[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kimjongin

1358469 posts

TOP POSTS

Beli 2 gratis 1 + masker ini mah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Tetep ganteng bias gue๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜โค
โ—‹
โ—‹
Kai EXO justru sering banget tertangkap kamera menggunakan kemeja yang kusut seperti nggak disetrika. Aiguuuu~

Eitssโ€ฆ tunggu dulu guys, gaya berpakaian doi yang nyantai apa adanya kayak lagi bangun kesiangan membuat kesan doi adalah idol yang berpenampilan sederhana namun aura seksinya mana tahan. Ngomongin fashion Kai EXO,mantan pacar Krystal f(x) satu ini gemar menggunakan kemeja polos dengan berbagai warna .

#kai #kimjongin #exovisual #exo #exol #exok #exom #sm #sment #smentertainment #smtown #kpopmeme #faktakpop #koreanidol #kpopmemeindo #kpopfactmeme #kpopfact #kpop #kpopidol #kpopartist #koreanews #kfm_korea.

Kesel siah aku sama org yang ngatain papih gak punya bakatlah, masuk sm karena tampangmya lah.
Hellow apakabar dengan kamu yang ngehina. Emang kamu lebih dari papih apa. Oh yaa, yang seenaknya bilang kalo papih cuma bisa ngerap lagu exonya doang. But ini apaa ya??? @real__pcy ๐Ÿ’•@baekhyunee_exo .. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“Ž kalian suka EXO ? Terlebih lagi CHANBAEK?.
๐Ÿ“Ž kalian punya info, fact, atau apapun itu tentang EXO dan CHANBAEK?
Langsung share kita yaa..... .. ๐Ÿ“Œ Tag ke....
@caa.chanbaek
@caa.chanbaek
@caa.chanbaek
Agar nanti kita post... โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kasih tahu temen kalian dan ajak mereka untuk follow akun....
โžก @caa.chanbaek
โžก @caa.chanbaek
โžก @caa.chanbaek ... โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– .
๐ŸŒฑโ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ chanbaek โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ๐ŸŒฑ
โค Dont forget Like
๐Ÿ’ฌ Comment
๐Ÿ“Œ Tag you're friends
๐Ÿ”„ Repost tag me
๐ŸŒฑโ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ chanbaek โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ๐ŸŒฑ .
#Exoforvmas #likeforlike #exofact #layzhang #zhangyixing
#lay #suho #kimjunmyeon #kai #kimjongin #do #dokyungsoo #BAEKHYUN #byunbaekhyun #CHANYEOL #parkchanyeol #chanbaek #ohsehun #sehun #chen #kimjongdae #xiumin #kimminseok #exocomeback #exol #als #DafBAMA2017_EXO

170629 kai photocards from SM's sunglasses Oeil

cr: owner

I'm desperately waiting for this!โค _
_ [Upcoming Drama] .
.

Kdrama Name ๐ŸŽฌ Andante

Network : KBS2
Release Date : 2017
Episodes : 16
______________

Starring๐ŸŒธ

Kai (EXO)
Lee Ye-hyun

Coming-of-age story about a high school student named Shi-kyung (Kai) who moves to the countryside with his family and discovers a real live ecosystem.

___________________

#Andante #Leeyehyun #EXO #sehun #suho #kai #lay #chen #baekhyun #xiumin #chanyeol #DO #KimMinseok #KimJoonMyeon #ZhangYiXing #KimJongdae #ParkChanyeol #kyungsoo #DohKyungsoo #KimJongin #OohSehun #exodus #kpop #chenbaekxi #monster #exol #์—‘์†Œ #์ฐฌ์—ด #koreandramafanssA #fightformyway

โ€ฌ[170628] KAI at SM Building (spoiler alert)
ยฉ28ddear
โ€ข
โ€ข
#Kai #์นด์ด #KimJongIn #๊น€์ข…์ธ #EXO #KAIJEXO

170628 Jongin spotted at SM Building.
Is that jongin with his manager? And his manager Bring f(x)'s dimension 4 concert plastic bagโ˜ปโ˜ปโ˜ป

[11/47] FIGHTING WITH #KAI #EXO AS YOUR BOYFRIEND #belekimagine
.
Kai yang super tampan banyak banget fans nya di sekolah, tapi dia ga pernah sekalipun ngelirik cewek lain selain kamu. Kebalik, dia malah yang takut banget kamu diambil orang, katanya "Duh yang, kalo ampe aku akhirnya bukan sama kamu, bisa gila aku."
.
Kai yang kapten futsal sering banget harus pulang telat karena latihan. Biasanya latihannya ga pernah sampe sore banget sih, jadi kalian masih sempet pulang bareng.
.
Hari ini ternyata latihan futsal diperpanjang karena pak pelatih lagi galak dan super sensi. Udah mau maghrib dan Kai belum selesai. Otomatis kamu terpaksa nebeng orang lain, kebetulan banget Mingyu juga belum pulang. Jadi kamu nebeng dia deh.
.
Kai sempet bete banget pas tau kamu pulang bareng Mingyu, katanya
"Beneran deh, aku mendingan kabur latihan terus dimarahin abis abisan sama coach buat nganterin kamu pulang daripada liat kamu dibonceng cowok lain. Mana aku ga kenal. Panik tau ga aku kemaren, langsung ga konsen. Hampir nendang mukanya si Sehun tau ga."
.
Kalo ngedumel gitu mulutnya manyun terus ga mau ngaku kalo cemburu.
"Engga, siapa juga yang cemburu. Enak aja. Engga." Bikin kamu gemes jadi pengen nambah nge godain.
Kamu: "Yaudah kalo gitu besok aku pulang bareng Mingyu lagi ya?"
Kai: "HEH NGOMONG SEKALI LAGI AKU CIUM NIH!"
.
Marahan sama Kai ga pernah lama, cepet banget baikannya karena dia super soft dan gemesin.
"Aku masih kesel, kalo mau aku ga kesel lagi harus dicium 20 kali. Gimana?" Kata Kai sambil senyum senyum nakal ala dia yang emang cuma Kai yang bisa.
.
#kaiexo #kai #kimjongin #exo #imagineexo

โ—†Jealous Jongin (more like Kai) Imagineโ—†
๐Ÿ™ˆโค๐Ÿ™ˆโค๐Ÿ™ˆโค๐Ÿ™ˆโค
-
He knew she was his. He knew that if there was anyone she loved with utmost sincerity in her life, it was him. She had already said it enough number of times, both through words and ways. But for him it was never enough. Each word she spoke, each kiss she gave felt less. A moment of separation brought double the pain along. The passion flaming inside him was much more than he could handle. One foreign touch on her and it was enough for him to lose his sanity. Although she understood him, it had really been too long that she has been understanding now.

She finally stopped this time when he failed to differentiate her relationships with other men. The rights she provided him with felt like intrusion. His love; which was once her lifeline, kind of strangled her. She had to pull herself back even if it was the worst step to take.

But did she think he'd let her give up?

Tears that rolled down her cheek, were the unpleasant outcome of his jealousy and rage.

Those were also the tears that burnt him, that pained him more than anything else that could ever affect him. "Do whatever you want to." She spoke between hiccups trying to gulp the lump of sorrow back. She stood up to leave the room, almost giving up on him.

Suddenly everything seemed like slipping from his hands faster than ever.

That was where he burnt all those emotions of jealousy and suspicion in the fire of her tears and let her love estinguish the pain from his heart.

Suddenly he realized what was the best thing to do right then.

He went ahead and kissed her. A kiss that was thousand times more fierce than anything they ever did in years. His lips desperately devoured on her hiccups since seeing her cry was not even the last thing he would ever choose to see. His tongue that acted like a venomous snake screaming and swearing with anger a few moments back was able to soothe every corner of her heart as it swept inside her mouth. She was numbed, shocked, puzzled; but why did it feel like that was exactly what both of them needed the most?
- -ใ€Continued in Comment Section if you wish to read furtherใ€‘-

MOST RECENT

๐Ÿ’˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ K-A-I

#exo #kai #jongin #kimjongin

๊น€ ์„น์‹œ ์ข…์ธ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜จ
.
.
.
.
.
๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
#kimjongin #kai #exo #exol ๐Ÿ’•

Hmmz #kai
Jadi anak alay

Tapi,...... Aku suka... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„#kimjongin

Dikirim ginian mulu sama dia @chndrksmh selamat nak kamu merusak kepolosan nuna:v
^
Btw ini di jadiin walpaper bagus juga:v
.
.
.
#exofact #faktaexo #kpopfact #kpop #memes #fanboy #fangirl #exo #exol #chanyeol #parkchanyeol #lfl #fff #baekhyun #sehun #suho #xiumin #do #kai #lay #chen #kpopf4f #kpopl4l #kpoplfl #kpopfff #kaiexo #kimjongin #dafbama2017_exo

Senyummu mengalihkan duniaku๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
#exo#exol#kai#kimjongin

Stay hydrated this summer, kids ๐Ÿถ๐ŸŒ…๐Ÿ’ฆ

Most Popular Instagram Hashtags