#kimcy

6657 posts

TOP POSTS

Terima Kasih kepada semua pengundi yang dah berkorban masa untuk mengundi Kimcy di AME 2017. Terutamanya kepada Kimcy Lovers, kerana sentiasa ada untuk support & mendoakan kebahagiaan Akim & Stacy. Semoga tuhan sentiasa merahmati kalian ❀
.
Okay kali ini Akim tak salah sebut okay? Kali ini dah sebut "Kimsi" dan bukan "Kimchi" hehehehe puas hati tak? @kimcylovers
.
#jangankataadmintakpayung #sgsexclusive #AME2017 #couplemeletop #kimcy @stacyanam @akimahmad @kimcylovers @beyshal @beyshal_lovers

・・・
Bah orang-orang Sabah ready-ready untuk Jumpa Mummy Eshaal di Sabah Trade Centre untuk Lefestour, booth BAE 212 k! πŸ˜‰ #LEFESTOUR #stacyanam #stacyanam #abpbh30 #kimcy #LEFESTOUR

Korang tahu, ini saat yg dinanti2kan oleh admin tau, bayangkan dari sebelum kawen admin dah terfikir kan best kalau kimcy dah kawen nanti tercalon dalam #CoupleMeletop dan menang kategori ini... alhamdulillah.. sekarang terbukti yang penyokong #kimcy memang kuat!! tq yang undi dan yang habiskan duit undi sms... #cannotmoveon πŸ˜…

Kakak Beyya & Shal kacau Daddy tidur..Sian Daddy penat ❀😘
#Beyshal #Kakakadik #Kimcy

@Regrann from @kimcylovers - Dah setahun dah dorang kawin tapi admin still terharu tengok video ni.. rasa macam baru semalam jer Akim jerit nama Stacy kuat2 tu.. haha πŸ˜… Kalau anda rasa #Kimcy sweet couple,
.
Jom ramai2 undi #Kimcy di kategori #CoupleMeleTOP sekarang!. Klik link di bio kami http://www.astrogempak.com.my/anugerah-meletop-era dan undi @akimahmad dan @stacyanam untuk kategori2 yang dorang tercalon. Ok?? Kimcy deserve to win!
.
Undian fasa 1 akan berakhir Mac ini so cepat lakukan tugasan anda sekarang! Jangan lupa log in facebook dulu sebelum mengundi 😊
.
#akimahmad #stacyanam #kimcy #couplemeletop #AME2017

#Latepost Congratsssssssss kimcyyyy for #CoupleMeletop!!! Mmg layak pn dorg nieyhh mng!! ... Sweet tapi x mnunjuk... Syp2 jea.... Yg penting kimcy x pna pancing undi promot kt ig masing2!!!Tau2 mng.... x cm psgn lain tueee.. meluatttπŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜‚ Yayyy congrats again my sweet couple!! πŸ™†πŸ’—πŸ’‹πŸ’‘ #kimcy #AME2017

Family β˜Ίβ˜ΊπŸ’• #Kimcy

Yeayy congrats KIMCY!! ❀❀ Even dah boleh agak kimcy akan menang tapi tak nak berharap sangat takut keciwaa.. sekali dapat kaw! seronok sakan laa πŸ’ƒπŸ’ƒ haahahaaa πŸ˜‚ berbaloi usaha kite uols.. Ok done AME2017, now fokus kat ABP pulak.. undi gler2 lagi macam AME ✊ hope ade rezeki kimcy tercalon top5 kat ABP tahun ni.. Aminn!
#AME2017 #CoupleMeletop #KimCy

Dah pukul 4 pagi dan sa masih belum tidur??!! Gilak betul ni ba. Haha. Ok, sa mau cakap congrats to daddy @akimahmad and mummy @stacyanam sebab memenangi kategori #CoupleMeleTOP ! Ndak sia2 sa hari2 tekan button "UNDI" , pulun sms lagi sebab sa mau tinguk kamurang menang and yeah, you guys won it. Alhamdulillah, so happy for both of you. 😘 Beyya mikikiut sangat tadi, amikkan award untuk mummy and daddy. Kasian dia, nervous kali kena buat speech tu, sampai lupa speech yang dia suda hafal di rumah sama mummy πŸ˜‚ Ok, panjang suda kan sa bikin ini caption? Haha. K, mornite everyone. Time to sleep now. *baru mau tidur. Apa la kau ni πŸ˜‚
@beyshal @kimcylovers @gafim_mers @teamkerjagila @teamsgs @meletop @astrogempak
#AME2017 #SupportKimcy #Kimcy πŸ’‘πŸ’•πŸ’‹

MOST RECENT

LAST DAYY.. LAST CALL.. cepat2 serbu ke booth kami tengah stock masih ada.. jum beramai2 ke πŸ‘‡πŸΌπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹ --------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #sambalhitam/hijau cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #moorechoclava cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #sambaltempe cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #sambalgaring cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #semperitsusu cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #kerepekbronis #wondercheese cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #rainbowcookies cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #kacangcrispy #kacangtanahmasin cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #almondcookies cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYY.. #popiaseaweedchee #popiaseaweedori cepat dapatkn dengan segera dibooth kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

LAST DAYYY.. #tartnanas cepat dapatkan dibooth kami dengan segera πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

Assalammualaikum, hai semua.. last day hari nie kami disini. Cepat2 dapatkn cookies dengan segera belum kehabisan πŸ€—πŸ€—πŸ‘‡πŸΌ jumpa kami disana ☺️☺️ #popiagulungceezy πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

Assalammualaikum, hai semua.. last day hari nie kami disini. Cepat2 dapatkn cookies dengan segera belum kehabisan πŸ€—πŸ€—πŸ‘‡πŸΌ jumpa kami disana ☺️☺️
--------------------------------------
Temui kami di PKNS SHAH ALAM bermula 19/4 ~ 30/4
.
Anjung Perdana, Hadapan SUBWAY @komplekspknsshahalam
.
Cari banner comel kami berwarna PINK tau.
.
ORDER ONLINE disediakan.
WhatsApp "nama produk" jarak "qty" ke 0125970799.

# JOM SHOPPING!! #
---------------------------------------
.
# #hbventures #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #amyrarosli #amarbaharin#amyrarosli #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #lokalah #komplekspknsshahalam #pknsshahalam#bazarpaknil#lofattah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags