[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kisas

5340 posts

TOP POSTS

Agak-agaknya siapa antara 7 jejaka ni baru lepas kena sengat tebuan semalam? Hahaha muka semua kontrol je kann? Bittawfiq @soutulmujahideen Kolej Islam Sultan Alam Shah Klang wakil Negeri Selangor untuk Nasyid Karnival Dakwah Sekolah-Sekolah Peringkat Kebangsaan 2017! #kdss2017 #kdss #kisas #selangor #nasyid

Tahniah solo @luqmnzhar & @soutulmujahideen, Johan Sekolah Menengah Nasyid Karnival Dakwah Sekolah-Sekolah KPM Kali Ke-2 Peringkat Kebangsaan Tahun 2017. 👏😊 @bypofficial @nasyidchannel #KDSS2017 #soutulmujahideen #kisas

One for this 12-year old friendship 🙎‍♂️🤵🙎‍♂️
Seriously, congratulations bruvv 👌💞 #smkasm #kisas #2005 #2017 #kokobop

Yakında Geliyoruz..
#KISAS

Bundan Sonra Yapılan Her Yanlışa Cevabım Çok Sert Olucak,#Kısasa #Kısas
#CcC #KahpeDüzeninYiğitÇocuklarıYaşasınÜlküOcakları

SAMTTAJ kn Unggul!
.
.
.
Sabar 1thn stgh lg. Fighting 4 SPM'18!
#roadtospm #sabarjela #kisas

Terjumpa junior kat kisas..
Junior:eh,abg..baju kisas tapi seluar maahad
Aku:well...
(Dalam hati) aku terima perubahan tapi aku xkan lupakan kenangan..harini birthday sahabat aku
#maahadmuar #holiday #kisas #welcomingjunior #happybirthday

MOST RECENT

Choc Almondy Cake
-
Kek KETAGIH bak hang yg tgh VIRAL kat luar sana ditabur kacang almond. Sapa yg xcuba memang RUGI 1000 kali rugi lagi. Kemain sedapnya. Makan asyik teringat je ni. Macam mana ni🙊
-
RM10
.
#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #wangsawalk #setiawangsa #danaukota #danaukotauptown #kekmurah

Baru selesai menyempurnakan permintaan anak untuk mencarikan 23 helai kain songket bunga tabur untuk kumpulan gamelannya... Alhamdulillah .... balik dari KL jalan sangat jem..huhu macam biasalah.. yg tak biasa polis tutup jalan yang biasa digunakan.... Grrrrrr

#missionaccomplished
#gemawan
#kisas

Promo Home Coming atau AWDA'. dahsyat dak2 sukarelawan nih ALKIS (Alumni Kolej Islam Sultan Alam Shah,Klang) last2 abam jepp terjebak dlm promo nih.book ur diary 2&3 Feb 2018 diaorg kata mcm2 program ada termasuklah tidor kat sekolah dah macam pakej A Night In Museum.mmg KISAS ni mcm muzium,bumi waqafan byk tumpang berkat kat situ tkasih KISAS sudi terima abg jepp masa form 4 tahun 1991 ngan dak2 SMAKL satu 'bas' ramai kot bikin havoc KISAS sebab batch paling ramai dak2 KL.ah kenangan semua tu muahaha.nih #airliuremas ni juga hasil latihan wajib kena bercakap depan orang masa form 4,juga pernah jadi pemidato simpanan sebab yg lain terel2 haha.juga pernah jadi Presiden Kelab Pengguna.aku kat KISAS dulu 5 Sastera 6 dak sastera.juga Pengarah Teater yg first pakai lagu Kitaro,marah ustaz muahaha sebab tak biasa lagi waktu tu pakai soundtrack.haram haram kahkah sekrg kat sana dah ok kot.apapun terima kasih KISAS bumiku,bilikku dan katilku menumpang teduh selama 2 tahun 1991-92 menimba ilmu dari guru2 yg hebat,kwn2 yg genius satu malaya yg terpilih dari Perlis hinggalah Sabah dan abang2 f5,f6,leader2.KP KU yg dahsyat2 dan berwibawa.sekrg semua bertebaran di seantero dunia dlm bidang dan kepakaran masing2 buat umat dan watan. #kisas #awda' #alkis #santaitapisampai @ustazhalimhafidz #airliuremas

I know I take the piss out of Perth but it’s a cute place really 💂🏼‍♂️🎄 #perth #scotland #kisas #workingaway

Tarih : 19/12/1993 Saat : 12:10 Pazar Günü #1993 #nostalji #nostalgia #old #kısas

Yakında Geliyoruz..
#KISAS part-3

Yakında Geliyoruz..
#Kısas part-2

Yakında Geliyoruz..
#KISAS

We had a wonderful show today .. it was a success.. Thank You for everybody who came out and supported .. more designs and pictures coming soon !! #CeeCeeDesigns #Kisas #keepitsimpleandsassy #Sabreen #SewSabreen #Roseacollection #LasVegas #Atlanta #FashionShow #TheLinksFashionShow

We had a wonderful show today .. it was a success.. Thank You for everybody who came out and supported .. more designs and pictures coming soon !! #CeeCeeDesigns #Kisas #keepitsimpleandsassy #Sabreen #SewSabreen #Roseacollection #LasVegas #Atlanta #FashionShow #TheLinksFashionShow

NEW RELEASE FROM SABRINA BAKERY

ELMO CAKE

Favourite kidsssss. Selalu tengok kat tv, ini siap boleh makan lagi, confirm terbawa-bawa dalam mimpi🙈

WhatsApp 018-2840506 untuk order

#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

NEW RELEASE FROM SABRINA BAKERY

UNICORN CAKE

Favourite kidsssss. Selalu tengok kat tv, ini siap boleh makan lagi, confirm terbawa-bawa dalam mimpi🙈

WhatsApp 018-2840506 untuk order

#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

4 suami org, 3 masih Bujang.

Aiman Uslim's reception. Barakallah Aiman & wifey. Semoga bercinta hingga ke jannah.
#kisas #batch55

Hulu Aydogdu (87) poses as she speaks about her tattoos at her home #Kisas #Sanliurfa #Turkey @reuters

A combination picture shows women who have tattoos on their faces in #Kiziltepe #Mardin #Kisas #Sanliurfa Top row L-R: Ayse Yusufoglu (84), Senem Dogru (80), Fatma Dogru (70); bottom row L-R: Azize Turan (75), Hatice Demircan (80), Duri Yusufoglu (82) @reuters

A combination picture shows women who have tattoos in #Kiziltepe #Mardin #Kisas #Sanliurfa Top row L-R: Ayse Yusufoglu (84), Senem Dogru (80), Hedle Ertas (84); bottom row L-R: Duri Yusufoglu (75), Hulu Aydogdu (87), Fatma Dogru (70) @reuters

Bahagia hari ini dikunjungi oleh sahabat sebumi wakafan di Klang dahulu, Saudara Murshid dan Jijan Azizan Mokmin sahabat sesekolah, seteam bola (stopper mantap!) dan sebilik di universiti. Terima kasih di atas peluang untuk saya jadi sahabat anda selama ini!
#KISAS

Most Popular Instagram Hashtags