#kolagen

MOST RECENT

.
.
Mary Kay April’s Promotion
.
Untuk uolls yang suka makeup, Mary Kay ada promotion on Cosmestic items too.😍😍
.
Whatsapp me to know details .
Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Mary Kay Beauty Consultant

thanks a lot sis @lufyalaana😘😘 sbb sukakan SkyDoll Beauty Dust. Semoga #skydollbeautydust bole bagi manfaat utk syg2 semua😘

Banyak kelebihan yg ada dalam #skydollbeautydust ni especially rosehip yang sangattt bagus untuk kesihatan dalaman. Ia memang kaya dengan #antioxcidant yang mampu menurunkan paras kolesterol di dalam badan kita. .
.
Vitamin C yg ada dalam rosehip juga mampu menghasilkan #kolagen yg bole mencantikkan supaya lebih #anjal #gebu dan #licin

so syg2 kalau nak kelebihan yg sis terangkan ni jomla consume #skydollbeautydust✨
.
.
right now kita masih lagi buat harga promosi rm49 free postage, lepas ni dah takde free postage tau, cepat grab ya!

#skydollbeautydust#whiteningbooster#whiteningboostermalaysia#putihgebu#putih#cantik#hijabista#whiteningsupplement#murah#syjual#vitamincmurahmalaysia

DULU LAYUT NOW DAH MACAM BELON!
.
Lelaki mana yang tak tergoda melihat kemantapan payudara wanita.
Itu adalah aset wanita yang paling Power dan teknik BERKESAN bagi isteri mengikat suami
.
Kalau cik Gojess ada masalah..
.
Payudara Layut dan Kendur
Payudara tidak terangkat macam dulu ,
Payudara Leper dan tidak gebuu
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Mengurangkan stretch mark dan selulit
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Menaikkan semula punggung yang jatuh
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu...
.
FOR FAST RESPONSE, KLIK WHATSAPP LINK DI BIO YA 😘
.

Kami adalah grup usaha yang terdiri dari kumpulan online shop yang menjual berbagai produk perawatan dalam dan luar tubuh berkualitas hanya untuk anda.

Khusus untuk produk dari Honey Glow Kunjungi IG Kami di @honeyglowindo . .
#tokoonline #onlineshop #peluangusaha #suplemen #skincare #tokoonlinemurah #importir #likeforlike #original #kosmetik
#tipssehat #tipslangsing #tipsdiet #infosehat #infodiet #dietsehat #pemutihkulit #suplemenkulit #kolagen #glutathione #obatjerawat #bekasjerawat #bopeng #nutrisi #katabijak #katacinta #gambarlucu #videolucu #jualangan #jualansist

Hari cuti sabtu ahad ni, dengan cuaca sejuk2 hujan... Dapat buat facial kat rumah memang best.. Takyah leceh2 nak keluar rumah hujan2, cari parking.. .
Servis bagus dgn harga berpatutan. Rugi sape x book sekarang.. .
Jangan tunggu2 lagi.. Sape cpt, intan akan lock date utk dia.. .
Follow:
.
FB: https://www.facebook.com/intanhomefacial
.
IG: @intanhomefacial
.
Whatsapp: www.wasap.my/60132482147/facialbooking
.
.
.

#intanhomebeauty #facials
#facial #facialalabotox #facialtreatment #beauty
#wedding
#muakl #muamelaka
#makeup
#flawless #glowing #antiaging #shinebrightlikeadiamond #awetmuda #cosmetic #skincare #kolagen #sayajual #onlinebusiness
#onlineshoppingmalaysia #homespa #mobilespa #produkkecantikan #spafacial #elken #beautycartel #eternalbeauty

Tahniah NEP hebat Nurul Sharin dan Radhiah Nurraysa Perak masing-masing hantar restok meroket🚀🚀🚀. Orang sekitar Dengkil, Jenderam Hilir dan Pinggiran Putra, apalagi roger2 sis Nurul untuk dapatkan produk Nurraysa. Orang sekitar Perak terutamanya Padang Rengas, xyah pening2 fikir mana nak dapatkan produk Nurraysa, roger je sis Radhiah.
Pos seluruh Malaysia dan sekiranya nak join rakan bisnes Nurraysa dengan modal serendah rm20, boleh join team diaorg ni👍

#serimenantibeauty
#kolagen
#wangi
#jelita
#kecantikan
#organik
#skincareorganik
#suplimen
#cantikmenawan
#cantikalami
#kulitbersih
#kulitmulus
#nurraysahq
#NSPbandarseriputra
#dropshipdiperlukan
#NEPdiperlukan
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#UsahawanJutawan
#kecantikanbandarseriputra
#bukitmahkota
#bandarseriputra
#ukm
#kuis
#bangi

Żyjemy w czasach kiedy boimy się popełniać błędy. Chcemy idealnie układac swoje życie, bo to takie trendy.
Zapominamy, że często, aby "dojść do właściwych drzwi, trzeba najpierw zapukać do wielu niewłaściwych.
Jeśli przez przypadek od razu dobrze trafisz, nie będziesz umiał rozpoznać, że są to te właściwe drzwi"
Doświadczaj...próbuj... sprawdzaj, a jak otworzysz właściwe drzwi to śmiało możesz się zagościć ❤️

Gimana bisa menghindar dari pesona yang satu ini..
Tetesan pertama saja sudah cukup memberi bukti, apalagi tiap Hari?
Kulit tambah kencang, lebih cerah.. glowing tanpa minyak.
Itu Saya, bagaimana dengan kamu?? Info : 👇🏻 👇🏻 👇🏻 http://sdyanawati.premiumglow.id/
bit.ly/Susy4jvm
Bb Susy4jvm
08179210274

#akupakairaissabeautylighten
#skincare #applestemcell #bahanalami #pencerah #lighten #skin #perawatankulit #kulitcerahalami #glowingskin #kulitcerah #serumok #paketserum #serumkolagen #serumvitc #vitc #licorice #bisniskeren #peluangusaha #kolagen #manfaatkolagen

Viral ! Collagen no 1 dapat putih seluruh badan ! Hai syg semua, tengok @bellakhan hari hari consume supplement ni nak dapatkan kulit putih gebu, awet muda dan kekal bertenaga💃🏻
Ada yang nak tahu tak rahsia Bella kekal awet muda dan bertenaga walaupun penat berkerja ? Jom bella bagi tips untuk kekal cantik dalam masa 7 hari sahaja , confirm korang terkejut dgn perubahan kulit korang nanti 😱
.
Jom kekal cantik dan bertenaga sama sama 😍
.
Jom whatsapp Bella skrg
📲 011-25462878 📲 011-25462878 .
Follow @bhbeauty_hq
Follow @bhbeauty_hq
Follow @bhbeauty_hq
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit

Semua produk sudah BPOM dan pabrik pembuatan sudah memiliki sertifikat halal dari MUI

ARISCHA BEAUTY SECRET dijamin bebas merkuri dan hidroquinon

#crystalx #kolagen #stockistnasa #membernasa #sabunherbal #meremajakan #colagen #facial #bebasflek #bebasflekhitam #kulitwajahbersih #bebaskusam #lecitin #cantiksehat #creamtemulawak #obatjerawat #creamaman #creambpom #olshopbandung #whitening #krimwajah #pencerah #creamcantik #krimsehat #antijerawat #oras #jomcantikmenawan #antijeragat #antipenuaan #serumterbaik
.

Order langsung hubungi nomor di BIO/PROFILE kami yaa
follow kami untuk mendapatkan INFO PROMO, DISKON dan GIVEAWAY yang akan kami adakan

Jangan baca status berikut ini..! .
.
Yg suka suntik vit C,, yg suka suntik serum supaya awet muda,,, Skrg ga perlu suntik2 lgi,, tinggal gunakan colaskinshoap dan minum colaskin tea,,,yang ada dalam 1 paket colaskin nasa ,, Pengujian dan riset :
kolagen dalam tubuh akan semakin menurun kadarnya pada usia 20 – 25 tahun. Karena itu asupan harian kolagen yang tepat sangat diperlukan. *pensive*

Kegunaan Kolagen dalam tubuh:

# Kulit
Lapisan kulit mengandung 70% kolagen.

Fungsi utama kolagen: memperlambat proses penuaan, anti kerutan, dan meningkatkan kelembaban kulit.

# Tulang dan sendi
80% kolagen ditemukan dalam tulang. Kolagen merangsang pertumbuhan jaringan pada permukaan sendi dan meningkatkan lubrikan pada sendi untuk membantu mengurangi rasa nyeri pada sendi... *flex*

Jadiiii....Colagen di dlm tubuh....
bekerja dibawah permukaan kulit.
fungsi dri colaskin nasa
• Melembabkan kulit
• Meregenerasi
• Menutrisi
• Mencerahkan kulit
• Anti kerutan
. menghilangkan flek hitam dll
;;)
Analoginya seperti Per (pegas) di Spring Bed.

Kalau Spring Bed sdh lama maka Per-nya sdh tdk bagus lagi shg permukaannya jadi tdk rata.
Begitu pula kulit kita, jika kurang collagen maka permukaan kulit kita pun tidak kenyal dan kencang lagi. Tubuh kita memerlukan 3000 satuan Collagen setiap hari, Collagen colaskin nasa menyediakan 3000 satuan Collagen dalam setiap paketnya.
Sehingga jika di konsumsi setiap hari, 15hari - 1 bulan kemudian akan terlihat perbedaannya Anda terlihat lebih muda.

Marilah kita coba dan buktikan, banyak orang utk awet muda dgn menyuntikkan serum collagen, sekarang kita sdh punya produk yg lebih baik, tdk berbahaya dan terjangkau...(y)
apalagi yg ditunggu !!! Segera beli dan rasakan sekarang juga !! INFO / PEMESANAN / PENDAFTARAN ANGGOTA NASA BARU SILAHKAN :
💌 DM
📲0838-7323-3626
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#collaskinnasa
#COLLASKIN #colagen #mencerahkan #mencerahkanwajah #atasijerawat #solusijerawat #nutrisi #nutrisikulit #kulitsehat #kulitkusam #kulitcerahalami #kolagen #wanitamuslimah #wanita #herbal #produk #produkkecantikan #produknasa #kecantikan #kecantikankulit #bisnisonline #twi #wanitamuslimah

Gimana bisa menghindar dari pesona yang satu ini..
Tetesan pertama saja sudah cukup memberi bukti, apalagi tiap Hari?
Kulit tambah kencang, lebih cerah.. glowing tanpa minyak.
Itu Saya, bagaimana dengan kamu?? Info : 👇🏻 👇🏻 👇🏻 http://aiemen1.premiumglow.id/

#akupakairaissabeautylighten
#skincare #applestemcell #bahanalami #pencerah #lighten #skin #perawatankulit #kulitcerahalami #glowingskin #kulitcerah #serumok #paketserum #serumkolagen #serumvitc #vitc #licorice #bisniskeren #peluangusaha #kolagen #manfaatkolagen

Dobre rozpoczęcie weekendu to wspólne śniadanie i dzielenie się sukcesami ❤️

Bywa tak, że ludzie podważają Twoje marzenia, albo krytykują Ciebie za Twoimi plecami.
Dla Ciebie nie powinno to mieć, żadnego znaczenia, bo opowiadają swoją historię, a nie TWOJĄ ❤️
Ty idz dalej i rób swoje 😎
Udanej soboty ❤️

GOLD COLLAGEN LIP MASK
Original 💯 %

Harga : Rp 55.000
Isi : 10 pieces

Fungsi :
💋 Melembabkan kulit di sekitar bibir
💋 Melembutkan kulit di sekitar bibir
💋 Mengangkat sel2 kulit mati
💋 Mengembalikan elastisitas bibir
💋 Mencerahkan warna bibir

Cara Pemakaian :
💆 Tempelkan masker ke area bibir yg bersih
💆 Diamkan sekitar 15-30 menit
💆 Lepaskan masker
💆 Cuci bersih bibir anda
💆 Dianjurkan 1x pakai/minggu

Ingredient :
Shydrogel, Collagen, Moisturizing gene, Vitamin C, dll
.
.
Cek koleksi BEAUTY LIPS lainnya di :
#wsc_beautylips
#wsc_goldlipmask
.
.
#collagenlipmask #collagenlipmaskmurah #goldcollagenlipmaskmurah #goldlipmask #goldlipmaskcollagen #collagen #kolagen #collagenmask #maskerbibir #maskerbibirmurah #maskerbibirkolagen
.
.
📝 ORDER : VIA CHAT CONTACT DI BIO / PROFILE
.
👉 NOTE : MAAF TIDAK MEMBALAS COMMENT DI INSTAGRAM
.
#wsc_womanskincare

GOLD COLLAGEN LIP MASK
Original 💯 %

Harga : Rp 55.000
Isi : 10 pieces

Fungsi :
💋 Melembabkan kulit di sekitar bibir
💋 Melembutkan kulit di sekitar bibir
💋 Mengangkat sel2 kulit mati
💋 Mengembalikan elastisitas bibir
💋 Mencerahkan warna bibir

Cara Pemakaian :
💆 Tempelkan masker ke area bibir yg bersih
💆 Diamkan sekitar 15-30 menit
💆 Lepaskan masker
💆 Cuci bersih bibir anda
💆 Dianjurkan 1x pakai/minggu

Ingredient :
Shydrogel, Collagen, Moisturizing gene, Vitamin C, dll
.
.
Cek koleksi BEAUTY LIPS lainnya di :
#wsc_beautylips
#wsc_goldlipmask
.
.
#collagenlipmask #collagenlipmaskmurah #goldcollagenlipmaskmurah #goldlipmask #goldlipmaskcollagen #collagen #kolagen #collagenmask #maskerbibir #maskerbibirmurah #maskerbibirkolagen
.
.
📝 ORDER : VIA CHAT CONTACT DI BIO / PROFILE
.
👉 NOTE : MAAF TIDAK MEMBALAS COMMENT DI INSTAGRAM
.
#wsc_womanskincare

GOLD COLLAGEN LIP MASK
Original 💯 %

Harga : Rp 55.000
Isi : 10 pieces

Fungsi :
💋 Melembabkan kulit di sekitar bibir
💋 Melembutkan kulit di sekitar bibir
💋 Mengangkat sel2 kulit mati
💋 Mengembalikan elastisitas bibir
💋 Mencerahkan warna bibir

Cara Pemakaian :
💆 Tempelkan masker ke area bibir yg bersih
💆 Diamkan sekitar 15-30 menit
💆 Lepaskan masker
💆 Cuci bersih bibir anda
💆 Dianjurkan 1x pakai/minggu

Ingredient :
Shydrogel, Collagen, Moisturizing gene, Vitamin C, dll
.
.
Cek koleksi BEAUTY LIPS lainnya di :
#wsc_beautylips
#wsc_goldlipmask
.
.
#collagenlipmask #collagenlipmaskmurah #goldcollagenlipmaskmurah #goldlipmask #goldlipmaskcollagen #collagen #kolagen #collagenmask #maskerbibir #maskerbibirmurah #maskerbibirkolagen
.
.
📝 ORDER : VIA CHAT CONTACT DI BIO / PROFILE
.
👉 NOTE : MAAF TIDAK MEMBALAS COMMENT DI INSTAGRAM
.
#wsc_womanskincare

Most Popular Instagram Hashtags