[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kimcy

8523 posts

TOP POSTS

Mana helmet chichal?? Mau pi beli sayur ni🌸😝 #beyya
#eshaal
#BeyShal
#kimcy

👨‍👩‍👧‍👧 #beyya
#eshaal
#kimcy

Bila beyya bagi adik makan.. 😑

#beyya
#eshaal
#kimcy

Jangan kacau mamam eshaal bah beyya😂

#beyya
#eshaal
#kimcy

Test test 1 2🎤🎤🎼🎼 Rock kan suara eshaal😂

#beyya
#eshaal
#BeyShal
#kimcy

Malatop tak sia?? aching! 😎😝 @beyshal
credit @aldrich_andy igstory
.

#kimcy #kimcylovers #akimstacy #beyshal #eshaal

Yeayy eshaal boleh duduk sudah tau.😍 pasni boleh lah masak2 😂

#beyya
#eshaal
#kimcy

MOST RECENT

Mana helmet chichal?? Mau pi beli sayur ni🌸😝 #beyya
#eshaal
#BeyShal
#kimcy

❤️❤️ Perfume OBSESS by Akim & Stacy (Him & Her)❤️❤️
.
OBSESS For HIM - Seductive (Woody)
OBSESS For HER - Soft sweet (Floral)
30ML
EDP
RM60/pcs > Set HIM & HER Rm110
Postage Rm7SM / 11SS .
>>>>>>>Ready Stock<<<<<<<<<<
.
**FREE Paperbag dengan setiap pembelian perfume OBSESS by Akim & Stacy***
.
Berminat boleh PM/Whatsapp/Telegram
www.wasap.my/0129159532/obsess
.
#akimstacy #obsessperfumebyakimstacy #obsessperfume #kimcy #sayajual #sayajualperfumeartis #sayajualmurah #perfumeartismalaysia

Love this song❤❤
#talktohand✋ #cakapketangan✋ @Regranned from @kimcylovers - Siapa dah tengok MV #CakapKeTangan by @stacyanam? 🙋 Admin tengok ulang2 diyoutube memang malatop!!!! 🔥🔥🔥🔥🔥💥💥💥
.

Korang bagi berapa 🌟??? .
.

Hehe ajak kawan tengok ramai2 naikkan viewers MV #CakapKeTangan ini ok!! Jangan lupa subsricbe Youtube Rockect Fuel Network ! @rocketfuelent Link di bio! .
.

#kimcy #kimcylovers #akimstacy #stacyanam #CakapKeTangan #RacunCKT - #regrann

Price :
1 Piece - RM40 Free Postage sm

Promo price : 3 RM100 free postage sm

Material : soft cotton
Shoulder : 15"
Bust : 40"
Armpit : 18"
Length : 25"
Sleeve : 24"

#dropshipneeded#love#swag#sayajualbaju#hipster#ootd#potd#qotd#sweet#neelofa#alvin#fattahamin#bts#jin#akim#beby#kimcy#beyshal#beauty#pomade#emma#lokalbrand#tempatanfest

Price :
1 Piece - RM35 Free Postage sm
Promo price : 4 RM100 free postage sm

Material : crepe chiffon
Shoulder : 15"
Bust : 40"
Armpit : 18"
Length : 27"
Sleeve : 20"

#dropshipneeded#love#swag#sayajualbaju#hipster#ootd#potd#qotd#sweet#neelofa#alvin#fattahamin#bts#jin#akim#beby#kimcy#beyshal#beauty#pomade#emma#lokalbrand#tempatanfest

Daddy mana kunci motor?? mummy, tlg ambil helmet chical plissss! Chical mau ride pi beli sayur ni....! 😝

#eshaal #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #stacyanam #kimcyjunior

Morning! Tb sikit kakak adik di Cameron Highland 👧🏻👶🏻 #sumandaksumandakkimcy #kimcyjunior #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #stacyanam

• Stacy setaraf penyanyi antarabangsa •

Muzik video lagu #CakapKeTangan nyanyian Ummu Shaikhah Stacy Anam atau Stacy yang dilancarkan kelmarin mendapat pujian peminat malah ada menyifatkan ia setaraf muzik video penyanyi antarabangsa lain.

Stacy ketika dihubungi berkata, dia berpuas hati dengan penghasilan muzik video arahan Casper itu. "Syukur apabila ramai beri maklum balas positif. Secara peribadi, saya sangat berpuas hati. Tak sia-sia saya menjalani latihan selama sebulan.
.
.
. "Idea muzik video ini adalah hasil perbincangan bersama saya dan pengarah. Memandangkan saya sudah lama tidak muncul, jadi kami sengaja ketengahkan banyak eleman tarian," katanya kepada Harian Metro.

Menurut Stacy, meski penggambaran dijalankan dalam sebuah gudang, hasilnya sangat luar biasa.

Dalam masa sama, Stacy bersetuju apabila peminat mengatakan muzik video itu nampak mahal. "Saya sangat kagum dengan hasilnya. Apabila ada peminat mengatakan ia nampak mahal, saya bersetuju.
.
.

Sentuhan kreatif Casper, kesan lampu dan suntingan memberikan hasil memukau,” katanya.

Pengarah muzik video itu pemenang Anugerah Industri Muzik (AIM) 2016 bagi kategori Muzik Video Terbaik menerusi lagu Not For Sale nyanyian Stacy.

Muzik video ini sudah ditonton lebih 70,000 pelayar sejak ia dilancarkan secara rasmi di laman YouTube, Jumaat lalu.

Single terbaru Stacy ini adalah ciptaan suaminya, Akim Ahmad dan Laq.

#stacyanam #RacunCKT #kimcy #kimcylovers #akimstacy

Hi semua! Dah tengok Music Video lagu #CakapKeTangan by @stacyanam??? Ajak kawan2 tgk di youtube Rocket Fuel Network sekarang! Jangan lupa subscribe dan share juga!! 🙆😉 #RoadTo100kViewers!!! #RacunCKT #stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy #kissmyastronaut

Amboi chical... Test vocal ka tu? 😂 Boleh da replace mommy n daddy nihhh😝🎤 @beyshal
@akimahmad
@stacyanam

#Beyshal #Eshaal #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #stacyanam #kimcyjunior

Most Popular Instagram Hashtags