#kluang

가장 최근의

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +601136699050

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Assalamualaikum w.b.t warga fb& ig 💕💕💕💕
Terimekasih PN. Sheila dr #pontian sudi #repeatorder produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍😍 #sarungbantal
Harga ikut size

Postage rm8sm rm11 ss🚛🚛🚛
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover

Assalamualaikum w.b.t warga fb& ig 💕💕💕💕
Terimekasih mak.lang Rodziah Rodziahzie sudi #repeatorder produk Aina Aisy Adwa 🍀🍀🍀🍀 #barutbaby
Tali/ lekat
20"×5"
Rm6/ pcs
Beli 10 rm55 shj

Postage rm8sm rm11 ss🚛🚛🚛
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover

Assalamualaikum w.b.t warga fb& ig 💕💕💕💕
Terimekasih mak.lang Rodziah Rodziahzie sudi #repeatorder produk Aina Aisy Adwa 🍀🍀🍀🍀 #barutbaby
Tali/ lekat
20"×5"
Rm6/ pcs
Beli 10 rm55 shj

Postage rm8sm rm11 ss🚛🚛🚛
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover

Hai uolls! Petang nanti sis ada buat COD area Batu Pahat. Siapa nak selit order utk COD atau postage, pm cepat cepat tau. 😘
.
Beli 2 item dapat FREE GIFT Ainaa Perfume tau. Sangat limited. 😍
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautybatupahat #nsabeautycleanser #ainaaserumbatupahat #ainaacleanserbatupahat #ainaakosmetik #ainaakosmetikbatupahat #batupahat #tamanuniversiti #uthm #srigading #ayerhitam #paritraja #kluang #peserai #tongkangpechah #paritsulongbatupahat #kktm #kptm #dropship #dropshipwanted #dropshipkosmetik

Hai orang2 #kluang 😘😘
.
Nak #bouquetbunga yang cantik2 & lawa2 macam ni?? Jom visit ig @zam_chezam 😍😍
Trusted seller di Kluang, Johor.
.
Jom DM @zam_chezam untuk tempahan gubahan #bungasegar 😉😉 .
Terima kasih @zam_chezam kerana memilih & mempercayai perkhidmatan kami. Semoga perniagaan semakin berkembang & maju..aminn

Untuk senarai & harga bunga anda hanya perlu klik link di bio👇👇 www.wasap.my/60194749268/igborongbungasegar

#nunaflorist #borongbungasegar #bungasegarmalaysia #bungasegarmurah #freshflowers #hantaranbungasegar #hantaranfreshflower #bungatangan #bungatanganpengantin #BBB @bahagiabukanbidaan #surpriseplanner #surprisedelivery #surprisedeliverymalaysia #bungakonvo #konvokasyen #pestakonvokasyen #tapakkonvo #apbckluang #surpriseplannerpantaitimur #surpriseplannermalaysia #surpriseplannerutara #surpriseplanners

连续几天 都是孕妇嫁接 “孕睫”
睫毛真的是 #孕妇的首选😋

您孕睫了吗😂
欢迎询问 接睫毛 服务与课程
Wechat : joan5359
0127620582
#makeupartist #bridal #jb #kluang #sg #eyelashextension #bulumata #bridalmakeup #rommakeup #dinnermakeup #eelashextensioncourse

This abstract water feature is new. The previous design was simpler and circular. The park also has a mini gym and gallery. In the background is the Sultan Ibrahim Diamond Jubilee Hall. #Kluang #TamanMerdekaKluang #abstractart #publicsculpture #waterfeature #Brutalist #discoverkluang #southbound918

AINAA SERUM & AINAA CLEANSER product by Nsabeau ✅
.
.
.

Orang KLUANG, MERSING & PELAJAR POLITEKNIK MERSING, JOHOR 👀 Anda semua boleh dapatkan semua produk Nsabeau dengan Raraa okay 😍 .
.
.
Taknak post? Saya boleh COD area KLUANG & MERSING 🚗
.
.
.

Kami ada lebih 500 feedback positive daripada pengguna 🔥🔥 .
.
Just click untuk pembelian 👇🏻
www.wasap.my/60167370187 📩

#nsamimisuper #nsabeautykluang #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaserumkluang #ainacleanserkluang #ainacosmeticskluang #ainaserummersing #ainacleansermersing #nsabeautyagentkluang #kluang #mersing #nsabeautyagent #nsabeautyofficial #syafiqaainakluang #nsabeautykluang #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainakluang #ainaserumkluang #ainaserumkluang #politeknikmersingjohor

Power betul lah Whitening Body Scrub Temyracle ni 😱😱 Gatal gatal sebab allergic pun boleh hilang 😱😱😱😱😱 Dahlah WANGI, KULIT LEMBUT & CERAH lepas scrub. Ruginya siapa tak grab lagi tau!!
.
RM20 je uols. Murah & banyak pulak tu! Jom dapatkan dengan Diba sekarang. Diba bagi FREE GIFT sekali kat korang 😘😘
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiscrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #cantiktanpakimia #natural #productnatural #semulajadi #kluang #CODKluang #temyraclekluang

Hijau warna kesukaan Nabi 💗

Laviosa Instant.
( tak sampai 30 saat dah boleh siap).
-
Laviosa Instant ada 2 bahagian tao, so memang senang awak nak gosok. First layer jadi anak tudung untuk sesuaikan dengan semua muka. InsyaAllah semua muka sesuai pakai.
-

whatsapp ❤
0137654401
0137654401
0137654401

#purdahmalaysia
#purdahmurah
#halfpurdah
#niqabmalaysia
#niqabis
- -
#shawlmurahmalaysia #instantshawl #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #uthmpagoh #shawlmalaysia #phsquad #pagohjaya #instantshawlmurah #tudungmurahmalaysia #eduhubpagoh #shawlsatinmurah #doubleloopinstant #pagoh#tudungsarungmurah ##tudungsarungmalaysia #properhijabsquad #instantshawl #instantshawllabuh #khimarmurah #batupahat #khimar #kluang #niqab#bawalinstantlabuh #purdahmalaysia

WE ARE HIRING!
WORKSHOP TECHNICIAN /
WORKSHOP EXECUTIVE - Basic knowledge of motorbike & engine
- Have technical background ** Male ** Minimum SPM holder
** Fresh/Experienced are welcomed
** Basic + Allowance + commission + EPF + SOCSO + EIS
** Monthly employee reward
** Training provided

Interested? Email your Resume/CV's to siti.ksmotor@gmail.com TODAY!!!! OR

Walk in to our office at PTB 3139, Jalan Batu Pahat (in front of rail coffee, Taman Tasik) to fill in job application form! (Beside BHP Petrol Station)
#workshop #motorcycle
#technician #jawatankosong #kluang #ksmotorkluang #vacancy #kluang #jobvacancy #jobvacancyjohor #jobvacancymalaysia

Ramai yang tanya i 👇
✅“aztec clay mask ni boleh hilangkan parut hitam ke?”

✅ “mask ni sesuai untuk orang kulit berminyak tak?”

✅ “Boleh hilangkan tiny bumps tak?”

✅ “Aztec clay mask ni boleh glow kan kulit kita ke sis?”

✅ “Lelaki boleh pakai tak?”

Semua soalan dekat atas ni soalan yang kebiasaan customer i tanya ☺☺☺ No worries my love AZTEC SECRET INDIAN HEALING CLAY MASK ni memang banyak sangat benefit dia & kebanyakkan customer i repeat order setiap kali stock mask diorang habis. Bukan setakat tu je tau ada customer i beli sampai 3 set untuk buat stock. ☺ sebab harga promosi guys
_
Lelaki pun ada yang repeat juga tau..jangan ingat lelaki tak boleh pakai atau cantikkan kulit ye...😝😝😝 I sangat respect lelaki yang jaga kulit ni 💯💯💯

_
ws dyla 017 884531
_
#skingoals #2k18 #acnetreatment #acneproblems #acnescars #pimples #aztecclaymask #aztecclaymaskmurah #aztecclaymasktrialpack #aztechealingclay #skincareroutine #skincare #aztecclaymaskbangi #aztecclaymaskputrajaya #aztecclaymaskkluang #hilangkanjerawat #skincarereview #tipkecantikan #hilangkanparut #ukm #skincarethread #putrajaya #kluang #bangi #skincaretip #bandartenggara

Done..freshcream base.. Of course fruit layer cake yg sedap.. Hihi
Korean flower buttercream my signature dgn purplish colour for farewell event
13" cake.. Tq cikgu Ain aka along mak kpd auni debot haha for ordering untuk Sek Men Convent hr ni.. Slmt bersara Pn Sa'adah Sadli
#kekkluang #kluang #kluangbakers #kluangbaker #eventcakekluang #kekperkahwinankluang #kluangweddingcake #freshcreamcake #koreanflowercake #cakeofinstagram #cakephotography #cakedecorating #ciklyndarlingbakingstudio #ciklyndarlingcakedesigner #ciklyncakeartist #bandarseriimpiankluang #0197252729

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그