[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kitakanmember

5336 posts

TOP POSTS

Lpk kt sch td😹
#kitakanmember
#nesamboyz

Chua chong hau πŸ˜‚

#teamrayaperak
#kitakanmember

nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya.. akal mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya.. dan hati mengatakan perempuan itu cantik kerna akhlaknya.. #kitakanmember
#pencintaduaroda
#temuan
#aslimalaysia
pic by @izzurie

Biarlah kami tak famous,
Asalkan kami still bersama.

Tak kira la ko hot camane pon tapi time susah ko cari gak bdx ii kg ni.
#kitakanmember
#exsrajp
#selamathariraya

lebih baik aq putus cintaπŸ’” daripada putus persahabatan πŸ’ͺ citarasa hobi yang sama...
"tayar meletup cari MEMBER,modified basikal cari MEMBER,basikal rosak cari MEMBER, jgn sbb AWEK kau lupe MEMBER"#kitakanmember#takbawakmatipun#kepalapakekkauu GOOD NIGHTπŸ’ͺ✨

Congrats Braderrr #KroniLast #KitaKanMember

'KAWAN DHIA' #kitakanmember
.
.
.
.
.
.Dhia ade kwn .
.Dhia rmai kwn .
.Dhia baik dgn kwn .
.Dhia syg kwn .
.
.
TAPI.......... .
.
.
Dhia selalu kene PALAU DGN KWN .
.
.
.
DHIA NANGIS! DHIA ALONE! (hahahah jkjk!) #kitakanmember

We Are Always Together πŸ˜‰πŸ˜
#KitakanMember...

MOST RECENT

.
.

MUDAHNYAAA NAK CANTIK DENGAN #perlashine 😍.
.
.

Wani: Kau keje apa babe ?
.
Aku: Keje aku mencantikkan orang 😘
.
Wani: wahhh, makeup retis ke skang ?
.
Aku: Bazir doh beli makeup, baik kau repair muka kau dengan #perlashine . Tak makeup pon still Glowing & Pinkish πŸ’‹ (jimat duit takyah beli highlighter & blusher 😜).
.
. .
. ."Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!".
.
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

😊😹#kitakanmember

nak cari kasut tapi mahal...nak beli duit xcukup apa tunggu lagi.mari usha ig saya mana thu awk dapat murah...😊 #inikasutmurah
#kitakanmember
#marifollowsaya
#jgnlupatagrakananda

.
. . ✨ GLOWING 24 JAM πŸ’Ž.
. .
.

Kekakak/abang 2 luar sana yang seorang yg Simple, tak suka makeup tebal , yg selektif bab duit TAPI teringin nak dapatkan kulit EXTRA CANTIK + AWET MUDA sampai boleh buatkan member2 tak berkelip mata + insecure dengan kulit korang.... πŸ˜πŸ˜†πŸ˜‰.
.
.

Alhamdullilah banyak dah muka2 luar sana, sis dah transform dari 'bebiase' ke 'luar biasa' 😍
Haa TERINGIN tak ?? Tak baik tipu tau 😁.
.
. .
.
.
.
."Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!".
.
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

LAGI FEEDBACK PENGGUNA GLUTAMILKSOAP !πŸ”₯πŸ”₯
.
Hihii happy sis hari2 dapat positive feedback drpd uolls..Alhamdulillah tq uolls sebab percayakan GlutaMilkSoap 😘
.
Ok customer kali ni share feedback selepas seminggu mnggunaka sabun putih ajaib niπŸ‘―πŸ‘―
.
Memang xsangka kan boleh dapatkan kulit putih gebu dengan gosok2 je😍
.
Uolls nak kulit putih gebu jugak? Nak hilangkan sunburn degil kat kulit tu? Jom order GlutaMilkSoap sekarang!
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
✨✨✨✨✨✨

LAGI FEEDBACK PENGGUNA GLUTAMILKSOAP !πŸ”₯πŸ”₯
.
Hihii happy sis hari2 dapat positive feedback drpd uolls..Alhamdulillah tq uolls sebab percayakan GlutaMilkSoap 😘
.
Ok customer kali ni share feedback selepas seminggu mnggunaka sabun putih ajaib niπŸ‘―πŸ‘―
.
Memang xsangka kan boleh dapatkan kulit putih gebu dengan gosok2 je😍
.
Uolls nak kulit putih gebu jugak? Nak hilangkan sunburn degil kat kulit tu? Jom order GlutaMilkSoap sekarang!
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
✨✨✨✨✨✨

.
.
.

Tudiaaa my babyblue πŸ’˜.. so cuteee Perlashine 10 biji ni 😍.. tahu tak sebab apa saya keluarkan 'pek percubaan' ni?? .
.
+ saya kesian ramai tak mampu harga 30 biji RM120. 10 biji ni baru RM55 tau! + saya rasa berdosa sebab harga RM120 ni lah ramai orang terus makan kapsul mutiara tak ada MAL KKM. Ada banyak tau kt luar sana hati2 + saya kesian ramai makan kapsul mutiara tiada sijil halal yang sah. Tahu tak sarung kapsul tu daripada gelatin lembu? Lembu tu sembelih cara Islam tak? Pernah tanya orang yg jual tu??
+ saya tak nak biarkan pengedar saya berdosa jual barang tak ada kelulusan MAL KKM dan halal
+ saya nak semua boleh cantik dgn harga mampu millik!
.
.
AMARAN ❗: Jangan keliru dengan hologram meditag KKM ya + no MAL KKM. Logo halal pun jgn keliru ya kena ada no siri seperti MS 2424 : 2012 1045-11/2010. Ada logo halal je belum tentu halal. .
.
Makan sebiji dh melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak. 10 biji apatah lagi.. 30 biji lagilah tersopak-sopak!
.
.
Normal Price : RM70 . TAPI.... Sekarang HARGA DURIAN RUNTUH = RM55 πŸ˜πŸ‘ (Jimat RM25 πŸ‘) Sapa nak? Jom DM/WhatsApp 0136431244 ☺ Esok postage πŸš—.
.
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

.
. . ✨KESAN SEAKAN SUNTIKAN πŸ’‰.
.
.

DULU πŸ‘‰ Kulit kusam, gelap, bermasalah 🌚, KINI πŸ‘‰
Terus cerah gebu gebas & flawless SATU BADAN 🌝
.
.

Tak perlu suntikan bagai
Hanya #perlashine je adik cantik ni consume 😘
.
.
.
.
."Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!".
.
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

KAWAN2 TANYA KENAPA TANGAN SEMAKIN PUTIHπŸ”₯
.
.
Nahh sis lanjee lagi testimoni drpd customer sis. Baru guna 2harii je uolls. Kulit tangan semakin putihh gebuu! Fuhh terbaikkπŸ˜­πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Bukan je diri sendiri je yg perasan, kawan2 pun tegur sbb nampak ketara sgt perubahannya😍😍😍
Memang susah la nak move on dengan sabun. Mesti rasa nak repeat order!😁
.
Uolls nak kulit putih gebu satu badan jugak? Nak cara paling senang utk putih. Tiada telan2 tiada cucuk2. Gosok-gosok je dengan GlutaMilkSoap πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»βœ¨
.
Hehe mesti uoll pun tazzabar nak order kan. Boleh lelaju whatsapp sis. Sis akan reply whatsapp uolls satu2 k😘
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
❀️❀️❀️❀️❀️❀️

KAWAN2 TANYA KENAPA TANGAN SEMAKIN PUTIHπŸ”₯
.
.
Nahh sis lanjee lagi testimoni drpd customer sis. Baru guna 2harii je uolls. Kulit tangan semakin putihh gebuu! Fuhh terbaikkπŸ˜­πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Bukan je diri sendiri je yg perasan, kawan2 pun tegur sbb nampak ketara sgt perubahannya😍😍😍
Memang susah la nak move on dengan sabun. Mesti rasa nak repeat order!😁
.
Uolls nak kulit putih gebu satu badan jugak? Nak cara paling senang utk putih. Tiada telan2 tiada cucuk2. Gosok-gosok je dengan GlutaMilkSoap πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»βœ¨
.
Hehe mesti uoll pun tazzabar nak order kan. Boleh lelaju whatsapp sis. Sis akan reply whatsapp uolls satu2 k😘
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
❀️❀️❀️❀️❀️❀️

.
. .

Cool tak botol air sis πŸ˜‹ Banyakkan minum air putih gaiss πŸ‘ & Kurangkan minum air manis πŸ™… Nanti dapat kencing manis ... πŸ˜– Sape susah, iolls jugak.. ehh πŸ™Š.
.
. . . "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak 😍
. .
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

Sorry babe... Asal PETANG jer trpksa dgr lagu yg sama berulangπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#kitakanmember
#justtohappy

Rokok membahayakan kesihatan.. #shafiqbukanperokok #kitakanmember

.
Outing, lunch and meetπŸ’•

Ukhuwwah fillahπŸ’ž

#kitakanmember

.
. .

JERAWAT BATU HILANG LICIN ‼️
.
.

Sesiapa yg ada pengalaman jerawat kat hidung ni je tahu macam mana sengsaranyaaa 😰 Tapi bila iolls tawakal telan #perlashine ni, terasa MAGIC wehhh hilang dalam beberapa hari je TANPA TINGGALKAN PARUT πŸ‘πŸ˜ In love with this product 😘 High Recommended gaisss πŸ‘.
.
. . "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak 😍
.

COD : MELAKA πŸš—πŸ’¨.
.
.

#perlashinekapsulmutiara #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashineoffer #perlashinepromosi #sayajual #perlashine #feedbackperlashine #testimoniperlashine #kapsulmutiara #serbukmutiara #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmuda #vscommalaysia #igfeedsmenarik_ #my_genggua #mudahterhibur #lawakhambar #kitakanmember

Most Popular Instagram Hashtags