[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kluang

MOST RECENT

Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.

BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh

"Peloless moless persis Awek Korea"

Nak cuba ?
📲 01110876943
#foundationmalaysia
#themines
#dyxymalaysia
#dyxybccream
#dyxyfoundationtiptop
#muamalaysia
#beauty
#dyxygreenteafacemist
#makeupnatural
#makeuptahanlama
#jimatdanmurah
#simpledanmudah
#simpangrenggam
#renggam
#kluang
#ayerhitam
#paritraja
#batupahat
#bccreambydyana
#muar
#senai
#kulai
#muatutorial
#dyxycosmetics
#skudai
#kotatinggi
#johor
#pontian
#teamFL

🏮新年快到了🏮不想嫁接睫毛、不想睫毛上有重重的负担的顾客们可以尝试3D日本娃娃烫睫毛😍
烫后自然卷翘,让您更充满自信,眼睛变得有神采,小眼睛也能变成大眼睛😄
新年前的预约剩下不多了了,行动要快哦🤩
任何详情🔎011-10715090

Assalamualaikum semua😘😘 Nahhhhh kakak munculkan dress cantik new item dari @dreemika_
Item Dreemika release on 23/1/18

Raisa Luxe 1/18

RM 169

The effortless and classy approach to design is reflected in this Raisa Luxe dress. Modern and stylish outfit for any events and daily wear.

Material : Premium Dull Satin
-Front zipper fastening which makes this dress -nursing friendly
-A-line cut

Product care: Machine wash. Only on a cool cycle and keep the iron heat low.

Untuk order whatsapp 01137340419 tau😘

#radiusitelover #dreemikabyradiusite #dreemikalover #raisaluxedress #psradiusitejb #dropshipradiusite #johorbahru #singapore #kluang #likeforlike #like4like #ootd #singapore

Thank you sooooo muchhhh 😍😋😉🤤
👉 Customer ni ada yg bawa dessert ni ke Melaka & Johor Bahru. Alhamdulillah semuanya selamat dlm keadaan baik mereka bawa sendiri. Syukur terima kasih. Rezeki Allah luas 😊
.
.
.
#carrotcake #nutellachocolatefudge #bananasaltedcaramel #brownies #bananacake #creampuffspecialcream #terimakasih #sayajual #mintadihalalkan #sentuhanjejakah #premiumingredients #keksedap #kekkluang #cakekluang #kluang #kluangjohor #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #weddingcake #kekpengantin #kek #cake #brownies #homemade #parttimehomebaker #sayajualkek #dessert #foodporn #surprise #surprisecake

ARGAN WHITENING MOISTURIZER
.
Selamat tengahari korang!! Dh ready nk lunch ke tuu..hehe .
Ni akak nk introduce kt korang salah satu item HOT SELLING Nurraysa.. Argan Whitening Moisturizer!! Kenapa HOT?? 😱.. sebab 3M le.. ape 3M tu ek? 👇🏻👇🏻
👉🏻MELEMBAPKAN KULIT
👉🏻MENCERAHKAN KULIT
👉🏻MERAWAT KULIT
.
Oppss.. baca jugak KELEBIHAN ARGAN MOISTURIZER ni ye 👇🏻👇🏻
.
💫 Membantu melembapkan kulit muka yg normal, kering, sensitif dan berminyak.
💫 Menyamakan tona kulit
dan menghilangkan kulit kering dan kusam
💫 Mencerahkan kulit dan wajah lebih sekata
💫 Membantu memberi kesegaran pada kulit wajah
💫 Menjadikan kulit licin dan lembut sehalus kulit bayi.
💫 Membaiki dan merawat sel-sel kulit yg rosak dan mati 💫 Merawat kedutan dan kulit sentiasa kelihatan tegang, anjal dan awet muda.
💫 Mengurangkan kedutan, garis2 halus, tanda2 penuaan kulit pra-matang dan bintik2 hitam.
💫 Menghilangkan kantung mata
💫 Melindungi kulit dari sinaran matahari.
💫 Mengatasi dan menghilangkan jerawat.
💫 Anti penuaan
.
Haaa sekarang korang tau kn nape Argan ni jd HOT ITEM?? hehe
.
Tak percaya jugak?? Meh cuba dulu sebotol..harga tak mahal pn RM 39 je wehh..
.
Berminat nk beli meh DM / Whatsapp akak eh 019-4073314🤗🤗
.
#sayajualnurraysa #nurraysajb #nurraysaskincare #utmskudai #utmstudent #pontian #pulaiperdana #tamanuniversiti #tamansripulai #kluang #bazaarutm #bazaarpaknil #nurraysaskudai #agentnurraysa #bisnesonlinemalaysia #vendorbutik #dropshipwanted #sayajual #tamanteratai #johorbahru #agentnurraysaskudai #skudai #agentnurraysajohorbahru m #tamanuniversiti #AthirahRichTeam #AzueRichTeam
#NurraysaExecutivePartner
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Pertama sekali, syukur Alhamdullilah, atas kejayaan program Futsal Amal BSKN 2018 walaupun ada kekurangan yang boleh diperbaiki dari masa ke semasa. Keduanya, saya juga ingin berterima kasih kepada pihak yang banyak membantu dari segi kewangan walaupun terdapat kekurangan bajet tetapi program berjaya diteruskan. Tahniah Legal FC yang juga satu satunya wakil negeri Johor kerana berjaya mendapat tempat ke 4 dari 20 pasukan yang bertanding di seluruh negara. Maaf kerana mengambil masa sedikit untuk memaklumkan tentang program ini sebab saya penat dan masih keadaan yang memerlukan rehat. Walaupun begitu, saya amat berterima kasih pada pihak yang menghargai usaha murni ini dan pada masa yang sama saya juga ingin berterima kasih pada pihak yang berjanji ingin bantu tetapi diakhirnya mendiamkan diri dengan seribu kata. Tidak mengapa, saya MAAFKAN anda semua walaupun saya terpaksa menempuh hari hari yang sukar sebelum pulang ke bumi Johor.
#kluang #johor #semenyih #selangor #malaysia #futsal #amal #BSKN #JLKN #mindef #legalfc #pemuda #orangmuda #prorakyat

Sony Xperia Z
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#samsungcase #iphonecase #iphonemurah #kepong #kotasamarahan #samarahan #powerbankmurah #kmns #kms #yicammurah #rawang #jeram #perling #pontian #bintulu #cherating #jasin #kotatinggi #portdickson #klang #meru #kapar #sarikei #guamusang #kapit #jandabaik #dengkil #uitmdengkil #kluang

Bukan sekadar teh hijau biasa..terdapat juga extract teh hijau yang dipanggil matcha(serbuk teh hijau)
.
Jadi bila kita celup uncang teh hijau stea kita akan dapat minum extract teh hijau berbanding hanya minum celupan air daun teh hijau sahaja..
Sebab itu teh hijau stea sangat berkualiti tinggi..kaya antioksida.
.
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
#tehhijau #tehjepun #stea #stlovers #matcha #asli #puregreentea #agenstea #batupahat #kluang #kurus #cantik #sihat #langsing #selamat #halal

Terima kasih Pn Yani, Pn Azie & Pn Ain 😱. Penangan Tudung #bawalratubatutaburss10putih
Terima kasih, harini Sarah pos ya. Ada yg nak selit order? Meh.. Meh..
Setiap pembelian 2helai ke atas free postage+gift
Screenshot utk order.
Whatsapp : 0137378805
#bawalratu
#agenbawalratu
#sayajualonline
#crystalfromswarovski
#sayajual
#bawal
#bawaljepunno1
#bawaltabur
#kluang #johor #selayang #batucaves

Hai semua #DYXY LOVERSS ❗️❗️
.
.
Setiap order sis bagi free postage untuk semenanjung malaysia tau!!
Rugi tak grab FREE POSTAGE ni ❗️❗️
.
Boleh whatsapp sis 01110876943
Cepat cepat cepat...🎁FREE GIFT LIMITED TAU !❣️❣️


Wassap 0110876943

#foundationmalaysia
#themines
#dyxymalaysia
#dyxybccream
#dyxyfoundationtiptop
#muamalaysia
#dyxygreenteafacemist
#beauty
#mudahdansimple
#murahdanjimat
#makeuptahanlama
#makeupnatural
#simpangrenggam
#renggam
#kluang
#ayerhitam
#paritraja
#batupahat
#bccreambydyana
#muar
#senai
#kulai
#muatutorial
#dyxycosmetics
#skudai
#kotatinggi
#johor
#pontian
#teamFL

Ada yang teringin sangat2 nak order #Creampuffsyahdu tapi nak Mini je?
Ok kita bawakan khas pack mini untuk orang #KLUANG kenapa kita keluarkan yang Mini ni sebab Filling die rasa lain dari yang lain.. meleleh 🤤🤤 dah rasa je tahu tau.. jom order comment 👇🏻👇🏻 Rm6 (6pcs)MINIMUM order 2pack COD Kluang sabtu & ahad (27&28hb)

WATERPROOF BLUETOOTH SPEAKER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ready stock
✅197 gram
✅Boleh lekat di dinding
✅Operating time: approx 6 hours
✅Sesuai digunakan di bilik mandi atau swimming pool
✅Colours: blue, pink, yellow, green, black
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM43
Inc postage (sm&ss)
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder 👉🏻Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#selangor
#speakermurahmalaysia
#bluetoothspeaker
#waterproofbluetoothspeaker
#kuantan
#melaka
#minispeakermurah
#speakermurah
#kluang
#johorbharu
#waterproofspeaker
#terengganu
#gelangpatah
#mersing
#smulemalaysian
#kotatinggi
#senai
#skudai
#kualalumpur
#speakermalaysia
#minispeakerbluetooth
#smulemalaysia
#bluetoothspeakermurah
#pahang
#segamat
#bluetoothspeakermalaysia
#waterproofspeakermurah
#georgetownpenang
#kualaterengganu
#johorbharu
#masai

Banyak kebaikan teh hijau pada badan kita..
Jom amalkan minum teh hijau setiap hari..
.
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
#stea #stlovers #tehhijau #tehjepun #matcha #asli #puregreentea #agenstea #batupahat #kluang #kurus #cantik #sihat #langsing #murah #selamat #halal

Bukan sekadar teh hijau biasa..terdapat juga extract teh hijau yang dipanggil matcha(serbuk teh hijau)
.
Jadi bila kita celup uncang teh hijau stea kita akan dapat minum extract teh hijau berbanding hanya minum celupan air daun teh hijau sahaja..
Sebab itu teh hijau stea sangat berkualiti tinggi..kaya antioksida.
.
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
Pm 017 338 1418
#stea #stlovers #tehhijauSTEA #tehhijau #tehjepun #matcha #asli #puregreentea
#agenstea #batupahat #kluang #kurus #cantik #sihat #langsing

WATERPROOF BLUETOOTH SPEAKER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ready stock
✅197 gram
✅Boleh lekat di dinding
✅Operating time: approx 6 hours
✅Sesuai digunakan di bilik mandi atau swimming pool
✅Colours: blue, pink, yellow, green, black
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM43
Inc postage (sm&ss)
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder 👉🏻Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#selangor
#speakermurahmalaysia
#bluetoothspeaker
#waterproofbluetoothspeaker
#kuantan
#melaka
#minispeakermurah
#speakermurah
#kluang
#johorbharu
#waterproofspeaker
#terengganu
#gelangpatah
#mersing
#smulemalaysian
#kotatinggi
#senai
#skudai
#kualalumpur
#speakermalaysia
#minispeakerbluetooth
#smulemalaysia
#bluetoothspeakermurah
#pahang
#segamat
#bluetoothspeakermalaysia
#waterproofspeakermurah
#georgetownpenang
#kualaterengganu
#johorbharu
#masai

Wedding Ceremony

Faien Aien x Mat Blm
Mua : Shikin Qarliff
Bridal : Cici Idris
Kluang, johor
photo by Amico vero photography shoot and editing by (DN)

Sebarang pertanyan bole whatups or ‭call :
‭+60 17 238 0280‬ (DN)
‭+60 17 238 0280‬ (DN)
‭+60 17 238 0280‬ (DN)
#kluangphotographer #photographerkluang #weddingkluang #kluang #jurugambarkluang #jbphotographer #muarphotographer #batupahatphotographer #jurugambarperkahwinan #solemnization #postwedding #reception #preweddingphoto
#photographerjohor #photographermuar
#photographerkulai #photographerbatupahat
#photographersegamat #photographerjb

Most Popular Instagram Hashtags