#kluang

MAIS RECENTES

Kad Undangan Majlis Walimahtulurus.
.
Art Card DL Size .
.
Tqsm sis Izyan & future husband ❤
.
#design #logo #banner #bunting #sticker #stickermurah #namecard #businesscard #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #goodies #goodiesmurah #photographer #videographer #wedding #printing #kluang #johor #jdt #kluangkita #designmurah #printingmurah #printmurah
.
Online Business - Call or Whatsapp 01110735097

Arsya Serum..
Siapa kata kulit putih takde masalah?
Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara.
Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye. Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin.
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#sitizoner#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

OPEN ORDER TODAY ! 24 Sept 2018
NASI KUKUS + AYAM KAMHEONG
RM6 sahaja! PERCUMA AIR MINUMAN.
📝 Penghantaran pada pukul 12-2ptg.
🛵 Free delivery untuk area taman desa hingga ke taman intan.
🛵Cas penghantaran RM1-RM4 untuk bandar, jln mersing, dan lain2 kawasan.
🥘 Min 2 pax
🤳 Whatsapp untuk sebarang pertanyaan, klik di bio shj okay 😘
.
“KLUANG FOODIE..pasti tidak kecewa” 😄
#kluangfooddelivery #kluangmakanbest #kluangmakanmurah #kluangfood #kluangman #kedaimakankluangbest #kedaimakankluangmurah #warungkluangmurah #warungkluangsedap #kluangfoodiereview #kluangfoodiejjcm #kluang

OPEN ORDER TODAY ! 24 Sept 2018
NASI KUKUS + AYAM LEMON
RM7 sahaja! PERCUMA AIR MINUMAN.
📝 Penghantaran pada pukul 12-2ptg.
🛵 Free delivery untuk area taman desa hingga ke taman intan.
🛵Cas penghantaran RM1-RM4 untuk bandar, jln mersing, dan lain2 kawasan.
🥘 Min 2 pax
🤳 Whatsapp untuk sebarang pertanyaan, klik di bio shj okay 😘
.
“KLUANG FOODIE..pasti tidak kecewa” 😄
#kluangfooddelivery #kluangmakanbest #kluangmakanmurah #kluangfood #kluangman #kedaimakankluangbest #kedaimakankluangmurah #warungkluangmurah #warungkluangsedap #kluangfoodiereview #kluangfoodiejjcm #kluang

ANDA MENGALAMI MASALAH KETINGGIAN?
SERINGKALI DI EJEK OLEH RAKAN?
TERCARI CARI BAGAIMANA INGIN MENAMBAH KETIGGIAN?
KAMI ADA JAWAPANNYA. .

Follow @herbal.ubattinggi_my
.
Hi-Calsium membantu lelaki & wanita menambah ketinggian 2-15CM.
BEST SELLER IN THE WORLD!!!
Dijamin berkesa !!! kesan se awal 1 bulan minima kenaikan 2cm -15cm
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING)
. ➨ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT. BOLEH MENGGUNAKAN HEIGHT CALSIUM & ZINC, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"
. 📱Whatsap :+60 11-1625 7142
.
#testimonimyshop990
.
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya  #kcolly #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup#growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi#lawatinggi #caratambahtinggibadan #nhcpmalaysia #tiensmalaysia #tienssingapura #bazaarpaknil #sayajual #igers

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah.
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. .
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
#IkrarMindaWira

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat dan lain2 aspek.

Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. .
Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia.
Saya kaya berjaya sihat bahagia

2. Kerohanian, Sahsiah
Saya suka solat 5 waktu setiap hari
Saya beradab mulia
Saya sayang ibubapa dan guru2

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran
Saya hadir awal ke sekolah

4. Akademik
Saya sangat fokus belajar.
Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan.
Saya bangga mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
Kata2 saya adalah kebaikan

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif
Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah .
STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
@infak.wakaf.sedekah @paispatintempoyakfrozenmelaka
@mesin_bitcoin_rakyat

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah.
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. .
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
#IkrarMindaWira

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat dan lain2 aspek.

Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. .
Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia.
Saya kaya berjaya sihat bahagia

2. Kerohanian, Sahsiah
Saya suka solat 5 waktu setiap hari
Saya beradab mulia
Saya sayang ibubapa dan guru2

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran
Saya hadir awal ke sekolah

4. Akademik
Saya sangat fokus belajar.
Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan.
Saya bangga mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
Kata2 saya adalah kebaikan

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif
Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah .
STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
@infak.wakaf.sedekah @paispatintempoyakfrozenmelaka
@mesin_bitcoin_rakyat

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah.
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. .
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
#IkrarMindaWira

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat dan lain2 aspek.

Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. .
Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia.
Saya kaya berjaya sihat bahagia

2. Kerohanian, Sahsiah
Saya suka solat 5 waktu setiap hari
Saya beradab mulia
Saya sayang ibubapa dan guru2

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran
Saya hadir awal ke sekolah

4. Akademik
Saya sangat fokus belajar.
Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan.
Saya bangga mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
Kata2 saya adalah kebaikan

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif
Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah .
STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
@infak.wakaf.sedekah @paispatintempoyakfrozenmelaka
@mesin_bitcoin_rakyat

Asalamalaikum Waramutulahi wbt I’m a collector of old coins and notes;even if it’s one coin or a note Dm me for the price.WhatsApp number +16028830065
#malaysia
#kluang
#kluangmall
#brunie
#kualalumpur
#kelantan
#johor
#montreal
#ampang
#georgetown
#chinasMalaysia
#lawak #vines
#like #doubletap #igersmalaysia
#igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #vscocam
#mudahterhibur #kedah #alor #pahang #perak
#negeri #perlis #sabah #kuala #ipoh

Asalamalaikum Waramutulahi wbt I’m a collector of old coins and notes;even if it’s one coin or a note Dm me for the price.WhatsApp number +16028830065
#malaysia
#kluang
#kluangmall
#brunie
#kualalumpur
#kelantan
#johor
#montreal
#ampang
#georgetown
#chinasMalaysia
#lawak #vines
#like #doubletap #igersmalaysia
#igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #vscocam
#mudahterhibur #kedah #alor #pahang #perak
#negeri #perlis #sabah #kuala #ipoh

Asalamalaikum Waramutulahi wbt I’m a collector of old coins and notes;even if it’s one coin or a note Dm me for the price.WhatsApp number +16028830065
#malaysia
#kluang
#kluangmall
#brunie
#kualalumpur
#kelantan
#johor
#montreal
#ampang
#georgetown
#chinasMalaysia
#lawak #vines
#like #doubletap #igersmalaysia
#igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #vscocam
#mudahterhibur #kedah #alor #pahang #perak
#negeri #perlis #sabah #kuala #ipoh

🌸🌸Cara guna hanya sapu di muka je,pagi dan malam. Sekali sapu,kedutan & garis halus kurang tau.

Vitamin C+HA ni mengandungi Acerola Ceri, Vitamin C yg terdapat dlm Acerola Ceri lebih byk dr Oren tau.

Berminat 👇👇👇 http://www.wasap.my/60122769707

Nak jadi pengedar Vitamin C+HA, pm k😊

#meluspirit #facialbyhaf #facialmobile #facialpengantin #facialtunang #bridal #kulitjerawat #kulitjeragat #wedding #jerawat #beauty #sayajual #muar #batupahat #kluang #melaka #muadzam #kuantan

Hashtags mais populares do Instagram