambil memang ketagih sbb rasa dia yaallah sedap sngt.
:
Jom oder ufora now ada hrga promosi tau cepat cepat wtsapp πŸ“²013-644 2844
πŸ‘Atau klik link di bio :
#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu

JANGAN CULAS TINGGAL STEPS NI KALAU KORANG NAK KULIT SIHAT, BERSIH BERSERI PERSIS ORANG KOREA! .
.
ikut steps ni, jaga makan, topup with vitamins, pilih dan pakai skincare yang betul. .
.
Taktau nak pakai skincare ape? Roger Anis 0173012697 coz ive been using youth for 5 months dah sekarang. Efek best!! .
.
#performancedrinks #isotonik #vivixmalaysia #sayajualshaklee #shakleekualalumpur #youthskincare #youthmalaysia #youthkualalumpur #vivixkualalumpur #raya2018 #vitaminc #kolagen #kulitglowing

Zelfix memberikan asupan antioksidan pada tubuh, untuk menangkal radikal bebas
.

Berikut info lengkapnya,
Kandungan Zelfix :
β™₯ Apple Stem Cell
β™₯ Collagen
β™₯ L-Glutathione
β™₯ Madu
β™₯ Kurma
β™₯ Jintan Hitam (Habbatus saudah)
β™₯ Vitamin & Mineral

Manfaat Zelfix bagi kecantikan :
● Meningkatkan elastisitas kulit, mencegah kulit jd lembek & kendur
● Meregenerasi sel-sel kulit dan melawan penuaan
● Memperbaiki sel-sel yg rusak, memperbarui kulit
● Mengurangi komedo, jerawat, flek hitam
● Mencerahkan dan menghaluskan kulit
● Mengaktifkan sel-sel tidak aktif, meningkatkan metabolisme kulit
● Melembabkan kulit, membuat kulit kenyal
● Mencegah kulit kering
● Mencegah keriput
● Membuat Anda nampak lebih muda

Manfaat Zelfix bagi kesehatan :
● Antioksidant kuat
● Menurunkan glukosa dan kolesterol darah
● Meringankan penyakit pernafasan
● Mengurangi gejala alergi dan asma
● Menurunkan berat badan
● Menjaga fungsi saluran cerna dan anti bakteri
● Memberi tambahan energi
● Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
● Mengatasi tumor dan kanker
● Meningkatkan daya ingat dan konsentrasi
● Mengatasi stress dan gangguan psikologis lainnya
● Membantu meningkatkan kualitas ASI

Zelfix inovasi produk terkini... dalam 1sachet mengandung manfaat baik kesehatan maupun kecantikan

Info dan Sharing bisa disini ya :

WA 0812 3355 0131
Www.antiagingalami.com

#nutrika
#zelfix
#collagenori
#stemcellapple
#antiagingproduct
#antiagingmurah
#antiagingsupplement
#antiagingalami
#kecantikanalami
#kecantikanherbal
#pencerahwajahkusam
#pencerahkulitbadan
#flekhitammemudar
#kerutanwajah
#kolagen
#kolagenasli
#lfl
#like4like
#instagram
#love
#likeforlike

PEMALAS ‼️‼️‼️‼️‼️
:
Nak putih
Nak cantik
Nak kulit Glowing
Nak kulit licin
Nak cantik mcm orng lain.
:
Tapi kedekut, pemalas,
:
Macam mana akak nak cantik.. kalau akak ada sifat semua to.
:
So timbul la perasaan dengki. Sbb diri sendiri tak nak ubah.
:
Whatsapp
πŸ“²013-644 2844
πŸ‘Atau klik link di bio

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu

Best nya.. baru je ambil 7 sachet ufora dah nampak urat urat hijau to. Ambil sebulan mcm mana agaknya kulit akak ni😱😱😱😱😱😱
:
Whatsapp
πŸ“²013-644 2844
πŸ‘Atau klik link di bio

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu

#testimonieuforabeauty
Kemam je sis dah boleh cantik! Eh iye ke? Macam propa je lebih ni, berkesan ke?

Mestilah berkesan! Yang mana ada masalah jerawat, jeragat, parut kawah batu, kusam sendu tu confirm boleh diselesaikan dgn cara kemam je. Mudah kan? Ini kerana UFORA dirumuskan dengan bahan IBU putih gred yang paling terbaik iaitu 🌹 1,000,000mg COLLAGEN
🌹 GLUTA
🌹 SERBUK MUTIARA
🌹 SUSU KAMBING
🌹 VITAMIN C
🌹 EKSTRAK KIWI
🌹 YOGURT
🌹 PINE BARK

Tak hairanlah ada testimoni yang lawa dalam masa 7 hari je. Dah tak perlu nak inject tang situ tang sini lagi dah, koyak sachet tuang dalam mulut dan kemam terus cantik. Jom lah kita berUFORA!
:
:
Whatsapp
πŸ“²013-644 2844
πŸ‘Atau klik link di bio

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu

PROMO PAKET DIET 😍
OBESITAS?? 😱 Ukur yuks BMI ( index masa tubuh ) kita ..Ngeri klo udah OVERWEIGHT / OBESITAS penyakit2 pasti antri 😭

Yeayyy.. Akhirnya nemu juga nih PELANGSING yg ANTI RIBET GAK PAKE DIET2 KETAT GAK MAKAN INI ITU.. Cocok buat qt2 yg SUPER SIBUK GAK ADA waktu Olahraga pun BISA TURUN minum TRIPLE DIET : WMP + DTOZYM + CMP 😍

WARNING !! JANGAN COBA2 KLO MASIH BETAH GENDUT Yaa.. SIAP2 BELI BAJU BARU 😘

Wow ada jg paket kulit mulus dlm 15 hari pasti kinclong… lebih hemat LANGSING + CANTIK FREE CALSEABONE peninggi badan free member juga loh kapan lagee

Info Bisnis dan Produk :
ERNY BOSS HWI πŸ‘‘
πŸ“² WA 085266310992
πŸ’Œ LINE Niiluminous
πŸ“±IG www.instagram.com/beautyslimwith_hwi
πŸ—¨οΈ Pin BB : 53F5B26E

Welcome reseller πŸ’‹
Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia πŸ‘

#wmp #dtozym #cmp #stemcell #suntikputih #kolagen #suntikkolagen #collaskin #fleecy #thebodyshop #hijab #pobkk #kingmango #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinerjakarta #kulinermedan #kulinerlampung #kulinerpalembang #kulinerpekanbaru #kulinersamarinda #kulinerpontianak #kulinerbanjarmasin #kulinerlombok #kulinerdenpasar #kulinermakassar #kulinermanado #kulinerambon #kulinerpapua

#testimonieuforabeauty
Kemam je sis dah boleh cantik! Eh iye ke? Macam propa je lebih ni, berkesan ke?

Mestilah berkesan! Yang mana ada masalah jerawat, jeragat, parut kawah batu, kusam sendu tu confirm boleh diselesaikan dgn cara kemam je. Mudah kan? Ini kerana UFORA dirumuskan dengan bahan IBU putih gred yang paling terbaik iaitu 🌹 1,000,000mg COLLAGEN
🌹 GLUTA
🌹 SERBUK MUTIARA
🌹 SUSU KAMBING
🌹 VITAMIN C
🌹 EKSTRAK KIWI
🌹 YOGURT
🌹 PINE BARK

Tak hairanlah ada testimoni yang lawa dalam masa 7 hari je. Dah tak perlu nak inject tang situ tang sini lagi dah, koyak sachet tuang dalam mulut dan kemam terus cantik. Jom lah kita berUFORA!
:
:
Whatsapp
πŸ“²013-644 2844
πŸ‘Atau klik link di bio

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu

Saat tmn lagi chatπŸ‘‡πŸ‘‡
"Ndut, apa kabar...?!
"Ndut, lagi ngapain...?!
"Ndut, kita ketemu dimana...?!
😠😠😠 kamu tau gk sakitnya tu disniπŸ‘‰πŸ’˜
.
πŸ˜‚πŸ˜‚Bosen dipanggil ndut...?! Tapi emang nyata kamu gendut...?! Udalahhh diet di HWI aja dengan PAKET DIET COMBOπŸ˜‰πŸ‘CMP,WMP&DTOZYM Dijamin lemak kaburrrr 2-5kg/mgg .
Grab fast
.
Info Bisnis dan Produk :
ERNY BOSS HWI πŸ‘‘
πŸ“² WA 085266310992
πŸ’Œ LINE Niiluminous
πŸ“±IG www.instagram.com/beautyslimwith_hwi
πŸ—¨οΈ Pin BB : 53F5B26E

Welcome reseller πŸ’‹
Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia πŸ‘ .
πŸ“¦ Melayani pengiriman dalam & luar negeri πŸ“¦ Produk dijamin ORI 100%
πŸ“¦ Dicari Calon Agen Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, minat chat me ya..
.
Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified
www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum) Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan! .
Salam,
Number 1⃣ Online Bussiness
GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE .
#Hwi #healthwealthinternational #onlineshop #jakarta #jabodetabek #cmp #wmp #frutablend #dtozym #mrpro #nesv #macaunited #glucella #phytocellserum #soyess #applesteamcell #glutathion #kolagen #fatburner #slimjuice #langsing #antiaging #awetmuda #cantik #rahasiacantik #herbal #kalsium #kesehatan #nutrisi

Most Popular Instagram Hashtags