#kodahkenapa

143929 posts

TOP POSTS

Ramai yang comment "kaki ke kayu? Ko belakon macam kayu" sebab orang cakap tu tak kenal apa itu kayu besball salah hinggap boleh benjol ke kepala baru dia tahu semua erti kekerasan kayu. Dan kaki kayu ni lah dapat naik R35,Mustang GT dan belakon kayu ni lah dapat belakon sebuah filem. Moral nya semua orang nak kaki kayu sebab dia cantik pakai seluar pon fitting nya smart pasal tu boleh keluar fashion seluar skinny fitt. Oleh itu kaki kayu ni lah boleh terus melangkah ke persada antara bangsa kaki kayu ni lah dapat anugerah fashion influencer asia. ๐Ÿ˜ #TIDAK #KAKIKAYU #JanganBilangAbangTakPayung #AbangLongFadil2 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa

Itulah kan i dah cakap kita mana boleh duduk jauh2 kan dah rindu ehhh..feelin lebih๐Ÿ˜‚ menggedix sungguh #kuatkancintakita #feelingnakmampos #akusukakauyangpanas #akupunyapostkauyangpanas #kodahkenapa

MOST RECENT

Our highly sought classic release made with selected top quality grade colorfast cotton, with base color of vibrant purple and deep maroon color.
*
Price : RM99
Material : Colorfast cotton fabric
Shirt Cut : Parisian Contemporary Cut
Size : S M L XL XXL
Contact us by PM +6011-11481334.
Or email us at nohbatik@gmail.com for inquiry.
*
We only offer the finest selection of casual batik shirt for all batik lovers out there. Infused with several traditional floral theme, this #sekarjagad is suitable for any occasions, formal or casual.
*
#nohbatik #nohcatalogue #batik #mensbatik #batikslayer #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Class #Us #KualaLumpur

Our highly sought classic release made with selected top quality grade colorfast cotton, with base color of vibrant purple and deep maroon color.
*
Price : RM99
Material : Colorfast cotton fabric
Shirt Cut : Parisian Contemporary Cut
Size : S M L XL XXL
Contact us by PM +6011-11481334.
Or email us at nohbatik@gmail.com for inquiry.
*
We only offer the finest selection of casual batik shirt for all batik lovers out there. Infused with several traditional floral theme, this #sekarjagad is suitable for any occasions, formal or casual.
*
#nohbatik #nohcatalogue #batik #mensbatik #batikslayer #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Class #Us #KualaLumpur

JOIN ZAID 'DEMAM SUKAN SEA' ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰
.
p/s: hai.. jom kita sama2 menyokong atlet negara yang bertanding dalam temasya Sukan Sea KL2017 dengan misi untuk menjadi juara keseluruhan dan mengutip sebanyak mungkin pingat emas yang boleh.
.
sokong jangan tak sokong.. jangan asyik tenung abang yg pakai 'spek' dlm gambar ni pulak.. tau la hensem pon๐Ÿ˜
.
#KitaJuara #SukanSea2017
#SamaSamaKitaJuara
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #amazed #sukansea2017 #mensfashion #men #gentleman #loveu #great #friendship

Baju batik, seluar jeans + kasut sport apedehal. Hahaha.

Selesai Conference on Corrections Criminal and Justice (CCCJ 2017) ๐Ÿ‘ฎ .

#zariqootd #zariqandfriends #kodahkenapa #jumaat #brocuba #vscocam #uumisthebest #180817

RESTOCK ๐Ÿšจ RESTOCK ๐Ÿšจ RESTOCK

RESTOCK GROSSING ITEM ๐Ÿšจ
STOCK IS LIMITED ๐Ÿšจ
6 PASANG SAHAJA ๐Ÿšจ

HARGA: RM179 incl postage
SAIZ: EU 41-44
KUALITI: COPY ORI
POSTAGE: POS SETIAP HARI
ITEM: READY STOCK
WHATSAPP: 014 825 8398

RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahemporium akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar ๐Ÿ’•
LIMITED ITEMS, SIAPA CEPAT DIA DAPAT

RESTOCK ๐Ÿšจ RESTOCK ๐Ÿšจ RESTOCK

RESTOCK GROSSING ITEM ๐Ÿšจ
STOCK IS LIMITED ๐Ÿšจ
6 PASANG SAHAJA ๐Ÿšจ

HARGA: RM179 incl postage
SAIZ: EU 41-44
KUALITI: COPY ORI
POSTAGE: POS SETIAP HARI
ITEM: READY STOCK
WHATSAPP: 014 825 8398

RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahemporium akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar ๐Ÿ’•
LIMITED ITEMS, SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Most Popular Instagram Hashtags