#kitorang

1356 posts

TOP POSTS

So keren belom kitorang πŸ˜ŽπŸ’£
.

#kitorang

#Kitorang satu dara makassar,daeng moo malawanπŸ‘ΉπŸ’―#pejuangsenyum#kaskibar#like4like#tgod#

Pergi kenduri kawen biasanya carik pengantin nak bergambo, tp kitorang cari dinding dan pencahayaan cantek nak begambo.. πŸ˜‚ kenduri aminroseli abg kpd aliyaroseli.. seronok.. #15gen #kitorang #dia #dahnakkawendah

Kebersamaan yang HQQ. .

#homeless #bandung #kitorang #bersaudara

Gunung tokwan pnye tinggi tu sampai member blkng pon jadi high kau tahu hahaha. Fly High, Stay Cool 😠😠 #tokwankencing#kitorang#jgnisapgam#komajoftkomatepa

πŸ’“πŸ’‹love you grandpa

#like4like #likeforlike #followforfollow #kitorang #pacepapua

#Firstraya
#see you again my cousin..
#kitorang acah hensem
#13/8 hehehehe

Ada seorang gadis manis, berkulit hitam mnis, yg terkena pnyakit kincing manis, dn kami mnyukai permpuan yg berwajah manis πŸ˜‚
#kitorang#smamsal18#kamumnis
#asikinaja

Rejeki itu udah ada yang atur πŸ˜‡#mungkin ini rejeki nya untuk PCMI Chapter Bandung ..juara umum di event resmi PCMI ( Jakarta Rendezvous PCMI Jakas )#kitorang basudara πŸ™#kualitassss

MOST RECENT

dulu aku sebaya dak2 ni, parit kebun ni la aku buat mandi. sygnye zaman anak2 aku ni, sungai ni dah kotor. ikan sepat pun dh xle nampak #kebun #kebunmakaku #kebungetah #kebundurian #kitorang #kitorangnomore #sungai #parit #anakbuah

kadang bl org susah sgt nk beri masa, kt berikan aje masa y ada kpd alam... byk gak manfaatnya #kitorang #pulaubesar #keeway #rkv200 #solo #solorider #solotravel #balikkerja

Hai..#kitorang kat rumah terbuka
#dewan

Temenan itu harus profesional , iya kan teman??
Yahh pkoknya bgtu lah ..
Kita sih open" aja yahh..
@anakhits.mdo
.
.
.
#palalohpeang#urbexpeople#nantilohjugapaham#anakhits#anakhitsmanado#temenan#kitorang

macam dah lama benau tak pegang stick dak ammo ni. hawau #boringtuesday #jamming #solo #drum #drumcover #kitorang #techsmatrovers

Kebersamaan yang HQQ. .

#homeless #bandung #kitorang #bersaudara

#kiToraNg paPua✌

Kawanmu adalah pnawar yg paling baik 😊😊😊
#kitorang

Most Popular Instagram Hashtags