#kjsb

MOST RECENT

Ultah KJS ke XXVIII 💪🎂🎉🎊 #senammassal #KJSB #HBC #aerobic #zumba #jalansantai #instruktursenamerobik

Santay Tapi Pasti #Kjsb

Good sense of humor,
dirty mind and
beautiful heart.

Deadly combination 💕

#liebeeuch#nachschenkenstattnachdenken#Kjsb#besties#vollgewesentollgewesen💘

Happy aniversary JSP (Jalak Suren Purwakarta) yg ke 3rd
Semoga tetap selalu solid, makin kompak, dan makin tetap istimewa 💪😍👍 #JALAKSURENNUSANTARA
#kjss
#jsb
#jst
#kjsb
#abuy_sf
#sms
#jsm
#jsk
#jst
#salam
#GRB
#guyub
#rukun
#berbagi

Jalan jalan dulu kita
#KJSB
#MASUKUTAN

昨日で鹿女子ソフト部卒部しました🌸
泣かない予定だったけどやっぱり思い出してきて泣けたわ😢
でも全部がすっごい良い思い出⚾︎
いろいろあったけどみんなが居たから頑張れた!
いろんな人に感謝★ありがとう😌
これからもソフトを楽しんで笑顔で
沢山ガッツポーズできるように💪
また新しいとこで頑張ろ✊
26大好きになった!次も26😙
#KJSB#卒部#感謝

MB Synergy- Kencana Jayamas - Sumber Jernih
#kjsb #arabian

.
いく先輩wedding party🎉💓
.
いく先輩らしさが詰まってて
可愛くて優しさがいっぱいで、、
お二人が本当に幸せそうで
ハッピーすぎる時間やった💑
お誘いありがとうございました。
.
ソフト部の先輩方とも
久しぶりに話せて懐かしかった☺️
.
未来と典子とは相変わらずで
ゲラゲラヘラヘラ楽しいでしかない笑
1日あっとゆーまやったなあ〜〜
.
#家カフェgarden #石山 #wedding
#ソフトボール #KJSB #国情 #草津線
#石塚かおりさん #パンプスで足しんだ👠
#まさかのここで石黒と出会う奇跡
#インスタ欲しがり #ヒゲタグ
#舌ったらずが日に日に酷くなる泣

Thanks kepada semua sahabat² ku sekalian. Tak cukup ahli lagi ni, tapi apapun thanks a lot. Semoga hampa semua berjaya dunia dan akhirat.
Turun kedah jangan lupa roger² lagi ya. Inshallah aku akan jadi tour guide tak berbayar lagi. Haha.
Inshallah kalau aku turun KL atau lain² tempat, kita akan bertemu lagi. Syiok kawan dengan hampa, ada yang gila, ada yang mereng, ada yang biol. Haha.
Last but not least, moga kita jumpa lagi. Moga kita kekal kawan sampai mati. Moga kita semua dapat rezeki yang lebih baik. Moga kita semua sihat sentiasa.

Ok dah. Penat taip. Bye @adrie_choc @nahrul_proof @faridsupaofficial17 @eifa_mazlan @_syedaiman94 @kamarulazirah @majidah94 @fyfa_ dan kepada sesiapa yang tiada IG. Haha!
#ppnk #kjsb #trainer #friends #sahabatselamanya #alorsetar #kedah #gengkakion #throwback

Kaw kene prank🙆😎
Nak solat disuruh cpt boss panggil katanya urgent 😅.. turun2 masok bilik boss. Boss pon ternganga, ckp xd panggil😯. Malu woiit haha

Nwy Tqsm dear kawan2 KJ. Sampai nngis iolss sbb ingt korang xnk wish😂 .. sensetip sejak mbuyong ni.. syg korang weyhh da 5 tahun bsama. Susah senang gaduh gosip HAHAA
Tq jgk kwan2 yg still wish. Moga sama2 hidup kita diberkati 😍😍 aminnn

#mamisensetip
#4month
#mamiturn16😜
#KJSB❤
#doakanygbaik2

Finally, boleh jgk buat potluck and get together since dh lame x jumpa. Next time kita buat lagi ya @feyqa89 @daldahlan @melinkori @hanifiqah @pzahusin @lailanorhanna @gurl2areja @hidayappie 💃🏻💃🏻💃🏻 #kjsb #thetaedges #instapic #instafriend #exofficemates #excolleagues #pictureperfect #picoftheday #potluck

Full day training. #kjsb

Most Popular Instagram Hashtags