#kluang

MAIS RECENTES

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Last raya di kg halaman mertuaku
Smoge esok dprmudahkn sgalanya blik selangor.. Aminn
#5syawal#familymertua#kluang#johor#usbenwife#riangriaraya#syukurselalu#huhaiudin

Masih beraya lg.. 😍
#moodraya
#kluang
#salaktinggi
#3rdraya

First Eid belah Suami ❤
#kluang
#kahangbarat

Who will win this year... 🤔

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte

Set 1 penggunaan 10 hari

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +60 11-5138 8013

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +60 11-5138 8013
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +60166104685
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +60166104685
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Hashtags mais populares do Instagram