#kimcy

8169 posts

TOP POSTS

Tu dia @akimahmad joget... haha.. suami kpd ratu tari malaysia @stacyanam, gila tak reti menari! Punya helokkkkkk tu bosh goyang! πŸ˜πŸ’ƒ .

featuring @norajoey @deqsuerahman @theashikin @shalfadirahizan
.

video credit @ktcatsrahman .

#AkimandTheMajistret #akimahmad #teamkerjagila #TKG #kimcy

Stacy ft Eshaal #bilabila πŸ˜‚ Eshaal pn mau ikut mummy dia sing... πŸ˜ŠπŸ’–πŸ’– Thank You.. Thank You So Much @stacyanam @akimahmad @halidahilmi ... We are so much happy to be part of the event.. πŸ’–πŸ’–πŸ’– #aqiqahEshaal #beyshalaqiqah #beyshal #kimcy

That caption 😻 Happy birthday @stacyanam!πŸŽ‰πŸ’ž #kimcylovers
#kimcy #akimstacy #stacyturns27 #stacyanam #akimahmad
#Repost @akimahmad (@get_repost)
・・・
Jadilah engkau bintang yang berkelip bak hiasan permata untuk bulannya, sentiasalah menjadi awan yang meredakan teriknya mentari, jadilah engkau lautan yang menyimpan rahsia keindahan mahupun gelapnya dasar, jadilah tanah gambut yang menyimpan rapi api dibawahnya, dan kuatkanlah aku seperti kaki gunung yang menjinjing puncaknya, limpahkanlah kasih sayang di antara kami, kurniakanlah kesihatan untuk yang aku cintai. Selamat hari lahir. Doaku untukmu wahai isteri...

Aku dan Dirimu - Duet stacyanam dan akimahmad featuring beyshal πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§β€ Suprise birthday stacyanam

#SupriseBirthdayStacyAnam #StacyTurns27 #stacyanam #akimahmad #duet #CoupleMeletop #kimcy #kimcylovers

- Stacy Tuju Lagu Buat Pejuang Papan Kekunci -

KUALA LUMPUR: Sikap pejuang papan kekunci yang cenderung mencari kesalahan orang lain terselit dalam single terbaharu penyanyi berasal dari Sabah, Stacy.

Dicipta suami, Akim Ahmad, single berjudul Cakap Ke Tangan adalah hadiah buat peminat yang sudah lama menunggu Stacy muncul dengan lagu baharu selepas melahirkan anak perempuan, Eshaal, yang berusia enam bulan.

Single yang dicipta secara spontan oleh suami tersayang, dijangka dilancarkan, tidak lama lagi.

Teruja dengan lagu baharu itu, Stacy atau nama penuhnya, Ummu Shaikah Stacy Anam memberitahu, single Cakap Ke Tangan mencabar dirinya untuk kembali beraksi. "Lagu ini ibarat inisiatif buat saya mencabar diri untuk menyanyi dan menari selepas berehat panjang. "Tidak mahu semput di pentas, saya mula bersenam dan mengamalkan diet," katanya kepada BH Online.

SINGLE Cakap Ke Tangan mencabar Stacy untuk kembali beraksi.

Stacy berkata, single Cakap Ke Tangan berbeza dalam aspek genre muzik berbanding lagu yang pernah dirakamkan. "Lagu ini ibarat gabungan beberapa warna yang melambangkan kekuatan. "Saya juga akan memulakan penggambaran muzik video single ini, minggu depan," katanya sambil menambah dia memilih produksi sama dengan muzik video single Not For Sale yang dilancarkan, beberapa tahun lalu.

Akim dan Stacy mendirikan rumah tangga pada 5 Februari tahun lalu di Kota Kinabalu, Sabah.

#CakapKeTangan #stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy

MOST RECENT

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara.
Saiz 35-40 available
Tinggi 1.5/1.75/2.5/3 .
Harga DIJAMIN below RM49.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #cekelatsemanishoney #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #kimcy #songsongcouple #redvelvet

-Cakap Ke Tangan’ Mesej Stacy Kepada Golongan Yang Selalu Cari Kekurangan Orang Lain-
Bekas juara Akademi Fantasia musim ke-6, Stacy Anam, kini tampil dengan single terbaharu β€˜Cakap Ke Tangan’ yang membawa mesej mendalam kepada segelintir masyarakat yang sering menilai kekurangan orang lain.
#Repost @kimcylovers (@get_repost)
・・・
#CakapKeTangan βœ‹ #stacyanam #Comeback #stacynewmusic #newsingle #cute #great #beautiful #gorgeous #stunning #princess #rocketfuelent #dancingqueenmalaysia #popstar #pop #star #artist #singer #Malaysia #love #thebest #teamsgs #kimcy #share
#s4s

Aku dan Dirimu - Duet stacyanam dan akimahmad featuring beyshal πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§β€ Suprise birthday stacyanam

#SupriseBirthdayStacyAnam #StacyTurns27 #stacyanam #akimahmad #duet #CoupleMeletop #kimcy #kimcylovers

Sedikit ucapan dari birthdaymom dan suaminya β€πŸ’‘ suprise birthday stacy

#StacyTurns27 #HappyBirthdayInAdvance
#stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad

Happy birthday
stacyanam !! πŸŽ‰πŸŽˆ
Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, dipanjangkan usia dan bahagia disamping keluarga tercinta! Amin.. Suprise Birthday stacy

#StacyTurns27 #HappyBirthdayInAdvance
#stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy #akimahmad

πŸŽ‚πŸ’‘ #stacyanam #stacyturns27 #180817 #surprise #akimstacy #megagloryhall #ostiabangi #akimahmad #stacyakim #kimcy #kimcylovers #couplemeletop #stacyakim #eshaal #beyya #beyshal #teamsgs #sweetcouple #husbandandwife #love #stylo #sweet #sweetcouple #loving #loveisintheair #coupleinwhite #happyfamily #happy
#Repost @fydakhadri (@get_repost)
・・・
@Regrann from @teamsgs - Happy lah birthday ke 27 buat boss kesayangan kami, Ummu Shaikhah Stacy Anam. Semoga Allah sentiasa melindungimu, di kurniakan kesihatan berganda-ganda, di murahkan rezeki & di permudahkan segala urusan. Kami sebagai Team SGS akan sentiasa berada di sisimu tidak kira susah atau senang. Always loving you! Lepas ni kita projek Cakap Ke Tangan pula okay? Kepada boss akimahmad biar boss kami berehat harini okay? Kasih daddy pula jaga Beyshal satu hari chinggg! βœ‹πŸ»πŸ˜˜πŸ»β€οΈ #happy27thbirthdaystacy
.
πŸ“·: @farramajid - #regrann

.
RESTOCK..RESTOCK..RESTOCK..
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara.
Saiz 35-40 available
Tinggi 1.5/1.75/2.5/3 .
Harga DIJAMIN below RM49.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #cekelatsemanishoney #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #kimcy #songsongcouple #redvelvet

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available
Tinggi 1.5/1.75/2.5/3 .
Harga DIJAMIN below RM49.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #cekelatsemanishoney #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #kimcy #songsongcouple #redvelvet

πŸ’‘πŸ’‘ #stacyanam #stacyturns27 #180817 #akimstacy #megagloryhall #ostiabangi #akimahmad #stacyakim #kimcy #kimcylovers #couplemeletop #stacyakim #eshaal #beyya #beyshal #teamsgs #sweetcouple #husbandandwife #love #stylo #sweet #sweetcouple #loving #loveisintheair #coupleinwhite #happyfamily #happy
#Repost @stacyanam (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum dan selamat pagi semua!! Semalam x sempat nak post apa2 sebab masih terkejut dan happy😍Sampaikan cramp kepala saya semalam sebab terkejut🀣 Tolong jangan main surprise2 lagi ah lepas ni. Atleast boleh saya datang cantik2 kalau tau🀣 Rambut baru mandi muka tiada mekap memang tunggang langgang rupa saya semalam hahahhahaπŸ˜‚ Terima kasih ya Tuhan untuk kesihatan dan kehidupan yang sangat berharga untuk saya selama ini... bersyukur sangat.
Semalam merupakan hadiah terbesar bagi saya untuk 27 tahun ini. Tak tau kenapa rasa sangat sebak terharu dan happy sangat semalam tapi perasaan tu sangat magical tauu.. Syukur alhamdulillah kerana mempunyai orang2 yang saya sayangi dan menyayangi kami sekeluarga.. Semoga kamu semua diberkati sampai bila-bila Aminn😘 Firstly, Terima kasih untuk semua keluarga tercinta ku dan kawan2 rapat yang disayangi kerana selalu ada dengan saya walau dalam susah dan senangβ˜ΊοΈπŸ’‹ Seterusnya terima kasih banyak kepada keluarga baru kami @megaeventcatering kerana sentiasa menyokong dan menjadi seperti ahli keluarga kami sudah😘 Semoga jalinan ini dapat diteruskan sampai bila-bila! Sangat berterima kasih dan bersyukur dengan apa yang kita lalui sepanjang perkenalan dan semoga semakin eratlah ikatan kita seperti keluarga☺️ Seterusnya Sayang2 saya yang dari dulu x pernah putus asa berhenti untuk menyokong karier seni saya!!terima kasih kerana menjadi tulang belakang saya selama ni @teamsgs kamu semua adalah cahaya2 yang menambah terang hidup saya😭😍sayang kamu sangat!! Dan tidak lupa juga kepada semua yang wish birthday saya harini!😍 Sangat menghargainya terima kasih untuk ingatanπŸ’‹πŸ˜ Semoga kami sekeluarga dan kamu semua diberkati Allah Aminnn!! #18.08
#alhamdulillahsyukur
#terimakasihsemua
#itsmybirthday

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara.
Saiz 35-40 available
Tinggi 1.5/1.75/2.5/3 .
Harga DIJAMIN below RM49.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #cekelatsemanishoney #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #kimcy #songsongcouple #redvelvet

Most Popular Instagram Hashtags