#kimcy

8095 posts

TOP POSTS

Daddy putih, mummy putih, anak macam cina πŸ˜† πŸ‘±πŸ»πŸ‘ΆπŸ» πŸ“· @beyshal
#akimstacy #kimcy #kimcylovers #akimahmad #stacyanam

Akhirnya kami dapat sambut Ramadan dan Raya sebagai keluarga buat pertama kali. Saksikan Lebaran di laman web Astro Gempak pada 8 Jun untuk ikuti kisah kami.
#LebihInternet #LebihErat #Kimcy #Digi

Bantulah kami pilih 3 foto untuk dijadikan kenangan di rumah baru kami.
Klik capture-app.com/kimcy untuk muat turun aplikasi Capture sekarang secara
percuma dan beritahu kami foto kegemaran anda.
#LebihInternet untuk #LebihErat #Kimcy #Digi

Cuti cuti malaysia lagi ba
h
#kimcyfamily #holiday #akimstacy #kimcy #kimcylovers

Wah wah pasangan bahagia ni , berseri seri sungguh tau ❀
#tn50 #migmuzik #stacy #akimahmad #kimcy

Tq @kimcylovers for your complement.. @thepaparazzi_fotobooth sgt berbesar hati dan berusaha memberikan service terbaik.. @Regrann from @kimcylovers - Throwback iftar with Kimcy & The Majistret | 10 June 2017 | Mega Glory Hall, Ostia Bangi

Photobooth : @thepaparazzi_fotobooth

Tq @thepaparazzi_fotobooth!! Service tiptop and u guys sangat2 friendly! Memang @thepaparazzi_fotobooth menjadi fokus utama masa event tempoh hari! Guest beratur panjang utk tidak melepaskan peluang mengambil gambar dengan props2 yg comel! .

Korang kalau nak buat event bolehlah guna khidmat @thepaparazzi_fotobooth ni! Sgt2 recommended! Photobooth ni terus ada instant gambar tau! Means gambar dari photostrip yg korang dah snap terus di print! Lagi best, MURAH & UNLIMITED PRINT pulak tu!! Menarik kan! Huhu follow laaa @thepaparazzi_fotobooth dan anda tidak akan menyesal bekerjasama dgn mereka! Thanks again @thepaparazzi_fotobooth 😘😘 πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜Š #kimcy #kimcylovers #akimstacy #iftarkimcyandthemajistret

#Latepost Congratsssssssss kimcyyyy for #CoupleMeletop!!! Mmg layak pn dorg nieyhh mng!! ... Sweet tapi x mnunjuk... Syp2 jea.... Yg penting kimcy x pna pancing undi promot kt ig masing2!!!Tau2 mng.... x cm psgn lain tueee.. meluatttπŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜‚ Yayyy congrats again my sweet couple!! πŸ™†πŸ’—πŸ’‹πŸ’‘ #kimcy #AME2017

Terima kasih
Nak dgr lagi stacy nyanyi live!!!! #stacy
#akimthemajistret
#kimcy
#iftarkimcyandthemajistret
#dafbama2017_stacyangie

Terima Kasih kepada semua pengundi yang dah berkorban masa untuk mengundi Kimcy di AME 2017. Terutamanya kepada Kimcy Lovers, kerana sentiasa ada untuk support & mendoakan kebahagiaan Akim & Stacy. Semoga tuhan sentiasa merahmati kalian ❀
.
Okay kali ini Akim tak salah sebut okay? Kali ini dah sebut "Kimsi" dan bukan "Kimchi" hehehehe puas hati tak? @kimcylovers
.
#jangankataadmintakpayung #sgsexclusive #AME2017 #couplemeletop #kimcy @stacyanam @akimahmad @kimcylovers @beyshal @beyshal_lovers

MOST RECENT

Akim berambut perang demi single baharu

KUALA LUMPUR: Vokalis The Majistret, Akim Ahmad mewarnakan rambutnya perang demi single terbaharu band itu yang berjudul Lagu Untuk Laila.

Akim atau nama penuhnya, Afiq Hakim Ahmad, 26, tidak gusar dengan kritikan peminat terhadap warna rambutnya itu. "Lumrahlah kita tidak dapat membuka mulut orang. Tetapi apa yang penting, saya tahu kenapa saya mewarna rambut kepada perang keemasan. "Saya sangat teruja berkongsi kepada peminat muzik video lagu ini nanti, " katanya kepada BH Online.

Akim berkata, single Lagu Untuk Laila akan dilancarkan, awal bulan depan. "Lagu ini tercipta daripada idea dan strategi saya yang diceduk daripada kisah Laila dan Majnun yang terhalang angkara darjat. "Zimie pula bertanggungjawab mencipta melodi untuk single terbaharu kami ini, " katanya.

Akim berkata, 'teaser' bagi lagu Lagu Untuk Laila akan menggunakan visual daripada filem The Good, The Bad and The Ugly yang dihasilkan pada 1966.

#LaguUntukLaila #akimandthemajistret #akimahmad #kimcy #akimstacy #kimcylovers

Banyak benefit kalau anda cuba produk2 #kimcycollection!! Jom dptkan sekarang!! Contact/pm @bae_officialpage ASAP ok! πŸ˜‰πŸ‘Œ .

#kimcy #kimcylovers
#kimcycollection #akimstacy #stacyanam #akimahmad .

#Repost @bae_officialpage (@get_repost)
・・・
Lepas ni tak perlu risau dah dengan panas! 😱 Bae BBcushion kan ada.. dap dap dap dah flawless! 😍 mempunyai SPF50++
Di mana boleh menangkis cahaya matahari! 🌞🌴
.
Contact us now!
πŸ“²01136241403
πŸ“²0143519334
.
Stockist Sabah HERE!!πŸ‘‡πŸ‘‡
β€’Cherry (012‑856 5594‬) @kyra_cherry
β€’Sherywina (013-885 0938) @janicesherywina
β€’Jaderie (0149555928) @makemeprettybki
.
Stokis JOHORπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»!!
β€’ @aqilahjoleh (0122854148)

"i am me" πŸ“ hahahahaha!! masuk air ni 4 beranak.. πŸ˜‚πŸ˜‚ @akimahmad
@stacyanam
@beyshal #akimahmad #stacyanam #beyshal #akimstacy #kimcy #kimcylovers

#Repost @beyshal (@get_repost)
・・・
Geng gincu pink🀣

#throwback πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’• .

#kimcylovers
#kimcy #akimstacy #kimcyfamily #akimahmad #stacyanam #cakapketangan #laguuntuklaila #dafbama2017_stacyangie

#Repost @farishasumadi_7 (@get_repost)
・・・
πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§ πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#stacyanam ❀️ #akimahmad πŸ‘ΆπŸ» #eshaal

Jalan2 beli toys untuk Eshaal πŸ’•πŸ’• πŸ“½
#eshaal #kimcy #akimstacy #beyshal #kimcylovers #kimcyfamily

Jalan2 beli toys untuk Eshaal πŸ’•πŸ’• πŸ“½ @akimahmad
#eshaal #kimcy #akimstacy #beyshal #kimcylovers #kimcyfamily

Daddy putih, mummy putih, anak macam cina πŸ˜† πŸ‘±πŸ»πŸ‘ΆπŸ» πŸ“· @beyshal
#akimstacy #kimcy #kimcylovers #akimahmad #stacyanam

πŸ‘©πŸΌπŸ‘±πŸ»πŸ‘§πŸ» #akimstacy #kimcy #kimcylovers #akimahmad #stacyanam
#Repost @stacyanam (@get_repost)
・・・

Sedikit teaser utk new single @akim_themajistret berjudul #LaguUntukLaila....Nantikan.... πŸ€— .

Best kan? Hopefully boleh pergi jauh lagu ni.. πŸ˜‡πŸ‘πŸ‘ #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #akimandthemajistret #teamkerjagila #gafimmers @gafim_mers
@teamkerjagila . .

@akim_themajistret
@akimahmad
@zimisofazr @afiez_themajistret @_faoq_ @freddyhyperact @gjie6ixthsense
#Repost @afiez_themajistret (@get_repost)
・・・
Belanja lebih sikit teaser Lagu Untuk Laila... @zimisofazr bagi sikit sangat. Video takde kene mengena...

Nak tahu rahsia sebenar stacy bertenaga semasa practice menari ? Mestilah dari BAE COLLAGEN! Setiap hari bos kita amalkan hinggalah dapat effect yg memang memuaskan hati!! Jom order Bae collagen! πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»
#Repost @kimcylovers (@get_repost)
・・・
Wuuuu mamitet @stacyanam practice dance utk single terbaru #CakapKeTangan πŸ–
.
. . πŸ“Ή @story ig @halidahilmi
.

#stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #dafbama2017_stacyangie

Wuuuu mamitet @stacyanam practice dance utk single terbaru #CakapKeTangan πŸ–
.
. . πŸ“Ή @story ig @halidahilmi
.

#stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad #dafbama2017_stacyangie

Hahahahaha daddynya pun why so sweetttt!!! πŸ˜πŸ˜πŸ™ˆπŸ­πŸ­πŸ­πŸ­ #akimahmad #stacyanam #akimstacy #kimcy #kimcylovers #eshaal #beyshal #dafbama2017_stacyangie

Most Popular Instagram Hashtags