[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kingofpearl

8335 posts

TOP POSTS

.
🌸KING OF PEARL🌸
.
✔️ready stock
.
👉King Of Pearl ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam membantu kecantikan luaran dan dalaman dengan kesan pantas seawal 7 hari!!!!!
.
👉Bahan kandungan King Of Pearl adalah 100% pure pearl dan yang paling penting dari organik! & semulajadi !!!
.
👉tanpa campuran kolagen
👉tanpa campuran gluta
👉tanpa campuran vitamin
👉tanpa campuran pewarna, pewangi, pengawet, perisa
👉tanpa campuran protein
👉tanpa campuran sarang burung
.
👉King Of Pearl telah di Upgradekan di mana
✔️ia berfungsi melindungi kulit drpd sinaran UV
✔️kaya dengan serat
✔️antioxidants dan tinggi dengan vitamin B
.
👉King Of Pearl memang berkesan dalam mencantikkan serta mencerahkan kulit di mana bahan utamanya adalah dari mutiara asli hingga terbentuknya
.
📍FENOMENA PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU!!
.
👉Kebaikan King Of Pearl
📌Membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
📌Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
📌Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori.
📌Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah.
📌Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah.
📌Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah jerawat & jeragat.
📌Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
📌Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
👉Cara makan King Of Pearl
✔️2 hari sebiji sebelum makan.
✔️Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
:: Untuk hasil keberkesanan yg berkesan & terkesan!!
✔️Buka kapsul.
✔️Kemudian masukkan serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml. * Shake/kacau kemudian baru diminum.
✔️Biar dalam masa 10 minit baru teruskan untuk makan.
✔️15 biji per botol
.
.
📲📩WhatsApp/ SMS 0️⃣1️⃣3️⃣5️⃣8️⃣0️⃣6️⃣3️⃣5️⃣0️⃣
↪️www.wasap.my/60135806350/
.
🚘 COD sg petani ( FREE)
🛍Isnin & Rabu ( sm rm8/ ss rm10)
.
.
#kingOfPearl #kingOfPearlMurah #nfaVioletLavender

😮 XTRA INCH V2 MAKIN VIRAL 😱
.
XTRA INCH V2 dah makin viral taw korang.. 🔥 Makin ramai abang-abang handsome.. Abang-abang sado Cari XTRA INCH V2 ni... 😎
.
☑ FORMULASI BARU
☑ PACKAGING BARU
☑ ADA KKM
☑ FREE GIFT MENARIK
☑ Feedback POSITIVE Customer SETIAP HARI
.
Fuhh.. Memang lepas ni, makin ramailah lelaki kat Malaysia ni sado atas bawah.. 😎 Confirm bini yang nak curang tu, tak jadi curang.. Sebab suami lagi hebat.. 😘 .
.
.
🛂 Order sekarang stok terhad!!! PM saya dulu pls.
.
Taip "XtraInch" dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!! atau teruk klik link di bio 👆TQ 😍💪
.
.
#BroCuba
#XtraInch
#TitanGel
#XtraInchV2
#AydaJebat
#IzzueIslam
#SabunSado
#SuperKing
#CikguCikgi
#HeroRemaja
#KingOfPearl
#AFMegaStar
#MinazLovers
#zawaralovers
#bellaammara
#GambirEmas
#melayukacak
#gymmalaysia
#HeroRemaja2017

❤KING OF PEARL OF THE VIRAL!!! (FREE KRIM MUTIARA)❤
.
.
King Of Pearl serbuk mutiara asli dari Filipina... halus dan tulin 100% ekstrak mutiara, berkualiti premium, serta mempunyai mineral kadar vitamin yang tinggi.
.
❌tanpa campuran kolagen
❌tanpa campuran gluta
❌tanpa campuran vitamin
❌tanpa campuran pewarna, pewangi, pengawet, perisa
❌tanpa campuran protein
❌tanpa campuran sarang burung
.
Rahsia kecantikkan wanita Filipina.
1 biji utk dua hari.
Sebotol 15 kapsul Mutiara
(untuk sebulan penggunaan) "100% MUTIARA ASLI TANPA BAHAN CAMPURAN DALAM SETIAP CAPSULE!”
.
Tak sangka serbuk mutiara ni rupa rupanya mmg akan membantu jadikan kulit lebih cerah, patut la orang kat Malaysia ni especially bahagian timur kulit diorang mmg gebu gebas, bila ditanya amalkan apa? Rupanya kapsul mutiara la pujaan mereka. Sebenarnya banyak lagi kebaikan KING OF PEARL NI, dah nama pun KING kan mesti la paling hebat diantara yang lain2. Meh usha siit apa lagi kebaikan KING OF PEARL… .
.
> 15 Biji
> 1 Biji utk 2 Hari
> Merawat Kulit Bermasalah
> Flawless & Gebu
> Putih Kemerah-merahan
> Liang Roma Mengecil
> Kulit Awet Muda & Tegang
> Menguatkan Tulang
> Menghilangkan parut
.
RM32
POSTAGE:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#kingofpearl
#kingofpearlmurah
#kingofpearloriginal
#kingofpearlcapsule

QM Triple Turboo Whitening Booster kini lebih power dan lebih mudah diambil.
Hanya perlu koyak sachet dan kemam aje dalam mulut...
Rasa raspberry yang sedap dan manis-manis.
Tidak perlu lagi ditelan dan dibancuh! .
QM Triple Turboo Whitening Booster fungsinya adalah sama dengan Kapsul QM yang lama, Cuma yang membezakan yang terbaru ini dalam bentuk sachet . .
Yang lama dalam bentuk kapsul.
Fungsi dan kebaikan yang sama, Cuma yang terbaru ini lebih hebat dan kesannya adalah lebih cepat. .
UPGRADED DENGAN TAMBAHAN 3 AGEN UTAMA 
KUASA PEMUTIH !!! .
Tambahan serbuk mutiara asli, gluta, astaxanthin, mix berries, dan maltodextrin.
Jom cantik gebu dengan QM terbaru. 
Kesan lebih pinkish dan lebih glowing! .
RM44
.
POST
RM8 SM / RM12 SS
.
JOM WHTAPP
0177223626
.
#queenofmutiaratripleturbo
#queenofmutiara
#queenofmutiaramurah #queenofmutiaraori#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #jueaziz#kingofpearl #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal#kingofpearlori #queenblacksoap#queenblacksoapmurah #queenblacksoapori#queenblacksoaporiginal #viralglow #viralglowmurah#perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal#perlakingori #glutacapsblister#glutacapsblistermurah #boosterwhitening#boosterwhiteningmurah #kingofmutiara#beautysecret

KING OF PEARL
100% SERBUK KAPSUL MUTIARA ASLI
TANPA CAMPURAN BERKUALITI PREMIUM
.
.
Fungsi serbuk mutiara KING OF PEARL:
●Membantu melembabkan kulit.
●Kulit awet muda, tegang dan cantik
●Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat
●Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
●Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar.
●Kulit semakin flawless & gebu
●Mengecilkan pori-pori muka
●Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
●Melancarkan peredaran darah
●Merawat masalah keguguran rambut
●Menguatkan folikal rambut
●Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan.
●Merawat masalah susah tidur
●Mengawal tahap kolesterol dalam darah ●serta banyak lagi kebaikan lain.
.
.
Cara pengambilan King of Pearl:
>1 Biji utk 2 Hari
>15 Biji kapsul untuk sebulan
.
.
100% serbuk mutiara import dari Filipina yang berkualiti premium, lebih halus, ringan serta mempunyai mineral dan kadar vitamin yang tinggi.
.
.
~Produk HALAL
~Produk dikeluarkan oleh kilang berstatus GMP
~Dijamin tak mengandungi RACUN berbahaya & Selamat digunakan
~King of Pearl keluaran Muslim Signature Sdn Bhd
.
..
.
PERINGATAN:
Individu yang mempunyai penyakit, dinasihatkan agar tidak mengubati diri sendiri tanpa nasihat daripada doktor. yang alergi hendaklah berhati-hati apabila menguna produk ini. Jika anda ada atau mengesyaki mempunyai sebarang masalah kesihatan, sila hubungi doktor.
.
🆓FREEPOS
📲 WHATSAPP 017-7902029(❌ NO CALL❗)
📮 POSTAGE EVERYDAY(EXC SAT&SUN)
💳 CIMB&MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
#kingofpearloriginal
#kingofpearl
#kingofpearlOriginal
#KingOfPearlMutiaraMurah
#KingOfPearlMutiara

READY STOCK PERISA STRAWBERRY, ORIGINAL,COKLAT!!
.
SKKM PLATINUM : 🍶 Kesan 15x lebih CEPAT!! 🍶 Membantu KEKEBALAN SISTEM tubuh . 🍶 Membantu MENINGKATKAN KECERDASAN minda . 🍶 Baik bagi wanita hamil (5 bulan ke atas) dan menyusu 🍶 Membantu MENGHALUSKAN & MENCANTIKKAN kulit . 🍶 Membantu MENJAGA & MENGURANGKAN kolesterol 🍶 Menjaga kadar gula dalam darah 🍶 MENGUATKAN tulang dan sendi . 🍶 MENCERAHKAN mata . 🍶 MENCEGAH banyak penyakit kronik . 🍶 MENYIHATKAN kuku dan gigi . 🍶 MERAWAT masalah jerawat dan jeragat dari dalam 🍶 MENAIKKAN seri wajah dan awet muda . 🍶 MENGURUSKAN badan 🍶 KAYA dengan protein, serat, glukosa, vitamin A,C, Sodium dan Potassium 🍶 Kandungan potassium penting untuk sistem saraf yg merangsang daya ingatan ✔  Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) ✔  Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun ✔  20 sachet / kotak

Penyediaan SKKM

Bancuh dengan 150ml air minuman

Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur

Sesuai untuk semua peringkat umur

Bagus untuk ibu mengandung
.
POSTAGE
add rm12sm/rm 16ss
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#nnpearlcapsule #bvrcollagen #dollypinkyskincare #beautysecret #kopihijaualana #nareenaglowshinecandy #susukambingkurmamadu #jamusedapmalam #nareena #slimmingdetoxtea #slimmingtea #kingofpearl #kakicantiqtea #aprilskin #coffemonatox #ceklawa #morphe #nenghong #kylie #minkaffe #emmalosyen #amirna #marineessence #cmd #gambiremas #ceklawa #beevenom #moiz #rr4u #pomade

MOST RECENT

Ready stock
.
.
.
.
.
💖Nayli Beauty House💖
======================== 💘online shoppe
💘produk kesihatan dan kecantikan 🔆 Sebarang pertanyaan boleh hubungi maklumat di bawah👇

Fb Page: Nayli Beauty House
Instagram: @naylibeautyhouse

www.wasap.my/+60193366005

#kingofpearl
#alanakopi
#dyxy
#bloom
#beevenom
#kotawarisan
#senawang
#seremban
#nilai
#cyberjaya
#vsco
#usim
#vendornilai
#onlineshop
#sayajualonline
#instashop
#igshopmalaysia
#setbersalin
#setberpantang
#keputihan
#inginhamil
#cyst
#pcos
#fibroid
#tombong
#kingofpearls
#putihgebu
#serbukmutiara

READY STOCK PERISA STRAWBERRY, ORIGINAL,COKLAT!!
.
SKKM PLATINUM : 🍶 Kesan 15x lebih CEPAT!! 🍶 Membantu KEKEBALAN SISTEM tubuh . 🍶 Membantu MENINGKATKAN KECERDASAN minda . 🍶 Baik bagi wanita hamil (5 bulan ke atas) dan menyusu 🍶 Membantu MENGHALUSKAN & MENCANTIKKAN kulit . 🍶 Membantu MENJAGA & MENGURANGKAN kolesterol 🍶 Menjaga kadar gula dalam darah 🍶 MENGUATKAN tulang dan sendi . 🍶 MENCERAHKAN mata . 🍶 MENCEGAH banyak penyakit kronik . 🍶 MENYIHATKAN kuku dan gigi . 🍶 MERAWAT masalah jerawat dan jeragat dari dalam 🍶 MENAIKKAN seri wajah dan awet muda . 🍶 MENGURUSKAN badan 🍶 KAYA dengan protein, serat, glukosa, vitamin A,C, Sodium dan Potassium 🍶 Kandungan potassium penting untuk sistem saraf yg merangsang daya ingatan ✔  Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) ✔  Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun ✔  20 sachet / kotak

Penyediaan SKKM

Bancuh dengan 150ml air minuman

Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur

Sesuai untuk semua peringkat umur

Bagus untuk ibu mengandung
.
POSTAGE
add rm12sm/rm 16ss
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#nnpearlcapsule #bvrcollagen #dollypinkyskincare #beautysecret #kopihijaualana #nareenaglowshinecandy #susukambingkurmamadu #jamusedapmalam #nareena #slimmingdetoxtea #slimmingtea #kingofpearl #kakicantiqtea #aprilskin #coffemonatox #ceklawa #morphe #nenghong #kylie #minkaffe #emmalosyen #amirna #marineessence #cmd #gambiremas #ceklawa #beevenom #moiz #rr4u #pomade

READY STOCK PERISA STRAWBERRY, ORIGINAL,COKLAT!!
.
SKKM PLATINUM : 🍶 Kesan 15x lebih CEPAT!! 🍶 Membantu KEKEBALAN SISTEM tubuh . 🍶 Membantu MENINGKATKAN KECERDASAN minda . 🍶 Baik bagi wanita hamil (5 bulan ke atas) dan menyusu 🍶 Membantu MENGHALUSKAN & MENCANTIKKAN kulit . 🍶 Membantu MENJAGA & MENGURANGKAN kolesterol 🍶 Menjaga kadar gula dalam darah 🍶 MENGUATKAN tulang dan sendi . 🍶 MENCERAHKAN mata . 🍶 MENCEGAH banyak penyakit kronik . 🍶 MENYIHATKAN kuku dan gigi . 🍶 MERAWAT masalah jerawat dan jeragat dari dalam 🍶 MENAIKKAN seri wajah dan awet muda . 🍶 MENGURUSKAN badan 🍶 KAYA dengan protein, serat, glukosa, vitamin A,C, Sodium dan Potassium 🍶 Kandungan potassium penting untuk sistem saraf yg merangsang daya ingatan ✔  Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) ✔  Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun ✔  20 sachet / kotak

Penyediaan SKKM

Bancuh dengan 150ml air minuman

Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur

Sesuai untuk semua peringkat umur

Bagus untuk ibu mengandung
.
POSTAGE
add rm12sm/rm 16ss
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#nnpearlcapsule #bvrcollagen #dollypinkyskincare #beautysecret #kopihijaualana #nareenaglowshinecandy #susukambingkurmamadu #jamusedapmalam #nareena #slimmingdetoxtea #slimmingtea #kingofpearl #kakicantiqtea #aprilskin #coffemonatox #ceklawa #morphe #nenghong #kylie #minkaffe #emmalosyen #amirna #marineessence #cmd #gambiremas #ceklawa #beevenom #moiz #rr4u #pomade

Assalamualaikum 😘 Nak muka glowing , bersih , putih dan anjal ? wajib taw cuba MW ni 💕
MAGICAL WHITE GEL TREATMENT mmg best 🤓👍
✔jerawat pudar
✔tona kulit sekata
✔kulit menjadi lembap
✔parut tiada
✔kulit menjadi bertambah berseri

Jom try !! Jadi kan mw gel pelindung kulit anda setiap hari 😍
RM40 jer tak termasuk pos yee 📦Postage seluruh Malaysia

Info@Order@Pertanyaan:
📲Whatsapp 01136055357

#mwtreatmentgel #mwtestimoni #mwgel #sayajual #sayajualmurah #kosmetikmurah #sabunpewiit #jualmurah #lens #lensmurah #magicalwhite #penang #georgetown #malaysia #seberangperai #politeknikpenang #jualmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #kingofpearl #yarramoisturiser #polaroidmalaysia #polaroidmurahmalaysia #kacamatamurah #bazaarpaknil #setkening #eyebrowpencil #HoneyBeevenom

Assalamualaikum 😘 Nak muka glowing , bersih , putih dan anjal ? wajib taw cuba MW ni 💕
MAGICAL WHITE GEL TREATMENT mmg best 🤓👍
✔jerawat pudar
✔tona kulit sekata
✔kulit menjadi lembap
✔parut tiada
✔kulit menjadi bertambah berseri

Jom try !! Jadi kan mw gel pelindung kulit anda setiap hari 😍
RM40 jer tak termasuk pos yee 📦Postage seluruh Malaysia

Info@Order@Pertanyaan:
📲Whatsapp 01136055357

#mwtreatmentgel #mwtestimoni #mwgel #sayajual #sayajualmurah #kosmetikmurah #sabunpewiit #jualmurah #lens #lensmurah #magicalwhite #penang #georgetown #malaysia #seberangperai #politeknikpenang #jualmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #kingofpearl #yarramoisturiser #polaroidmalaysia #polaroidmurahmalaysia #kacamatamurah #bazaarpaknil #setkening #eyebrowpencil #HoneyBeevenom

QM Triple Turboo Whitening Booster kini lebih power dan lebih mudah diambil.
Hanya perlu koyak sachet dan kemam aje dalam mulut...
Rasa raspberry yang sedap dan manis-manis.
Tidak perlu lagi ditelan dan dibancuh! .
QM Triple Turboo Whitening Booster fungsinya adalah sama dengan Kapsul QM yang lama, Cuma yang membezakan yang terbaru ini dalam bentuk sachet . .
Yang lama dalam bentuk kapsul.
Fungsi dan kebaikan yang sama, Cuma yang terbaru ini lebih hebat dan kesannya adalah lebih cepat. .
UPGRADED DENGAN TAMBAHAN 3 AGEN UTAMA 
KUASA PEMUTIH !!! .
Tambahan serbuk mutiara asli, gluta, astaxanthin, mix berries, dan maltodextrin.
Jom cantik gebu dengan QM terbaru. 
Kesan lebih pinkish dan lebih glowing! .
RM44
.
POST
RM8 SM / RM12 SS
.
JOM WHTAPP
0177223626
.
#queenofmutiaratripleturbo
#queenofmutiara
#queenofmutiaramurah #queenofmutiaraori#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #jueaziz#kingofpearl #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal#kingofpearlori #queenblacksoap#queenblacksoapmurah #queenblacksoapori#queenblacksoaporiginal #viralglow #viralglowmurah#perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal#perlakingori #glutacapsblister#glutacapsblistermurah #boosterwhitening#boosterwhiteningmurah #kingofmutiara#beautysecret

New sticker original
.
Queen of mutiara
.
Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
.
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
.
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
.
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!
.
APA ITU QUEEN OF MUTIARA (QM) ?

Merupakan Supplement berbentuk kapsul yg dirumus khas membantu para lelaki &wanita masa kini utk cantik luar, dalam & improve kesihatan. Kesan pantas seawal 7 hari utk luaran & dalaman. QM Queen Of Mutiara berasal dari Jepun & dikilangkan di Malaysia. Bahan kandungan QM Queen Of Mutiara menggunakan 100% mutiara asli + Vitamin C.
.
Kepada yang bebetol serius nak dapatkan kulit CERAH, JERAWAT HILANG & LIANG PORI MENGECIL.
.
Uollllsss bakal terkejut dgn perubahan sendiri lepas habis 1 botol QM. .
Dah tak perlu make up tebal2 utk tutup cela dimuka
.
RM45
.
POST
RM8 SM / RM12 SS
.
JOM WHTAPP
0177223626
.
#beautyholicshops
#queenofmutiara
#queenofmutiaramurah #queenofmutiaraori#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #jueaziz#kingofpearl #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal#kingofpearlori #queenblacksoap#queenblacksoapmurah #queenblacksoapori#queenblacksoaporiginal #viralglow #viralglowmurah#perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal#perlakingori #glutacapsblister#glutacapsblistermurah #boosterwhitening#boosterwhiteningmurah #kingofmutiara#beautysecret

Most Popular Instagram Hashtags