#klspecialforcemovie

MOST RECENT

“Best Friends make good times better and hard time easier!!”
#aeonmallbsdcity #klspecialforcemovie

Jom tgk wayang..aktiviti hujung minggu dgn family
#klspecialforcemovie
#sunwaycarnivallmall

Yes!!! Finally i've met Inspector Zul. Malas nak ckp byk...lakonan bamtah mmg awesome..1001 expression but still look good...You nailed it @fattahaminz
Yg bestnya..shuben dah bajet nak tido (cam biasalah)..tp kali ni dia x sempat tido pun..haha..Ok chow..#klspecialforcemovie #fattahamin

Tengok wayang cerita kl special forces
#klspecialforcemovie

Keepin’ the momentum peeps...
Those who haven’t or still in the hype for an adrenaline rush.. go watch KL Special Force... An Awesome Movie by @fiq000s @skopproductions_official
Catch it while it’s still screening at your local cinema... 🤟🏻😎😘 #klspecialforcemovie #lotsoflove #lovewarrior

Malam ni wayang with my sis @rozita870
#klspecialforcemovie
#Best👍

Setiap gambar Ada kenangan . Terpaksa aku kna tembak
#klspecialforcemovie

27.03.2018
Selasa
UTUSAN BORNEO
.
PENUH panggung wayang MBO The Spring dek kehadiran pelakon terkenal Fattah Amin yang turut menonton bersama para peminat filem terbaharu lakonannya berjudul ‘KL Special Force’ di Kuching baru-baru ini.
.
Meskipun tayangan filem itu bermula pada kira-kira jam 9.30 malam, para peminatnya memenuhi ruang legar MBO seawal jam 7.00 malam.
.
Sejurus tiba, Fattah diraikan dengan sorakan oleh para peminat yang kelihatan begitu teruja untuk melihat lebih dekat pelakon pujaan mereka.
.
Ada juga yang berharap agar isterinya Fazura muncul bersamanya, tetapi berakhir dengan kehampaan.
.
Tayangan tersebut dibawa khas oleh MRP International Sdn Bhd yang merupakan syarikat ditubuhkan Fattah - bertindak sebagai presiden dan ketua pegawai eksekutif.
.
MRP merupakan pengeluar produk makanan kesihatan, tanpa bahan terlarang iaitu MRP Diet & Berrytox.
.
Filem ‘KL Special Force’ diarahkan oleh Syafik Yusof terbitan bersama Skop Productions, Damofa Productions dan Viper Studios.
.
Filem penuh aksi yang mula ditayang di pawagam pada 8 Mac lepas, turut dibintangi Datuk Rosyam Nor dan Syamsul Yusof.
.
Ia mengisahkan unit khas polis yang berusaha menjatuhkan kumpulan perompak dikenali sebagai Geng Anarkis yang merompak Bank Damofa.
.
Fattah memegang watak Zul sebagai pegawai polis diserapkan ke dalam unit khas polis bagi membantu Roslan (Rosyam Nor) menyelesaikan kes rompakan.
.
Situasi menjadi bertambah rumit apabila ketua perompak, Asyraff lakonan Syamsul, berjaya memanipulasi perasaan, minda dan syak wasangka antara Roslan dan Zul.
.
Filem ini mencatat kutipan pecah panggung RM5.3 juta dalam masa lima hari tayangan.
.
Setakat 19 Mac, ia meraih kutipan pecah panggung tertinggi sebanyak RM9 juta dalam 10 hari tayangan.
.
Pada penghujung tayangan itu, Fattah diserbu para peminat yang sanggup berbaris panjang untuk mendapatkan peluang bergambar bersama pelakon pujaan mereka itu.
#klspecialforce #klspecialforcemovie #movieoutdaywithfattahatkuching

LO dah settlekn... #klspecialforcemovie @daengjaafar

Nak pergi tengok wayang
#klspecialforcemovie
#syokgiler
#thebest

Sunday movie time......
#klspecialforcemovie

Most Popular Instagram Hashtags