#klangvalley

MOST RECENT

Tq Dayah 😍😍😍 dia kata dia happy.. I'm happy too πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Kita akan happy, bila kerja Kita hasil tangan Kita orang suka.. Ha tepukkkk!!! Alhamdulillah .
.
Whatsapp me 0185771714 for order
.
.
#apampolkadots #apampolkadot #apampolkadotkl #apampolkadotampang #cantik #makanmakan #food #murahmurah #sedapgiler #kl #cheraskl #shamelin #ampang #pandanjaya #pandanindah #pandanmewah #pandanperdana #tasikpermaisuri #tamanmaluricheras #desapandan #kampungpandan #wangsamelawati #cherasindah #foodporn #bandartunrazak #bandartasikpermaisuri #kl #klangvalley

Already bound back up and down on weigh... 😲Not because of program....and diet also... Most of people diet because of this REASON AND SEASON... They never talk about LIFETIME... .
REASON to lost weight due to advice doctor on cause effect of obesity.... Or someone friend make a joke about fattest among their friends...
.
SEASON because of big event or celebrations, or any friend gathering....
.
LIFETIME - when u want to become handsome or fit always... Taking a healthy Active lifestyle with a balance good nutrition is easily to apply... The best part is LIFETIME Is keep maintain their weight and not easy to bound back.. I believe. Every WHY make you big impact on your weight loss program... Start NOW to find back your BIG WHY...
.
Coach Kent - 0169311969
#bigwhy #motivation #boundbackweight #healthylifestyle #kent2018 #kentlivestyle #lostweightfromhome #donttriggeryourfatbacktoyourlife #astro #myfm #onefm #klangvalley #oneutama #programmerlife #officeboy #igboy #lostweightboy #lostweightgirl #lostweighttips #coachKentonline

Merdeka Sale kembali lagii. Cepat grab peluang keemasan ini sebelum ia tamat buat selama lamanya. Minggu depan dah raya haji, sempat lagi kalau nk cantik melepak 😍
Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

Postage 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel

Birthday tersayang semakin tiba ..? πŸŽ‰πŸŽŠ . tapi masih tidak tahu nak bagi apa..? πŸ’†πŸΌβ€β™€πŸ™πŸ»β€β™€ . Cuma pm kami untuk dapatkan suprise gift untuk tersayang ..!! πŸ’˜πŸ’žπŸŽˆ πŸŽ‚ . harga promosi untuk awak awak awak dan awak .!! iyeee ..!! Awak lahh .!!! Tak perlu keluar mencari persiapan .!! Cuma πŸ’»πŸ“± . PM KAMI ..!! ⏳⏰ Tunggu Dalam Tempoh 1 JAM ..!! 🏍 Kami Akan Menghantar Ke Alamat Terus 🏑🏒 . Sangat Mudahh ..!! Tersayang Pasti Akan tersenyum Selepas Melihat Suprise Dari Awak πŸ™ƒπŸ˜ŠπŸ˜πŸ’ž . .
( Anniversary / Deep / Gws / Happy birthday / Congrate / And More ) .
# @farayiemsuprisegift
.
#shahalam #artis #utusanmalaysia #penjahat #sitinurhaliza #sitinurdiana #mawi #aznilnawawi #klangvalley #cheras #ampang #gombak #danaukotauptown #uptown #damansara #damansaraperdana #delivery #kualalumpur #kl #shahalam #subang #bouquets

Birthday tersayang semakin tiba ..? πŸŽ‰πŸŽŠ . tapi masih tidak tahu nak bagi apa..? πŸ’†πŸΌβ€β™€πŸ™πŸ»β€β™€ . Cuma pm kami untuk dapatkan suprise gift untuk tersayang ..!! πŸ’˜πŸ’žπŸŽˆ πŸŽ‚ . harga promosi untuk awak awak awak dan awak .!! iyeee ..!! Awak lahh .!!! Tak perlu keluar mencari persiapan .!! Cuma πŸ’»πŸ“± . PM KAMI ..!! ⏳⏰ Tunggu Dalam Tempoh 1 JAM ..!! 🏍 Kami Akan Menghantar Ke Alamat Terus 🏑🏒 . Sangat Mudahh ..!! Tersayang Pasti Akan tersenyum Selepas Melihat Suprise Dari Awak πŸ™ƒπŸ˜ŠπŸ˜πŸ’ž . .
( Anniversary / Deep / Gws / Happy birthday / Congrate / And More ) .
# @farayiemsuprisegift
.
#shahalam #artis #utusanmalaysia #penjahat #sitinurhaliza #sitinurdiana #mawi #aznilnawawi #klangvalley #cheras #ampang #gombak #danaukotauptown #uptown #damansara #damansaraperdana #delivery #kualalumpur #kl #shahalam #subang #bouquets

2018.027 #Throwback

Whenever someone who's not local to #KL, #PJ, or #KV, I insist of bringing them to the coolest places.

#Malaysian #foodie #cafΓ© #cafehopping #travel #Malaysia #KualaLumpur #PetalingJaya #KlangValley #omnomnom #espresso #coffee #tortilla #chickenwings

One for the friends who added more meaning to the special day. MSU 23rd Convocation [11th August 2018]. #msuconvo23 #go2msu #MSU4Life #msumalaysia #shahalam #picturetalesphotography #convocation #graduation #university #klangvalley

Musim raya haji nanti mesti kenduri banyak kan. .
.
Kalau pakai Obsess Lipmatte jangan risau dah ok. Memang tak perlu touch up. Nak gi kenduri 5 6 tempat pun tak jadi hal. Sebab Obsess Lipmatte kekal di bibir. .
.
RM40 je exclude postage.
Postage RM7 SM/RM11 SS.
Buy 3pcs RM115 sahaja. .
.
WHATSAPP: 0145181035
.
.
#ObsessCosmeticsKL
#ObsessCosmeticsBangsar #agentobsesscosmetics
#agentobsesscomesticsBangsar
#obsesslipmatte #ObsessLipmatteBangsar #jellybeans #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #makeupmurah #makeupbudget #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglam #feverglamlipmatte #bangsar #bangsarsouth #klangvalley #kluniversitygateway #pantaidalam #kelanajaya #uitmshahalam #kerinchi #wrbeautystore_ #squadsyiera #waniempire

.
RAHSIA MINUM JUS KUNYIT TANPA TUTUP HIDUNG.
.
.
Eh kalau bukan sebab berpantang tak mau lah aku nak minum air kunyit ni. Rasa tak boleh telan dengan tekak. Ni kan pulak nak suruh aku minum dan amal hari-hari..tak sanggup wei.
.
Alergik benar orang perempuan ni bila dengar kena minum minuman herba tradisional ni, selalu bayangkan pahit, kelat, melekat kat tekak sampai tak lalu nak makan.
.
Tapi apa RAHSIA jus QR sampai orang boleh minum 5 botol habis dalam 2 hari?? RAHSIA nya dah semestinya resepi 20 tahun legasi royale yang mampu menghasilkan jus kunyit yang sedap untuk diminum.
.
Rasa QR memang dah terkenal dengan nipis-nipis gas, dari gabungan asam jawa dan kunyit yang bole buat gado kalau tak de. TAPI memandangkan QR ni produk natural dari bahan semulajadi, dan di masak juga secara tradisional tanpa mesin-mesin dan juga tanpa bahan pengawet nak bagi tahan lama, makanya kekadang rasa sikit berbeza, tapi sedap tu masih umpppp sampai ke tekak oiii, dan tak gangu khasiat jus itu sendiri.
.
Pi buang jauh-jauh kalau fikir QR ni tak boleh telan, sekali dah telan terus ANGAU tau.
.
.

#Testimoni
#QunyitRoyaleSedap
#juskunyit #LabtestUSMapproved
#kl #selangor #putrajaya #kualalumpur #bazaarpaknil #sayajual #jualan #shahalam #ampang #bangi #puchong #serikembangan #serdang #kajang #gombak #klangvalley #nilai

Most Popular Instagram Hashtags