#kitajuara

MOST RECENT

*Badminton(W) 🏸* :
👑KK12👑 vs KK10 3 0
Single
1st set : 21-9
2nd set : 21-8

Double
1st set : 21-13
2nd set : 21-13

Single
1st Set: 21-1
2nd Set: 21-0
.
Good job team PING PONG (L)!
.
Keep up the good work for the next game
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

*Ping Pong (L)* :
👑KK12👑 vs KK2 3 2
SINGLE
1st set: 10-12
2nd set: 11-8
3rd set: 11-8

SINGLE
1st set: 5-11
2nd set: 8-11

DOUBLE
1st set: 11-9
2nd set: 9-11
3rd set: 11-4

SINGLE
1st set: 11-7
2nd set: 8-11
3rd set: 5-11

SINGLE
1st set: 11-6
2nd set: 11-3 .
Good job team PING PONG (L)!
.
Keep up the good work for the next game
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

Full time
3-0
.
Good job team BOLA SEPAK!
.
Keep up the good work for the next game
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

Team BADMINTON (P)
.
Go! Go! Go!
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

Team PING PONG (L)
.
Go! Go! Go!
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

Team BOLA SEPAK
.
Go! Go! Go!
.
'Unleash the Champion in you!'
.
#GergasiDominasi
#KitaJuara
#KekalJuaraSukmum

Hari ni saya nk kongsi lg 1 tips penting jika anda nak tinggi bersama peninggi badan tiens.. .
.
Sebelum pengambilan produk, langkah terbaik adalah DETOX..DETOX dahulu ya before consume Supaya badan anda clean dr toksin yg dah tepu dlm badan anda.. Selama 3 hari berturut² sebelum consume supplement ye.. Kalau abg² yg merokok sgt digalakkan DETOX OK!! Ok..abg² nak tahu mcm mn nk detox??? Rajin² la whatsapp saya ye.. Saya akan guide anda dr A to Z.. . 📱 Ws : +60143619139
#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

MENGAPA PERLU BELI HI CAL1 TIENS?????
😊Kalsium adalah mineral yang penting dalam badan.Kehadirannya amat penting dalam metabolisme badan,penghantaran isyarat saraf,denyutan jantung,pengecutan otot dan lain2.
😊Selepas 20tahun badan kita akan mula mengalami kehilangan kalsium sebanyak 1setiap tahun.
✔selepas 50tahun kalsium semakin menyusut sehingga 30& terus menyusut apabila umur semakin meningkat.
🙋TANDA AWAL ANDA KURANG KALSIUM
✔KELESUAN
✔BANYAK BERPELUH
✔SEMBELIT
✔CIRIT-BIRIT
✔INSOMNIA
✔KEKEJANGAN KAKI dll... PAKAR KESIHATAN MENYATAKAN KEKURANGAN KALSIUM MENGUNDANG 109 JENIS PENYAKIT.. Jadi apa tunggu lagi Wasap SEKARANG!!!
👍FREE POSTAGE 👍FREE GIFT 📱 Ws : +60143619139

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
.
YEKE, X CAYER LAH!
.
. 📱 Ws : +60143619139

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order
.
📱 Ws : +60143619139

FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROMO
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

19/Novem/18-Awok Kite Memang Bise Tahun Ni👌🏻💪🏻

Hari ni saya nk kongsi lg 1 tips penting jika anda nak tinggi bersama peninggi badan tiens.. .
.
Sebelum pengambilan produk, langkah terbaik adalah DETOX..DETOX dahulu ya before consume Supaya badan anda clean dr toksin yg dah tepu dlm badan anda.. Selama 3 hari berturut² sebelum consume supplement ye.. Kalau abg² yg merokok sgt digalakkan DETOX OK!! Ok..abg² nak tahu mcm mn nk detox??? Rajin² la whatsapp saya ye.. Saya akan guide anda dr A to Z.. . 📱 Ws : +60143619139
#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

MENGAPA PERLU BELI HI CAL1 TIENS?????
😊Kalsium adalah mineral yang penting dalam badan.Kehadirannya amat penting dalam metabolisme badan,penghantaran isyarat saraf,denyutan jantung,pengecutan otot dan lain2.
😊Selepas 20tahun badan kita akan mula mengalami kehilangan kalsium sebanyak 1setiap tahun.
✔selepas 50tahun kalsium semakin menyusut sehingga 30& terus menyusut apabila umur semakin meningkat.
🙋TANDA AWAL ANDA KURANG KALSIUM
✔KELESUAN
✔BANYAK BERPELUH
✔SEMBELIT
✔CIRIT-BIRIT
✔INSOMNIA
✔KEKEJANGAN KAKI dll... PAKAR KESIHATAN MENYATAKAN KEKURANGAN KALSIUM MENGUNDANG 109 JENIS PENYAKIT.. Jadi apa tunggu lagi Wasap SEKARANG!!!
👍FREE POSTAGE 👍FREE GIFT 📱 Ws : +60143619139

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
.
YEKE, X CAYER LAH!
.
. 📱 Ws : +60143619139

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order
.
📱 Ws : +60143619139

FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROMO
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2018 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salammerdeka #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

Most Popular Instagram Hashtags