[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#koayteowgoreng

259 posts

TOP POSTS

Happy DinnerβœŒπŸ’¨ #KoayTeowGoreng 🍝

Nyum nyum!...mai datang kat bazar ramadhan stesen bus taiping..Taiping King Char Koay Teow🍝
#taipingkingscharkoayteow #koayteowgoreng

Rezeki tetamu yg bertandang...
Dari semlm ada jer yg dtg rumah..
Siap nak tapau kek tu..
Sebab sedap katanya...hehehe
Syukur Alhamdullilah... #tetamudtgbawakrezeki
#rumahkusentiasaterbuka
#koayteowgoreng
#choccremebruleecake

Smlm tgk @epuliana post video mama masak koayteow goreng teringin sgt2 nak makan so hari ni kita pun masak la #koayteowgoreng
#lynnhomecooks #food #instafood

Assalamualaikum ksygnΒ² sume__Gd morning__Happy Sunday__Happy weekend uollsπŸ˜˜πŸ’‹β€
#koayteowgoreng #friedkoayteow
in da hous☺
Jemput mkn naa🍴🍝🍡
ramai yg dh nak lunch dah..awak baqu nk bekpes..biasa lh..ari mggu ni ari balas dendam..tido lbh skt..sblm keje berat kaqang hihihi...

Koay teow basah at its best! #instafood #nasilemakliverpool #koayteowgoreng

@milo_tabor_abah_ko tekaan anda betul 😁😁 #WhenAcuCook #koayteowgoreng by Acu
#homecooking #foodtag

MOST RECENT

Rezeki tetamu yg bertandang...
Dari semlm ada jer yg dtg rumah..
Siap nak tapau kek tu..
Sebab sedap katanya...hehehe
Syukur Alhamdullilah... #tetamudtgbawakrezeki
#rumahkusentiasaterbuka
#koayteowgoreng
#choccremebruleecake

As Salam..
Mai pekena #charkoayteowpenang di MieCord @ Sungai Penchala Char Koay Teow Penang Telur Ayam Dibasuh kini kami berada di 3 tempat hgpa buleh mai lekaih rasa #charkoayteowpenang best dan sedap..
1. MieCord @ Sungai Penchala
Di Kg Sungai Penchala berhadapan Masjid Tunku Abdul Aziz Shah Kg Sungai Penchala
Buka pukul 5.00 ptg sampai 3.00 pagi tutup pada setiap Ahad minggu kedua dan keempat.
2. MieCord @ Food Truck
Di berhadapan McDonalds Jalan Tun Mohd Fuad Ttdi ( food truck )
Buka pukul 4.00 ptg sampai 2.00 pagi cuti hari Ahad.
Sapa yg xmai lg lekaih mai stg abih kami juga ada Menu
1. Mee Goreng
2. Hokkien Mee
3. Nasi Goreng Udang
4. Nasi Goreng Daging
5. Nasi Goreng Seafood
6. Nasi Goreng Sotong
7. Nasi Goreng Ayam
8. Nasi Goreng Cina
( sume menu kami menggunakan kicap char koay teow )
Tima Kasih buat Apeng Giyo Studio yg buat video nie tq my frend.
#charkoayteowpenang #koayteowgoreng #carta10astroprima #sungaipenchala #hartamas #thepodiumbydaun #plazadamas #hartamas #foodtruck #makansedap #jalanjalancarimakan #klfood #damansarautama #timakasihAllah

As Salam..
Mai lekaih pekena Char Koay Teow Penang di Kampung Sungai Penchala #charkoayteowpenang #koayteowgoreng #koayteowkerang stg abihh kami buka dr pukul 5.00 ptg sampai 3.00 pg
βœ” Char Koay Teow Biasa
βœ” Char Kaoy Teow Besar βœ” Char Koay Teow Special
MieCord @ Sungai Penchala
CHAR KOAY TEOW PENANG Telur Ayam Dibasuh
#ttdikualalumpur #miecordcharkoayteow #telurayamdibasuh #jalanjalancarimakan #makansedap #klfoodie #hartamas #bandarutama #timakasihAllah

As Salam..
Menu Baru Nasi Goreng Seafood
Mai pekena #charkoayteowpenang di MieCord @ Sungai Penchala Char Koay Teow Penang Telur Ayam Dibasuh kini kami berada di 2 tempat hgpa buleh mai lekaih rasa #charkoayteowpenang best dan sedap..
1. MieCord @ Sungai Penchala
Di Kg Sungai Penchala berhadapan Masjid Tunku Abdul Aziz Shah Kg Sungai Penchala
Buka pukul 5.00 ptg sampai 3.00 pagi tutup pada setiap Ahad minggu kedua dan keempat
2. MieCord @ Food Truck
Di berhadapan McDonalds Jalan Tun Mohd Fuad Ttdi ( food truck )
Buka pukul 4.00 petang sampai 1.00 pagi cuti hari Ahad.
Sapa yg xmai lg lekaih mai stg abih kami juga ada Menu
1. Mee Goreng
2. Hokkien Mee
3. Nasi Goreng Udang
4. Nasi Goreng Daging
5. Nasi Goreng Seafood
6. Nasi Goreng Sotong
7. Nasi Goreng Ayam
8. Nasi Goreng Cina
( sume menu kami menggunakan kicap char koay teow )
#charkoayteowpenang #koayteowgoreng #carta10astroprima #sungaipenchala #hartamas #thepodiumbydaun #plazadamas #hartamas #foodtruck #makansedap #jalanjalancarimakan #klfood #damansarautama #timakasihAllah

Koaytoew Kerang + Udang! Aroma yang mengancam terus masuk kedalam hidung membuatkan perut memainkan lagu yang tak merdu πŸ˜«πŸ˜‚. Resepi yang mudah dan cepat. Rasa manis udang dan sedikit pedas serta masin membuatkan menu ini sedap dan secukup rasa hanya dalam satu pinggan!🍴
β€’
#koayteow #koayteowgoreng #koayteowkerang #koayteowudang #friedkoayteow #thaifood #malaysianfood #instacook #instadaily #cookwithheart #hotfromkitchen #masakdarihatimasakwithiman #cookwithpassion #homecook #foodieflatlays #foodflatlay #foodflatlays #kitchen #dapur #food #dinner #dish #breakfast #masakan #resepi #kongsiresepi #recipe #rasashare #kedah #malaysia

Koaytoew Kerang + Udang! Aroma yang mengancam terus masuk kedalam hidung membuatkan perut memainkan lagu yang tak merdu πŸ˜«πŸ˜‚. Resepi yang mudah dan cepat. Rasa manis udang dan sedikit pedas serta masin membuatkan menu ini sedap dan secukup rasa hanya dalam satu pinggan! Hidangkan bersama telur mata kerbau!🍴
β€’
Bahan-Bahan
-Bawang Putih
-Bawang Merah
-Cili Merah
-Cili Kering Kisar
-Sos Tiram
-Udang
-Kerang
-Air
-Sos Cili
-'Seafood Sauce Adabi'
-Sos Tomato
-Kicap Lemak Manis
-Garam
-Koayteow
-Telur
-Taugeh
-Kucai
β€’
#koayteow #koayteowgoreng #koayteowkerang #koayteowudang #friedkoayteow #thaifood #malaysianfood #instacook #instadaily #cookwithheart #hotfromkitchen #cookingvideo #masakdarihatimasakwithiman #cookwithpassion #homecook #kitchen #dapur #food #dish #meal #masakan #resepi #kongsiresepi #recipe #rasashare #kedah #malaysia

Dah try Koay Teow Goreng kami?
.
ini antara menu yg WAJIB anda cuba bila singgah ke #SanyCharKoayTeowPadangTemusu ni tau 😘
.
Kami jamin kepuasan anda!! .
#koayteowgoreng
#friedkoayteow
#SANYCHARKOAYTEOW
#since1992 #Penangfamousfriedkoayteow
#penangfamouscharkoayteow

Mikey's school bento for today - Fried koay teow. Made extra coz his friends love the food he brings.
#schoolbento
#packedfood
#homecooked
#koayteowgoreng
#friedkoayteow
#mommycooks
#firstborn
#momoftwoboys

Most Popular Instagram Hashtags