[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kkm

149175 posts

TOP POSTS

Reloads with the new MARS Pistol Carrier. 15% off until 2300! Being consistent and fast is all about proper and disciplined training. But sometimes improper gear can slow you down. Maximize your equipment to maximize your potential performance.
-
#mars #marscarrier #speedreload #kydex #glock17 #glock19 #kkm #rmr #leupold #ragnarok #RagnarokHolster #trexarms #trexarmskydex #kestrelperformance

Park Jae-Min’den özel performanslar! Geniş özet çok yakında Dream TV’de! 📡 🙋🏻‍♂️🙋🏼 #KKM #KPop #DreamTV #ParkJaeMin #DREAMTVDEKKKKPOP

📡🎤 #KKM #KPop #DreamTV’de devam ediyor! #DREAMTVDEKKKKPOP

Altın kızlarım💫🐣 #jenjen #dance #singing #festival #kkm #kpop #korea

[ جآذبِع ی چِشات^_^🗝💘🐝 عَز زَمینم بیشتَرِع**⛈🤽🏿‍♀☘ ]

昨日はマジでヤバかった。。。。
この人数も過去1😳
警備員のおっちゃんも笑いよった!

月1でやってる85zSESSIONにたまたま東京大阪広島山口福岡熊本のKrumperが1度に集まってsession&battle。。。
いや、楽しすぎるでしょ🙌🙌🙌 その中でもがくさんとのbattleは暑すぎた!!
元々ただ意見が食い違うだけでケンカしたわけでもなく、ムカついた訳でもなく。。。
その後に意見が別れたんならバトルするしかないんやないかな?思ってsnsでcalloutしただけ。
がくさんもそれに乗ってくれて、まさかのLINEで2週間後福岡行くから!😲
マジで嬉しすぎるし、テンション上がった!
そっからはその事だけしか頭になくてそれ以外どうでもいい!てくらい自分の中では大きなbattleでした!!
そんな感じでいい人そうなこと書きましたが、battleはbattle💥
もちろん俺の中では俺の勝ち👿まあ、そんなん本当は書く必要ないんやけど。。。
でも、久々に楽しいbattleでまた気合い入った!!嬉しすぎる!! 相手を蹴散らしたいからbattleするとかやなくて、lockするからlock、popするからpopとかと同じでbattleするからKrumpとかそんな雰囲気やろ!
がくさんありがとうございました🙇

やっぱり自分等のKrumpももちろん見るけど、その外のKrumpも見るし、さらにbattleまでする。正解とか無いはずやし、それを常に感じるのが大事なはずやし、シーンと自分の為にもなるはず💪
それならやるしかないっしょ👿

そして、九州のKrumpシーンがまた大きくなってる。俺らもただアホみたいにもがいてるだけではない👍
嬉しい!!! しばらく休んで腰治して、また頑張るぜー✊

KyusyuKrumpMovement

#KKM #85z #battle

Ödüller sahiplerini buluyor! 📡🎤 #KKM #KPop #DreamTV’de devam ediyor! #DREAMTVDEKKKKPOP

یا امام حسین.خودت رحم جوونیشو بکن معجزه کن به دوتا کاکام شفا هاده. سلامتی هاده.برای سلامتی کاکا وحید و عدنان دعا کنی لطفا. خدایا خودت نگهدارشو بش .نذار جای خالیشو حس بشد.نذار داغ رفیق به دل ما بکیت
@adnan_bnd1
@vahidavarmusic

MOST RECENT

Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami sekarang.
.
.
📲 01117577556
.
#cfsw #celebrityfeminiescrubwash #skinstories #feminiewash #merawat #membersih #gatalgatal #hitam #keputihan #scrub #vscomy #jdt #sabah #sarawak #putih #kkm #malaysiaonlineshopping #bazaronline

Happiness is..
.
Working with great peoples.
.
🗝Work hard
🎉Have Fun
🚫No drama .
#d'intan #kkm #housekeeping #team #saturdate

Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami sekarang.
.
.
📲 01117577556
.
#cfsw #celebrityfeminiescrubwash #skinstories #feminiewash #merawat #membersih #gatalgatal #hitam #keputihan #scrub #vscomy #jdt #sabah #sarawak #putih #kkm #malaysiaonlineshopping #bazaronline

Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami sekarang.
.
.
📲 01117577556
.
#cfsw #celebrityfeminiescrubwash #skinstories #feminiewash #merawat #membersih #gatalgatal #hitam #keputihan #scrub #vscomy #jdt #sabah #sarawak #putih #kkm #malaysiaonlineshopping #bazaronline

.
💖Anda masih risau dengan produk2 diluar sana yang tiada kelulusan KKM?💖.
.
🌼Kini anda tidak perlu risau lagi!!!
.
Produk Gözell dijamin 💯 Selamat digunakan dan diiktiraf oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)..🌼
.
🍃Gentle Whitening Cleansing Milk🍃
.
👉Pencuci muka tanpa buih yang bertindak lembut terhadap kulit anda. .
👉Mencuci hingga ke dasar namun tidak mengeringkan kulit dan memberi kelembapan pada kulit anda.
.
☎️Boleh hubungi talian dibawah untuk keterangan lanjut dan untuk mendapatkan produk Gözell👇
.

http://www.wasap.my/60176073005
http://www.wasap.my/60133487990
http://www.wasap.my/60198884201

#naturalbeauty
#Gözell
#Beautiful24@7
#Gözellhitthemarket
#kkm

#KKM'17

Wow make up tutorial😍
.
For fair skin.
.
Jom gugurlz..masuk pertandingan make up tutorial competition. Dapat hadiah misteri💙
.
Cara masuk
💞beli produk merve dr @mervenabila
💞record video tutorial anda paling best and unik
💞taip #mervenabila #makeuptutorialmerve and tag @mervenabila
.
Dapat hadiah misteri kepada 3 pemenang😍
.
Ws bella 60192937513 @ www.wasap.my/60192937513
.
Click on the bio now @ ws bella
60192937513
.
#dropship #dropshipbella #dropshipteam #dropshipteambella #teambella #dropshipmervenabila #mervenabila #dropshipteammervenabila #mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk

Sahabat yg datang d saat susahnya ajh
#KKM

Alhamdulillah..
Charms telah berkongsi mamfaat dan kebaikkannya lagi.
Mudahnya Buat Duit drngan Charms Ni!
tampa Modal atau atau dengan Modal yg sangat rendah!

duduk rumah jaga anak tapi punya income yg lebih sape xnakkan..
dikalangan mereka Sanggup berhenti kerja kerana mendapat pendapat berniaga Melebihi gaji bulanan😱😱😱 Peluang dibuka kini di seluruh malaysia!
Stokis/agent dengan Modal yang sangat Rendah!
Wsp eza 013-9714582.
beri peluang pada diri anda untuk kehidupan yang lebih baik.

#charmsviral
#charms
#charmsraiseyourlife
#gunadanjana
#halaljakim
#halaltoiyiban
#disahkanmakmalracunnegaraUsm
#kkm
#sinarharian
#apakes
#tvalhijrah114
#tv9
#majalahterbitankarangkraf
#thrgegar
#naturalproduk
#natural
#Treaplusprodukbarucharms

🐳 FOREVER
*ARCTIC-SEA 60biji 💫 750mg minyak ikan
💫 250mg minyak zaitun
.
🌸Forever arctic-sea menggabungkan minyak ikan semulajadi dengan minyak zaitun untuk membekalkan
OMEGA-3 (asid lemak perlu; EFA) &
OMEGA-9
yang boleh membantu memelihara kesihatan kulit 🌺 Gabungan minyak ikan & minyak zaitun menjadikan satu produk EFA yang seimbang & berkesan 💖 10 sebab utama
Untuk mengambil Forever
ARCTIC-SEA OMEGA-3

1. Baik untuk kesihatan jantung
2. Baik untuk otak
3. Melindungi penglihatan
4. Baik untuk sendi
5. Nutrisi pemakanan Harian
6. Melambatkan penuaan
7. Melembabkan kulit
8. Baik untuk kesihatan emosi
9. Menggalakkan kesihatan pada tahap sel
10. Kualiti yang baik
.
#omega3
#omega9
#minyakikanminyakzaitun
#arcticsea
#organicLover
#cholestrol
#diabetes
#insulin
#stroke
#jantung
#tenaga
#kkm
#ifanca

.
생존을 위한 근전격투술 크라브마가
실전호신술 성인운동
선택이 아니라 필수 입니다.
.
크라브마가 시간표
월수반 : 저녁 8시 ~ 9시 (주2회)
화목반 : 저녁 8시 ~ 9시 (주2회)
주말반(토요일) : 오전 10시 ~ 12시 (주1회)
.
대한크라브마가 공식홈페이지
http://koreakravmaga.com
.
문의 : 031) 556-0813
모바일 : 010-3321-0813
카톡(플러스친구) : 대성합기도
.
#크라브마가 #구리크라브마가 #남양주크라브마가 #KKM #KKM남양주 #KKM구리 #대성합기도 #명지대대성합기도
#실전호신술 #성인운동

Anda mahu kurus tapi takut bahaya? Mahal? Tak sedap? JANGAN RISAU! Kerana dengan Q'ROSSE ada kkm dan diyakini halal tidak bahaya, harga mampu milik 😍dan sedappp🍇! . .
.
TIDAK PERLU BELI BANYAK PRODUK SEBAB QROSSE ada banyak fungsi ALL IN ONE yang menjimatkan. .
.
✔️ Mengawal selera makan
✔️ Tidak perlu selalu bersenam
✔️ Membakar lemak anda
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ 100% herba semula jadi
✔️ Kilang bertaraf GMP KKM
✔️ Produk bumiputra Islam
✔️ Sehari SATU CANDY sahaja
✔️ Lelaki dan perempuan boleh makan
✔️Sijil HALAL MALAYSIA
.
Harga RM50 untuk 10 tablet Candy.. Postage RM8 semenanjung dan RM10 Sabah/Sarawak
.

www.wasap.my/60108927575
.

#jomkurus #qrosse #beauteaslim #magicslims #kurusselamat #produkadakkm #kkm #kurusselamat #nakkurus #kunyahkurus #qrossekualalumpur #qrossestockist #qrosseagen #qrossetestimoni #qrosseubatkurus #qrossemalaysia #qrosseampang

[BANCUH – BANCUH TERUS CANTIK DENGAN SUSU KAMBING NAREENA]
================= “ WOW, macam tak percaya jer, bancuh- bancuh terus cantik, mulus dan gebu” - Just nak bagitau kepada akak2 & abang2 di luar sana, hanya semudah
A, B,C , buka , bancuh dan mulus, gebu dengan SUSU KAMBING KURMA MADU NAREENA
Ramai diluar sana tidak sedar , bhawa mereka mengalami masalah ini!!!!
✖kulit kusam
✖Tidak bermaya ✖ Cepat penat
✖Kulit tidak anjal
✖Tidak mulus and gebu
✖Tiada masa untuk ke spa ✖Stress tempat kerja
MASALAH ini akan terus berlarutan kepada anda jika tidak tahu untuk menjaga KESIHATAN KULIT yang merupakan ASET yang amat bernilai buat anda semua.
Tetapi Jangan RISAU, dengan SUSU KAMBING KURMA MADU NAREEN ianyaa dapat membantu anda : ✔ KULIT kembali GEBU and MULUS
✔Dapat MEMBANTU MENGANJALKAN KULIT yang KENDUR seperti zaman remaja
✔ Rasa yang sedap DITAMBAH pula dengan 3 PERASA ( original, strawberi dan coklat)
✔ Boleh DIMINUM oleh WANITA HAMIL
✔Juga boleh diminum oleh KANAK- KANAK
✔Ada KELULUSAN KKM dan GMP
✔Tidak hamis

Boleh direct whatsapp:
📲0187654583 “INGATLAH KECANTIKAN adalah ANUGERAH yang paling BERNILAI DIRI KITA SEMUA..

🐳🐳🐳 FOREVER ARCTIC-SEA🐳🐳🐳 🌹🌹Forever arctic-sea menggabungkan minyak ikan semulajadi dengan minyak zaitun untuk membekalkan
OMEGA-3 (asid lemak perlu; EFA) &
OMEGA-9 yang boleh membantu memelihara kesihatan kulit 🌹🌹 Gabungan minyak ikan & minyak zaitun menjadikan satu produk EFA yang seimbang & berkesan.

#omega3
#omega9
#minyakikanminyakzaitun
#organicLover
#cholestrol
#insulin
#tenaga
#kkm
#arctic-sea

Minum es pagi2.,foto dulu
#kkdp
#bbdi
#kkm

3 SEBAB UTAMA ANDA MESTI MENGGUNAKAN "IV Mist Aromatic Nano Oil" INI

Ia bukanlah ubat atau rawatan, ianya adalah PENAWAR!

#1: SELAMAT

IV Mist diformulasikan dari ramuan-ramuan herba yang terpilih, ianya 100% bahan organik dan tidak mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna. IV Mist juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.
Juga merupakan People 1st Choice, GMP Certified Malaysia, Persatuan Pengguna Islam Malaysia dan Buatan Malaysia.

#2: MUDAH
Cara menggunakan IV Mist ini sangat mudah dan mampu menjimatkan masa anda. Apa yang anda perlu lakukan ialah cuma "SEMBUR" di tempat yang sepatutnya mengikut penyakit anda.

#3: BERKESAN
IV Mist sudah terbukti berkesan kepada ramai pelangan kami. Walaupun pada awalnya agak ragu-ragu, tetapi setelah mencubanya dan menyemburnya, kini mereka yakin apabila melihat keberkesanan produk IV Mist ini terhadap kesihatan mereka.

Whatsapp 0189566551
Whatsapp 0189566551
Whatsapp 0189566551

Fb: Stokis IV MIST Johor

#kkm #kotamasai #pasirgudang #johorbaru

Wahhh . Mat salleh pun guna amber lens oulllssss . Rugi korang tak nak cuba tau
.
Jom dapatkan amber lens sekarang . Pasti puas hati dengan warna2 yang mengoda 😍😍😍
.
Komen skrg . Nnti fafa bagitau colour2 yang amber lens punya ☺😘
.
wasap 01125106943
.
#AmberlensHQ #contactlens #malaysia #sapotlokal #kkm #produkmalaysia

يه آدم مريض شدم كه تو CCU نيست اما رو كاناپه كماست
#Mb

[ Geç oldu ama olsundu 💕💕]
Ne kadar her bir karede yeni uyanmış gibi çıksamda, anılarımızı paylaşmak istedim. Sizleri şimdiden çok özledim🌹🌹 Yeniden görüşmemiz dileği ile 💪🌸 FIGHTING 🤙
#kkm #kpopworldfestival #okeydokey

Collagen Peptide Cleanser Keistimewaan:⠀ ✔Glycerin dari kacang soya - sangat mild . Tidak berbuih, sebab itu kulit sensitif pun sesuai⠀
✔Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja⠀
✔Mengandungi kolagen ikan jerung untuk merawat kulit sambil mencuci⠀
Cara guna : Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja. ⠀
.⠀
Collagen Peptide serum. Keistimewaan: ⠀
✔Diperbuat dr kolagen ikan jerung, amat istimewa ianya 10x lg power dr kolagen lain⠀
✔Merawat smua jenis masalah kulit: kusam, jeragat, kering, jerawat, parut jerawat, berminyak, sensitif dll⠀
✔Pakai 2x saja sehari lepas cuci muka⠀
✔Serum ni dh 4-in-1 dalam dh ada toner+moisturizer +serum+sunblock spf 35++.. so x yah dh pakai skincare lain.”⠀
Cara guna : Tekan 1-2 picit saja sekali pakai, 2 kali sehari lepas cuci muka. Tepuk tepuk pada kulit muka agar meresap sempurna⠀
.⠀
Collagen Peptide blue Foundation. Keistimewaan:⠀
✔Tiada color code; hanya biru, tapi dia adjust ikut warna kulit anda⠀
✔ada cooling sensation utk menutup pori. Berfungsi untuk glowing⠀
✔Mengandungi kolagen ikan jerung (tapi tak sebanyak serum), untuk merawat kulit⠀
✔Tak perlu pakai sponge asing, pakai saja terus sponge yang dah tersedia pada botol, mudah & cepat siap⠀
✔ 3-in-1: Dah siap ada pelembap, bedak asas dan Sunblock spf 35+⠀
Cara guna : Simpan dalam keadaan terbalik sentiasa supaya tekanan dalam foundation mudah naik ke atas. ⠀
Untuk permulaan, terbalikkan 15 minit, kemudian baru mulakan dengan Tolak selak di hadapan botol tu ke bawah (untuk unlock).⠀
Setelah itu, baru tekan butang ditengah untuk mulakan pakai. Pakai sponge tengah sahaja, elak guna sisi sponge.⠀
Sponge boleh dibuka dan pasang semula untuk dibersihkan.⠀
.⠀
Amalan terbaik:⠀
✔Minum air 3L sehari⠀
✔Elak produk yang mengandungi whitening, sebab kulit sensitif tak sesuai dengan whitening, mudah aktifkan jerawat.⠀
.⠀⠀⠀
📲 01117577556
.
#luluskkm #vscomy #igaddict #tahanlama #cikgu #nurse #utm #kkm #skincareorganik #skinelle #skinellejb #kulitkusam #kulitputih #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #parutjerawat #kusam #johorbahru #vscomalaysia #igersmy #instashopmalaysia #kedaionline #bazaarmalaysia #singapura

TAK PERNAH CUCI USUS😱
.
SERAmmmmm..
.
SEPANJANG SALURAN USUS TERAMAT K.O.T.O.R!!!!!!!
.
#jangan_mengundang_penyakit
.
.
Antara gejala yg dialami:- 1.Susah nak buang air besar
2.Tidak lawas&tidak puas buang air bsr
3.Perut terasa sebu
4.Sembelit(cukup menyiksakan)
5.Tidak selesa bahagian perut pedih ulu hati
6.Selalu rasa kembung(ANGIN)
7.Gastrik
8.Penat&cepat mengantuk
9.Jantung terasa sakit atau berdebar-debar
10.Mudah letih&anggota badan terasa lenguh2/kebas2
11.perut buncit
12.hilang selera mkn
13.Buasir
14.Diabetes/kencing manis
15.Kolestrol berlebihan

Kini ada cara yg mudah untuk bebas mslh perut&usus😊
.
DETOX CUCI USUS LULUS #KKM #100%organic
--------------------------------------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!

Pm/Whatsapp:0145455368
.
Tinggalkan no hp korang sy ws sorg2 atau fast respon klik link utk info lanjut

Www.wasap.my/60174745462/DETOX

Minyak Tenang Anakanda bulan sekadar melegakan kembung peeut malah boleh disapukan pada kulit yang terkena minyak atau periuk panas.
.
Mommy @nazifamazni sendiri pakaikan pada anak yang pegang ekzos moto yang tengah panas.
.
Merah tangannya. Cepat cepat sapukan MTA. Alhamdulillah, gelembung tak naik cuma kesan merah ambil masa untuk hilang.
.
Sekarang kulit cantik dah. 😍

Minyak Tenang Anakanda bulan sekadar melegakan kembung peeut malah boleh disapukan pada kulit yang terkena minyak atau periuk panas.
.
Mommy @nazifamazni sendiri pakaikan pada anak yang pegang ekzos moto yang tengah panas.
.
Merah tangannya. Cepat cepat sapukan MTA. Alhamdulillah, gelembung tak naik cuma kesan merah ambil masa untuk hilang.
.
Sekarang kulit cantik dah. 😍

ANDA SUDAH BERSEDIA UTK YEAR END SALE KAMI?
.
Kalau ya, sila komen YES! YES!
.
Harga menarik hanya sehingga 31 Disember 2017 SAHAJA!
.
Promo kami akan disiarkan sebentar! 😊 -

Tahukah anda, fungsi buah pinggang boleh dibaikpulih dengan cara yang sama buah pinggang dirosakkan..?
.
Hati adalah organ yang berfungsi menapis bahan toksin dalam tubuh badan, namun pemakanan dan ubatan moden hari ini rata2nya banyak yang menambah beban kepada fungsi hati sehinggalah terjadinya fatty liver. Apabila fungsi hati telah terjejas, lebihan toksin yang tidak dapat diperangkap oleh hati akan turut dihantar ke buah pinggang. Ini akan menjejaskan fungsi buah pinggang pula dalam jangkamasa bertahun2.
.
Jadi, kita boleh gunakan 4Life LivRite untuk membantu detox hati untuk kembali berfungsi sepenuhnya bersama-sama Glutamine Plus yang berfungsi sebagai super antioksidan yang membantu pembaharuan sel dalam buah pinggang disamping sokongan asas kepada sistem imun kita.
.
#TransferFactor #TF #TriFactor #4LifeMalaysia #TFPlusAdvance #TriFactorFormula
#sayajual #TFPlus #TFChewable #sistemimun #molekulTransferFactor #kolostrumlembu #kuningtelurayam #KKM #cowcolostrum #eggyolk #halal #malaysia #negaraku #bajet2018 #yearendsale #yes #sale #shopping #livrite #glutamineplus #buahpinggang #kidney #hati #liver

Kolostrum kaya dengan sel-sel memori imun dan Transfer Factor.
.
Transfer Factor mendidik sel-sel imun yang baru pada hari pertama yang kritikal.
.
Tambahan pula, Transfer Factor yang dimakan pada bila-bila masa memberi maklumat ini kepada sel memori imun.
.
'Pendidikan berterusan’ ini membantu memperlahankan ‘kelemahan imuniti’ yang meningkat dari tahun ke tahun.
.
#TransferFactor #TF #TriFactor #4LifeMalaysia #TFPlusAdvance #TriFactorFormula
#sayajual #TFPlus #TFChewable #sistemimun #molekulTransferFactor #kolostrumlembu #kuningtelurayam #KKM #cowcolostrum #eggyolk #halal #malaysia #negaraku #bajet2018 #yearendsale #yes #sale #shopping

[NAK BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI?] 😍
-
"Risau tiada kelulusan dan produk yang banyak menggunakan bahan terlarang?" 😱
-
Kenapa anda wajib pilih produk HAS BEAUTY? (+) Berdaftar ssm dan kkm
(+) Tiada bahan kimia terlarang (80% organik) (+) Boleh pilih warna, bau, bahan tambahan dan pastinya berkesan (+) Borong, murah, cepat dan berbaloi (+) Made in MALAYSIA 🇲🇾 💕
-
FREE GIFT untuk 9 orang pelanggan terawal SAHAJA
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
Jom LIKE, TAG & SHARE pada kawan kawan atau saudara mara yang sedang mencari produk yang berkualiti.
#murah #berkesan #kkm #ssm #madeinmalaysia #malaysia #kosmatik #original #borong #terlajakmurah #terbaik #cream #creamsiang #creammalam #creamberkesan #toner #serum #kapsul #kapsulmutiara #sabun #sabunborong #sabuncollegen #collegen #beautyproduct #terbaik #termurah #hasbeauty #hasbeautyproduct #hasbeautyofficial

[NAK BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI?] 😍
-
"Risau tiada kelulusan dan produk yang banyak menggunakan bahan terlarang?" 😱
-
Kenapa anda wajib pilih produk HAS BEAUTY? (+) Berdaftar ssm dan kkm
(+) Tiada bahan kimia terlarang (80% organik) (+) Boleh pilih warna, bau, bahan tambahan dan pastinya berkesan (+) Borong, murah, cepat dan berbaloi (+) Made in MALAYSIA 🇲🇾 💕
-
FREE GIFT untuk 9 orang pelanggan terawal SAHAJA
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
Jom LIKE, TAG & SHARE pada kawan kawan atau saudara mara yang sedang mencari produk yang berkualiti.
#murah #berkesan #kkm #ssm #madeinmalaysia #malaysia #kosmatik #original #borong #terlajakmurah #terbaik #cream #creamsiang #creammalam #creamberkesan #toner #serum #kapsul #kapsulmutiara #sabun #sabunborong #sabuncollegen #collegen #beautyproduct #terbaik #termurah #hasbeauty #hasbeautyproduct #hasbeautyofficial

[NAK BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI?] 😍
-
"Risau tiada kelulusan dan produk yang banyak menggunakan bahan terlarang?" 😱
-
Kenapa anda wajib pilih produk HAS BEAUTY? (+) Berdaftar ssm dan kkm
(+) Tiada bahan kimia terlarang (80% organik) (+) Boleh pilih warna, bau, bahan tambahan dan pastinya berkesan (+) Borong, murah, cepat dan berbaloi (+) Made in MALAYSIA 🇲🇾 💕
-
FREE GIFT untuk 9 orang pelanggan terawal SAHAJA
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
60182318334 (nurul)
Jom LIKE, TAG & SHARE pada kawan kawan atau saudara mara yang sedang mencari produk yang berkualiti.
#murah #berkesan #kkm #ssm #madeinmalaysia #malaysia #kosmatik #original #borong #terlajakmurah #terbaik #cream #creamsiang #creammalam #creamberkesan #toner #serum #kapsul #kapsulmutiara #sabun #sabunborong #sabuncollegen #collegen #beautyproduct #terbaik #termurah #hasbeauty #hasbeautyproduct #hasbeautyofficial

TAK PERNAH CUCI USUS😱
.
SERAmmmmm..
.
SEPANJANG SALURAN USUS TERAMAT K.O.T.O.R!!!!!!!
.
#jangan_mengundang_penyakit
.
.
Antara gejala yg dialami:- 1.Susah nak buang air besar
2.Tidak lawas&tidak puas buang air bsr
3.Perut terasa sebu
4.Sembelit(cukup menyiksakan)
5.Tidak selesa bahagian perut pedih ulu hati
6.Selalu rasa kembung(ANGIN)
7.Gastrik
8.Penat&cepat mengantuk
9.Jantung terasa sakit atau berdebar-debar
10.Mudah letih&anggota badan terasa lenguh2/kebas2
11.perut buncit
12.hilang selera mkn
13.Buasir
14.Diabetes/kencing manis
15.Kolestrol berlebihan

Kini ada cara yg mudah untuk bebas mslh perut&usus😊
.
DETOX CUCI USUS LULUS #KKM #100%organic
--------------------------------------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!
.
Tinggalkan no hp korang sy ws sorg2 atau fast respon klik link utk info lanjut

Wssp📲📲0148505481

Jumpsuit printed

Harga : rm37
Pos rm8sm/rm12ss

MATERIAL : SOFT COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 18"
SLEEVE 21"
LENGTH 52"

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

Aku ni selalu promote HEBAKBOH.. selalu bgtau prospek HEBAKBOH ni selamat digunakan sbb ada kelulusan KKM, padahal tak pernah buat semakan sendiri pn.

Tapi ari ni, semakan no KKM, NOT170801839K keluar la seperti gambar dibawah.
Inilah bukti HEBAKBOH memang selamat digunakan dan No. KKM tu no yang betul dan sah.
Jika tak percaya, boleh la try sendiri search no ni kat Laman Sesawang KKM ye.
NOT170801839K

Nota:
Nak dapatkan Hebakboh wasap je
http://hebakboh.wasap.my/
http://hebakboh.wasap.my/
http://hebakboh.wasap.my/

HOTLINE 📱 0105655507

#Hebakboh
#StrongerThanBefore
#KKMSah
#luluskkm
#LelakidanWanita #penjagaandalaman #Ipoh #takkebas #takpanas #takberminyak #penjagaanlelaki #penjagaanwanita #PenjagaanAset #jualonline #sayajual #kkm #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #codipoh #pos

Dress

Harga : rm37
Pos rm8sm/rm12ss

MATERIAL : SOFT COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 18"
SLEEVE 20"
LENGTH 46"

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

SET
Harga : rm47
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 28"
HIP 38"
LENGTH 40"

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

SET
Harga : rm47
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 28"
HIP 38"
LENGTH 40"

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

SET
Harga : rm47
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 28"
HIP 38"
LENGTH 40"

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

‘’[ATTENTION TO LADIES]: NAK #KURUH? NAK #PUTEHGEBU? NAK #CANTEK? TP TAK TAHU NAK MKN PRODUK APE YG BETOL2 #SELAMAT DAN #BERKESANN?”
.
.
Plezz!!! Tolongla😭..Saya merayu, jgn coba2 mkn produk sembarangan. Ramai yg dah kena..Siyes wei! Tak bole tido mlm🛏, urat tengkuk berdenyut2💆, jantong kencang💔, bdn lemah lesu n semput🚶‍♀️. Yg balik awal pun ade..korang sanggup ke😳??
.
.
Kalau nk #kuruh #putehgebu #cantek dgn #selamat, korang kena coba #SLIMMEWHITE. Dihasilkan drpd 9 jenis herbe semulajadi plg berkualiti tinggi yg diimpot khas, lulus #kkm dan resultnya sangat ohsome dgn beribu2 testimoni pelanggan yg sgt2 berpuas hati. Siyes!! Ini bukn ckp kosong.
.
.
NAK #KURUH #PUTEH #CANTEK #GEBU DGN #SLIMMEWHITE 👈
PLEZZ WASSUP SAYA SKRG OK!!!
.
www.wasap.my/60182529455 .
KOMEN “SY NAK” SKRG N SAYA AKAN RESPON SEGERA!!

NEW PRICE

BLOUSE SIZE BESAR
RM35 pos 8 sm/10 ss

Bahu 18
Dada 46-48
Labuh baju 30
Labuh tgn 22

Material : Moss crepe

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

BLOUSE PLAIN SIZE BESAR
RM33 pos 8 sm/10 ss

Bahu 18
Dada 46-48
Labuh baju 30
Labuh tgn 22

Material : Moss crepe

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

SET DCT + PALAZO LAICI 👚👖 RM47 pos 10 sm/12 ss👚

Bahu 16
Dada 40
Labuh 30
Labuh tgn 23
Material : MOSS CREPE

PALAZO LAICI
Pinggang 26-40
Labuh 39
Lilit punggung 40
Material : BUBBLE CREPE LAICI

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

SET DCT + PALAZO LAICI 👚👖 RM47 pos 10 sm/12 ss👚

Bahu 16
Dada 40
Labuh 30
Labuh tgn 23
Material : MOSS CREPE

PALAZO LAICI
Pinggang 26-40
Labuh 39
Lilit punggung 40
Material : BUBBLE CREPE LAICI

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

BLOUSE DCT
Rm 30 pos 8 sm/10 ss 👍🏻 Bahu 16
Dada 40
Labuh 30
Labuh tgn 23

Material : MOSS CREPE

0102959298
0102959298

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #kptm #kkm #upm #uthm #blouselabuh #uitm #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazarpaknil #blouse #hantarankahwin #hadiahbirthday

LULUS KKM..Awak nak tahu, Syanis Foundation dan Syanis Serum ada Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia tau😍. Awak boleh Check Nombor KKM pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dengan Nombor Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , dan Nombor Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K.
.
--------->💌Malas nak save no? Klik link di bio atau Wassap Admin di 012-4128951 untuk pertanyaan berkenaan Syanis Serum dan Syanis Foundation
.
#kkm #kkmapproved #syanisserum
#syanisfoundation

Yeayyyy sudah restok lagi..mari mari mari! Come to me syg2..
Magical white by Magical White Treatment Gel
Dptkn segera smntra stok masih ada.
Panas3 sudah tiba.

Hrga asal rm 49.90
Offer rm.40
#allin1 #bebaskimia #organic #kkm
#serumajaib #serumurah
Wtsp 0175368681

LULUS KKM..Awak nak tahu, Syanis Foundation dan Syanis Serum ada Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia tau😍. Awak boleh Check Nombor KKM pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dengan Nombor Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , dan Nombor Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K.
.
--------->💌Malas nak save no? Klik link di bio atau Wassap Admin di 012-4128951 untuk pertanyaan berkenaan Syanis Serum dan Syanis Foundation
.
#kkm #kkmapproved #syanisserum
#syanisfoundation

Most Popular Instagram Hashtags